2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
28 inde de beni çağırdı sağlık ocağı gidicez inşallah hem tahlil yaparım hemde aşını vururum demişti ebe

Ben 2 doz yapılınca tamam sanıyordum. hele o haftalara gelelim de ona da katlanacağız artık. Doğum sırasında pek çok metal araç gereç girecek içimize

evet canım 2 ayrı doktor ölçüm yaptı, inşallah temiz çıkar..
benim yeğenime de öyle demişlerdi ablam çok üzüldü karnından sıvı falan aldırmadı istiyrzdedi bebeği iyiki öyle demişler yeğenim 2. sınıf ve çokzeki möaşallah =) canınızı sıkmayın ALLAHın izniyle birşeycikler olmuz kuzuyaa

Anladım canım , birinizin mutlaka alttan alması gerek , eşin fazlaca sıkıntıya girmiş sana da yansıtıyor bunları , hatasını anlaması için sen sanki bir şey yokmuş gibi davran bence bir süre , o sinirli , sen sinirli daha da büyümesin , geçici dönem bunlar sonuçta

nasıl dayanırım bilmiyorum ama sanırım öylesi daha mantıklı bende hormonlar tavan yapmışken çok ağır konuşurum tartışmaya girsek en iyisi susmak galiba

Yapıldığı zaman o kolun üzerine yatmamak gerekiyormuş canım , buna dikkat edersek bir sorunla karşılaşmayız umarım

miniğimle buluşmama son 3 saat çok heyecan yaptım yaa inş. hayırlı haberlerle dönerim kızlar. cinsiyetide söylermi acababugün 13+0 olduk yarın 14ten gün alıcaz

bizim de 12+1 di %70 erkek dedi sana söyler heralde tabi bebiş gösterirse bizimkinin sırtı dönüktü son anda döndü önünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…