- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.581
Baya ince kemik yapınız olmalı. Benim 155 154 boyum var ve 56 kiloydum. Bende kilolu değildim mesela. 97 70 97 baya yuvarlak hatları olan bi hatundum. Öyle aman aman göbeğim yoktu çok az. Bu boya 56 kilo çok kilolu değilse 42 bende çok zayıf durmalı ki benimde kemik yapim çok kalın değil hatta eğer parmaklarin çok ince olması kemik yapısını gosterirse baya ince olmalı kemik yapim ama anlamam ben pek kemik yapısından. Ama şimdi söyle bir durum oldu aldıgim kilo 2.5 ve bildiğin yusyuvarlak oldumgünaydın kızlar..
Benim boyum 162 ve 42 kiloyum.Bu dedikleriniz kemik yapısı ile alakalı kemikler iri ise zayıf insan çok çirkin görülür kemikleri sayılr. Benim öyle değil çok şükür. Ama aynı zamanda ömrüm boyunca hiç ayva göbeğim bile olmadığı içinde çok çook memnunum.
Eşim doktora kilo almalı di mi hocam diyince doktor eşime kızdı o neden miş?Diyesakın zorla yemek yedirmeye çalışmak yok dedi.
herzaman yediğin 3 öğün yemeğine ek olarak günde 2-3 adet meyve 1-2 porsiyon yogurt ve 1 türk kahvesi fincanı kadar ceviz badem fındık ye dedi.
Doğuma maksimum 54 kilo ile geleceksin fazlasını asla istemem dedi
Ense kalınlığı degeriniz 1.1 gayet iyi yani. Burun kemigide oluşmuş bu değerlerde sıkıntı yok rahat olun.Selam arkadaşlar. Cuma günü ikili test yaptırdım. Doktor sekreteriyle muhatap oldu ultrasona bakıp bilgileri ona yazdırdı. Ekranda bak bebeğin dedi kalkta geçti masasına. Telefonumla çeksem olurdu kal geldi bana stresten pöff.Cinsiyet neym söylemedi bende sormaya çekindim.Bana da bilmemneyin aşağıda ilişkiye girme kanaman olursa korkarsın dedi.. Dayanamadım sordum ense kalınlığı falan normalmi dedim "ben bir anormallik görmedim gayet normal kan sonuçların da çıksın öyle değerlendirelim dedi. 15 gün sonra çıkacak sonuç. Ya bu doktor söyler 15 gün sonra tekrar ultrasona bakarsa ya da kendi doktoruma sonucumu göstermeye gidince öğrenirim.
O zaman bol bol semizotu tarifi ogrenmeliGünaydın anneler :)) herkese mutlu günler :)) bugün bir bilgi ögrendim hemen sizinle paylaşayımhamilelikte semiz otu çok faydalıymış özellikle balık yiyemeyenler bol bol tüketmeliymiş ( örneğin ben:)) ve bol semizotu yiyen hamile bayanların çocuğu daha zeki olurmuş işte böle :)
Gözün aydin canim:) cekinmeseydin,sorsaydın keske,ama direk söylemediğine gore bu Dr,"daha erken" diyenlerdenmis :) Bizimkiler de tahminde bulundu zaten,bakalım kaçımizinki tutacak...Kan sonucların da iyi çıkacaktır stres yapma artık,ultrasonu Cok iyi bakSelam arkadaşlar. Cuma günü ikili test yaptırdım. Doktor sekreteriyle muhatap oldu ultrasona bakıp bilgileri ona yazdırdı. Ekranda bak bebeğin dedi kalkta geçti masasına. Telefonumla çeksem olurdu kal geldi bana stresten pöff.Cinsiyet neym söylemedi bende sormaya çekindim.Bana da bilmemneyin aşağıda ilişkiye girme kanaman olursa korkarsın dedi.. Dayanamadım sordum ense kalınlığı falan normalmi dedim "ben bir anormallik görmedim gayet normal kan sonuçların da çıksın öyle değerlendirelim dedi. 15 gün sonra çıkacak sonuç. Ya bu doktor söyler 15 gün sonra tekrar ultrasona bakarsa ya da kendi doktoruma sonucumu göstermeye gidince öğrenirim.
