- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.621
Senin daha erken olmalı canım ücretsiz izin tarihin , aramızda 15 gün var ,benimkisi kurban bayramı haftası oluyor mesela ,seninki 2 hafta öncesine denk gelmeli 31+ ... olunca tamamBen 37 ye kadar çalışıp eklemeyi düşünüyorum. 32. Haftam eylulun 20 sinden sonraya denk geliyor. Eger bir kaç hafta daha çalışırsam ilk dönemi kapatıyorum. Ücretsiz izin istediğin kadar alabiliyorsunuz. Ben 2. Dönemin başladığı 9 şubattan 15 Şubata rapor alıp sonra haziran 15 e kadar 4 aylık ücretsiz izin almayi düşünüyorum. Seminer bi şekilde geçer zaten. Yani bütün hesaplarimi yaptım
O zaman kesin bir kaç hafta calismaliyim :) Çünkü dönem kapanmıyor o zamanSenin daha erken olmalı canım ücretsiz izin tarihin , aramızda 15 gün var ,benimkisi kurban bayramı haftası oluyor mesela ,seninki 2 hafta öncesine denk gelmeli 31+ ... olunca tamam
Benim hamileligimin baslangici cok zor gecti eger sonlarda da kotu olursam bende heyet raporu alirim zaten sorunlu bir hamileligim var zorlamaktan kacinmak lazimBenim de kurban bayramı haftasına geliyor doğum iznine ayrılma tarihim , 1 hafta derse girmem gerekiyor , gerçi ben rica edeceğim ücretli öğretmeni erken başlayabilirler mi diye ya da heyet raporu almaya çalışacağım
1 ocaktan sayarsam daha fazla.hamile kaldiktan sonra aldigim rapor 30 gun.10 gunde hastanede yatmistim ustune 10 gun rapor verdiler o heyet raporu mu normal rapor mu bilmiyorunBu arada rapor sayısını 1 Ocak'tan itibaren sayıyorsun değil mi canım ? Eğitim dönemi başı değil , 1 Ocak başlangıç olarak alınıyor
Ben evde mayaladım eşim seviyo böcek mocek yok rahat olHazir olanlara dwniyorum evde mayalananlar siyah bir bocekle mayalaniyormus onu duymam yetti.eskiden eksi ayrani cok severdim ama hamilelikte her sey degisti
Bende gelecek yili tamamiyle kapatmayi dusunuyorum tabi Allahin izniyle o gunleri gorursek.ondan sonra tayinciyiz ev isleri toplanma yogun gelecj bir yil OlacakBen 37 ye kadar çalışıp eklemeyi düşünüyorum. 32. Haftam eylulun 20 sinden sonraya denk geliyor. Eger bir kaç hafta daha çalışırsam ilk dönemi kapatıyorum. Ücretsiz izin istediğin kadar alabiliyorsunuz. Ben 2. Dönemin başladığı 9 şubattan 15 Şubata rapor alıp sonra haziran 15 e kadar 4 aylık ücretsiz izin almayi düşünüyorum. Seminer bi şekilde geçer zaten. Yani bütün hesaplarimi yaptım
Hadi yaa cok sasirdim ☺esimde ikna etmeye calisiyor hazir mayayla diye mayalaniyor diye ama cesaret edip icemedimBen evde mayaladım eşim seviyo böcek mocek yok rahat ol
Az çok diye takılmayın hamilelikte çiğ et asla yenmemeli bir çay kaşığı bile asla yenmemeli. Çiğ etteki bir madde bebek için en tehlikeli şey ve antiniyotik tedavisi bile çözüm olmuyor direkt bebekte beyin zararı ve sonrası kayba yol açıyor. Bence siz de sıkıntı olmaz demek yerine en acilinden toksoplazma testi ve aviditesine baktırın.Arkadaşım vallahi ben etli yiyorum.zaten cigköftenin içine azcık et koyuyolar.çok yemezsen sıkıntı olmas bence :)
Benim hamileligimin baslangici cok zor gecti eger sonlarda da kotu olursam bende heyet raporu alirim zaten sorunlu bir hamileligim var zorlamaktan kacinmak lazim
1 ocaktan sayarsam daha fazla.hamile kaldiktan sonra aldigim rapor 30 gun.10 gunde hastanede yatmistim ustune 10 gun rapor verdiler o heyet raporu mu normal rapor mu bilmiyorun
Aaa öyle bi yardım mo var haberim bile yok :)Ogretmen arkadaslar cocuk yardimi icin basvuru yaptiniz mi.okuduguma gore calistigimiz kuruma basvuru yaomamiz lazimmis
Hastane de yatis sayilmiyorsa iyiymis ama yine de cok raporum var.dedigin gibi zorlamaya gerek yok.15 mayista yururluge girdi ya cocuk yardimi var ilk cocuga 300 tlBen raporları sonuna kadar zorlayacağım , riski yükseltmek istemiyorum , benim Cuma günlerim boş , hafta başından 4 günlük raporlar halinde alıyorum , yoksa hafta sonları vs rapor günümüz yanıyor , mesela bu hafta da 4 gün alınca 19 Mayıs yanmış olacak ; ama 1 gün yaz , sonra 2 gün daha yaz diyemem :)))
Hastanede yatış bu sürerler içinden sayılmıyor olabilir , heyet raporunda baş hekim onayı olması lazım canım
Çocuk yardımı derken , doğum yardımını mı kast ediyorsun ?
