- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.781
Aynı sorunu bugün de ben yaşadım. Geçen hafta ısrarla 10 gün rapor yazmak isteyen doktor bu hafta 3 güne mırın kırın etti. Böyle yalvar yakar da hiç tarzım değildir almadım ben de. Dünya kadar para veriyorum muayeneye cidden ihtiyacım olmasa gider maddi manevi katlanır mıyım masrafa, sanki dileniyoruz yani ne koşullarda çalıştıgımızı bir bilseler. Dinlen diolar ama demek kolayKızlar kontrolden geldim , muayene değil kontrol oldu , aynı doktora denk geldim ,hevesle beklediğim doktor yoktu , yerine geçen haftaki doktor bakıyordu
Ikili test sonuçları şükür iyi çıktı , ilacı ( progestan ) günde 1 e indirip haftaya da bırakacağım , toxoplazma testini nihayet yaptırdım , inşallah o da iyi çıkar da iyice rahatlarım , şimdi onu bekleyeceğim
Doktor bugün başka doktorun yerine baktığı için sinirliydi , o da bana denk geldi , raporu yazmak istemedi önce , ben ısrar ettim öyle verdi , geçen hafta 10 gün yazayım diyordu , zaten yazsa bu günleri de kapsıyordu , onu hatırlattım öyle yazdı.
13 haftadan sonra risk azalıyor dedi , böyle işte son durumlar
çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şey çıkmayacak.merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
Ben de arkadaşa katılıyorum. Bebeğin sorumlulugu cok agır geliyor bazen erkeklere. Sen eğer biz güçlüyüz sana ihtiyacımız yok imajı çizersen de bu kez eyvah dısarda kaldım paniği olabiliyor. Ama bu maddi olarak size yüklenmesi ayrı bir konu ona bsy diyemedimeşin biraz kendi başına müslüman derler ya öyle biri galiba.ama kendini üzme bebeğin için strese girme bence.
bazı erkeklere konuşarak anlatarak bişeyleri aşılayamazsın.birazcıkta susmayı dene bakalım sende ona yokmuş gibi davran.
bebeğin hakkında hiç bilgi verme bakalım ne zamana kadar merak etmeyecek.güçlü olabildiğini çokta vazgeçilmez olmadığını kendi başına da kendine yetebildiğini göster birazda.
bunları anlattıklarına dayanarak söylüyorum.sende belki bunaltıyorsundur hamilelik hormonları ile herşey gözüne batıyorddur.bazen başka şeylere başka anlamlar yüklüyoruz.biraz sakin kalarak bu ayrımı da yapmış olursun hem.
eşin biraz kendi başına müslüman derler ya öyle biri galiba.ama kendini üzme bebeğin için strese girme bence.
bazı erkeklere konuşarak anlatarak bişeyleri aşılayamazsın.birazcıkta susmayı dene bakalım sende ona yokmuş gibi davran.
bebeğin hakkında hiç bilgi verme bakalım ne zamana kadar merak etmeyecek.güçlü olabildiğini çokta vazgeçilmez olmadığını kendi başına da kendine yetebildiğini göster birazda.
bunları anlattıklarına dayanarak söylüyorum.sende belki bunaltıyorsundur hamilelik hormonları ile herşey gözüne batıyorddur.bazen başka şeylere başka anlamlar yüklüyoruz.biraz sakin kalarak bu ayrımı da yapmış olursun hem.
Canim cok gecmis olsun, insallah diger sonuclarinda tertemiz cikar saglikla kucagina alirsin bebeginimerhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
Ben aldım , benim de hoşuma gitmedi söylemek ama risk bitene kadar gitmeye niyetim yokAynı sorunu bugün de ben yaşadım. Geçen hafta ısrarla 10 gün rapor yazmak isteyen doktor bu hafta 3 güne mırın kırın etti. Böyle yalvar yakar da hiç tarzım değildir almadım ben de. Dünya kadar para veriyorum muayeneye cidden ihtiyacım olmasa gider maddi manevi katlanır mıyım masrafa, sanki dileniyoruz yani ne koşullarda çalıştıgımızı bir bilseler. Dinlen diolar ama demek kolay
Evet canim.yalniz degildinKızlar ben biraz yürüyüp ayakta kalınca belimin kuyruk sokumuna doğru olan kısmında hemen hafif ağrı oluyor ama kısa sürede de geçiyor , sizde de oluyor mu ?
