2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Benim dr gene 1ay dolmadan gelmişsin dedi. 3hafta olduk halbuki gitmeyeli. Ayın 25 inde gitmiştim. Elimde kalacakbi gün yaa. Özel bi de

Arkadaşlar yazmaya çekinerek biraz da korkarak yazıyorum , hamilelikte etsiz Çiğ köfte yiyebilir miyiz ?
Zaten şimdi hepsi etsiz diye satılıyor , yiyen var mı ? Emin olamadım , sormak istedim.
Bilindik bir markadan yense zararı olur mu ? Yeşilliksiz falan

Ben evde yapıyorum birkere mahvoldum çok meşhur ve yaygın bir çiğ köfteden, o günden sonra ağzıma koymadım. Bütün gece istifra ettim ishal oldum hastanede yattım ve serum yedim, doktor doğrudan hazır gıdadan dolayı olmuş besin zehirlenmesi dedi, bence uzak durmalısın, istersen evyapımının tarifini yazabilirim, hazırdan daha lezzetli hatta faydalı bile içinde bulgur var.

ben canım istedikçe yiyorum. ama dürüm olarak değil porsiyon alıyorum yeşillikleri kendim iyice yıkıyorum hiç sorun yaşamadım.

GEÇENLERDE ACAYİP CANIM İSTEDİ ETSİZ DİYE ALDIM YEDİM

Sağol canım , eline sağlık , ben evde yapamam şu an , malum hep dinlenme durumundayım

Olmazsa porsiyonluk olanlardan yerim, yiyenler varmış :)
Teşekkürler

Canım şu an kucağımda yarım kilo komagene çiğ köfte var

Kızlar merhaba, nasıl besleniyorsunuz ben üç kilo vermiştim şimdi iki kilo aldım ama öyle aman aman bir iştahım yok. Süt içmeyi unutuyorum çoğu zaman. Yazık bebişime ya çok iştahsız bir annesi var.

Bende yumurtayı daha bugün yedim süte başlayamadım bile bir kez yarım bardak içmiştim bi kerede torkunun kuçuk paketini zorladım..ama gelişimi güzel maşallah anası tosun gibi rezervleri ile idare etti sanırım sıpa:)

Üzülüyorum bebeğime çoğu zaman. Yok canım bir şey istemiyor. Açılır inşallah yakın zamanda iştahım

kızlar süt içmeye kendinizi zorlamaya gerek yok aksine doktorum bana süt içme dedi. yoğurt peynir ye dedi.
prebiyotik yoğurt sordum çok iyi olur dedi.
ben prebiyotik yoğurt yiyorum hem kabızlığa da iyi geliyor.

O senin depolarından almıştır merak etme annesi.Ben yoğurdunu kendim yapıyorum,gece yatmadan genellikle süt iciyorum,ama bazen canim cidden hic istemiyor,zorlayamiyorum o durumda kendimi.Ev yapımı yoğurdumdan ve ondan ayran yapıp o açığımı oyle kapatmaya çalışıyorum.Calisiyorum ben,sabahın köründe kalkıp 1 tane yumurta hasliyorum,biraz zeytin,peynir(2 kibrit kutusu yemek gerekiyormuş,ama o kadar yiyemiyorum)bir de kabuklu ceviz alıyoruz 3 tane kırıp bı de onları yiyorum kahvaltıda.Okulun orda yemek yiyebilecegimiz bir yer yok yakınlarında,yanımda götürüyorum evden.Aralarda bir seyler atıştırıyorum.Boyle :)

Kaç kilo aldınız, maşallah güzel besleniyorsunuz :) bana da doktorum aynı şeyleri söyledi bir ara düzenli ceviz, badem, antep, yoğurt, keçi boynuzu özü fln tüketiyordum ama bu aralar bazen unutuyorum ama haftada 4,5yumurta enaz tüketiyorum peynir de aynı şekilde

Babam yemek yemeyi çok seviyor. Ağzı hiç boş durmaz. Babama takılıyorum, sen hamile olsaydın tosun gibi çocuğun olurdu diye :) yesin depolarımdan o sağlıklı olsun da.
Kiyamam .Ama sen de iyi ol annesi,o aliyordur her sekilde ama Mevsim meyvelerinden evde yaptığın yoğurda doğrayip yesene tatlım,iştahını da acar,Cok da faydalı.Kilo almak marifet degil,sen saglikli seyler ye,saglikli ol ki bebeğin de daha iyi olsun.Findik,ceviz,badem,kuru üzüm at ağzına canin Cok istemese de Bulgur pilavı da iyiymis canim.Bol su ic,iyi yıkanmış yeşillik,bir de balık yemeye çalış.Ama balığın da vakti gecti.Biz alıp buzluga atmıştık,ama depolar bitmek üzere :) Bir de Dr bana daha 7. Haftada kalp atışı icin gittiğimizde İ Mom diye bir vitamin yazmıştı ama içmedim ben,daha bu hafta başladım icmeye.İcinde omega filan da var o hapın.Ben de bu hap olayını hic sevmiyorum ama iciliyormus diye iciyoruz bakalım.Kan hapı mecbur aldım benim sıpa demir depolarımı yemişti baya çünkü.Ay yesin yavrummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…