2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese iyi aksamlar kızlar benim boğazım neredeyse bir haftadır felaket ağrıyor yutkunmakta güçlük cekiyorum doktor ilac yasak sadece gargara verebilirim dedi ay napıcam ben yaaa

1.70'im.Valla Dr,gecen haftaki kontrolumuzde bana da Cok almissin,yavaş ol dediAma ben kilo almak icin gayret etmedim ki Ben de biliyorum ilerleyen aylarda Cok alınacağını dikkatli olunması gerektiğini.Ama napayim Simdi rejim yapmak icin uygun bir vakit degil ki.Acikinca yiyorum.Yalniz kilo aldım evet ama kilolu görünmüyorum oyle.Ben bu topikte 42 kiloyum diyenleri duyuyorum.Ben de buna inanamıyorum.Ben mesela gebe kalmadan once zayiftim ama 53-54 arasaydım.Nasil 42kilo olunabiliyor ki

Herkese iyi aksamlar kızlar benim boğazım neredeyse bir haftadır felaket ağrıyor yutkunmakta güçlük cekiyorum doktor ilac yasak sadece gargara verebilirim dedi ay napıcam ben yaaa
Canim gecen gun de söylemiştim ya otacinin pastili tamamen bitkisel ve boyle durumlarda drlar öneriyor,bir de bir su bardagi su isit,kaynatma ama,1 limon sık icine ve 1 tali kasığı bal.Bal olayını abartma ama,fazlası da iyi degil.Bunun Balli halini 1 kere,balsiz limon suyunu 2 kez de icebilirsin.Bogazi yumuşatıyor,dincilik veriyor.Yani bana Cok ii geliyor.Ben bunu yapmak icin hasta olmayı beklemiyorum,limona bayılmam ama bu limonlu su bana acayip enerji veriyor iyi geliyor.Onun dısında bir fikrim yok.Hamile olduğumuz icin ot cop isleri de sakat,hic de anlamam hangisi içilebilir hangileri icileme

Cok sinir oluyorum yemekten 1 saat sonra midemi bogazda hissediyorum hersey yukari cikiyor nefes alamiyorum
Ayni sey bende de oluyor birseyker yedigime pisman oluyorum asiri midem sisiyor.hem midem de sorun var hemde doktor normal bu dedi ama bence hic normal degil.senin miden de bir problem var mi

Mide floralarını hizaya getirek mi:)))bu markayı yeni gordum hiçte sevmem ama deneyem dedim..pek Bi ekşi
Kefirin tadi nasil bir sey ya hic bilmiyorun esim getirdi icmem dedim...daha once bir velim kefiri bir bocekle mayaladiklarini soylemisti tiksindin mi yoksa hamilelikten mi canim cekmiyor anlamadim.ayrani iciyorum ama kefiri hic icnedim

Ben 10 kilo verdim simdi 1 kilo aldim ama masallah bebegimin gelisimi iyi hic etkilenmemis bu durumdan.mide bulantim gecmedi canim ne zaman bir sey isterse o zaman yiyorum ama saglikli seyler yemeye dikkat ediyorum

Kefirin tadi nasil bir sey ya hic bilmiyorun esim getirdi icmem dedim...daha once bir velim kefiri bir bocekle mayaladiklarini soylemisti tiksindin mi yoksa hamilelikten mi canim cekmiyor anlamadim.ayrani iciyorum ama kefiri hic icnedim
Böcekle mi mayalıyormuş :)))))))))) probiyotikle mayalanır o da canlı bir şey ama maya değil bakteri kendilerinden mide floramızda milyonlarca var zaten...ekşimiş yoğurt gibi tadı sevmiyorum ama çok faydalı...

