2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynı sorunu bugün de ben yaşadım. Geçen hafta ısrarla 10 gün rapor yazmak isteyen doktor bu hafta 3 güne mırın kırın etti. Böyle yalvar yakar da hiç tarzım değildir almadım ben de. Dünya kadar para veriyorum muayeneye cidden ihtiyacım olmasa gider maddi manevi katlanır mıyım masrafa, sanki dileniyoruz yani ne koşullarda çalıştıgımızı bir bilseler. Dinlen diolar ama demek kolay

çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şey çıkmayacak.
başka doktorda ölçtü mü bazen ölçümler yanlış çıkabiliyormuş ya.

Ben de arkadaşa katılıyorum. Bebeğin sorumlulugu cok agır geliyor bazen erkeklere. Sen eğer biz güçlüyüz sana ihtiyacımız yok imajı çizersen de bu kez eyvah dısarda kaldım paniği olabiliyor. Ama bu maddi olarak size yüklenmesi ayrı bir konu ona bsy diyemedim

ben daha öncesinde zaten ona muhtaç olmadığımı gösterdim biliyo benim neler yapabileceğimi şuan sanırım hamileyim 2. çocuk artık yapamaz bırakamaz havasına girdi zaten geçen tartışırken çocukların var artık 1 tane değil gibi bi cümle kurdu hani bazı şeyleri kabullenip oturmamı bekliyo sanırım ama 2 değil 3 de olsa yapacağımı yaparım o böyle yapmaya devam ederse hiç bişey benim huzurumdan ve çocuklarımdan daha değerli değil kendi kendini hayatımdan sıyırmaya başlıyor artık sanırım..

Canim cok gecmis olsun, insallah diger sonuclarinda tertemiz cikar saglikla kucagina alirsin bebegini

Doğumdan 3 hafta öncesine kadar doktor izniyle calisilabilir diye biliyorum bende kızlar. Sonuçta doğumdan sonra almak daha mantikli. Bebegimizin bize bizimde ona ihtiyacimiz olacak. Benim yıllık iznim de yok birikmiş. Ücretsiz izinde vermezler el kadar bebeği nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum. Keşke 6 ay bakabilsek en azından

Ben aldım , benim de hoşuma gitmedi söylemek ama risk bitene kadar gitmeye niyetim yok

Bi erkeğin ne olursa olsun ben çalışıp milyarlarda kazansam benim hali vaktimden haberdar olması gerekir ama bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın triplerinde artık haddinden fazla olmaya başladı resmen dul kadın gibi hissediyorum herşeyle kendim başetmeye çalışıyorum sanki gayri meşru hamileyim var ama yok o sadece evliyiz o kadar başka bişey yok

Onun da anlayışlı olması lazım canım ama Anladığım kadarıyla üzerinde geçim stresi baskısı var , bir baba olarak ailesine iyi imkanlar Sağlamak istiyordur, yeni iş yeri vs derken , şimdi ikinci çocuk da geliyor , iş stresini sana yansıtıyor , işten dolayı stresi yani, bence durum bu , tabii biz de hassasız bu dönemde , bence üstüne gitme , kendi haline bırak düzelir zamanla

teşekkür ederim canım, hemen okuyacağım..

Çok çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeginiz

şu tükkanın adresini ver iki taşlayak korkar kapatır tekrar eski işine döner de sırf kendisine has stresi geçer belki senin herifin ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…