2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Seninle de tahmini doğum tarihimiz aynı canım , böylece forumda 4 olduk :)

Ay yok artık yaa

Bebisimi gördüm geldim herşey yolunda çok şükür :) ense kalınlığı 1.7 mm çıktı. Doktor herşey normal görünüyor dedi. Kan sonucum haftaya çıkacak. İnşallah onda da sorun yoktur.

Cinsiyeti kız gibi görünüyor ama net değil bir daha ki gelişinde netleşecek dedi.

Gözün aydin canim :)

Kız denilenler aman kendinizi alıştırmayın. Ben deli gibi kız istiyordum doktor da kız dedi hatta bebek tersti bacaklarını açmıştı bak bu da organının dudakları diye gösterdi ben de net gördüm artık %100 emindim. Ancak acilde doktor cinsiyetini sormadan erkek dedi şok oldum bak görürsün erkek dedi. Kafam karıştı başka doktora gittim kesin erkek dedi pipisini defalarca gördü hatta ben göremesem de. Yani oğlum olacakmış galibaa.

kizceler bu da benim melegim bana da bir cinsiyet tahmini yapin, doktora sali gunu gidiyorum cok sabirsizlaniyorum bebisimi gormek icin, insallah hersey yolundadir, zaman gecmiyo sanki

Canım Maşallah ama bebeğin burda okadar küçükki. tahöin yürütebilene helal olsun

arkadaşlar bugün kontrole gittik ilk devlet hastanesine gittim 2li test yapılacak diye ama orda yapılmıyormuş özele gittim sonra da. bebiş bize el salladı resmen çok tatlıydı. ilk gittiğim doktor erkeğe benziyor dedi ama ikincisi belli değil daha erken dedi kız istiyodum ama o eli gördükten sonra artık hiç umrumda değil yerim onu ben

Çok da önemli değil sağlıklı olsun da kuzum :)

Canım kaçıncı haftada kız dedi demekki erken söylediler cinsiyeti bende 15.haftada gitmeyi düşünüyorum erkenmi acaba

Canım kaçıncı haftada kız dedi demekki erken söylediler cinsiyeti bende 15.haftada gitmeyi düşünüyorum erkenmi acaba
kız olduğunu söylediklerinde 13 küsürdük. Erkek dediklerinde ise tam 15 haftalıktık. 16. Haftayı bekle istersen. O haftada söyleniyormuş aslında en erken

canm uzak değil evim tokide tam karşısı hastanenin araştırıyorum canm farabi hastanesi var kafama biraz uyan

farabi hastanesinde gecen sene suna soydemir doktorumdu cok iyi bi doktor guler yuzlu bi hanim zaten kadin dogumcu iki tane var yanilmiyorsam suna soydemir ve aynur bacak.

erkek olma ihtimali var o zaman ..inan tatlı şeyler istiyorsa bence erkek....

bende oglumda tatli degil hep eksi yemisimdir hatta erikleri tuza batirir batirir yerdim ama o tuzlar bana sonra fena patladi 9 aya kadar sisti heryerim ilk gebeligi olanlar tuz yemeyi abartmayin acisi cok fena cikiyor sonra.

Ben eksi ya da tatliya gore erkek kiz olma ihtimaline inanmiyorum.doktor %90 kiz dedi birde yarin bakacak bakalim ama erkek olsa hemen belli olurdu
banda uzak geliyor bu ihtimaller oglumda eksi simd ise surekli tatli seyler istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…