- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.681
rica ederim.bende mynetten okumuştum.Su an o kadar mutlu oldum ki farkinda olmada cok iyi bir sey yapmism folik e baslayinca kabizlik yasadim diye 12. Hafta ya kadarhep ictim her sabah bu aralar birakmistim devam ediorum o vakit bu guzel bilgi icin tesekkurler
Benim amilaz degerim cok yuksek diye hastaneye yattim o yuzden herseyime bakiliyordu.arada baktirmak lazim bnce.kan surubu diskinin rengini siyah yapiyor korkma.ben 3 gundur buyuk tuvaletime cikmadim korkmaya basladim yineBu vitaminlere tek tek baktirmak mı gerekiyor? Kalsiyum eksikliği nasil belli oluyor? Ben,kan şurubuna yeni başladığımda biraz zorlanmistim ama sonuçta yine çıkıyordum tuvalete,sonra o ne hikmetse gecti,Cok şükür.Ama rengi bildigin yesil-siyah.O hala oyle.
Tesekkurler canım; )Canim ilk sayfadaki listeden bakabilirsin ogrenenlere.
Yumurta yiyememen kotu olmus canim bana ilk aylar 2 2ye dediler diye oyle yedim ama cok sevdigim yumurtadan tiksindim ama her sabah alternatif ureterek yemege ozen gosterdim bi koy yujurtasi bulduk cok sukur zeytin konusu da ilk varkitler asirinyesil zeytin yedik megerse hamileymisim zaten bu aralar ondan da sogudumrica ederim.bende mynetten okumuştum.
zeytinyağı içemeyenler benim gibi yapabilir aslında.ayrıca ben biraz yeme içme konusunda sorunluyum
hiç yumurta yiyemiyorum onun içinde bi yerde yumurta yiyemeyenler bol zeytin yesin diyordu.
bu da yumurta yiyemeyenlere bi alternatif olur inşallah.
bebeğim için her şeyi yaparım aslında ama benim yumurta yemememin sebebi kokusuna alerjim var yediğim anda ağzımda o kokusunu hissediyorum ve başladığım gibi bırakıyorum kaç defa pişirdim yemek için ama yok.Yumurta yiyememen kotu olmus canim bana ilk aylar 2 2ye dediler diye oyle yedim ama cok sevdigim yumurtadan tiksindim ama her sabah alternatif ureterek yemege ozen gosterdim bi koy yujurtasi bulduk cok sukur zeytin konusu da ilk varkitler asirinyesil zeytin yedik megerse hamileymisim zaten bu aralar ondan da sogudum
Valla bilgi Cok hora gecti canim.Ben senin yazını okuduktan sonra sıktım dişimi bir yemek kasığı zeytinyağını ictim.Ama kötü oldum ya.en iyisi salataya bol döküp bandirmak olacak.Tek basına felaket oluyorrica ederim ne demek birbirimizle paylaşıcaz güzel bilgileri.ben direkt içemiyorum zeytinyağını ama zeytinin içine bolca koyuyorum ekmek banarak tüketmeye çalışıyorum.
kalsiyum ve magnezyuma gelince bilmiyorum ki ya doktor verdi doğuma kadar kullanacaksın dedi.herhangi bi testi falan yapılmadı aslında eksikliğini anlasa.benim doktor değişik mesela bi çoğu decavit türü vitaminleri şimdi kullanıyor ben en başta kullandım.
Kayısı iyi geliyor diye biliyorum kabizliga,3-4tane yesene tatlım?Benim amilaz degerim cok yuksek diye hastaneye yattim o yuzden herseyime bakiliyordu.arada baktirmak lazim bnce.kan surubu diskinin rengini siyah yapiyor korkma.ben 3 gundur buyuk tuvaletime cikmadim korkmaya basladim yine
Haslayip incirle posasini yiyorum ama bana misin demedi.hastanede 10 gun surekli serumla beslenince birden sivi alimi kesilince fena kabiz olmistum.Kayısı iyi geliyor diye biliyorum kabizliga,3-4tane yesene tatlım?
Canim zaten hamileler icin olan vitaminlerin icinde genelde kalsiyum, magnezyum bulunuyor.Bu vitaminlere tek tek baktirmak mı gerekiyor? Kalsiyum eksikliği nasil belli oluyor? Ben,kan şurubuna yeni başladığımda biraz zorlanmistim ama sonuçta yine çıkıyordum tuvalete,sonra o ne hikmetse gecti,Cok şükür.Ama rengi bildigin yesil-siyah.O hala oyle.
