- 3 Eylül 2009
- 186
- 144
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.801
İnşallah hayırlı haberleri alırsın canım. Bakalım ben de bu hafta gidicem ikiliye daha gitmedim ama bende korkuyorum.Hamişler güzel günler canlar :* Bugün ikilinin sonucunu alcam çok gerginim yahu,Cuma günude randevum var bakalım bakalim bıdık ım büyümüş mu geçiyo günler,gelmiyo şu randevu günü ooooooo :)
senin 7 eylülse takip etmedim kaçıncı haftanda alacaksın bilmiyorum bende 15 eylül gibi ayrılabilirim o vakit sanırım daha araştırmaya girmedim erken diye
oo bende en az sen kadar sevdiğimi sanıyordum işimi ama eline su bile dökemem bu durumda önünde eğilirim üstadBen daha hamile kalmadan bakmıştım bu takvime biliyor musun o derece işimi seviyorum yani(!) :)
merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
Kızlar ben biraz yürüyüp ayakta kalınca belimin kuyruk sokumuna doğru olan kısmında hemen hafif ağrı oluyor ama kısa sürede de geçiyor , sizde de oluyor mu ?
Benden birini daha buldum. P.tesilerİ nasıl seviyorum iş arkadaslarımı nasıl özlüyorum anlatamam. Yüzlerine bakmaya kıyamadıgımdan görmemek için elimden geleni yapıyorum canlarım benimBen daha hamile kalmadan bakmıştım bu takvime biliyor musun o derece işimi seviyorum yani(!) :)
Bi erkeğin ne olursa olsun ben çalışıp milyarlarda kazansam benim hali vaktimden haberdar olması gerekir ama bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın triplerinde artık haddinden fazla olmaya başladı resmen dul kadın gibi hissediyorum herşeyle kendim başetmeye çalışıyorum sanki gayri meşru hamileyim var ama yok o sadece evliyiz o kadar başka bişey yok
sabah ağzım burnum yamuk malum pazartesi sendromu arkadaş dedi ki yarın tatil kalkıp dans etmeye başladım la ben geçen 23 nisanı da unutmuştum diyeBenden birini daha buldum. P.tesilerİ nasıl seviyorum iş arkadaslarımı nasıl özlüyorum anlatamam. Yüzlerine bakmaya kıyamadıgımdan görmemek için elimden geleni yapıyorum canlarım benim
şu tükkanın adresini ver iki taşlayak korkar kapatır tekrar eski işine döner de sırf kendisine has stresi geçer belki senin herifin ne dersin
ağzına küreğnen vurasım, sırtını tımarla tırmalayasım ,dişlerini eline döküp, senin önünde diz çökürtüp (kafiye uysun çaktırmaHemen veriyorumm kk olarak bi operasyon yaparsak belki üstesinden geliriz.
Çok aynı olmasada bende eşimle benzer sorunlar yaşıyorum. Seninki yine 4 ay olmuş dükkanı açalı. Bizimkisi evlendik evleneli işleri tam rayına hiç oturmadı. Üç gün kazandı ise 5 gün kaybetti. Hep işleri büyüttü ama borçlar döndü geldi ..Güzel hayallerle işi büyütür ben o havaya girmeyip destek vermeyince birde hiç arkamda durmadın der..Bende çalışmasam ev nasıl döner bilmiyorum. Bende dr'a gideceğim zaman söylüyorum benimle gelsin istiyorum.Ayarlayabilirsem gelicem diyor ama yok.. Geçen gittiğimde özellikle çıkışta aramadım bi sorsun istedim. BAktım arayan yok.. Ben aradım sen niye bana ne yaptın diye sormuyorsun dedim. Neyi dedi? Unutmuş..Yani biz burada dr'a gideceğimiz günü sayarken onlar niye unutur ki? Tamam hakkını yiyemem büyük kızıma karşı da ilgilidir. Benim oynamadığım oyunları o oynar. Ama o istediğimiz ilgiyi görememek yıpratıyor işte.
Ben doğum için ucuz hastane arıyorum, ihtimalleri anlatayım diye konuyu açıyorum yine başladı diyor...Birde orası uzak, orası bilmem ne diye bahane üretiyor. Pahalı olan hastaneyi önüme sunuyor. E bende madem öyle deyip kabul edemiyorum zira fatura çıkınca ucu banada dokunacağı kesin.
Bizimki gibi ailesi olsun , eşi, çocukları olsun ama herşeyi kadın halletsin, bana dokunmasın diyen eşler maalesef bizi yoruyor.
ağzına küreğnen vurasım, sırtını tımarla tırmalayasım ,dişlerini eline döküp, senin önünde diz çökürtüp (kafiye uysun çaktırma) inim inim inletip affet beni hatun dedirtesim var o köfteciye ha
Onun da anlayışlı olması lazım canım ama Anladığım kadarıyla üzerinde geçim stresi baskısı var , bir baba olarak ailesine iyi imkanlar Sağlamak istiyordur, yeni iş yeri vs derken , şimdi ikinci çocuk da geliyor , iş stresini sana yansıtıyor , işten dolayı stresi yani, bence durum bu , tabii biz de hassasız bu dönemde , bence üstüne gitme , kendi haline bırak düzelir zamanla
Erken değil mi? 20.haftalarda yapılıyor diye biliyordum benKızlarr nasılsınızz? Eşim bugün uzun süredir almamız gereken ikili test sonucunu aldı (telefonda bilgi aldığımız için gitmemiştik) Doktor'um TETENOZ AŞISI yaptırın sağlık ocağında demiş. Hastanede yapılmıyor demekki. Tetenoz aşısı yaptıran var mı? Çok acıyor sanırım
Kızlarr nasılsınızz? Eşim bugün uzun süredir almamız gereken ikili test sonucunu aldı (telefonda bilgi aldığımız için gitmemiştik) Doktor'um TETENOZ AŞISI yaptırın sağlık ocağında demiş. Hastanede yapılmıyor demekki. Tetenoz aşısı yaptıran var mı? Çok acıyor sanırım
28 inde de beni çağırdı sağlık ocağı gidicez inşallah hem tahlil yaparım hemde aşını vururum demişti ebeErken değil mi? 20.haftalarda yapılıyor diye biliyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?