Vaaov beyazpatik,benimki bu kadar çıkmadı o kadar kilo aldım12+3 de 5 aylık hamile karnıEki Görüntüle 1530276
Ay masallah baya cikmis yavvv kiskandim vallla benim suan dumduz aksama ancak cikar ama oda bu kadar olmaz.12+3 de 5 aylık hamile karnıEki Görüntüle 1530276
Sen kilolu degildin sanırım sisliktir belki. Ya çıkmış ama estetik duruyor benim bu kadar çıkık değil belki ama çok fena bi görüntüsü var bira göbeği gibi mideden itibaren. Bide meme popo da büyüdü evlere senlik gorunuyorum12+3 de 5 aylık hamile karnıEki Görüntüle 1530276
Biraz şişlik de var :) ama çıktı erkenden korkmalı mıyım bilmiyorumVaaov beyazpatik,benimki bu kadar çıkmadı o kadar kilo aldımtam hamiş olmussun sen bak
Ne güzel , çok şanslısın o zaman canım , doğum sonrası zorluk çekmezsinAy masallah baya cikmis yavvv kiskandim vallla benim suan dumduz aksama ancak cikar ama oda bu kadar olmaz.
Evet ilk , gerisini sen düşün :)))))) ne oluyor ben de anlamıyorum şimdiye kadar hep zayıftımbeyazpatik benmde seninki kadar var hatta azdaha büyük olabilir.ikinci çocuklarda çabuk cıkıyomus karın senin ilk bebeğin mi.
Hayır niye korkacaksın,gayet guzel çıkmış,kilolu durmuyorsun hic.Ayrica iç göbeği geniş olanların geç belli olur,dar olanların erken belli olur diye duydum.Bence Cok sirin duruyor.Super tam annis olmussunBiraz şişlik de var :) ama çıktı erkenden korkmalı mıyım bilmiyorum
Ne güzel , çok şanslısın o zaman canım , doğum sonrası zorluk çekmezsin
Evet ilk , gerisini sen düşün :)))))) ne oluyor ben de anlamıyorum şimdiye kadar hep zayıftım
Sinüzit im yok bildiğim kadarıyla. Ama yaklaşık 3 haftadır geceleri uyuyamiyorum burun tikanikligindan. Ağzından nefes alsam bu sefer bogazim çok kuruyor ve rahatsız ediyor. İki saatte bir kalkıp burnuna viks sürmekte buldum çareyi. Arada okyanus suyunu kullanıyorum.dün hafif tuzlu su yaptım
bugün buharı deneyeceğim
başka ne yapabiliriz ki
Doktorm etsiz yiyebilirsiniz dedi. Ama kesinlikle etli yeme dedi.Arkadaşlar yazmaya çekinerek biraz da korkarak yazıyorum , hamilelikte etsiz Çiğ köfte yiyebilir miyiz ?
Zaten şimdi hepsi etsiz diye satılıyor , yiyen var mı ? Emin olamadım , sormak istedim.
Bilindik bir markadan yense zararı olur mu ? Yeşilliksiz falan
Sakin etli çiğ köfte yemeyin. Tanıdık da yapsa bildiğiniz taze et olsa da. Etli çiğ köftenin hamilelikte yenmemesinin sebebi etin çiğ olması. Çiğ ette bir bakteri var, o bebişlerimiz için zararlı. Özellikle eti yerken iyi pişmiş olmasına dikkat etmemiz gerekiyor.geçen bir tanıdık yapmış ben yedim hiç sıkıntı yaşamadım ama hazırlara hiç güvenme ne eti et taze mi? güvendiğin bir yer ise etleri taze ise bir sıkıntı olmaz allahın izniyle ama bir bir tanıdığına yaptırsan çok daha güvenli olur....
Yoo gecen gun paylaştığın fotograf epey güzeldi,ve zaten biz hamileyiz olcak o kadar popo karın dimi ama :)Sen kilolu degildin sanırım sisliktir belki. Ya çıkmış ama estetik duruyor benim bu kadar çıkık değil belki ama çok fena bi görüntüsü var bira göbeği gibi mideden itibaren. Bide meme popo da büyüdü evlere senlik gorunuyorum
Sagol canim. Evet ya olcak o kadar dimiYoo gecen gun paylaştığın fotograf epey güzeldi,ve zaten biz hamileyiz olcak o kadar popo karın dimi ama :)
Ahahaha aynen bende vallahi 67 kiloyum ama görsen 80 dersin yaniSen kilolu degildin sanırım sisliktir belki. Ya çıkmış ama estetik duruyor benim bu kadar çıkık değil belki ama çok fena bi görüntüsü var bira göbeği gibi mideden itibaren. Bide meme popo da büyüdü evlere senlik gorunuyorum
bende öğretmenim bildiğim kadariyla tek hekimden 40 gun rapor hakkımız var. Şahsen ben ona güveniyorum.Günaydınnnbir pazar sabahında tekrardan erken uyanmak uyuyamıyorum yahu şu sabahları erkenden dikiliyorum
Günaydın canım sende öğretmendin hatırladığım kadarıyla sana birşey soracağım ama bizim senede kaç gün rapor hakkımız var heyet hariç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?