2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ücretli iznin bittikten sonra iki yıl içinde kesintili olarak istediğin zaman ucretsiz izin alabiliyorsun. Yani haziran ayında seminer döneminde ise başlayıp eylül ayında tekrar izne ayrılabilirsin.
Teşekkür ederim bilgi icin :) Ben 1 yıllık ücretsiz iznin en fazla 6ay bolunebilecegini duymuştum.Seninki kesin bilgi mi tatlım?

Teşekkür ederim bilgi icin :) Ben 1 yıllık ücretsiz iznin en fazla 6ay bolunebilecegini duymuştum.Seninki kesin bilgi mi tatlım?
Ablam öyle izin aldı valla. Böylelikle yazin maaşını aldı. Şöyle de düşünürsek bir bakica bulduk ama bebeğimiz bakiciya alışamadı. Tekrar iznimizi başla ta biliyoruz. Kanunda da iki yıl boyunca isteğe bağlı kesintili kesintisiz ücretsiz izin alınabilir diyor.

Zayıfların Karnı daha çok çıkar Ondandır merak etme

2015 yazan rapor tarihlerine bakarsan kaç gün rapor kullandığını hesaplayabilir sin. Okulun donem başını değil ocak ayindan itibaren aldığın raporlar 40 gün içine giriyor.
Sadece hamileligimde aldigim raporlari saymaya calismistim ocaktan itibaren bakarsam ya 40 oldu ya da 40 i gecti galiba ya

Arkadaşlar doktorlar sıkıntı cıkarmıyor değil mi rapor istediğinizde? Benim hafif kanama olduğu halde rapor cok ısrar etmedi ben de rahatsız oluyorum yatmak icin doktora gelmiş gibi diye ısrar etmedim. Çok mu hassas düşünüyorum acaba?

Benim mide problemim oldugu icin hic sorun cikmadi raporlarda.kendini kotu hissedersen al rapor bence

Evet cok hassas düşünüyorsun canim :) Kanaman olduysa,rapor vermediyse de istemek hakkın.Bu riske atılacak bir durum mu,dinlenmek kanama durumlarında ne kadar önemli .Ben rapor almadım,henüz boyle bir sey yasamadım,ama Allah korusun yasarsam da hic düşünmem alırım.Hic bir sey senden ve içindeki candan önemli degil.

Çok haklısın ben fazla abartıyorum. İş durumum cok sıkıntılı uzun saatlerim yolda geçiyor toplu taşımada ve asırı stres altındayım. İnanın gün sayıyorum izne ayrılmak için. Hatta hapishanede gibi şafak tutasım geliyor bazen :) bebeğim stresten etkilenecek diye cok korkuyorum

merhaba kızlar bişey sorcam günde ne kara su tüketiyorsunuz.
benim suyla hiç aram yok malesef zorla içmeye çalışıyorum tuvaletten çıkamıyorum tabi.
oda en fazla bir litre oluyor.süt meyve suyu çay hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…