- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.421
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-kasim-bebeklerinin-yeni-cicileri.813287/Eki Görüntüle 1528538
Minik prensesime aldığım ilk cici :) Çok tatlı polar pofuduk :) Kipa dan aldım kızlar 13.50 çok ucuzdu
Kiz olsun çamurdan olsun derler şanslı anneHerkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Herkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Herkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Gözün aydinHerkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Saglikli olsunlarda gerisi bosss canim .Allah butun kavustursun inssallahhikinci cimcimen geliyor hadi gozunaydin.
hayırlı olsun canım.sağlıkla gelsinHerkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
kipada indirim başladı demek.çok güzel güle güle kullansın kuzucukEki Görüntüle 1528538
Minik prensesime aldığım ilk cici :) Çok tatlı polar pofuduk :) Kipa dan aldım kızlar 13.50 çok ucuzdu
hayırlısı olsun canım.Kız denilenler aman kendinizi alıştırmayın. Ben deli gibi kız istiyordum doktor da kız dedi hatta bebek tersti bacaklarını açmıştı bak bu da organının dudakları diye gösterdi ben de net gördüm artık %100 emindim. Ancak acilde doktor cinsiyetini sormadan erkek dedi şok oldum bak görürsün erkek dedi. Kafam karıştı başka doktora gittim kesin erkek dedi pipisini defalarca gördü hattaben göremesem de. Yani oğlum olacakmış galibaa.
çok uzak çekmişsin canım yaa.nubu göremedim.gerçi bazı arkadaşlarda tutmadı bakalım hayırlısıkizceler bu da benim melegim bana da bir cinsiyet tahmini yapin, doktora sali gunu gidiyorum cok sabirsizlaniyorum bebisimi gormek icin, insallah hersey yolundadir, zaman gecmiyo sanki
Canim benim iyi gunlerde giysin insaallah bayildim cicinize ..bende hayirlisiyla ogrensemde alsam boyle seyler cinsiyetine goreEki Görüntüle 1528538
Kiz olsun çamurdan olsun derler şanslı anne
Ayy ne güzel kızına arkadaş geliyor :) gözün aydın
Gözün aydin
ikinci cimcimen geliyor hadi gozunaydin.
hayırlı olsun canım.sağlıkla gelsin
ya üzülmesin.ilerde keşke üzülmeseydim der.utandırır onu bu kız benden demesiHepinize tesekkur ederim kizlar. Esim biraz uzuldu galiba ona canim sıkıldı, ama ben mutluyum her eve iki kiz sart :))
Benimki Kiz olacagini duyduğundan beri pek mutluHepinize tesekkur ederim kizlar. Esim biraz uzuldu galiba ona canim sıkıldı, ama ben mutluyum her eve iki kiz sart :))
Hepinize tesekkur ederim kizlar. Esim biraz uzuldu galiba ona canim sıkıldı, ama ben mutluyum her eve iki kiz sart :))
ya üzülmesin.ilerde keşke üzülmeseydim der.utandırır onu bu kız benden demesi
Benimki Kiz olacagini duyduğundan beri pek mutluCanim 2.oldugu icin olmuştur belki bir beklenti ama hic sıkma canini,ne kadar şanslı olduğunu anlayacaktir .Saglikli,hayırlı,mutlu ve omurlu olsun cocuklarımız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?