- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.601
Sen kilolu degildin sanırım sisliktir belki. Ya çıkmış ama estetik duruyor benim bu kadar çıkık değil belki ama çok fena bi görüntüsü var bira göbeği gibi mideden itibaren. Bide meme popo da büyüdü evlere senlik gorunuyorum
Ben şimdiye kadar onun 27 gününü tamamladım , bitince ya okula gideceğim ya da doktor hala gitme, dinlen derse heyet raporuna geçeceğimbende öğretmenim bildiğim kadariyla tek hekimden 40 gun rapor hakkımız var. Şahsen ben ona güveniyorum.
Canım peki ben daha önce 3 kendi doktorumdan 3 aile hekiminden raporum var. Ben seminer döneminde rapor düşünüyorum onun için en fazla kaç gün alabilirim onu merak ediyorum açıkcası.bende öğretmenim bildiğim kadariyla tek hekimden 40 gun rapor hakkımız var. Şahsen ben ona güveniyorum.
Cok enteresan bende yanlara genisledim gobek normal boyutlarinda seninki baya one cikmis erkekmi olcak????Sen kilolu degildin sanırım sisliktir belki. Ya çıkmış ama estetik duruyor benim bu kadar çıkık değil belki ama çok fena bi görüntüsü var bira göbeği gibi mideden itibaren. Bide meme popo da büyüdü evlere senlik gorunuyorum
Yorumu baskasina yapmisim hahahah benim yanlara dogru genislemem var hafif gobegim cikti..cinsiyeti bellimi erkek gibi sanki12+3 de 5 aylık hamile karnıEki Görüntüle 1530276
Sorma gören hamile olduğumu anlamıyor ama kilo almissin diyorAhahaha aynen bende vallahi 67 kiloyum ama görsen 80 dersin yani
Tek hekimden 40 gün hakkımız var ama heyet olmayınca ücretli öğretmen verilmiyormus bu da sınıfın boş kalması demek. Sizin branssa bir şekilde hallederler gercibende öğretmenim bildiğim kadariyla tek hekimden 40 gun rapor hakkımız var. Şahsen ben ona güveniyorum.
İzinleri doğumdan once 2,doğumdan sonr 2 seklinde mı kullanacaksın,yoksa oncesinde rapor alıp 4 ayı doğumdan sonra mı? Ben karar veremedim? Bir de ücretsiz izin hakkımızı nasil kullanabiliyoruz biliyor musun tatlım? 6'aydan dah az mesela 3 ya da 4 ay seklinde olmuyor mu?Tek hekimden 40 gün hakkımız var ama heyet olmayınca ücretli öğretmen verilmiyormus bu da sınıfın boş kalması demek. Sizin branssa bir şekilde hallederler gerci
Arkadaşım vallahi ben etli yiyorum.zaten cigköftenin içine azcık et koyuyolar.çok yemezsen sıkıntı olmas bence :)Doktorm etsiz yiyebilirsiniz dedi. Ama kesinlikle etli yeme dedi.
Hazir olanlara dwniyorum evde mayalananlar siyah bir bocekle mayalaniyormus onu duymam yetti.eskiden eksi ayrani cok severdim ama hamilelikte her sey degistiBöcekle mi mayalıyormuş :)))))))))) probiyotikle mayalanır o da canlı bir şey ama maya değil bakteri kendilerinden mide floramızda milyonlarca var zaten...ekşimiş yoğurt gibi tadı sevmiyorum ama çok faydalı...
