- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.481
değildir canım ölçmeyecekmisiniz deyince ekrandaki görüntüden ölçtü ama ben pek inanmadım
aynen öyle sallamış ama ben farkettim 10 gün önceden daha büyük içim rahatBiraz sallamis gibi geldi bana da. Neyse önemli olan saglinin yerinde olması. Sağlığı hakkında güzel şeyler duymaniza sevindim. Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem de yavruna :)
Kız göbüşü mü çektin :)) benimkide belli oluyor artık ben ki dümdüz karnım var diye hava atan şimdi çıktıkça mutlu oluyorum :):):)))))))
Normalde baştan popoya olçerler belki seninki baştan ayağa olçmuştur olabilir 12 cm bence.değildir canım ölçmeyecekmisiniz deyince ekrandaki görüntüden ölçtü ama ben pek inanmadım
bakalım haftaya tekrar gideceğim kontrol süresi geçmeden babasıda görmek istiyor soracaklarımı yazarım kağıda sorarım inşallahNormalde baştan popoya olçerler belki seninki baştan ayağa olçmuştur olabilir 12 cm bence.
Canım sen benimkini akşam gör bi deBenimki daha da büyük ya..Ama öz be öz göbek yani benimki :)))
Rentıp a başladım selim beye haberin olsun memnunumbakalım haftaya tekrar gideceğim kontrol süresi geçmeden babasıda görmek istiyor soracaklarımı yazarım kağıda sorarım inşallah
Bir öncekinde üzerine önü açık tunik tarzı bir şey alırsan , saç ve makyajla gayet güzel olur benceEki Görüntüle 1528957
Bu da düğüne uygun değil sanki. Ne yapsam yaa. Salon dugunu falan olsa o kadar takmamda. Olmadı gitmicem eşim tek gitsin ne yapayım. Siz ne diyorsunuz. Bunlarla gidilir mi
yok canım ben medicabilde oktay beye gidiyorum o ayda bir çağırıyor ondan osmangazi tıpta adnan beye gittim görmek içinRentıp a başladım selim beye haberin olsun memnunumsen hala tup bebek merkezine mi devam ediyorsun
Ilk giydigin daha uyumlu dugun icin en azindan sik duruyo ama baska alternatifte dusunebilirsinBir öncekinde üzerine önü açık tunik tarzı bir şey alırsan , saç ve makyajla gayet güzel olur bence
Elbise cok dar olmus.Eki Görüntüle 1528957
Bu da düğüne uygun değil sanki. Ne yapsam yaa. Salon dugunu falan olsa o kadar takmamda. Olmadı gitmicem eşim tek gitsin ne yapayım. Siz ne diyorsunuz. Bunlarla gidilir mi
bende aynı durumdayım bir sabah bulntım varGünaydın hanımlar....
Bana da bi haller oldu. İki gündür nazar değmesin ama çok iyiyim..Bulantım yok, baş dönmem yok. Daha enerjik hissediyorum kendimi. Çalışmasam evde olsam kapı pencere iş yapacak kıvamdayım yanii...Ama bu durum da beni korkutuyor yahuu ben niye iyiyim? Bebeğime bir şey mi oldu diye arada evham kaplıyor içimi. İnanırmısıız wc'de tuvalet kağıdında kan varmı diye kontrollere başladım. Hatta bi ara parmağımın pembeliğini kan sandım falan. Paranoyak oldum iyice. Elbette geçmiş tecrübeler böyle yapıyor insanı.
Hem yukardan hem aşağıdan sistem hiçbişey olmuyorIlk giydigin daha uyumlu dugun icin en azindan sik duruyo ama baska alternatifte dusunebilirsin
Evet ikiside olmadı gerçekten. Ya dediğiniz gibi yeni elbise bakicam ya gitmicem. Ya elbisede almak istemiyorum yani seneye hemen eski halime donersemElbise cok dar olmus.
Digeri de cok gunluk. 5 yildizli otel dedini diye uygun degil diyorum. Soyle ucus ucus sifonu bol ve kendi de bol uzun bir elbise alsaniz, yaz doneminde de giyebilirsiniz. Ya da ucuza siyah daha bol bir kokteyl elbisesi bir outletten de is gorebilir diye dusunuyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?