- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.821
Haha süpermiş. Ben iki haftadır yarın tatil ya onu bekliyorum sanki haftasonları tatil değil gibi ama olsun bonus bonustursabah ağzım burnum yamuk malum pazartesi sendromu arkadaş dedi ki yarın tatil kalkıp dans etmeye başladım la ben geçen 23 nisanı da unutmuştum diye
28 inde de beni çağırdı sağlık ocağı gidicez inşallah hem tahlil yaparım hemde aşını vururum demişti ebe
Ben 2 doz yapılınca tamam sanıyordum.doktor bana da 20. haftada tetanoz yaptır dedi...sağlık bakanlığı istiyormuş ben daha önce ki bebeğimde 3 doz yaptırmıştım 2 doz da doğumdan sonra yaptır 5 e tamamla ömür boyu korun demişti yaptırmamıştım..şimdi tekrar başa sardık =)
benim yeğenime de öyle demişlerdi ablam çok üzüldü karnından sıvı falan aldırmadı istiyrzdedi bebeği iyiki öyle demişler yeğenim 2. sınıf ve çokzeki möaşallah =) canınızı sıkmayın ALLAHın izniyle birşeycikler olmuz kuzuyaaevet canım 2 ayrı doktor ölçüm yaptı, inşallah temiz çıkar..
Anladım canım , birinizin mutlaka alttan alması gerek , eşin fazlaca sıkıntıya girmiş sana da yansıtıyor bunları , hatasını anlaması için sen sanki bir şey yokmuş gibi davran bence bir süre , o sinirli , sen sinirli daha da büyümesin , geçici dönem bunlar sonuçtakendi haline bıraksam şimdi konuşmuyoruz ya bu böyle ben sessizliği bozmasam uzaaarrr giderr 1-2 ay sürer eminim çünkü ona göre o çok haklı ben haksızım kuruntu yapıyorum kendi kendime dert ediniyorum aslında dert edicek hiçbişey yok vs vs napsam bilemiyorum çok sinir bozucu
kızlar bana doktor aşı falan demedi ne zamn yapılıyo bu aşı
Anladım canım , birinizin mutlaka alttan alması gerek , eşin fazlaca sıkıntıya girmiş sana da yansıtıyor bunları , hatasını anlaması için sen sanki bir şey yokmuş gibi davran bence bir süre , o sinirli , sen sinirli daha da büyümesin , geçici dönem bunlar sonuçta
sağlık ocağına bildirdin mi tatlım hamile olduğunu
Yapıldığı zaman o kolun üzerine yatmamak gerekiyormuş canım , buna dikkat edersek bir sorunla karşılaşmayız umarımKızlarr nasılsınızz? Eşim bugün uzun süredir almamız gereken ikili test sonucunu aldı (telefonda bilgi aldığımız için gitmemiştik) Doktor'um TETENOZ AŞISI yaptırın sağlık ocağında demiş. Hastanede yapılmıyor demekki. Tetenoz aşısı yaptıran var mı? Çok acıyor sanırım
Yapıldığı zaman o kolun üzerine yatmamak gerekiyormuş canım , buna dikkat edersek bir sorunla karşılaşmayız umarım
Bu doz olayı kötüymüş,ben bir seferde bitiyor sanıyordum :)Ben ilk hamileliğimde 3 doz olmuştum tetanoz ama hiç ağrı sancı herhangi bişey olmadı sadece 2 gün duş almak yasak o kadar
Haha süpermiş. Ben iki haftadır yarın tatil ya onu bekliyorum sanki haftasonları tatil değil gibi ama olsun bonus bonustur
Bu doz olayı kötüymüş,ben bir seferde bitiyor sanıyordum :)
bende kızımda 4 doz yaptırmıştım bir doz kaldı onuda 20. haftada yapacaklarBu doz olayı kötüymüş,ben bir seferde bitiyor sanıyordum :)
miniğimle buluşmama son 3 saatçok heyecan yaptım yaa inş. hayırlı haberlerle dönerim kızlar. cinsiyetide söylermi acaba bugün 13+0 olduk yarın 14ten gün alıcaz
hayırlı olsun canım bakalım bizimki ne yapacak :)bizim de 12+1 di %70 erkek dedi sana söyler heralde tabi bebiş gösterirse bizimkinin sırtı dönüktü son anda döndü önünü
hayırlı olsun canım bakalım bizimki ne yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?