15 mayista yururluge girdi 15 mayistan sonra dogan ilk cocuga 300 tl 2. Cocuga 300 tl 3. Ve daha sonraki cocuklarq 600 tl yardim var netten bakabilirsinAaa öyle bi yardım mo var haberim bile yok :)
Aylık olsaymış keske15 mayista yururluge girdi 15 mayistan sonra dogan ilk cocuga 300 tl 2. Cocuga 300 tl 3. Ve daha sonraki cocuklarq 600 tl yardim var netten bakabilirsin
2015 yılı içinde tek hekimden alacağın rapolu gün sayisi 40 i geçemez. Yani ocak 2015 ten ocak 2016 ya kadar. Seminer döneminde bende almayı düşünüyorum.ama 5 gün 5 gün almak mantıklı yoksa hafta sonları da sayılıyor. bunun için pazar günleri okulun bulunduğu ilden başka sehirdeysen gece 12 sen önce alman gerekir. Şehir degistirmediysen pazartesi sabah da alabilirsin 5 günlük.Canım peki ben daha önce 3 kendi doktorumdan 3 aile hekiminden raporum var. Ben seminer döneminde rapor düşünüyorum onun için en fazla kaç gün alabilirim onu merak ediyorum açıkcası.
ücretli iznin bittikten sonra iki yıl içinde kesintili olarak istediğin zaman ucretsiz izin alabiliyorsun. Yani haziran ayında seminer döneminde ise başlayıp eylül ayında tekrar izne ayrılabilirsin.İzinleri doğumdan once 2,doğumdan sonr 2 seklinde mı kullanacaksın,yoksa oncesinde rapor alıp 4 ayı doğumdan sonra mı? Ben karar veremedim? Bir de ücretsiz izin hakkımızı nasil kullanabiliyoruz biliyor musun tatlım? 6'aydan dah az mesela 3 ya da 4 ay seklinde olmuyor mu?
2015 yazan rapor tarihlerine bakarsan kaç gün rapor kullandığını hesaplayabilir sin. Okulun donem başını değil ocak ayindan itibaren aldığın raporlar 40 gün içine giriyor.Bende 30 gun felan rapor kullandim fazlasini bilmiyorum mebbisten baktim cok karisikti.bizim normal rapor hakkimiz 40 gun degil mi 40 gunu tamamlayinca mi heyet raporu aliyoruz
Benim doktorumun hamile olduktan sonra yaptığı ilk uyariydi. Çiğ etteki bakteri bebeğe geçiyormuş ve zarar veriyormus. Sadece çiğ köfte için değil iyi pişmemiş bütün etleri yeme dedi. Bence bu konuda doktoruna danismalisin. Simdi bir zararını görmediğim sonradan gormeyecegin anlamına gelmiyor. Yine de kendin bilirsin senin bebeğin senin sağlığın.Arkadaşım vallahi ben etli yiyorum.zaten cigköftenin içine azcık et koyuyolar.çok yemezsen sıkıntı olmas bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?