Ben de arkadaşa katılıyorum. Bebeğin sorumlulugu cok agır geliyor bazen erkeklere. Sen eğer biz güçlüyüz sana ihtiyacımız yok imajı çizersen de bu kez eyvah dısarda kaldım paniği olabiliyor. Ama bu maddi olarak size yüklenmesi ayrı bir konu ona bsy diyemedim
Naz yapıyor annesiGÜNAYDIN BAYANLAR cumartesi günü gittim doktora fakat bebeğim kendini bi türlü göstermedi sinir hastası oldum bugün sabahtan gittim doktor daha gelmemiş ayyy akşam 4,30 da yine gidicem püfff
Onun da anlayışlı olması lazım canım ama Anladığım kadarıyla üzerinde geçim stresi baskısı var , bir baba olarak ailesine iyi imkanlar Sağlamak istiyordur, yeni iş yeri vs derken , şimdi ikinci çocuk da geliyor , iş stresini sana yansıtıyor , işten dolayı stresi yani, bence durum bu , tabii biz de hassasız bu dönemde , bence üstüne gitme , kendi haline bırak düzelir zamanlaBi erkeğin ne olursa olsun ben çalışıp milyarlarda kazansam benim hali vaktimden haberdar olması gerekir ama bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın triplerinde artık haddinden fazla olmaya başladı resmen dul kadın gibi hissediyorum herşeyle kendim başetmeye çalışıyorum sanki gayri meşru hamileyim var ama yok o sadece evliyiz o kadar başka bişey yok
Çok iyi yapmışsınız. Ben de çarşamba aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. 2 ayrı hastanede doktora gidiyorum aşırı yogunlar maşallahBen aldım , benim de hoşuma gitmedi söylemek ama risk bitene kadar gitmeye niyetim yok
Aile hekimi bence de daha kolay yazar raporu canımÇok iyi yapmışsınız. Ben de çarşamba aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. 2 ayrı hastanede doktora gidiyorum aşırı yogunlar maşallah
Endişenlemeyeyim o zaman :) Sağol canımEvet canim.yalniz degildin
teşekkür ederim canım, hemen okuyacağım..Canım içini ferah tut , inşallah her şey iyi olacak, blogcu anne de benzer durumda olan bir anne adayı var , cvs yaptırmış , sonuçta her şey temiz çıktı , şimdi 35. Haftasında , istersen netten blogcuanne Öznur'un gebelik günlüğü yaz oku 12.haftadan itibaren
evet canım 2 ayrı doktor ölçüm yaptı, inşallah temiz çıkar..çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şey çıkmayacak.
başka doktorda ölçtü mü bazen ölçümler yanlış çıkabiliyormuş ya.
inşallah canım, dualarınızı eksik etmeyin..Canim cok gecmis olsun, insallah diger sonuclarinda tertemiz cikar saglikla kucagina alirsin bebegini
Çok çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeginizmerhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
şu tükkanın adresini ver iki taşlayak korkar kapatır tekrar eski işine döner de sırf kendisine has stresi geçer belki senin herifin ne dersinben daha öncesinde zaten ona muhtaç olmadığımı gösterdim biliyo benim neler yapabileceğimi şuan sanırım hamileyim 2. çocuk artık yapamaz bırakamaz havasına girdi zaten geçen tartışırken çocukların var artık 1 tane değil gibi bi cümle kurdu hani bazı şeyleri kabullenip oturmamı bekliyo sanırım ama 2 değil 3 de olsa yapacağımı yaparım o böyle yapmaya devam ederse hiç bişey benim huzurumdan ve çocuklarımdan daha değerli değil kendi kendini hayatımdan sıyırmaya başlıyor artık sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?