2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Baya ince kemik yapınız olmalı. Benim 155 154 boyum var ve 56 kiloydum. Bende kilolu değildim mesela. 97 70 97 baya yuvarlak hatları olan bi hatundum. Öyle aman aman göbeğim yoktu çok az. Bu boya 56 kilo çok kilolu değilse 42 bende çok zayıf durmalı ki benimde kemik yapim çok kalın değil hatta eğer parmaklarin çok ince olması kemik yapısını gosterirse baya ince olmalı kemik yapim ama anlamam ben pek kemik yapısından. Ama şimdi söyle bir durum oldu aldıgim kilo 2.5 ve bildiğin yusyuvarlak oldum Boy kısa olunca alınan kilo acayip duruyor. Kesinlikle fazla kilo almamaliyim çok çirkin oluyor. Belki vücut yapısıyla alakali. Ben 50 kiloda oldum ama yine popo vardı göğüs küçük değildi mesela. Sanırım ben biraz yuvarlak hatliyim siz daha sportif duruyorsunuzdur belki

Ense kalınlığı degeriniz 1.1 gayet iyi yani. Burun kemigide oluşmuş bu değerlerde sıkıntı yok rahat olun.

Günaydın anneler :)) herkese mutlu günler :)) bugün bir bilgi ögrendim hemen sizinle paylaşayım hamilelikte semiz otu çok faydalıymış özellikle balık yiyemeyenler bol bol tüketmeliymiş ( örneğin ben:)) ve bol semizotu yiyen hamile bayanların çocuğu daha zeki olurmuş işte böle :)

O zaman bol bol semizotu tarifi ogrenmeli Ben çok severim zaten keyifle yerim artık. Teşekkürler

Gözün aydin canim:) cekinmeseydin,sorsaydın keske,ama direk söylemediğine gore bu Dr,"daha erken" diyenlerdenmis :) Bizimkiler de tahminde bulundu zaten,bakalım kaçımizinki tutacak...Kan sonucların da iyi çıkacaktır stres yapma artık,ultrasonu Cok iyi bak telefona ben çekmiştim video ama o zaman da o ani kaçırıyorsun.En güzelini yapmissin zihnine kaydetmissin Öylece ona bakıp kalmak en guzeli

beyazpatik benmde seninki kadar var hatta azdaha büyük olabilir.ikinci çocuklarda çabuk cıkıyomus karın senin ilk bebeğin mi.

Vaaov beyazpatik,benimki bu kadar çıkmadı o kadar kilo aldım tam hamiş olmussun sen bak
Biraz şişlik de var :) ama çıktı erkenden korkmalı mıyım bilmiyorum

Ay masallah baya cikmis yavvv kiskandim vallla benim suan dumduz aksama ancak cikar ama oda bu kadar olmaz.
Ne güzel , çok şanslısın o zaman canım , doğum sonrası zorluk çekmezsin

beyazpatik benmde seninki kadar var hatta azdaha büyük olabilir.ikinci çocuklarda çabuk cıkıyomus karın senin ilk bebeğin mi.
Evet ilk , gerisini sen düşün :)))))) ne oluyor ben de anlamıyorum şimdiye kadar hep zayıftım

Hayır niye korkacaksın,gayet guzel çıkmış,kilolu durmuyorsun hic.Ayrica iç göbeği geniş olanların geç belli olur,dar olanların erken belli olur diye duydum.Bence Cok sirin duruyor.Super tam annis olmussun

dün hafif tuzlu su yaptım
bugün buharı deneyeceğim

başka ne yapabiliriz ki
Sinüzit im yok bildiğim kadarıyla. Ama yaklaşık 3 haftadır geceleri uyuyamiyorum burun tikanikligindan. Ağzından nefes alsam bu sefer bogazim çok kuruyor ve rahatsız ediyor. İki saatte bir kalkıp burnuna viks sürmekte buldum çareyi. Arada okyanus suyunu kullanıyorum.

Doktorm etsiz yiyebilirsiniz dedi. Ama kesinlikle etli yeme dedi.

Sakin etli çiğ köfte yemeyin. Tanıdık da yapsa bildiğiniz taze et olsa da. Etli çiğ köftenin hamilelikte yenmemesinin sebebi etin çiğ olması. Çiğ ette bir bakteri var, o bebişlerimiz için zararlı. Özellikle eti yerken iyi pişmiş olmasına dikkat etmemiz gerekiyor.

Yoo gecen gun paylaştığın fotograf epey güzeldi,ve zaten biz hamileyiz olcak o kadar popo karın dimi ama :)

Ahahaha aynen bende vallahi 67 kiloyum ama görsen 80 dersin yani

bende öğretmenim bildiğim kadariyla tek hekimden 40 gun rapor hakkımız var. Şahsen ben ona güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…