- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.761
göstermedi işte bıdık dönmedi dönmedi poposunu yaymış kendini ohhh keyif benim siz uğraşın dönmem diyordu sanki bize aman yarabbim maşallahı var dedi 3 gün ilerdeyiz çok şükür 126 gr olmuşuz haftasına göre çok sağlklı dedi maşallah kuzuma
Canım bu link süpermiş , paylaştığın çok iyi oldu , 31. hafta yazan hafta ayrılman lazım , çünkü 1 gün bile geçse 32. Haftanın içine girmiş oluyorsun ,Yani ben 7 Eylül'de ayrılabiliyor muyum? :)
http://www.saglikveyasam.com/hesap/gebelik-hesaplama?day=2&month=2&year=2015
canım üzme kendini erkekler bizim gibi hassas düsünemezler biz en ince ayrıntısını bile merak ederiz ama onlarda tık yok hamileliğin verdiği hassaslıktır sabret bakalım canım
popo gösterdi yani sana sıpa
olsun herşey normalmiş ya sen ona bak
Biz çok hassasız şuan ve erkeklerde kendilerince hassaslaşıyor heralde aynı kavgaları bizde yaşıyoruz eşimde bende çalışıyoruz ama ben üstüne evdede çalışıyorum ben demeden çöp bile atılmıyor evde bunalıyorum kendimi değersiz hissediyorum ilgi şefkat arıyorum her an beni sevdiğini göstersin istiyorum ama erkeklerin çoğunda da o yok küsünce küstük diye üzülüyorum bende napim her şey söyleyerek rica ederek yapmaya öğretmeye çalışıyorum. Onlar içinde ayrı bir piskoloji babalık maddi manevi ama ne düşünüyorlar bizimle paylaşsalar anlayışlı olurduk :) Üzme kendini bebişinide suçlama annesi :)Ya kızlar biri bana çıksın sen yanlış yapıyorsun desin valla düşünmekten bıktım artık 2 günde bir bi huzursuzluk bi tartışma daha önce bahsetmiştim bizim dükkandan falan ama artık olay dükkanı falan geçti benim anladığım kadarıyla..cumartesi günü doktordan çıkınca direk dükkana gittim malum cinsiyet söylendi ya bi heycan bende eşim sorucak meraklancak diye gittim bekliyorum bi naptın dese herşeyi dökülcem ama yok adam bi nasılsın bile demedi yarım saat oyalandım etrafında telefonda arkadaşım aradı sordu onla konuştum duydu konuştuklarımı hala tık yok bende gerildim haliyle neyse dedim senin bişey merak ettğn yok gidim ben çıktım gittim dayanamadım mesaj attım hiçbiey seni ilgilendirmiyo bu bebeğin cinsiyeti bile dimi bilmiyosun sanki nerden geldiğimi diye demez olaydım bana ne istiyosun benden bunalttın iyice çekip gidicem artık söylediklerin zoruma gidiyo falan yazmış hem suçlu hem güçlü kaldıramıyorum artık ben napıcağımı bilmiyorum gidiyorum ben topla eşyalarımı koy kapıya falan dedi 2 gecedirde salonda yatıyo sinirden gidip boğasım var adamı o derece kötüyüm bu kadar anlayışsızlık olmaz abi bunların öncesi var bide napıcam bilmiyorumm çok bunallldımmmmm
Üfffff yaaaa moralim bozuldu bana akil verin lutfen kizllar simdi ben eltimle konusmuyorum cook sey gecti aramizda bunu annemde biliyo bizim de arabamiz yok kayinpederim dun piknige gidelim dye heves etmis eltiminde bi oglu var simdi onlarla gitse bi turlu bizle gitse bi turlu esimde rica etti ayni yere piknige gittik hep birlikte ayrida oturduk eltim kaynanamlada kus...sabah annemle konustum telefonda eee dun neler yaptiniz dedi piknige gittuk dedim eltiler demi dedi onlarda dedim fakat ayri oturduk dedim kustu bana onlarla biryere gitmiyo fazla esim kendi babamdan cekiniyo aslinda gittigide oluyo ama annem eltidenmi kiskandi ne yapti bilmiyorumm uzun oldu kusura bakmayin ama biktim ben ailemin nazindan cazindan ariyorum acmiyo da
Kızlar kontrolden geldim , muayene değil kontrol oldu , aynı doktora denk geldim ,hevesle beklediğim doktor yoktu , yerine geçen haftaki doktor bakıyordu
Ikili test sonuçları şükür iyi çıktı , ilacı ( progestan ) günde 1 e indirip haftaya da bırakacağım , toxoplazma testini nihayet yaptırdım , inşallah o da iyi çıkar da iyice rahatlarım , şimdi onu bekleyeceğim
Doktor bugün başka doktorun yerine baktığı için sinirliydi , o da bana denk geldi , raporu yazmak istemedi önce , ben ısrar ettim öyle verdi , geçen hafta 10 gün yazayım diyordu , zaten yazsa bu günleri de kapsıyordu , onu hatırlattım öyle yazdı.
