- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.401
Seninle de tahmini doğum tarihimiz aynı canım , böylece forumda 4 olduk :)Güzel anneler tatlı anneler bugün bol bol dualar edelim ve bütün Hamiş anneler için ve anne olmak isteyenler için de dualar edelim.Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın hepimizi korusun inşallah bol bol dua ile
kızlar benim bir arkadaşım bebeğinin kusmuğunu koydu. Hemde böyle bildiğin kolaj yaparak bir karede bebiş bir karede arkadaşın kusmuklu omzu bir karede kusmuklu mendili..o an gerçekten yuh dedim..O zamandan beri dalga geçiyorum bende çocuğum olsun poklu bezini ve poposunu kolaj yapıp koyacağım diyeAllah rızası için hamilelikte ve özellikle doğduktan sonra çok abartmayın emi
Çok tatlı,bütün ultrason fotoğraflarına bayılıyorum,altta bize bakıyor sanırım
Gözün aydin canim :)Bebisimi gördüm geldim herşey yolunda çok şükür :) ense kalınlığı 1.7 mm çıktı. Doktor herşey normal görünüyor dedi. Kan sonucum haftaya çıkacak. İnşallah onda da sorun yoktur.
Cinsiyeti kız gibi görünüyor ama net değil bir daha ki gelişinde netleşecek dedi.
Gözün aydin canim :)
kizceler bu da benim melegim bana da bir cinsiyet tahmini yapin, doktora sali gunu gidiyorum cok sabirsizlaniyorum bebisimi gormek icin, insallah hersey yolundadir, zaman gecmiyo sanki
Kız denilenler aman kendinizi alıştırmayın. Ben deli gibi kız istiyordum doktor da kız dedi hatta bebek tersti bacaklarını açmıştı bak bu da organının dudakları diye gösterdi ben de net gördüm artık %100 emindim. Ancak acilde doktor cinsiyetini sormadan erkek dedi şok oldum bak görürsün erkek dedi. Kafam karıştı başka doktora gittim kesin erkek dedi pipisini defalarca gördü hattaben göremesem de. Yani oğlum olacakmış galibaa.
Canım kaçıncı haftada kız dedi demekki erken söylediler cinsiyeti bende 15.haftada gitmeyi düşünüyorum erkenmi acabaKız denilenler aman kendinizi alıştırmayın. Ben deli gibi kız istiyordum doktor da kız dedi hatta bebek tersti bacaklarını açmıştı bak bu da organının dudakları diye gösterdi ben de net gördüm artık %100 emindim. Ancak acilde doktor cinsiyetini sormadan erkek dedi şok oldum bak görürsün erkek dedi. Kafam karıştı başka doktora gittim kesin erkek dedi pipisini defalarca gördü hattaben göremesem de. Yani oğlum olacakmış galibaa.
Benimde aynıı:))) ettik beş o zaman ama beni m ilk sezaryen olduğundan bu tarihi goremem zannımcaSeninle de tahmini doğum tarihimiz aynı canım , böylece forumda 4 olduk :)
Gözün aydın :)Bebisimi gördüm geldim herşey yolunda çok şükür :) ense kalınlığı 1.7 mm çıktı. Doktor herşey normal görünüyor dedi. Kan sonucum haftaya çıkacak. İnşallah onda da sorun yoktur.
Cinsiyeti kız gibi görünüyor ama net değil bir daha ki gelişinde netleşecek dedi.
kız olduğunu söylediklerinde 13 küsürdük. Erkek dediklerinde ise tam 15 haftalıktık. 16. Haftayı bekle istersen. O haftada söyleniyormuş aslında en erkenCanım kaçıncı haftada kız dedi demekki erken söylediler cinsiyeti bende 15.haftada gitmeyi düşünüyorum erkenmi acaba
Gözün aydın :)
Teşekkür ederim canım 16.haftayı bekleyim kaldı iki haftakız olduğunu söylediklerinde 13 küsürdük. Erkek dediklerinde ise tam 15 haftalıktık. 16. Haftayı bekle istersen. O haftada söyleniyormuş aslında en erken
canm uzak değil evim tokide tam karşısı hastaneninaraştırıyorum canm farabi hastanesi var kafama biraz uyan
erkek olma ihtimali var o zaman ..inan tatlı şeyler istiyorsa bence erkek....
banda uzak geliyor bu ihtimaller oglumda eksi simd ise surekli tatli seyler istiyorum.Ben eksi ya da tatliya gore erkek kiz olma ihtimaline inanmiyorum.doktor %90 kiz dedi birde yarin bakacak bakalim ama erkek olsa hemen belli olurdu
İki hafta dayanırsın ama sonradan sürprizle karşılaşma ihtimalin az olur bence de en mantıklısı. Allah gönlüne göre versin:)Teşekkür ederim canım 16.haftayı bekleyim kaldı iki hafta
Eki Görüntüle 1528538
Minik prensesime aldığım ilk cici :) Çok tatlı polar pofuduk :) Kipa dan aldım kızlar 13.50 çok ucuzdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?