2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hayırlısı olsun canım.

kizceler bu da benim melegim bana da bir cinsiyet tahmini yapin, doktora sali gunu gidiyorum cok sabirsizlaniyorum bebisimi gormek icin, insallah hersey yolundadir, zaman gecmiyo sanki
çok uzak çekmişsin canım yaa.nubu göremedim.gerçi bazı arkadaşlarda tutmadı bakalım hayırlısı

Kiz olsun çamurdan olsun derler şanslı anne

Ayy ne güzel kızına arkadaş geliyor :) gözün aydın

ikinci cimcimen geliyor hadi gozunaydin.

hayırlı olsun canım.sağlıkla gelsin

Hepinize tesekkur ederim kizlar. Esim biraz uzuldu galiba ona canim sıkıldı, ama ben mutluyum her eve iki kiz sart :))

cumanız ve kandiliniz mübarek olsun canlar.dualarımızda tüm anne ve evlatlarına da yer verelim.Rabbim sağ sağlimkucağımıza almayı nasip etsin inş.hepimize

Hepinize tesekkur ederim kizlar. Esim biraz uzuldu galiba ona canim sıkıldı, ama ben mutluyum her eve iki kiz sart :))
Benimki Kiz olacagini duyduğundan beri pek mutlu Canim 2.oldugu icin olmuştur belki bir beklenti ama hic sıkma canini,ne kadar şanslı olduğunu anlayacaktir .Saglikli,hayırlı,mutlu ve omurlu olsun cocuklarımız inşallah

ya üzülmesin.ilerde keşke üzülmeseydim der.utandırır onu bu kız benden demesi

Bende ayni boyle dusundum canim:)

Sedacigim hayirli saglikli olsun diyor dedigin gibi ikinci oldugu icinbide herkes kesin erkek bu falan diyordu birazda o yuzden oyle oldu sanirim:) birde esimin sulalesi tarafindan erkek baskisi oluyor. Anaannesi 6 kiz dogurmus sonuncu erkek olmus, oglunun kizi oldu ogluyla dalga geciyor kadin. cok sinirlenmistim gecen sefer gittigimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…