- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.661
İlk tahmini 13 haftalıkkendi . İkincisi ise geçen haftaHamilelik takvimi eklesene canimKac haftaliksin? Dr ne zaman tahminde bulunmuştu?[/
Buldum ekledim:)
Canim ilk sayfadaki listeden bakabilirsin ogrenenlere.Cinsiyet ögrenen var mı hanımlar. .?
Yarim litre bile icemiyorum kabizlik cekiyorum .1 litre yine iyiymismerhaba kızlar bişey sorcam günde ne kara su tüketiyorsunuz.
benim suyla hiç aram yok malesef zorla içmeye çalışıyorum tuvaletten çıkamıyorum tabi.
oda en fazla bir litre oluyor.süt meyve suyu çay hariç.
sen de bendensin ozaman.ben normalde de suyu pek sevmem çok ihtiyaç duyarsam içerim.Yarim litre bile icemiyorum kabizlik cekiyorum .1 litre yine iyiymis
13. Haftada %51 kız dedi tam 16. Haftada belli olur dedi.Cinsiyet ögrenen var mı hanımlar. .?
Mide sorunum var hemen sisiyorum su icsem yemek yiyemiyorum.midenle ilgili sorunun yoksa ic bnce zorla kendinisen de bendensin ozaman.ben normalde de suyu pek sevmem çok ihtiyaç duyarsam içerim.
ama gebelikte en az iki litre şart diyorlar ama içemem kii
mide problemim yok çok şükür ama su ya da benzeri sıvılar tükettiğim zaman anında tuvalete gidiyorum.Mide sorunum var hemen sisiyorum su icsem yemek yiyemiyorum.midenle ilgili sorunun yoksa ic bnce zorla kendini
Benim suyla aram iyidir ama bazen ben de zorlanıyorum ama zorluyorum kendimi.1.5-2 litre arası su iç bence yine de ,buna ilave olarak meyve suyu ve süt harika olur.Tuvaletten çıkmamama durumu fena,ben gebe kaldığimdan beri bu sorunu yasiyorum istemerhaba kızlar bişey sorcam günde ne kara su tüketiyorsunuz.
benim suyla hiç aram yok malesef zorla içmeye çalışıyorum tuvaletten çıkamıyorum tabi.
oda en fazla bir litre oluyor.süt meyve suyu çay hariç.
tuvalet olayı olmasa zaten beş litrede içerimBenim suyla aram iyidir ama bazen ben de zorlanıyorum ama zorluyorum kendimi.1.5-2 litre arası su iç bence yine de ,buna ilave olarak meyve suyu ve süt harika olur.Tuvaletten çıkmamama durumu fena,ben gebe kaldığimdan beri bu sorunu yasiyorum isteYapacak birsey yok ama
birde kızlar günde bir kaşık zeytinyağı içmek bebeğin gelişimine çok fayda sağlıyormuş.
mynette okumuştum bulursam ekleyeceğim.
Hamilelikte zeytinyağı tüketenlerin bebekleri daha hızlı gelişiyor…
Zeytinyağı, hamilelik esnasında, cenin (fetüs) gelişim devresinde çok önemli bir rol oynar ve eksikliği de bebeğin daha sonraki gelişiminde olumsuz etkilere neden olabilir. Hamilelik esnasında zeytinyağı tüketen annelerin bebeklerinin, kilo, boy, davranış ve psikomotor refleksleri açısından, doğum sonrası gelişimlerinin daha iyi olduğu ispatlanmıştır. Konuyla ilgili konuşan Ümmühan Tibet: “Fetüsün büyümesi için E vitaminine ihtiyacı vardır. Yeni doğmuş bebeğin de, oksijenli atmosfere girerken meydana gelen oksidatif strese karşı savaşmak için E vitamini deposuna ihtiyacı oluyor, zeytinyağının oksidasyona karşı direnci sayesinde hamilelik döneminde anne yeterli miktarda zeytinyağı tüketirse bebekte E vitamini deposu oluşuyor.”
Kalsiyum ve magnezyum neden iciyorsun? Eksik mituvalet olayı olmasa zaten beş litrede içerim
doktor magnezyum ve kalsiyum verdi allahtan mecburi iki bardağını ordan karşılıyorum suyun
neyse alışıcaz inşallah bebişlerimiz için.
