- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.641
Teşekkür ederim bilgi icin :) Ben 1 yıllık ücretsiz iznin en fazla 6ay bolunebilecegini duymuştum.Seninki kesin bilgi mi tatlım?ücretli iznin bittikten sonra iki yıl içinde kesintili olarak istediğin zaman ucretsiz izin alabiliyorsun. Yani haziran ayında seminer döneminde ise başlayıp eylül ayında tekrar izne ayrılabilirsin.
Ablam öyle izin aldı valla. Böylelikle yazin maaşını aldı. Şöyle de düşünürsek bir bakica bulduk ama bebeğimiz bakiciya alışamadı. Tekrar iznimizi başla ta biliyoruz. Kanunda da iki yıl boyunca isteğe bağlı kesintili kesintisiz ücretsiz izin alınabilir diyor.Teşekkür ederim bilgi icin :) Ben 1 yıllık ücretsiz iznin en fazla 6ay bolunebilecegini duymuştum.Seninki kesin bilgi mi tatlım?
Biraz şişlik de var :) ama çıktı erkenden korkmalı mıyım bilmiyorum
Ne güzel , çok şanslısın o zaman canım , doğum sonrası zorluk çekmezsin
Evet ilk , gerisini sen düşün :)))))) ne oluyor ben de anlamıyorum şimdiye kadar hep zayıftım
Aile planlamasi denen sey kalmaz o zaman ☺Aylık olsaymış keskeher ay 300 ne guzel olurdu
Sadece hamileligimde aldigim raporlari saymaya calismistim ocaktan itibaren bakarsam ya 40 oldu ya da 40 i gecti galiba ya2015 yazan rapor tarihlerine bakarsan kaç gün rapor kullandığını hesaplayabilir sin. Okulun donem başını değil ocak ayindan itibaren aldığın raporlar 40 gün içine giriyor.
Benim yok oyle bi sikayetim ama arada boyle sizi gibi olup geciyor. Sen daha oncede boyle bisey sormustun diye hatirlamiyorum demi? Doktoruna sordunmu?Arkadaslar 16. Hft olup asagiya dogru baski hisseden var mi bn cok baski hissediyorum...
Benim mide problemim oldugu icin hic sorun cikmadi raporlarda.kendini kotu hissedersen al rapor benceArkadaşlar doktorlar sıkıntı cıkarmıyor değil mi rapor istediğinizde? Benim hafif kanama olduğu halde rapor cok ısrar etmedi ben de rahatsız oluyorum yatmak icin doktora gelmiş gibi diye ısrar etmedim. Çok mu hassas düşünüyorum acaba?
12.haftada kiz dedi 13. Haftada yine gittik kiz dedi.suan kiz bakalim degismezse ☺Cinsiyet ögrenen var mı hanımlar. .?
Evet cok hassas düşünüyorsun canim :) Kanaman olduysa,rapor vermediyse de istemek hakkın.Bu riske atılacak bir durum mu,dinlenmek kanama durumlarında ne kadar önemli .Ben rapor almadım,henüz boyle bir sey yasamadım,ama Allah korusun yasarsam da hic düşünmem alırım.Hic bir sey senden ve içindeki candan önemli degil.Arkadaşlar doktorlar sıkıntı cıkarmıyor değil mi rapor istediğinizde? Benim hafif kanama olduğu halde rapor cok ısrar etmedi ben de rahatsız oluyorum yatmak icin doktora gelmiş gibi diye ısrar etmedim. Çok mu hassas düşünüyorum acaba?
Kızdı sonradan erkek oldu :) söylemiştim daha önce amaCinsiyet ögrenen var mı hanımlar. .?
Var tabiiCinsiyet ögrenen var mı hanımlar. .?
Çok haklısın ben fazla abartıyorum. İş durumum cok sıkıntılı uzun saatlerim yolda geçiyor toplu taşımada ve asırı stres altındayım. İnanın gün sayıyorum izne ayrılmak için. Hatta hapishanede gibi şafak tutasım geliyor bazen :) bebeğim stresten etkilenecek diye cok korkuyorumEvet cok hassas düşünüyorsun canim :) Kanaman olduysa,rapor vermediyse de istemek hakkın.Bu riske atılacak bir durum mu,dinlenmek kanama durumlarında ne kadar önemli .Ben rapor almadım,henüz boyle bir sey yasamadım,ama Allah korusun yasarsam da hic düşünmem alırım.Hic bir sey senden ve içindeki candan önemli degil.
Hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli kucagina almayi nasip etsin12.haftada kiz dedi 13. Haftada yine gittik kiz dedi.suan kiz bakalim degismezse ☺
Hamilelik takvimi eklesene canimKızdı sonradan erkek oldu :) söylemiştim daha önce ama
Bebegimiz saglikli ve hayirli olsun da kiz erkek fark etmez.Allah hepimize hayirli evlatlar versinHayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli kucagina almayi nasip etsin
amin canımBebegimiz saglikli ve hayirli olsun da kiz erkek fark etmez.Allah hepimize hayirli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?