- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.701
Haklisin canim insan korkuyor,ama yoktur bir sorun.Benim de oldu,bu haftanın basında,öncekilerden biraz daha siddetliydi,ama sorun yokmuş Cok şükür.Hareketlerini biz de hissetsek de artık boyle tedirginliklerimiz olmasa :)
Günaydın anneler ve onların minnakları mide bulantılarımdan dolayı su içemiyordum azalma olunca hafta sonu suya dayandım su içtikçe wc ye koştum, wc den gelince midem boşalmış gibi oldu bişiler yedim hakkımda hayırlısı bakalım benim bu halim ne olucak
Canım doktor magnezyum verdi ilaç, bir de ilişkiyi yasakladı 3 hafta boyunca..bazen idrar yolu enfeksiyonu kasılmaya sebep olabilir dedi ama çok şükür temiz çıktı sonuçlar..arada böyle uyduruk kasılmalar olabilir rahim ağzı ve bebek yolundaysa sorun değil dedi :)
1.70'im.Valla Dr,gecen haftaki kontrolumuzde bana da Cok almissin,yavaş ol dediAma ben kilo almak icin gayret etmedim ki Ben de biliyorum ilerleyen aylarda Cok alınacağını dikkatli olunması gerektiğini.Ama napayim Simdi rejim yapmak icin uygun bir vakit degil ki.Acikinca yiyorum.Yalniz kilo aldım evet ama kilolu görünmüyorum oyle.Ben bu topikte 42 kiloyum diyenleri duyuyorum.Ben de buna inanamıyorum.Ben mesela gebe kalmadan once zayiftim ama 53-54 arasaydım.Nasil 42kilo olunabiliyor ki
Evet dimi yaCanım bende 1.70'im şuan 60-61 kilo filanım hala da incecik duruyorum rahat ol :)) Doktor biraz önden uyarı yapmış sadece
Günler ne çabuk geçiyor. Ne zaman kurtulcam diyordum kusmalardan, 17. Haftaya girmişiz. Günaydın hepinize
Kızlar Günaydın,
Bizim bebişler henüz göbek kısmında değil demi?Yani daha aşağıdalar.Ya şu an pantolonum o kadar çok sıkıyor ki çok rahatsız oldum iş yerindeyim dügme de açamıyorum bebişim rahatsız olmaz demi ayy vicdanen çok kötü oldum ben
canım kasık bölümündeler galiba benm kasıklarım cok sert daha göbeğe çıkmadılar senle aynı haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?