2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hamişler güzel günler canlar :* Bugün ikilinin sonucunu alcam çok gerginim yahu,Cuma günude randevum var bakalım bakalim bıdık ım büyümüş mu geçiyo günler,gelmiyo şu randevu günü ooooooo :)

Hamişler güzel günler canlar :* Bugün ikilinin sonucunu alcam çok gerginim yahu,Cuma günude randevum var bakalım bakalim bıdık ım büyümüş mu geçiyo günler,gelmiyo şu randevu günü ooooooo :)
İnşallah hayırlı haberleri alırsın canım. Bakalım ben de bu hafta gidicem ikiliye daha gitmedim ama bende korkuyorum.

Çok çok geçmiş olsun bak ön sonuçlar temiz hayırlısıyla diğerleri de temiz gelecek inşallah...dediğin çok doğru hepimiz yeri geliyor saçma sapan şeylere takılıyoruz..ancak başımıza böyle sağlıkla ilgili tatsız olaylar gelince akıllanıyoruz..

Kızlar ben biraz yürüyüp ayakta kalınca belimin kuyruk sokumuna doğru olan kısmında hemen hafif ağrı oluyor ama kısa sürede de geçiyor , sizde de oluyor mu ?

Bende tam o noktada ne zaman kendimi yorsam oluyor..bir kere hatta 4 gün geçmedi fizik tedavi doktoruna gözüktüm..gebelik hormonları leğen kemiğine saldırışa geçiyormuş kalçalar genişlesin bebeğe yer açılsın diye..yapıcak çok fazla bir şey yok bel ve boyun kaslarını kuvvetlendirmen lazım

Ben daha hamile kalmadan bakmıştım bu takvime biliyor musun o derece işimi seviyorum yani(!) :)
Benden birini daha buldum. P.tesilerİ nasıl seviyorum iş arkadaslarımı nasıl özlüyorum anlatamam. Yüzlerine bakmaya kıyamadıgımdan görmemek için elimden geleni yapıyorum canlarım benim

Çok aynı olmasada bende eşimle benzer sorunlar yaşıyorum. Seninki yine 4 ay olmuş dükkanı açalı. Bizimkisi evlendik evleneli işleri tam rayına hiç oturmadı. Üç gün kazandı ise 5 gün kaybetti. Hep işleri büyüttü ama borçlar döndü geldi ..Güzel hayallerle işi büyütür ben o havaya girmeyip destek vermeyince birde hiç arkamda durmadın der..Bende çalışmasam ev nasıl döner bilmiyorum. Bende dr'a gideceğim zaman söylüyorum benimle gelsin istiyorum.Ayarlayabilirsem gelicem diyor ama yok.. Geçen gittiğimde özellikle çıkışta aramadım bi sorsun istedim. BAktım arayan yok.. Ben aradım sen niye bana ne yaptın diye sormuyorsun dedim. Neyi dedi? Unutmuş..Yani biz burada dr'a gideceğimiz günü sayarken onlar niye unutur ki? Tamam hakkını yiyemem büyük kızıma karşı da ilgilidir. Benim oynamadığım oyunları o oynar. Ama o istediğimiz ilgiyi görememek yıpratıyor işte.
Ben doğum için ucuz hastane arıyorum, ihtimalleri anlatayım diye konuyu açıyorum yine başladı diyor...Birde orası uzak, orası bilmem ne diye bahane üretiyor. Pahalı olan hastaneyi önüme sunuyor. E bende madem öyle deyip kabul edemiyorum zira fatura çıkınca ucu banada dokunacağı kesin.
Bizimki gibi ailesi olsun , eşi, çocukları olsun ama herşeyi kadın halletsin, bana dokunmasın diyen eşler maalesef bizi yoruyor.

Benden birini daha buldum. P.tesilerİ nasıl seviyorum iş arkadaslarımı nasıl özlüyorum anlatamam. Yüzlerine bakmaya kıyamadıgımdan görmemek için elimden geleni yapıyorum canlarım benim
sabah ağzım burnum yamuk malum pazartesi sendromu arkadaş dedi ki yarın tatil kalkıp dans etmeye başladım la ben geçen 23 nisanı da unutmuştum diye

Hemen veriyorumm kk olarak bi operasyon yaparsak belki üstesinden geliriz.
ağzına küreğnen vurasım, sırtını tımarla tırmalayasım ,dişlerini eline döküp, senin önünde diz çökürtüp (kafiye uysun çaktırma) inim inim inletip affet beni hatun dedirtesim var o köfteciye ha

Çok zor ve çok yorucu ilerisini ben görmüyorum ama o ısrarla inat ediyo daha çok borca batmadan bari kapansa diyorum biliyorum çünkü onun heveslenip atladığı herşeye bize hayal kırıklığı ve borç ile geri dönüyor ama görmüyo çok kazanıcakmış yazın bilmem ne kazandığı falanda yok cumartesi gittiğimde saat 16:00 ydı ve o saate kadar hiç müşteri gelmemiş daha neyine ısrar ediyor anlamadım illa başına bi bela açıcak herşeyine göz yummaktan çok yoruldum artık

ohhh zaten böyle haddini bildircek birilerine ihtiyaç varr birinin onu böyle bi silkeleyip kendine getirmesi lazım ama yokki böyle bi insan evladı ahhh ahhh

Kızlarr nasılsınızz? Eşim bugün uzun süredir almamız gereken ikili test sonucunu aldı (telefonda bilgi aldığımız için gitmemiştik) Doktor'um TETENOZ AŞISI yaptırın sağlık ocağında demiş. Hastanede yapılmıyor demekki. Tetenoz aşısı yaptıran var mı? Çok acıyor sanırım

kendi haline bıraksam şimdi konuşmuyoruz ya bu böyle ben sessizliği bozmasam uzaaarrr giderr 1-2 ay sürer eminim çünkü ona göre o çok haklı ben haksızım kuruntu yapıyorum kendi kendime dert ediniyorum aslında dert edicek hiçbişey yok vs vs napsam bilemiyorum çok sinir bozucu

Erken değil mi? 20.haftalarda yapılıyor diye biliyordum ben

bana 6. ayda demişti diye hatırlıyorum sağlık ocağındaki hemşire sen sağlık ocağına gidince zaten seni her ay kontrol için çağırıyolar tansiyon kilo falan hatta kalp atışını bile dinletiyolar :) zamanı gelincede aşı tarihini veriyolar

doktor bana da 20. haftada tetanoz yaptır dedi...sağlık bakanlığı istiyormuş ben daha önce ki bebeğimde 3 doz yaptırmıştım 2 doz da doğumdan sonra yaptır 5 e tamamla ömür boyu korun demişti yaptırmamıştım..şimdi tekrar başa sardık =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…