13 haftadan sonra risk azalıyor dedi , böyle işte son durumlar
Biz çok hassasız şuan ve erkeklerde kendilerince hassaslaşıyor heralde aynı kavgaları bizde yaşıyoruz eşimde bende çalışıyoruz ama ben üstüne evdede çalışıyorum ben demeden çöp bile atılmıyor evde bunalıyorum kendimi değersiz hissediyorum ilgi şefkat arıyorum her an beni sevdiğini göstersin istiyorum ama erkeklerin çoğunda da o yok küsünce küstük diye üzülüyorum bende napim her şey söyleyerek rica ederek yapmaya öğretmeye çalışıyorum. Onlar içinde ayrı bir piskoloji babalık maddi manevi ama ne düşünüyorlar bizimle paylaşsalar anlayışlı olurduk :) Üzme kendini bebişinide suçlama annesi :)
Yok ya bana yardımcı olmaması yada sevgisini göstermemesi falan değil bu gerçekten bambaşka boyutlar aldı oturup konuşmayı bile beceremiyoruz ona göre o haklı bizim için çalışıyo ama aslında farkında değil boşuna çabaladığının sorumsuz davrandiğının ,farkedemiyo bunları yazık olacak bize bu gidişle bu böyle ne kadar daha sürer bilemiyorum
merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
Yok canım , ultrasona sokmadı ki , ben de çok merak ediyorum , haftaya bir fikir versinler artık 14 olmuş olacak :)Hadi gözün aydın canım,bu arada cinsiyet için bir şey demedi?
Yok canım , ultrasona sokmadı ki , ben de çok merak ediyorum , haftaya bir fikir versinler artık 14 olmuş olacak :)
çalışanlar izinlerini nasıl ayarlıycaklar ki bende çalışıyorum taşeron olarak ünversitede ben son zamna kadar calışmayı düşünüyom izinimi doğum sonrası kullanıyım diye nasıl oluyo bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi
Nasil gostermedi inanmiyorummmmmkızlar çok umutlanmayın ben 17. haftaya girdim göstermedi dımdızlak kaldık valla öyle doktor ne yaptıysa göstermedi
Ayy gerçekten emin misiniz? Kanunda doğumdan 8 hafta önce yazıyor. Tahmini doğum 12 kasım mesela. Ben de ondan geriye 8 hafta sayıyordum. Doktora da ben geçen 13 küsürken 14 haftalık dedim yok öyle birşey dedi 13 küsürse 13 haftalıktır dediCanım bu link süpermiş , paylaştığın çok iyi oldu , 31. hafta yazan hafta ayrılman lazım , çünkü 1 gün bile geçse 32. Haftanın içine girmiş oluyorsun ,
Ben de bu takvime göre 24 Eylül ' de ayrılıyorum
Canım içini ferah tut , inşallah her şey iyi olacak, blogcu anne de benzer durumda olan bir anne adayı var , cvs yaptırmış , sonuçta her şey temiz çıktı , şimdi 35. Haftasında , istersen netten blogcuanne Öznur'un gebelik günlüğü yaz oku 12.haftadan itibarenmerhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
Internette 31+0 ile 31+ 6 arası doğum iznine ayrılır yazıyor canımAyy gerçekten emin misiniz? Kanunda doğumdan 8 hafta önce yazıyor. Tahmini doğum 12 kasım mesela. Ben de ondan geriye 8 hafta sayıyordum. Doktora da ben geçen 13 küsürken 14 haftalık dedim yok öyle birşey dedi 13 küsürse 13 haftalıktır dedi
Ya kızlar biri bana çıksın sen yanlış yapıyorsun desin valla düşünmekten bıktım artık 2 günde bir bi huzursuzluk bi tartışma daha önce bahsetmiştim bizim dükkandan falan ama artık olay dükkanı falan geçti benim anladığım kadarıyla..cumartesi günü doktordan çıkınca direk dükkana gittim malum cinsiyet söylendi ya bi heycan bende eşim sorucak meraklancak diye gittim bekliyorum bi naptın dese herşeyi dökülcem ama yok adam bi nasılsın bile demedi yarım saat oyalandım etrafında telefonda arkadaşım aradı sordu onla konuştum duydu konuştuklarımı hala tık yok bende gerildim haliyle neyse dedim senin bişey merak ettğn yok gidim ben çıktım gittim dayanamadım mesaj attım hiçbiey seni ilgilendirmiyo bu bebeğin cinsiyeti bile dimi bilmiyosun sanki nerden geldiğimi diye demez olaydım bana ne istiyosun benden bunalttın iyice çekip gidicem artık söylediklerin zoruma gidiyo falan yazmış hem suçlu hem güçlü kaldıramıyorum artık ben napıcağımı bilmiyorum gidiyorum ben topla eşyalarımı koy kapıya falan dedi 2 gecedirde salonda yatıyo sinirden gidip boğasım var adamı o derece kötüyüm bu kadar anlayışsızlık olmaz abi bunların öncesi var bide napıcam bilmiyorumm çok bunallldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?