2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ilk bebegi olanlar genelde gec hissederler hareketleri, ben ilkinde 4,5 aylikken hissetmistim bu durum kisen kisiye degisir tabi. ikinci cocuga gebe olanlarda daha erken hisseder derler ama ben hala birsey hissedemiyorum
ilkinde nasıl bir şey olduğunu bilmediğinden anlamıyormuşsun öyle diyorlar ondan geç hissediliyormuş tabi kiloya rahime filanda bağlıymış hissetseydik en azından napıyor bir fikrimiz olurdu böylesi çok zor ya 1 ay bekle doktorda gör
herkese slm bugün moral 0 galiba 2. çocuk benim için bi hataydı çok kötü hissediyorum

selam canım neden öyle düşünüyorsun

anneler elinizde 14. hafta içerisinde çekilmiş ultroson görüntüsü var mı. benim ki 13+4 ken ve BPD HC AC FL degrleri cok düşük geldi bana internetten baktıgım kadaryla :S doktor bi yorum yapmadı szdekinde yazıyosa kıyas yapmak için yazar mısınız boyuna 6.5 cm kiloya da 72 gr dedi ama kilo da fazla geldi

GÜNAYDIN BAYANLAR cumartesi günü gittim doktora fakat bebeğim kendini bi türlü göstermedi sinir hastası oldum bugün sabahtan gittim doktor daha gelmemiş ayyy akşam 4,30 da yine gidicem püfff

Kızlar hafta sonu görümcemin sürprizi ile musmutluu oldum. Görümcemin kızı bir sürü tulum, body takımlar almış , Hastane çıkışı takımı almış..Patikler, yelekler hatta minnacık toz pembe kadife bir mont :) Kendi torunundan kalan elektrikli salıncak, Banyo küveti, Elektrikli süt sağma makinesi, ve araba koltuğu :))
Acayip bir mirasa kondum yani.:)

Tek dudak kıvırdığımız kısım araba koltuğunun masmavii olması. Çok temiz pırıl pırıl ve Piere Cardin..Yani acaba ayrı kılıf satılıyormu ki? Minnak kızımı şimdi mavi koltukta erkek sanacaklar..Araştırayım bakalım bu durumu. Daha da gelecek şeyler varmış. Kısmeti ile geliyor bebeğim :)

nasıl göstermedi

göstermedi işte bıdık dönmedi dönmedi poposunu yaymış kendini ohhh keyif benim siz uğraşın dönmem diyordu sanki bize aman yarabbim maşallahı var dedi 3 gün ilerdeyiz çok şükür 126 gr olmuşuz haftasına göre çok sağlklı dedi maşallah kuzuma

çalışanlar izinlerini nasıl ayarlıycaklar ki bende çalışıyorum taşeron olarak ünversitede ben son zamna kadar calışmayı düşünüyom izinimi doğum sonrası kullanıyım diye nasıl oluyo bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi

Maşallah canım.inşallah akşam üstü gösterir kendini yaramaz.

merhaba canım..
neden böyle hisediyorsun ki yapma ama bebeğine yansır duyguların

HAYIRDIR İNŞALLAH

Ya kızlar biri bana çıksın sen yanlış yapıyorsun desin valla düşünmekten bıktım artık 2 günde bir bi huzursuzluk bi tartışma daha önce bahsetmiştim bizim dükkandan falan ama artık olay dükkanı falan geçti benim anladığım kadarıyla..cumartesi günü doktordan çıkınca direk dükkana gittim malum cinsiyet söylendi ya bi heycan bende eşim sorucak meraklancak diye gittim bekliyorum bi naptın dese herşeyi dökülcem ama yok adam bi nasılsın bile demedi yarım saat oyalandım etrafında telefonda arkadaşım aradı sordu onla konuştum duydu konuştuklarımı hala tık yok bende gerildim haliyle neyse dedim senin bişey merak ettğn yok gidim ben çıktım gittim dayanamadım mesaj attım hiçbiey seni ilgilendirmiyo bu bebeğin cinsiyeti bile dimi bilmiyosun sanki nerden geldiğimi diye demez olaydım bana ne istiyosun benden bunalttın iyice çekip gidicem artık söylediklerin zoruma gidiyo falan yazmış hem suçlu hem güçlü kaldıramıyorum artık ben napıcağımı bilmiyorum gidiyorum ben topla eşyalarımı koy kapıya falan dedi 2 gecedirde salonda yatıyo sinirden gidip boğasım var adamı o derece kötüyüm bu kadar anlayışsızlık olmaz abi bunların öncesi var bide napıcam bilmiyorumm çok bunallldımmmmm

Üfffff yaaaa moralim bozuldu bana akil verin lutfen kizllar simdi ben eltimle konusmuyorum cook sey gecti aramizda bunu annemde biliyo bizim de arabamiz yok kayinpederim dun piknige gidelim dye heves etmis eltiminde bi oglu var simdi onlarla gitse bi turlu bizle gitse bi turlu esimde rica etti ayni yere piknige gittik hep birlikte ayrida oturduk eltim kaynanamlada kus...sabah annemle konustum telefonda eee dun neler yaptiniz dedi piknige gittuk dedim eltiler demi dedi onlarda dedim fakat ayri oturduk dedim kustu bana onlarla biryere gitmiyo fazla esim kendi babamdan cekiniyo aslinda gittigide oluyo ama annem eltidenmi kiskandi ne yapti bilmiyorumm uzun oldu kusura bakmayin ama biktim ben ailemin nazindan cazindan ariyorum acmiyo da

canım üzme kendini erkekler bizim gibi hassas düsünemezler biz en ince ayrıntısını bile merak ederiz ama onlarda tık yok hamileliğin verdiği hassaslıktır sabret bakalım canım

süper olmuş, herşeyin hazır bence olabilir kılıf işi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…