2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

popo gösterdi yani sana sıpa
olsun herşey normalmiş ya sen ona bak

canım üzme kendini erkekler bizim gibi hassas düsünemezler biz en ince ayrıntısını bile merak ederiz ama onlarda tık yok hamileliğin verdiği hassaslıktır sabret bakalım canım

bu sadece doktordan geldim niye merak etmedi olayı değil sadece keşke bitek bu olsaydı ama bi sürü şey var 4 ay oldu dükkan açılalı adama bi haller oldu beş kuruşunu görmem evin herşeyi benim üstümde hadi borç ödüyo dedik insan arada bi sorar evde ne yiyip ne içiyosunuz bi ihtiyaç varmı diye ama yok onlarıda geçtim geçen gün bana doğum için bile söylendi ben ödeyemem diye ki o zaman ben çalışmıyo olucam şuan borçlarım var kapatmaya çalıştığım ancak onları kapatabilcem kalmıyo yani nasıl böyle davranabiliyo nasıl bu kadar umursamaz olabiliyo da bana doğum için bile git başımdan diyebiliyo sinir oluyorum artık bide beni hamile hamile bırakıp gitmeyi düşünüyo çıldırcam resmen

popo gösterdi yani sana sıpa
olsun herşey normalmiş ya sen ona bak

aaaaa poposunu gördüm canım yandan yatışıda harikaydı açmadı bacaklarını işte kuzu akşam kaçarı yok o inat ben ondan inat onda göçmen inadı bende arap inadı bakalım el mi yaman bey mi yaman gösterecek akşam gideceğim mecburi gösterecek valla gebertirim aç bırakırım onu çukolataya boğarım kıpır kıpır yerinde duramaz

Biz çok hassasız şuan ve erkeklerde kendilerince hassaslaşıyor heralde aynı kavgaları bizde yaşıyoruz eşimde bende çalışıyoruz ama ben üstüne evdede çalışıyorum ben demeden çöp bile atılmıyor evde bunalıyorum kendimi değersiz hissediyorum ilgi şefkat arıyorum her an beni sevdiğini göstersin istiyorum ama erkeklerin çoğunda da o yok küsünce küstük diye üzülüyorum bende napim her şey söyleyerek rica ederek yapmaya öğretmeye çalışıyorum. Onlar içinde ayrı bir piskoloji babalık maddi manevi ama ne düşünüyorlar bizimle paylaşsalar anlayışlı olurduk :) Üzme kendini bebişinide suçlama annesi :)

anne işte sana haksızlık yapıldı diye içlenmiştir :)

Kızlar kontrolden geldim , muayene değil kontrol oldu , aynı doktora denk geldim ,hevesle beklediğim doktor yoktu , yerine geçen haftaki doktor bakıyordu
Ikili test sonuçları şükür iyi çıktı , ilacı ( progestan ) günde 1 e indirip haftaya da bırakacağım , toxoplazma testini nihayet yaptırdım , inşallah o da iyi çıkar da iyice rahatlarım , şimdi onu bekleyeceğim
Doktor bugün başka doktorun yerine baktığı için sinirliydi , o da bana denk geldi , raporu yazmak istemedi önce , ben ısrar ettim öyle verdi , geçen hafta 10 gün yazayım diyordu , zaten yazsa bu günleri de kapsıyordu , onu hatırlattım öyle yazdı.
13 haftadan sonra risk azalıyor dedi , böyle işte son durumlar

Hadi gözün aydın canım,bu arada cinsiyet için bir şey demedi?

merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...

Çok geçmiş olsun canım inşallah diğer tahlillerde temiz çıkar dualarımız seninle.

Gunaydin guzel anneler

Cinsiyet ogrenen var mi? bizim son 1 gun bebisimizi gormeye cok heycanliyim, insallah ogreniriz cinsiyetini

32. haftanda resmi doğum iznin başlıyor. O hafta dr'a gidip sağlığı erinde ve 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun. Sonra 37'de izine ayrılıyorsun. Bu aradaki 5 hafta doğum sonrasına devrediyor canım.

kızlar çok umutlanmayın ben 17. haftaya girdim göstermedi dımdızlak kaldık valla öyle doktor ne yaptıysa göstermedi

Ayy gerçekten emin misiniz? Kanunda doğumdan 8 hafta önce yazıyor. Tahmini doğum 12 kasım mesela. Ben de ondan geriye 8 hafta sayıyordum. Doktora da ben geçen 13 küsürken 14 haftalık dedim yok öyle birşey dedi 13 küsürse 13 haftalıktır dedi

Canım içini ferah tut , inşallah her şey iyi olacak, blogcu anne de benzer durumda olan bir anne adayı var , cvs yaptırmış , sonuçta her şey temiz çıktı , şimdi 35. Haftasında , istersen netten blogcuanne Öznur'un gebelik günlüğü yaz oku 12.haftadan itibaren

Internette 31+0 ile 31+ 6 arası doğum iznine ayrılır yazıyor canım

eşin biraz kendi başına müslüman derler ya öyle biri galiba.ama kendini üzme bebeğin için strese girme bence.
bazı erkeklere konuşarak anlatarak bişeyleri aşılayamazsın.birazcıkta susmayı dene bakalım sende ona yokmuş gibi davran.
bebeğin hakkında hiç bilgi verme bakalım ne zamana kadar merak etmeyecek.güçlü olabildiğini çokta vazgeçilmez olmadığını kendi başına da kendine yetebildiğini göster birazda.
bunları anlattıklarına dayanarak söylüyorum.sende belki bunaltıyorsundur hamilelik hormonları ile herşey gözüne batıyorddur.bazen başka şeylere başka anlamlar yüklüyoruz.biraz sakin kalarak bu ayrımı da yapmış olursun hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…