- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.441
sikma guzel canini esin niye uzuluyorki hayirli evlat olsunda kizi erkegi farketmiyor nice erkek evladi hayirli olmayanlar var. Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.
Ne kadar sağlıksız bir ruh hali iste,Allah akıl fikir versin canim ona.Hic anlayamayacagim bazı insanları.Hic sinirlenme.Allah'a havale et tatlım.Evlatlarin en guzel cevap olsun onlaraBende ayni boyle dusundum canim:)
Sedacigim hayirli saglikli olsun diyor dedigin gibi ikinci oldugu icinbide herkes kesin erkek bu falan diyordu birazda o yuzden oyle oldu sanirim:) birde esimin sulalesi tarafindan erkek baskisi oluyor. Anaannesi 6 kiz dogurmus sonuncu erkek olmus, oglunun kizi oldu ogluyla dalga geciyor kadin. cok sinirlenmistim gecen sefer gittigimizde.
Bizim kızlar cogaliyor :) Senin bir kızın vardı dimi oje süren :) Eyvah Eyvah diyorum iki kokos cimcime Allah kolaylik versin :) Kızın için sevindim. Insanin kız kardeşi olması çok güzel olmaliHerkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Herkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Teşekkürler :)Baya indirim var. Çok cici zibinlar var meselakipada indirim başladı demek.çok güzel güle güle kullansın kuzucuk
Sen benden 11 12 gün onde sin, göstermedi mi sen mi muayeneye gitmedinCanim benim iyi gunlerde giysin insaallah bayildim cicinize ..bende hayirlisiyla ogrensemde alsam boyle seyler cinsiyetine gore
Bizim kızlar cogaliyor :) Senin bir kızın vardı dimi oje süren :) Eyvah Eyvah diyorum iki kokos cimcime Allah kolaylik versin :) Kızın için sevindim. Insanin kız kardeşi olması çok güzel olmali
Hadi gözün aydin canim ins bir kizda bana nasip eder rabbim
Günaydın kızlar bugün bebeğimle buluşuyoruz çok heyecanlıyım :)
Henuz gitmedim canim kontrolumuz carsamba gunu hayirlisiyla insaallahSen benden 11 12 gün onde sin, göstermedi mi sen mi muayeneye gitmedin
Gözün aydın canım.cinsiyetinizi öğrenmişmiydiniz?
Darisi basimaGünaydın kızlar bugün bebeğimle buluşuyoruz çok heyecanlıyım :)
12+3te dr yüzde seksen erkek dedi ama ben pek alıştırmadım kendimi çok erken diye. Bugünde pipiyi görürsek inanırım :)
Bende 12+1 de gitmistim soylememisti insan tahmindedemi bulunmaz yahuDarisi basimaHerseyden onemlisi sagliklidir insaallah bebisin canim
Günaydın hayırlı sabahlar
burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.
Günaydınn al bendende o kadar grip oldum burun gitti bendede sinüzit belası var o da azacak ohh deme keyfimeGünaydın hayırlı sabahlar
burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.
Günaydınn al bendende o kadar grip oldum burun gitti bendede sinüzit belası var o da azacak ohh deme keyfimebuhar sende işe yarıyo mu canım bende hiç bi işe yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?