- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.461
Katılıyorum çok haklısınız facebookta hamileliğini paylaşan bir arkadaşım vardı, kapak fotoğrafı "DİKKAT! ŞEHİRİÇİ ÇOCUK TAŞIYORUM", profili "İÇİMDE BÜYÜYEN ELLER AYKAR VE MİNİCİK Bİ KALP VAR" yüzlerce tebrik mesajı falan filan sonra bebeğinin gelişimi durdu binlerce taziye mesajı.... Yani saçma ve gereksiz, ben de ilk bebeğimi kaybettim annem babam kayınvalide, peder dahi bilmiyor! En güzeli yoksa başkalarnın dillendirmesi hatırlaması beni üzer..... Hamilelik haberi paylaşılabilir belki ama belli bir süreden sonra, ayrıca bebeği olmayanları ve olup da yitirenleri incitmeyerek,gıpta damarını tahrik etmeyerek bence.....vallahi bu tarz durumlar göreceli tabi kimisi beğenir bayılır kimisi sevmez bana çok gereksiz ve itici geliyor bir arkadaşım facede dediğin fotoğrafı çekip paylaştı iki renk balon soru işaretleri göbekte birleşen kalpler sonra supriiiiz kızzzz ama inan kendimce tabi yadırgadım..çünkü sayfasında ortak paydada 6 yıldır bebeği olmayan kendini kahreden bir arkadaşımız da ekli..Bir de bazı şeylerin mahrem kalması taraftarıyım bebeğe çok nazar değer...inanmayanlar tartışmasın benle bu benim inancım gerçi fakat burda iş arkadaşımın kızı maşallah çok güzel bir çocuk ,çocuğun nazardan gözleri açılmıyor hep yara bere içinde.
dipnot:bunu facebookta paylaşacaksan geçerli söylediklerim yok resim çekip whatsuptan aileme dostlarıma gönderip sevincimi paylaşacam diyorsan da bence daha orijinal bir fikir bul yapan çok bunu
Bana ilaç verdiler valla o sinuzitlr ağrılar bitirdi zatenGünaydın hayırlı sabahlar
burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.
ben de doktoruma sorayım kontrole gidince 3 gün daha dayanayımBana ilaç verdiler valla o sinuzitlr ağrılar bitirdi zaten
Günaydın hayırlı sabahlar
burnum tıkalı 3 gündür çok fenayım ben ya
sinüzit de var migren de
nefes alamıyorum hele geceleri
bugün buhar yapacağım.
Kızlar kasıklarında ağrı olan var mı?
Canımmm çok çok gecmıs olsun bır an evvel geçsin gıtsın ınsallah
Bende ara ara ve çoook yoğun bas ağrısı oluyor ama ınanılmaz bır Ağrı bu ya hıc yasamazdım normalde
Bazen Ağrı oluyor ama çok garıptır kı gaz Sancısı olabılıyor bu ayaklarına çok dıkkat et
Son aylarda bu gaz sancıları dogum Sancısı sanıp Dr gıden var yani hamilelik çok enterasan rahîm de büyüyor onunda etkısı vardır tabi
Günaydın güzel annişler :)
benimde ağrıyor dr. sordum normal dediKızlar kasıklarında ağrı olan var mı?
günaydınlar
biz bugün dr. gittik bebeğim maşallah büyümüş kocaman olmuş kımıldıyordu dr makinayı çektikten sonra ölçmeyecekmisiniz dedim orda kalan görüntüsünü ölçüp 12 cm dedi ama pek inanmadım doğrusu bu haftalarda 5-6 cm olması gerekiyor
suyu nasıl diyecektim unuttum oda bişey demedi sağlıklı dedi büyümüş dedi o kadar cinsiyet için erken dedi böyle geçti asıl dr. ile randevum 4 haziranda soracaklarımı ona sorarım artık
benimde ağrıyor dr. sordum normal dedi
ben burun tıkanıklığı sinizütte vardı bende inanın iki hafta çektim sonra araştırınca saraçoglu hocanın önerisini buldum diyorduki bir miktar üzerlik tohumunu kaynatın ve buharını soluyum bende öyle yaptım günde iki üç kez 3.gün bişeyim kalmadı dene istersenben de doktoruma sorayım kontrole gidince 3 gün daha dayanayım
günaydınlar
biz bugün dr. gittik bebeğim maşallah büyümüş kocaman olmuş kımıldıyordu dr makinayı çektikten sonra ölçmeyecekmisiniz dedim orda kalan görüntüsünü ölçüp 12 cm dedi ama pek inanmadım doğrusu bu haftalarda 5-6 cm olması gerekiyor
suyu nasıl diyecektim unuttum oda bişey demedi sağlıklı dedi büyümüş dedi o kadar cinsiyet için erken dedi böyle geçti asıl dr. ile randevum 4 haziranda soracaklarımı ona sorarım artık
ben burun tıkanıklığı sinizütte vardı bende inanın iki hafta çektim sonra araştırınca saraçoglu hocanın önerisini buldum diyorduki bir miktar üzerlik tohumunu kaynatın ve buharını soluyum bende öyle yaptım günde iki üç kez 3.gün bişeyim kalmadı dene istersen
bebeği görünce bütün soracaklarım aklımdan çıkıyor boğazlarım acıyordu onu soracaktım ama işte unuttum herşeyi bi dahakine yazacağım bendebence kağıda not al hastanede elinde tut ben öyle yapıyorum başka türlü aklımdan çıkıyor :)
günaydınlar
bebeği görünce bütün soracaklarım aklımdan çıkıyor boğazlarım acıyordu onu soracaktım ama işte unuttum herşeyi bi dahakine yazacağım bende
değildir canım ölçmeyecekmisiniz deyince ekrandaki görüntüden ölçtü ama ben pek inanmadımSeninle ayni doğum tarihlerimiz :) benim bebeğim 6.5 cm. 12 cm ise gerçekten maşallah diyorum :))
aynen öyle gözümü alamıyorum ondanBen yazıyorum yoksa bu bebek büyülüyor beni aklım başımdan gidiyor :))
ewet canım benimkide pipikli :) wala doğru dion evde kalcaklar :)Sağol canım:) seninkide pipikli olacak dimiayyy herkesin erkek oluyo, kız yok pek. Bizim oğluşlar evde kalacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?