Bende 30 gun felan rapor kullandim fazlasini bilmiyorum mebbisten baktim cok karisikti.bizim normal rapor hakkimiz 40 gun degil mi 40 gunu tamamlayinca mi heyet raporu aliyoruzBen şimdiye kadar onun 27 gününü tamamladım , bitince ya okula gideceğim ya da doktor hala gitme, dinlen derse heyet raporuna geçeceğim
İzinler dogumdan iki ay once ve 2 ay sonrasi icin aliniyor ama doktordan doguma 5 hafta kalana kadar calisabilir raporu alirsan dogumdan once kalan iznini dogum sonrasina ekleyebilirsin.ben boyle biliyorum.kendi hesabima gorede eylul 1 den 15 e kadar calisip sonra dogum iznine ayrilmam lazimBen de şunu sorayım kızlar , doğum iznine 31+0 ile 31+6 arasında mı ayrılabiliyoruz ? Okullar açıldığında ne kadar okula gitmem gerekir,onu hesaplamaya çalışıyorum :)
Belli değil canım cinsiyeti , yarın 2 ' li test sonucunu almak için doktora gideceğim ama söylemezler herhalde , muayenem de var , devlet hastanesinde geç söylüyorlarmış , ben de çok merak ediyorum , çevremdeki herkes erkek diyor bakalım tutacak mı :)Yorumu baskasina yapmisim hahahah benim yanlara dogru genislemem var hafif gobegim cikti..cinsiyeti bellimi erkek gibi sanki
Dogum iznini nasil kullanmayı düşünüyorsun canim? Ben de öğretmenim bu arada.Belli değil canım cinsiyeti , yarın 2 ' li test sonucunu almak için doktora gideceğim ama söylemezler herhalde , muayenem de var , devlet hastanesinde geç söylüyorlarmış , ben de çok merak ediyorum , çevremdeki herkes erkek diyor bakalım tutacak mı :)
Genelde,sivri göbek erkek , yayvan olursa kız derler ama doğruluk payı ne kadardır bilemiyorum ( annemde tutmuş gerçi :) )
Evet canım ,ben doğumdan önce ve sonra 8 er hafta olarak kullanmayı düşünüyorum kısmet olursa , ücretsiz izin de alacağım hatta 2 yıl düşünüyorum burada kimsem yok çünkü , o arada bir tane daha istiyorum ama bakalım her şey kısmet , ücretsiz iznini Parçalı olarak kullanabilirsin ,istersen daha az da kullanabilirsin , 24 aya kadar hakkımız var , sen 3 ay istiyorsan 3 ay kullanır işe dönersin ,istediğim gibi ayarlayabilirsin bunuİzinleri doğumdan once 2,doğumdan sonr 2 seklinde mı kullanacaksın,yoksa oncesinde rapor alıp 4 ayı doğumdan sonra mı? Ben karar veremedim? Bir de ücretsiz izin hakkımızı nasil kullanabiliyoruz biliyor musun tatlım? 6'aydan dah az mesela 3 ya da 4 ay seklinde olmuyor mu?
Ben 37 ye kadar çalışıp eklemeyi düşünüyorum. 32. Haftam eylulun 20 sinden sonraya denk geliyor. Eger bir kaç hafta daha çalışırsam ilk dönemi kapatıyorum. Ücretsiz izin istediğin kadar alabiliyorsunuz. Ben 2. Dönemin başladığı 9 şubattan 15 Şubata rapor alıp sonra haziran 15 e kadar 4 aylık ücretsiz izin almayi düşünüyorum. Seminer bi şekilde geçer zaten. Yani bütün hesaplarimi yaptımİzinleri doğumdan once 2,doğumdan sonr 2 seklinde mı kullanacaksın,yoksa oncesinde rapor alıp 4 ayı doğumdan sonra mı? Ben karar veremedim? Bir de ücretsiz izin hakkımızı nasil kullanabiliyoruz biliyor musun tatlım? 6'aydan dah az mesela 3 ya da 4 ay seklinde olmuyor mu?
Evet 40 gün sonrası heyet raporuna geçiliyor , heyet raporu üniversite hastanelerinden , SGK anlaşmalı özel hastanelerden ve bazı devlet hastanelerinden alınabiliyor, 3 doktorun imzası ve baş hekimin onayı gerekiyor , süresiz alınabiliyor heyet raporuBende 30 gun felan rapor kullandim fazlasini bilmiyorum mebbisten baktim cok karisikti.bizim normal rapor hakkimiz 40 gun degil mi 40 gunu tamamlayinca mi heyet raporu aliyoruz
Benim de kurban bayramı haftasına geliyor doğum iznine ayrılma tarihim , 1 hafta derse girmem gerekiyor , gerçi ben rica edeceğim ücretli öğretmeni erken başlayabilirler mi diye ya da heyet raporu almaya çalışacağımİzinler dogumdan iki ay once ve 2 ay sonrasi icin aliniyor ama doktordan doguma 5 hafta kalana kadar calisabilir raporu alirsan dogumdan once kalan iznini dogum sonrasina ekleyebilirsin.ben boyle biliyorum.kendi hesabima gorede eylul 1 den 15 e kadar calisip sonra dogum iznine ayrilmam lazim
Bu arada rapor sayısını 1 Ocak'tan itibaren sayıyorsun değil mi canım ? Eğitim dönemi başı değil , 1 Ocak başlangıç olarak alınıyorBende 30 gun felan rapor kullandim fazlasini bilmiyorum mebbisten baktim cok karisikti.bizim normal rapor hakkimiz 40 gun degil mi 40 gunu tamamlayinca mi heyet raporu aliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?