2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Katılıyorum çok haklısınız facebookta hamileliğini paylaşan bir arkadaşım vardı, kapak fotoğrafı "DİKKAT! ŞEHİRİÇİ ÇOCUK TAŞIYORUM", profili "İÇİMDE BÜYÜYEN ELLER AYKAR VE MİNİCİK Bİ KALP VAR" yüzlerce tebrik mesajı falan filan sonra bebeğinin gelişimi durdu binlerce taziye mesajı.... Yani saçma ve gereksiz, ben de ilk bebeğimi kaybettim annem babam kayınvalide, peder dahi bilmiyor! En güzeli yoksa başkalarnın dillendirmesi hatırlaması beni üzer..... Hamilelik haberi paylaşılabilir belki ama belli bir süreden sonra, ayrıca bebeği olmayanları ve olup da yitirenleri incitmeyerek,gıpta damarını tahrik etmeyerek bence.....

Günaydın hayırlı sabahlar

burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.

Canımmm çok çok gecmıs olsun bır an evvel geçsin gıtsın ınsallah
Bende ara ara ve çoook yoğun bas ağrısı oluyor ama ınanılmaz bır Ağrı bu ya hıc yasamazdım normalde

Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı?

Bazen Ağrı oluyor ama çok garıptır kı gaz Sancısı olabılıyor bu ayaklarına çok dıkkat et
Son aylarda bu gaz sancıları dogum Sancısı sanıp Dr gıden var yani hamilelik çok enterasan rahîm de büyüyor onunda etkısı vardır tabi

Tşk.bide yanma hissi gibi bişi hissediyorum.üşüttüm mü acaba karnımda şiş hiç kilo almamışım hatta.gaz sancısıda benmi anlamıyorum ne.

günaydınlar

biz bugün dr. gittik bebeğim maşallah büyümüş kocaman olmuş kımıldıyordu dr makinayı çektikten sonra ölçmeyecekmisiniz dedim orda kalan görüntüsünü ölçüp 12 cm dedi ama pek inanmadım doğrusu bu haftalarda 5-6 cm olması gerekiyor
suyu nasıl diyecektim unuttum oda bişey demedi sağlıklı dedi büyümüş dedi o kadar cinsiyet için erken dedi böyle geçti asıl dr. ile randevum 4 haziranda soracaklarımı ona sorarım artık

Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı?
benimde ağrıyor dr. sordum normal dedi

iyi bari çok teşekkür ederim içim rahatladı.

ben de doktoruma sorayım kontrole gidince 3 gün daha dayanayım
ben burun tıkanıklığı sinizütte vardı bende inanın iki hafta çektim sonra araştırınca saraçoglu hocanın önerisini buldum diyorduki bir miktar üzerlik tohumunu kaynatın ve buharını soluyum bende öyle yaptım günde iki üç kez 3.gün bişeyim kalmadı dene istersen

bence kağıda not al hastanede elinde tut ben öyle yapıyorum başka türlü aklımdan çıkıyor :)

çok teşekkür ederim. deneyeceğim

Seninle ayni doğum tarihlerimiz :) benim bebeğim 6.5 cm. 12 cm ise gerçekten maşallah diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…