2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Daha erken diye alışveriş yapmak istemedim şu an çok pişmanım bir an önce akşam olsa...inşallah bir sıkıntı olmaz

olmaz inşallah canım da sen düğmeni aç ama sıkıştırma kendini rahat ol ben hafta sonu gittim lcw ya baktım alayım bişeyler diye ama hep büyük seyler pantolonlarda göbeği iyice çıkanlar icin var bize göre yoktu ki

İşyerindeki arkadaş erkek maalesef düğme açamıyorum mecbur bugün böyle idare edecem Rabbim korusun...Bize göre neden yok ki.. o zaman normal pantolonların büyük bedenini alacaz ya da tayt tunik tarzı yapacak birşey yok birdaha asla eski pantolonlarımı giymem...

evet kabızlık için zeytin yağı içiyorum.
çörekotu yağını da çok şifalı o yüzden içiyorum.
çörekotu yağını haftada 1-2 kez ancak içiyorum o da yarım yada 1 tatlı kaşığı. düşükle ilgili bişey duymamıştım hiç ama araştırayım bir teşekkür ederim. öyleyse zeytinyağına devam

not: doğru rahim kasılmasını uyarır demiş biçok yerde. gözümden kaçmış. Sedebu teyzemiz çok teşekkür ederiz. doğuma yakın içelim artık çörek otu yağını

Son düzenleme:
Yaa arkadaslar gercekten bebislerimiz kasiklarimizdami ?peki ama niye ben gobek deligimin yanlarinda ustunde sert bisey hissedip oralarda pit pit diye seyler seziyirum hem doktor bizi muayene ederken gobek dilgimizin altinda gezindiriyo ultrason cihazini oyle degilmi?ayy kafam karisti iste

artık biraz yukarı çıktılar sanırım. kasıklarımızda değiller. göbek deliğimizin alt taraflarında ama daha hissedemeyeceğimiz şekilde derinlerdeler

Ama sen bizden hafta olarak çok öndesin canım bence seninki normal benim doktorum ilk doğumdan olan sezaryan dikişimin oralara bakmıştı geçen hafta zaten o kısımda kasılmalar batmalar felan çok oluyor bende..

Aa ne guzel iyi bir seye vesile olduysam Zeytinyağı da epey faydaliymis,dun bir arkadas faydali bir yazı paylaştı Bebise öpücükler

günaydın kızlar....

Aa ne guzel iyi bir seye vesile olduysam Zeytinyağı da epey faydaliymis,dun bir arkadas faydali bir yazı paylaştı Bebise öpücükler

ben yıllardır bütün yemekleri zeytinyağı ile yapıyorum ektra yağ içmeme gerek kalmaz o zaman

Ben tutuyorum vallahi bildiğin çizik atıyorum takvime her bir gün geçti mi eğer 7 Eylül'de ayrılabilirsem 68 iş günüm kaldı çalışacak

canım yumurta kokusunu bende hiç sevmiyorum haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet tarzı yapınca o koku pek olmuyor margarinle pişiriyorum peynirli kaşarlı yada salçalı olarak sende dene istersen
Canim bende oyleydim cocukken bir tiksinmisim 19 sene agzima surmedim. Herne hikmetse gecen sene tekrar yemeye basladim. Belki farkili sekilde esin falan pisirse yersin. Ben ilk zamanlar hep esime pisirtmistim, tekrar tiksinmekten kortkugum icin

sağolun kızlar bugün zorla yedim ama omlet olarak.yanında da sabah sabah ayran içtim

günaydın kızlarrr :)

karın guruldaması gibi bir şey kasıklarımda oluyor bebiş hareketimi o acaba ben niye anlamıyorum

ilk bebegi olanlar genelde gec hissederler hareketleri, ben ilkinde 4,5 aylikken hissetmistim bu durum kisen kisiye degisir tabi. ikinci cocuga gebe olanlarda daha erken hisseder derler ama ben hala birsey hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…