2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

hiç acımıyor korkma. aşı sadece.
benim tüm dozlarım tamamdı.yaptırmadım o yüzden.
dozların tam değilse aşını yaptır sanırım doğumdan 2 hafta önce 1 tane daha yaptıracaksınız

Annişler merhaba,

Cmt günü doktora gittik, bizimkine 2 hafta önce erkeği andırıyor demişti şimdi büyük ihtimalle erkek bebek dedi..zaten aksini hiç beklemiyordum pipisini bile görmüştüm geçen ultrasonda :)
Sağ kasığımda ani batmalarım vardı bununla ilgili magnezyum verdi ve ilişkiyi yasakladı.. (zaten çok formumuzda olduğumuz söylenemez :) ilaçlarım toplam 4e çıktı yandık..vitamin, demir,magnezyum,osteocare...
20. haftanda aile sağlık ocağında tetanoz aşımı vurulmamı istedi. Fakat ısrarcı olurlarsa bile diğer tek doz vurul dedi. (1988 doğumlu olduğum için hepsine gerek olmadığı ve sadece hatırlatma dozunun yeterli olacağını söyledi)
Artık boyunu ölçmüyoruz onun yerine kafa genişliği çevresi, karın bölgesi vs.. ölçülüyor Bu ölçümlere göre bebiş bir hafta önde gidiyor..ve 130 gr çok şükür :)

Bizde durumlar böyle ( Bu yazıyı yazana kadar işyerinde 10000 kere bölündüm,
bu arada aşağıda fotoğrafı..biraz ürkütücü çıkmış onun nedeni de daha yüz etlerinin daha tombullaşmamış olması kafatası gibi düşünebilirsiniz dedi :)

Eklentiler

• upload_2015-5-18_14-42-0.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 116
kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz

Kızlar Cumartesi kontrolum vardı. ikili testimin kan testi çok şükür iyi çıktı. Ayrıca erkek furyası devam ediyor benimde oğlum olacakmış gelsin maviler

hayırlı,sağlıklı gelsin oğlun

bu kadar erkeğin içinde artık benimki kesin kızdır :) sağlıklı olsunda başımızın üstüne

ya da benimki

kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz

ben işyerinde de evde de 1litrelik şişelerle dolaşıyorum hep başucumdalar

ayyy canım ne güzel çıkmış özel hastanede mi kontrollerini yaptırıon bebeğin cok net çıkmış Allahım bizlerde görürürz inşallah

ben işyerinde de evde de 1litrelik şişelerle dolaşıyorum hep başucumdalar

benim evde başucumda var işyerinde alıcam hep unutuyorum o yüzden yok bardak bardak çaycı taşıyo saolsun ama içemiyorum bugün sabahtan beri bi bardan yemekte bi bardakta yemekten önce içtim o kadar nolcak böyle bilmiyorum

sade su içemiyorum ben de
bak söyle bir çözüm buldum ben. sürahi yada şişenin içine arada taze nane yaprağı 1-2 tane ve limon koyuyorum.
yada mesela elma kabuğu, çilek , tarçın vs koyarak suyu aromalandırabilir ve böyle içebilirsin.
su olmazsa olmaz. ve malesef 8 bardağın altına düşmemeiz çok sakıncalı olabilir bebişler için

gözün aydın hayırlısıyla al kucağına inşallah bitane daha oğluşumuz oldu desenize ne kadar çoğaldık gerçi bizimki daha net değil %70 erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…