- 16 Aralık 2014
- 712
- 473
- 133
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.721
günaydın hanımlar bugün 5te miniğimle buluşmamız var yaklaşık bir ay oldu inş. iyidir kuzucum
Daha erken diye alışveriş yapmak istemedim şu an çok pişmanım bir an önce akşam olsa...inşallah bir sıkıntı olmaz
olmaz inşallah canım da sen düğmeni aç ama sıkıştırma kendini rahat ol ben hafta sonu gittim lcw ya baktım alayım bişeyler diye ama hep büyük seyler pantolonlarda göbeği iyice çıkanlar icin var bize göre yoktu ki
Çörek otu yağı ve zeytinyağını neden iciyorsun canim? Kabizliga iyi geldigi icin mi,yoksa bebeğe mı? Bir de çörek otu düşüğe sebep olur diye okumuştum gebe kalmadan once.Cok sifaliymis ama yumoşlar oluştuktan sonra bırakın kullanmayı,gebelik oluşursa düşüğe sebep olur diyorlardı.Tabii yağı başka bir sey midir bilemiyorum
Yaa arkadaslar gercekten bebislerimiz kasiklarimizdami ?peki ama niye ben gobek deligimin yanlarinda ustunde sert bisey hissedip oralarda pit pit diye seyler seziyirum hem doktor bizi muayene ederken gobek dilgimizin altinda gezindiriyo ultrason cihazini oyle degilmi?ayy kafam karisti iste
Yaa arkadaslar gercekten bebislerimiz kasiklarimizdami ?peki ama niye ben gobek deligimin yanlarinda ustunde sert bisey hissedip oralarda pit pit diye seyler seziyirum hem doktor bizi muayene ederken gobek dilgimizin altinda gezindiriyo ultrason cihazini oyle degilmi?ayy kafam karisti iste
evet kabızlık için zeytin yağı içiyorum.
çörekotu yağını da çok şifalı o yüzden içiyorum.
çörekotu yağını haftada 1-2 kez ancak içiyorum o da yarım yada 1 tatlı kaşığı. düşükle ilgili bişey duymamıştım hiç ama araştırayım bir teşekkür ederim. öyleyse zeytinyağına devam
not: doğru rahim kasılmasını uyarır demiş biçok yerde. gözümden kaçmış.Sedebu teyzemiz çok teşekkür ederiz. doğuma yakın içelim artık çörek otu yağını
Senin daha erken olmalı canım ücretsiz izin tarihin , aramızda 15 gün var ,benimkisi kurban bayramı haftası oluyor mesela ,seninki 2 hafta öncesine denk gelmeli 31+ ... olunca tamam
Aa ne guzel iyi bir seye vesile olduysam Zeytinyağı da epey faydaliymis,dun bir arkadas faydali bir yazı paylaştı Bebise öpücükler
Çok haklısın ben fazla abartıyorum. İş durumum cok sıkıntılı uzun saatlerim yolda geçiyor toplu taşımada ve asırı stres altındayım. İnanın gün sayıyorum izne ayrılmak için. Hatta hapishanede gibi şafak tutasım geliyor bazen :) bebeğim stresten etkilenecek diye cok korkuyorum
canım ilişkiyi bize de 1 ay yasakladı doktor nedenini söylemedi
inş canım maşallah senin bebişeİyidir canım merak etme. bende cumartesi gittim aynıydı senle doğum tarihlerimiz ama sıpa 1 hafta önde gidiyomuş :)
canım yumurta kokusunu bende hiç sevmiyorum haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet tarzı yapınca o koku pek olmuyor margarinle pişiriyorum peynirli kaşarlı yada salçalı olarak sende dene istersen
Canim bende oyleydim cocukken bir tiksinmisim 19 sene agzima surmedim. Herne hikmetse gecen sene tekrar yemeye basladim. Belki farkili sekilde esin falan pisirse yersin. Ben ilk zamanlar hep esime pisirtmistim, tekrar tiksinmekten kortkugum icin
senin 7 eylülse takip etmedim kaçıncı haftanda alacaksın bilmiyorum bende 15 eylül gibi ayrılabilirim o vakit sanırım daha araştırmaya girmedim erken diyeYani ben 7 Eylül'de ayrılabiliyor muyum? :)
http://www.saglikveyasam.com/hesap/gebelik-hesaplama?day=2&month=2&year=2015
günaydın kızlarrr :)
karın guruldaması gibi bir şey kasıklarımda oluyor bebiş hareketimi o acaba ben niye anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?