Canim bende oyleydim cocukken bir tiksinmisim 19 sene agzima surmedim. Herne hikmetse gecen sene tekrar yemeye basladim. Belki farkili sekilde esin falan pisirse yersin. Ben ilk zamanlar hep esime pisirtmistim, tekrar tiksinmekten kortkugum icinbebeğim için her şeyi yaparım aslında ama benim yumurta yemememin sebebi kokusuna alerjim var yediğim anda ağzımda o kokusunu hissediyorum ve başladığım gibi bırakıyorum kaç defa pişirdim yemek için ama yok.
pasta börek çörekte ancak yerim.keşke bende çok sevseydim yumurtayı.ondaki vitamin hiçbir şeyde yokmuş.
Canim bana vitamin ilacı olarak İ Mom verdi doktor 7.haftamda.Ama ben ilk 3 ayın bitmesini bekledim icmek icin.Tabii bunu da kafama gore yapmadim,başka kadın doğumculara da sordu esim,doğal yolla beslenebiliyorsa,4.ayinda başlayabilir vitamine demişler.Bende iştah sorunu,kusma filan olmadıgından içmedim.Benim İ Mom'da da ne kalsiyum var ne magnezyum.Neyse besinlerden aliyorumdur herhaldeCanim zaten hamileler icin olan vitaminlerin icinde genelde kalsiyum, magnezyum bulunuyor.
Cinsiyet ile ilgili bisey soyleyemedi doktor cunku sirtimizi donmusuz burun kemigini bile olcemedi. Haftaya persembe ozele gitmeyi dusunuyorum bakalim belki kendini gostermeye karar verir :)) sizin cinsiyet ile ilgili bisey soyledi mi doktor??[/QUOTE]adınmı:) bende 11+5 im bugün yapıldı ense kalınlığı 1.3 çıktı normal dedi Dr çok şükür kan sonuçlarını da bekliyorum bakalım..sende ne var ne yok..kilo aldınmı kilomuzda aynıydı seninle ben sanırım 1 kilo falan aldım.cinsiyet falan söyledimi Dr :)
selam canım naber?nasıl gidiyo karnın çıkmaya başladımıHatirlamaz miyim)
Masaalah sizede canm. Bizim ense kalinligimizda 1.4 cikti. Pazartesi kan sonuclarini alcam bakalim ins. Bi skinti yoktur.
Ben 56 kg oldum yaKusmalar devm ediyo sabhlari yine. midem cok eksiyo onun disinda sukur bi sorun yok. Ins gecer yakinda. Sen nasilsin??
Gunluk sutunu,peynirini tuketiyorsan sorun olmaz herhalde. Yinede bi sor bakalim doktoruna. Benim magnezyuma ihtiyacim oluyor cunku bel fitigim var agri ve bacak kramplarima iyi geliyor.Canim bana vitamin ilacı olarak İ Mom verdi doktor 7.haftamda.Ama ben ilk 3 ayın bitmesini bekledim icmek icin.Tabii bunu da kafama gore yapmadim,başka kadın doğumculara da sordu esim,doğal yolla beslenebiliyorsa,4.ayinda başlayabilir vitamine demişler.Bende iştah sorunu,kusma filan olmadıgından içmedim.Benim İ Mom'da da ne kalsiyum var ne magnezyum.Neyse besinlerden aliyorumdur herhalde
canım yumurta kokusunu bende hiç sevmiyorum haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet tarzı yapınca o koku pek olmuyor margarinle pişiriyorum peynirli kaşarlı yada salçalı olarak sende dene istersenbebeğim için her şeyi yaparım aslında ama benim yumurta yemememin sebebi kokusuna alerjim var yediğim anda ağzımda o kokusunu hissediyorum ve başladığım gibi bırakıyorum kaç defa pişirdim yemek için ama yok.
pasta börek çörekte ancak yerim.keşke bende çok sevseydim yumurtayı.ondaki vitamin hiçbir şeyde yokmuş.
Sordum cnm ama gerekli ilaclari veriyoruz dedi tam aciklamadi bilmiorum belkide ben fazla panik olmayim die cunku daha once 3 dusugum var ben de sirf bu yuzden cok korkuyorumBenim yok oyle bi sikayetim ama arada boyle sizi gibi olup geciyor. Sen daha oncede boyle bisey sormustun diye hatirlamiyorum demi? Doktoruna sordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?