- 11 Mart 2015
- 111
- 155
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.501
Eki Görüntüle 1528953
Kızlar haftaya esimin arkadaşının 5 yıldızlı ciks bi otelde düğünü var. Sardı beni ne gitsem telaşı. Bu elbise tuhaf durmuş dimi. Gobegimde hamile gibi değil erkek göbeği gibiDurun bi kıyafet daha koycam. Bi el atın bana
Kesinlikle kocisini yalniz gonderme giy bisey cik aaaaaaaaaaaaEvet ikiside olmadı gerçekten. Ya dediğiniz gibi yeni elbise bakicam ya gitmicem. Ya elbisede almak istemiyorum yani seneye hemen eski halime donersemziyan olur. Tesekkurler
Oooff neden erken çıktı ki benim ilk gebeligim bi de. Ya hamile göbeği gibi de değil mideden itibaren çıktı. Kendimi iyi hossedersem bakicam artık bişeyler ne yapayım. Olmadı göbek ten bollasan bi elbise bakarimcanım sen de ben gibisin göbek erken çıkmış artık eski kıyafetlere veda etmek gerek kabul edelim artık olmuyorlar ve yeni kıyafet almalıyız çünkü artık ol-mu-yor. giyecek bir şeyim kalmadı benim de ... bir tuniğim var her yere onu giyiyorum .. bu hafta fırsat bulabilirsem gebe kıyafetlerine bakacağım.. sende özel günler için al artık yaz geldi ve bu tür davetler artar birini savuştursan birinden kurtulamazsıngelsin yeni ciciler
Dimi yaa cillop gibi kızlar olcak. Yanında olursam korurum kocamiKesinlikle kocisini yalniz gonderme giy bisey cik aaaaaaaaaaaa
Emsin yeter ki benim kuzum naapalim bi süre koca göbek gezerimzaten en az 1 yıl donemicez gelecek yıl bu vakitler kısmetse yavrularımızı emziriyor olacağız etti mi iki yıl en az iki yıl bu tipteyız başta kabul edelimaldıklarınız boşa gitmicek emin olun
Evvett iste buDimi yaa cillop gibi kızlar olcak. Yanında olursam korurum kocamiOzaman yeni bişey aliim de pacoz pacoz durmayayim adamın yanında :)
Canım Maşallah ama bebeğin burda okadar küçükki. tahöin yürütebilene helal olsun
Ankara medîcal park ertan öztürk e gidiyorumhangi doktora gidiyorsun ?
çok uzak çekmişsin canım yaa.nubu göremedim.gerçi bazı arkadaşlarda tutmadı bakalım hayırlısı
geçen 3-4 delikanlı (bu arada yeni nesil ne kadar patavatsız yawww) kadına bak hamile gibi resmen diyip bi de işaret etti beni bir gebelik muhabbeti yaptılar yok karnına yüzk çeviriyorlarmış yok bilmem ne ula kadın muhabbeti döndü resmen metroda. hayır analar bacılar ortada koca oğlanların yanında bu muhabbeti yapıyor da bu delikanlılar bu muhabbeti metroda nasıl çeviriyor ? şaştım valla
Cinsiyetimiz kesinleşti kızlar. Erkekmiş dr öyle dedü. Çok şükür sağlıklı ama kafası bir hafta önde. İyi bişeymiş kemikleri açısından. Çok korkmuştum lavaboda karnım sıkışınca çok şükür sağlıklıymış çok mutlu oldum :)
Cinsiyetimiz kesinleşti kızlar. Erkekmiş dr öyle dedü. Çok şükür sağlıklı ama kafası bir hafta önde. İyi bişeymiş kemikleri açısından. Çok korkmuştum lavaboda karnım sıkışınca çok şükür sağlıklıymış çok mutlu oldum :)
slm kızlarr bugün bebişimi görmeye gidicem inş cinsiyet söyler doktorum çok heycanlıyımm
Canım sen benimkini akşam gör bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?