Boy çok kısaysa olur sanırım. Ben en fazla 45 kilo çok cok zayıf birini tanıdım 42 yi bende idrak edemedim

Ben de geçen yıl 48 kiloydum , boy 1.56
51 ile hamile kaldım ,şu an 54 civarında gidip geliyorum,ben de hızlı alanlardanım bu aylarda ama benim mazeretim var,ben yatıyorum hep :)
Bana hep hamilelikte sen kilo almazsın,sadece karnın çıkar diyorlardı , hiç de öyle olmadı.
" Hayat , siz planlar yaparken , başınıza gelenlerdir. " bu sözü blogcuanne de okumuştum,çok doğru

Günaydınnn bir pazar sabahında tekrardan erken uyanmakuyuyamıyorum yahu şu sabahları erkenden dikiliyorum
Günaydın canım sende öğretmendin hatırladığım kadarıyla sana birşey soracağım ama bizim senede kaç gün rapor hakkımız var heyet hariç?

günaydın kızlar..

Boy çok kısaysa olur sanırım. Ben en fazla 45 kilo çok cok zayıf birini tanıdım 42 yi bende idrak edemedim

Benim boyum 162 ve 42 kiloyum.Bu dedikleriniz kemik yapısı ile alakalı kemikler iri ise zayıf insan çok çirkin görülür kemikleri sayılr. Benim öyle değil çok şükür. Ama aynı zamanda ömrüm boyunca hiç ayva göbeğim bile olmadığı içinde çok çook memnunum.
Eşim doktora kilo almalı di mi hocam diyince doktor eşime kızdı o neden miş?Diye sakın zorla yemek yedirmeye çalışmak yok dedi.
herzaman yediğin 3 öğün yemeğine ek olarak günde 2-3 adet meyve 1-2 porsiyon yogurt ve 1 türk kahvesi fincanı kadar ceviz badem fındık ye dedi.
Doğuma maksimum 54 kilo ile geleceksin fazlasını asla istemem dedi

40 gün canım

Süpersin , ben daha şimdiden 54 kiloyum

öncesinde bayağı zayıfmışsın..boyuna göre 60 kilo gayet normal aslında ama hızlı bir şekilde kilo aldığın için uyarmıştır o zaman ..ben bu konuda şimdiye kadar hiç uyarılmadım çok kilo almışsın diye uyarı alınca insan kötü hissediyor ama acıktıkça yiyiyoruz biz de napalım :) neyse yarasın bebişlerimize :) biz sonra veririz nasılsa :)

kaç kilo ile başladığın önemli canım ama hamileyim diye çok yememek gerek.
1 kilo fazla aldı diye doktora korka korka giden arkadaşlarım var
Evet canım,normalde çok kolay kilo alan bir insan değilim ; ama bir anda hareketi kesince yediğim yaramaya başladı , aman neyse bebek sağlıkla doğsun da ben veririm kiloları bir şekilde , azimliyimdir :)))

Ben de şunu sorayım kızlar , doğum iznine 31+0 ile 31+6 arasında mı ayrılabiliyoruz ? Okullar açıldığında ne kadar okula gitmem gerekir,onu hesaplamaya çalışıyorum :)

Selam arkadaşlar. Cuma günü ikili test yaptırdım. Doktor sekreteriyle muhatap oldu ultrasona bakıp bilgileri ona yazdırdı. Ekranda bak bebeğin dedi kalkta geçti masasına. Telefonumla çeksem olurdu kal geldi bana stresten pöff.Cinsiyet neym söylemedi bende sormaya çekindim.Bana da bilmemneyin aşağıda ilişkiye girme kanaman olursa korkarsın dedi.. Dayanamadım sordum ense kalınlığı falan normalmi dedim "ben bir anormallik görmedim gayet normal kan sonuçların da çıksın öyle değerlendirelim dedi. 15 gün sonra çıkacak sonuç. Ya bu doktor söyler 15 gün sonra tekrar ultrasona bakarsa ya da kendi doktoruma sonucumu göstermeye gidince öğrenirim.

Eklentiler

• IMAG0047.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…