2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın güzel anneler gününüz çok güzel geçsin inşallah bizde çarşamba günü gidicez dr. İnşallah bebiş çok saglıklıdır ve inşallah hayırlısıyla cinsiyeti öğreniriz ona göre bebek şekeri yapmaya başlıcam:) kendim yapmak istiyorum malzeme alabilceem net adresi var mı bildiğiniz

Devlet hastanesindeki randevum önümüzdeki çarşambaydı 3haftayı bekleyemedim dün özele gittim gördüm bebişi, eller kollar oynuyordu, defarca el salladı doktor baya bi açıdan bakmaya çalıştı lakin ayaklarını bir türlü açmadı sanki toplayıp poposunun altına alıp oturmuş gibiydi, burdaki ultrason da devletteki ultrasondan gelişmiş değildi, bebeğin cinsiyeti konusunda tahmin bile alamadık, sata göre 13+3, ultrasona göre iki gün öndeyiz,1hafta daha folike devam et 16haftada vitamin, omega, kan haplarına vs başlanır dedi, devletteki doktorum da aynısını söylemişti. Bebeğimin varlığını bir cuma vakti öğrenmiştim keşke cinsiyetini de dün cuma vakti öğrenseydim hem de miraçtıama hayırlısı bakalım

değildir canım ölçmeyecekmisiniz deyince ekrandaki görüntüden ölçtü ama ben pek inanmadım

Biraz sallamis gibi geldi bana da. Neyse önemli olan saglinin yerinde olması. Sağlığı hakkında güzel şeyler duymaniza sevindim. Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem de yavruna :)

Kızlar haftaya esimin arkadaşının 5 yıldızlı ciks bi otelde düğünü var. Sardı beni ne gitsem telaşı. Bu elbise tuhaf durmuş dimi. Gobegimde hamile gibi değil erkek göbeği gibi Durun bi kıyafet daha koycam. Bi el atın bana

Günaydın hanımlar....
Bana da bi haller oldu. İki gündür nazar değmesin ama çok iyiyim..Bulantım yok, baş dönmem yok. Daha enerjik hissediyorum kendimi. Çalışmasam evde olsam kapı pencere iş yapacak kıvamdayım yanii...Ama bu durum da beni korkutuyor yahuu ben niye iyiyim? Bebeğime bir şey mi oldu diye arada evham kaplıyor içimi. İnanırmısıız wc'de tuvalet kağıdında kan varmı diye kontrollere başladım. Hatta bi ara parmağımın pembeliğini kan sandım falan. Paranoyak oldum iyice. Elbette geçmiş tecrübeler böyle yapıyor insanı.

Bu da düğüne uygun değil sanki. Ne yapsam yaa. Salon dugunu falan olsa o kadar takmamda. Olmadı gitmicem eşim tek gitsin ne yapayım. Siz ne diyorsunuz. Bunlarla gidilir mi

bakalım haftaya tekrar gideceğim kontrol süresi geçmeden babasıda görmek istiyor soracaklarımı yazarım kağıda sorarım inşallah
Rentıp a başladım selim beye haberin olsun memnunumsen hala tup bebek merkezine mi devam ediyorsun

Eki Görüntüle 1528957
Bu da düğüne uygun değil sanki. Ne yapsam yaa. Salon dugunu falan olsa o kadar takmamda. Olmadı gitmicem eşim tek gitsin ne yapayım. Siz ne diyorsunuz. Bunlarla gidilir mi
Bir öncekinde üzerine önü açık tunik tarzı bir şey alırsan , saç ve makyajla gayet güzel olur bence

Ekleme : Ben fotodan pantolon,bluz sanmıştım canım , elbise üzerine olmaz zaten

Eki Görüntüle 1528957
Elbise cok dar olmus.
Digeri de cok gunluk. 5 yildizli otel dedini diye uygun degil diyorum. Soyle ucus ucus sifonu bol ve kendi de bol uzun bir elbise alsaniz, yaz doneminde de giyebilirsiniz. Ya da ucuza siyah daha bol bir kokteyl elbisesi bir outletten de is gorebilir diye dusunuyorum,

bende aynı durumdayım bir sabah bulntım var böyle de rahatlık battı sanırım bebeğimi hissetmiyorum sanki... snırım 2. trimester 'e giriyoruz ve rahat geçecek inşallah gerçi 9 aylık gibiyim yatarken nefes almakta zorlanıyorum gece uykusu iptal bende

Evet ikiside olmadı gerçekten. Ya dediğiniz gibi yeni elbise bakicam ya gitmicem. Ya elbisede almak istemiyorum yani seneye hemen eski halime donersem ziyan olur. Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…