2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sikma guzel canini esin niye uzuluyorki hayirli evlat olsunda kizi erkegi farketmiyor nice erkek evladi hayirli olmayanlar var. Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.

Amin canim tabiki oyle oda aynen oyle soyluyor, ama adam kendini erkek diye inandirmisti biraz saskinlik yasadi sanirim:))

Ne kadar sağlıksız bir ruh hali iste,Allah akıl fikir versin canim ona.Hic anlayamayacagim bazı insanları.Hic sinirlenme.Allah'a havale et tatlım.Evlatlarin en guzel cevap olsun onlara

Herkese hayirli aksamlar olsun. Bugun bizim cinsiyetimiz %90 belli oldu. Ve bir kiz daha geliyor bize komsuullar :) yandim benn
Bizim kızlar cogaliyor :) Senin bir kızın vardı dimi oje süren :) Eyvah Eyvah diyorum iki kokos cimcime Allah kolaylik versin :) Kızın için sevindim. Insanin kız kardeşi olması çok güzel olmali

Bizim kızlar cogaliyor :) Senin bir kızın vardı dimi oje süren :) Eyvah Eyvah diyorum iki kokos cimcime Allah kolaylik versin :) Kızın için sevindim. Insanin kız kardeşi olması çok güzel olmali

Evet canim yandim diyorum ya iki susluyle basim belada:) aynen kizkardes cok guzel ozellikle ileri yasta insan ariyor:)

Hadi gözün aydin canim ins bir kizda bana nasip eder rabbim

Sagol canim rabbim gonlundekini nasip eder insallah.

Günaydın hayırlı sabahlar

burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.

Günaydın hayırlı sabahlar

burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.
Günaydınn al bendende o kadar grip oldum burun gitti bendede sinüzit belası var o da azacak ohh deme keyfime buhar sende işe yarıyo mu canım bende hiç bi işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…