2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın anneler ve onların minnakları mide bulantılarımdan dolayı su içemiyordum azalma olunca hafta sonu suya dayandım su içtikçe wc ye koştum, wc den gelince midem boşalmış gibi oldu bişiler yedim hakkımda hayırlısı bakalım benim bu halim ne olucak

Haklisin canim insan korkuyor,ama yoktur bir sorun.Benim de oldu,bu haftanın basında,öncekilerden biraz daha siddetliydi,ama sorun yokmuş Cok şükür.Hareketlerini biz de hissetsek de artık boyle tedirginliklerimiz olmasa :)

Canım doktor magnezyum verdi ilaç, bir de ilişkiyi yasakladı 3 hafta boyunca..bazen idrar yolu enfeksiyonu kasılmaya sebep olabilir dedi ama çok şükür temiz çıktı sonuçlar..arada böyle uyduruk kasılmalar olabilir rahim ağzı ve bebek yolundaysa sorun değil dedi :)

canım hamilelikten sanırım ben sürekli wc deyim 1 bardak su içeyim 2 kez wc ye çıkıom doktor normal demişti

canım ilişkiyi bize de 1 ay yasakladı doktor nedenini söylemedi

Canım bende 1.70'im şuan 60-61 kilo filanım hala da incecik duruyorum rahat ol :)) Doktor biraz önden uyarı yapmış sadece

Kızlar Günaydın,

Bizim bebişler henüz göbek kısmında değil demi?Yani daha aşağıdalar.Ya şu an pantolonum o kadar çok sıkıyor ki çok rahatsız oldum iş yerindeyim dügme de açamıyorum bebişim rahatsız olmaz demi ayy vicdanen çok kötü oldum ben

canım kasık bölümündeler galiba benm kasıklarım cok sert daha göbeğe çıkmadılar senle aynı haftadayız

kızlarr vajina da batma hisseden var mı (içlere doğru bir ağrı) böyle arada bir oluyor iğne batması gibi ???? artık herşeyden nem kapar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…