2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

canım sen de ben gibisin göbek erken çıkmış artık eski kıyafetlere veda etmek gerek kabul edelim artık olmuyorlar ve yeni kıyafet almalıyız çünkü artık ol-mu-yor. giyecek bir şeyim kalmadı benim de ... bir tuniğim var her yere onu giyiyorum .. bu hafta fırsat bulabilirsem gebe kıyafetlerine bakacağım.. sende özel günler için al artık yaz geldi ve bu tür davetler artar birini savuştursan birinden kurtulamazsın gelsin yeni ciciler

Oooff neden erken çıktı ki benim ilk gebeligim bi de. Ya hamile göbeği gibi de değil mideden itibaren çıktı. Kendimi iyi hossedersem bakicam artık bişeyler ne yapayım. Olmadı göbek ten bollasan bi elbise bakarim

zaten en az 1 yıl donemicez gelecek yıl bu vakitler kısmetse yavrularımızı emziriyor olacağız etti mi iki yıl en az iki yıl bu tipteyız başta kabul edelim aldıklarınız boşa gitmicek emin olun

Kızlar bu bide sis hali değil. Akşamları daha da sisiyom ben Üstelik çok göbekli değildim hamile kalmadan önce. Nasıl yaptım bu göbeği bende anlamadım :)

zaten en az 1 yıl donemicez gelecek yıl bu vakitler kısmetse yavrularımızı emziriyor olacağız etti mi iki yıl en az iki yıl bu tipteyız başta kabul edelim aldıklarınız boşa gitmicek emin olun
Emsin yeter ki benim kuzum naapalim bi süre koca göbek gezerim Analık zor iş elveda eski kıyafetler

geçen 3-4 delikanlı (bu arada yeni nesil ne kadar patavatsız yawww) kadına bak hamile gibi resmen diyip bi de işaret etti beni bir gebelik muhabbeti yaptılar yok karnına yüzk çeviriyorlarmış yok bilmem ne ula kadın muhabbeti döndü resmen metroda. hayır analar bacılar ortada koca oğlanların yanında bu muhabbeti yapıyor da bu delikanlılar bu muhabbeti metroda nasıl çeviriyor ? şaştım valla

Canım Maşallah ama bebeğin burda okadar küçükki. tahöin yürütebilene helal olsun

hihihi evet canim biliyorum bu resim bebisim 9 haftalik ken cekmisti doktorum herkes resim koyunca bende ozendim sali gunu bebisimi gorcem insallah , ozaman gosterirse cinsiyetini de ogrenriz belki

Bu zamanda erkekler kadinlari gecti vallahi, kadinlardan daha cok dedikodu, dir dir yapar oldular, verseydin canim agizlarinin payini dicem ama bosuna o kiymetli nefesini tuketceksin deymez boyle patavatsizlara

Allah'im hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim, hadi hayirli olsun oglusun

gözün aydınn darısı bana ve öğrenemeyen tüm annişlerimizee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…