2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Su an o kadar mutlu oldum ki farkinda olmada cok iyi bir sey yapmism folik e baslayinca kabizlik yasadim diye 12. Hafta ya kadarhep ictim her sabah bu aralar birakmistim devam ediorum o vakit bu guzel bilgi icin tesekkurler
rica ederim.bende mynetten okumuştum.
zeytinyağı içemeyenler benim gibi yapabilir aslında.ayrıca ben biraz yeme içme konusunda sorunluyum
hiç yumurta yiyemiyorum onun içinde bi yerde yumurta yiyemeyenler bol zeytin yesin diyordu.
bu da yumurta yiyemeyenlere bi alternatif olur inşallah.

Benim amilaz degerim cok yuksek diye hastaneye yattim o yuzden herseyime bakiliyordu.arada baktirmak lazim bnce.kan surubu diskinin rengini siyah yapiyor korkma.ben 3 gundur buyuk tuvaletime cikmadim korkmaya basladim yine

Yumurta yiyememen kotu olmus canim bana ilk aylar 2 2ye dediler diye oyle yedim ama cok sevdigim yumurtadan tiksindim ama her sabah alternatif ureterek yemege ozen gosterdim bi koy yujurtasi bulduk cok sukur zeytin konusu da ilk varkitler asirinyesil zeytin yedik megerse hamileymisim zaten bu aralar ondan da sogudum

bebeğim için her şeyi yaparım aslında ama benim yumurta yemememin sebebi kokusuna alerjim var yediğim anda ağzımda o kokusunu hissediyorum ve başladığım gibi bırakıyorum kaç defa pişirdim yemek için ama yok.
pasta börek çörekte ancak yerim.keşke bende çok sevseydim yumurtayı.ondaki vitamin hiçbir şeyde yokmuş.

Valla bilgi Cok hora gecti canim.Ben senin yazını okuduktan sonra sıktım dişimi bir yemek kasığı zeytinyağını ictim.Ama kötü oldum ya.en iyisi salataya bol döküp bandirmak olacak.Tek basına felaket oluyor

Benim amilaz degerim cok yuksek diye hastaneye yattim o yuzden herseyime bakiliyordu.arada baktirmak lazim bnce.kan surubu diskinin rengini siyah yapiyor korkma.ben 3 gundur buyuk tuvaletime cikmadim korkmaya basladim yine
Kayısı iyi geliyor diye biliyorum kabizliga,3-4tane yesene tatlım?

Canim zaten hamileler icin olan vitaminlerin icinde genelde kalsiyum, magnezyum bulunuyor.

Canim bende oyleydim cocukken bir tiksinmisim 19 sene agzima surmedim. Herne hikmetse gecen sene tekrar yemeye basladim. Belki farkili sekilde esin falan pisirse yersin. Ben ilk zamanlar hep esime pisirtmistim, tekrar tiksinmekten kortkugum icin

Canim zaten hamileler icin olan vitaminlerin icinde genelde kalsiyum, magnezyum bulunuyor.
Canim bana vitamin ilacı olarak İ Mom verdi doktor 7.haftamda.Ama ben ilk 3 ayın bitmesini bekledim icmek icin.Tabii bunu da kafama gore yapmadim,başka kadın doğumculara da sordu esim,doğal yolla beslenebiliyorsa,4.ayinda başlayabilir vitamine demişler.Bende iştah sorunu,kusma filan olmadıgından içmedim.Benim İ Mom'da da ne kalsiyum var ne magnezyum.Neyse besinlerden aliyorumdur herhalde

Cinsiyet ile ilgili bisey soyleyemedi doktor cunku sirtimizi donmusuz burun kemigini bile olcemedi. Haftaya persembe ozele gitmeyi dusunuyorum bakalim belki kendini gostermeye karar verir :)) sizin cinsiyet ile ilgili bisey soyledi mi doktor??[/QUOTE]
selam canım naber?nasıl gidiyo karnın çıkmaya başladımı

Gunluk sutunu,peynirini tuketiyorsan sorun olmaz herhalde. Yinede bi sor bakalim doktoruna. Benim magnezyuma ihtiyacim oluyor cunku bel fitigim var agri ve bacak kramplarima iyi geliyor.

Gunaydiiiin herkesehaftasonu bahar temizliği yaptim ayy cok yoruldum.bi yap bi dinlen daha da tam bitmedi.simdi okul yolunda dolmustayim.sizler neler yaptiniz.daha bakamadim.umarim tum bebisler ve anneler iyidir

canım yumurta kokusunu bende hiç sevmiyorum haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet tarzı yapınca o koku pek olmuyor margarinle pişiriyorum peynirli kaşarlı yada salçalı olarak sende dene istersen

Günaydın anneler sabahtan doktor randevum var , 2'li testin sonuçlarını da alacağım , inşallah her şey yolundadır , bugün oldukça iyi yorumlar almış bir doktora denk gelmiş muayene , devlet hastanesinde doktorlar devirli çalıştıklarından aynı doktora denk gelmek çok zor ama perinatoloji konusunda da uzman olması beni mutlu etti , kısaca hem doktor için hem de muayene için heyecanlandım , Progestanı bırakma konusunu da gündeme getireceğim

Benim yok oyle bi sikayetim ama arada boyle sizi gibi olup geciyor. Sen daha oncede boyle bisey sormustun diye hatirlamiyorum demi? Doktoruna sordunmu?
Sordum cnm ama gerekli ilaclari veriyoruz dedi tam aciklamadi bilmiorum belkide ben fazla panik olmayim die cunku daha once 3 dusugum var ben de sirf bu yuzden cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…