Yok ben ne yesem midem sisiyor hemen.ama az su icmeme ragmen benimde hep tuvaletim oluyor.eskiden 2 lt kadar su icerdim bugun yarim litre bile icemedim daha.enfeksiyon olmasindan cok korkuyorum az su tuketince oda oluyor.idrarim afedersin resmen turuncu yamide problemim yok çok şükür ama su ya da benzeri sıvılar tükettiğim zaman anında tuvalete gidiyorum.
sanki yukardan döküp aşağıdan çıkmış gibi.bu gebelikle alakalı değil hep böyle.o yüzden içmek istemiyorum.
meyve yediğin zaman sorun olmuyorsa miden de sende o şekilde telafi edebilirsin yada bol salatalık falan yiyerek.
eğer idrar rengi açık sarıysa yeterince sıvı aldığımızı gösterirmiş.
Bana da hastane de yatarken damardan vermislerdi magnezyumum dusuk cikmisti.magnezyum eksikligi kabizkiga da sbeeb oluyormusCanim coook teşekkür ederim,ne kadar önemli bir bilgi.Hic duymamıştım.
Kalsiyum ve magnezyum neden iciyorsun? Eksik mi
rica ederim ne demek birbirimizle paylaşıcaz güzel bilgileri.ben direkt içemiyorum zeytinyağını ama zeytinin içine bolca koyuyorum ekmek banarak tüketmeye çalışıyorum.Canim coook teşekkür ederim,ne kadar önemli bir bilgi.Hic duymamıştım.
Kalsiyum ve magnezyum neden iciyorsun? Eksik mi
oyy ozaman durum biraz karışık senin.yani bunun çözümü yokmu ki miden şişmesin sende rahatça içebil.Yok ben ne yesem midem sisiyor hemen.ama az su icmeme ragmen benimde hep tuvaletim oluyor.eskiden 2 lt kadar su icerdim bugun yarim litre bile icemedim daha.enfeksiyon olmasindan cok korkuyorum az su tuketince oda oluyor.idrarim afedersin resmen turuncu ya
Su an o kadar mutlu oldum ki farkinda olmada cok iyi bir sey yapmism folik e baslayinca kabizlik yasadim diye 12. Hafta ya kadarhep ictim her sabah bu aralar birakmistim devam ediorum o vakit bu guzel bilgi icin tesekkurlerbirde kızlar günde bir kaşık zeytinyağı içmek bebeğin gelişimine çok fayda sağlıyormuş.
mynette okumuştum bulursam ekleyeceğim.
Hamilelikte zeytinyağı tüketenlerin bebekleri daha hızlı gelişiyor…
Zeytinyağı, hamilelik esnasında, cenin (fetüs) gelişim devresinde çok önemli bir rol oynar ve eksikliği de bebeğin daha sonraki gelişiminde olumsuz etkilere neden olabilir. Hamilelik esnasında zeytinyağı tüketen annelerin bebeklerinin, kilo, boy, davranış ve psikomotor refleksleri açısından, doğum sonrası gelişimlerinin daha iyi olduğu ispatlanmıştır. Konuyla ilgili konuşan Ümmühan Tibet: “Fetüsün büyümesi için E vitaminine ihtiyacı vardır. Yeni doğmuş bebeğin de, oksijenli atmosfere girerken meydana gelen oksidatif strese karşı savaşmak için E vitamini deposuna ihtiyacı oluyor, zeytinyağının oksidasyona karşı direnci sayesinde hamilelik döneminde anne yeterli miktarda zeytinyağı tüketirse bebekte E vitamini deposu oluşuyor.”
Bana da hastane de yatarken damardan vermislerdi magnezyumum dusuk cikmisti.magnezyum eksikligi kabizkiga da sbeeb oluyormus
Surekli idrarim oluyor ama cok az yapiyorum cumartesi idrar testi verdim Allahtan iyi cikti sonucum.dedigin gibi su icememenin cok zarari var.cay da sivi alimindan sayikmaz su ic dedi doktor ama midem de ulser cikti nmide ilaclari kullaniyorum.karpuz yemeye calisiyorum ama karpuzda daha tatlanmamis su tadioyy ozaman durum biraz karışık senin.yani bunun çözümü yokmu ki miden şişmesin sende rahatça içebil.
şimdi sitelerden araştırıyorum da su içmemek pek iyi değilmiş.amniyon sıvısı açısından devir dayim etmesi için falan.
birde idrar yolu enfeksiyonu olma olasılığı fazlalaşıyormuş.
ayrıca ben yanlış içiyormuşum direkt iki bardak arka arkaya içiyorum yada bi bardağı bi seferde içiyorum.
onun yerine yavaş yavaş içilecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?