- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.841
Mrb kaç haftalık oldunuz tam olarak :) ayrıca hayırlı olsunKızlar Cumartesi kontrolum vardı. ikili testimin kan testi çok şükür iyi çıktı. Ayrıca erkek furyası devam ediyor benimde oğlum olacakmış gelsin maviler
Esrade kız isteyenlerdenmisin sen :) allah gönlüne göre versinbu kadar erkeğin içinde artık benimki kesin kızdır :) sağlıklı olsunda başımızın üstüne
benim 4 yaşında bir kızım var canım ama yine kızım olsada hiç farketmez cinsiyet ayırımı yapmıyoruz eşimde bendeEsrade kız isteyenlerdenmisin sen :) allah gönlüne göre versin
Kızlarr nasılsınızz? Eşim bugün uzun süredir almamız gereken ikili test sonucunu aldı (telefonda bilgi aldığımız için gitmemiştik) Doktor'um TETENOZ AŞISI yaptırın sağlık ocağında demiş. Hastanede yapılmıyor demekki. Tetenoz aşısı yaptıran var mı? Çok acıyor sanırım
Demir ilacı değil mi cnm bu aynı bonibon gibi şeker pembesi hatta tatlı bilekızlar kan ilacına başladık biz bu arada gynoferon yalnız ilacın rengi çok hoş pembe içmek hiç zoruma gitmiyor
çıkışı da bir o kadar kara bedbaht kötükızlar kan ilacına başladık biz bu arada gynoferon yalnız ilacın rengi çok hoş pembe içmek hiç zoruma gitmiyor
Kızlar Cumartesi kontrolum vardı. ikili testimin kan testi çok şükür iyi çıktı. Ayrıca erkek furyası devam ediyor benimde oğlum olacakmış gelsin maviler
bu kadar erkeğin içinde artık benimki kesin kızdır :) sağlıklı olsunda başımızın üstüne
çıkışı da bir o kadar kara bedbaht kötü
Demir ilacı değil mi cnm bu aynı bonibon gibi şeker pembesi hatta tatlı bile
kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz
Annişler merhaba,
Cmt günü doktora gittik, bizimkine 2 hafta önce erkeği andırıyor demişti şimdi büyük ihtimalle erkek bebek dedi..zaten aksini hiç beklemiyordum pipisini bile görmüştüm geçen ultrasonda :)
Sağ kasığımda ani batmalarım vardı bununla ilgili magnezyum verdi ve ilişkiyi yasakladı.. (zaten çok formumuzda olduğumuz söylenemez :) ilaçlarım toplam 4e çıktı yandık..vitamin, demir,magnezyum,osteocare...
20. haftanda aile sağlık ocağında tetanoz aşımı vurulmamı istedi. Fakat ısrarcı olurlarsa bile diğer tek doz vurul dedi. (1988 doğumlu olduğum için hepsine gerek olmadığı ve sadece hatırlatma dozunun yeterli olacağını söyledi)
Artık boyunu ölçmüyoruz onun yerine kafa genişliği çevresi, karın bölgesi vs.. ölçülüyor Bu ölçümlere göre bebiş bir hafta önde gidiyor..ve 130 gr çok şükür :)
Bizde durumlar böyle ( Bu yazıyı yazana kadar işyerinde 10000 kere bölündüm,
bu arada aşağıda fotoğrafı..biraz ürkütücü çıkmış onun nedeni de daha yüz etlerinin daha tombullaşmamış olması kafatası gibi düşünebilirsiniz dedi :)
ben işyerinde de evde de 1litrelik şişelerle dolaşıyorum hep başucumdalar
Aynıymışız desene benimde 4 yaşında kızım var ...benim 4 yaşında bir kızım var canım ama yine kızım olsada hiç farketmez cinsiyet ayırımı yapmıyoruz eşimde bendeallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz
yok canım bildirmedim
Annişler merhaba,
Cmt günü doktora gittik, bizimkine 2 hafta önce erkeği andırıyor demişti şimdi büyük ihtimalle erkek bebek dedi..zaten aksini hiç beklemiyordum pipisini bile görmüştüm geçen ultrasonda :)
Sağ kasığımda ani batmalarım vardı bununla ilgili magnezyum verdi ve ilişkiyi yasakladı.. (zaten çok formumuzda olduğumuz söylenemez :) ilaçlarım toplam 4e çıktı yandık..vitamin, demir,magnezyum,osteocare...
20. haftanda aile sağlık ocağında tetanoz aşımı vurulmamı istedi. Fakat ısrarcı olurlarsa bile diğer tek doz vurul dedi. (1988 doğumlu olduğum için hepsine gerek olmadığı ve sadece hatırlatma dozunun yeterli olacağını söyledi)
Artık boyunu ölçmüyoruz onun yerine kafa genişliği çevresi, karın bölgesi vs.. ölçülüyor Bu ölçümlere göre bebiş bir hafta önde gidiyor..ve 130 gr çok şükür :)
Bizde durumlar böyle ( Bu yazıyı yazana kadar işyerinde 10000 kere bölündüm,
bu arada aşağıda fotoğrafı..biraz ürkütücü çıkmış onun nedeni de daha yüz etlerinin daha tombullaşmamış olması kafatası gibi düşünebilirsiniz dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?