- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.861
sade su içemiyorum ben de
bak söyle bir çözüm buldum ben. sürahi yada şişenin içine arada taze nane yaprağı 1-2 tane ve limon koyuyorum.
yada mesela elma kabuğu, çilek , tarçın vs koyarak suyu aromalandırabilir ve böyle içebilirsin.
su olmazsa olmaz. ve malesef 8 bardağın altına düşmemeiz çok sakıncalı olabilir bebişler için
offf seni çoookk iyi anlıyorum hele ki o vijdan azabıkızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz
kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz
offf seni çoookk iyi anlıyorum hele ki o vijdan azabıbiliyorsun çocuğun ihtiyacı var ama içemiyorsun 1 hafta daha sabret geçiyor canım bende hiçç içemiyordum günde 500 ml anca içiyordum şimdi hafifledi bulantım
ayy ben günde 4 lt ye çıktım havalardan dolayımıdır nedir? işe işe işe vallahi pişik olucam yakında işemekten
laaaaaaaaaaaaayn çocuuun suyunu tüketme bari azcıkın içişin vahim tarafı az su içmeme rağmen 10 dk 1 tuvalete gidiyorum bide fazla içsem nolur bilmiyorumm
bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen gerekiyor aşıyı sadece sağlık ocağı yapıyor aşıyı çünkü
sana şöyle diyeyim evimin salonuna yaklaşık 8.haftamdan beri giremiyoruminşallaaaahhhh yaaaa geçsinn artık sizede oluyomu bana sanki bütün herşey pis kokuyomuş gibi geliyo insanlar yiyecekler kullandığım bardak tabak ne varsa işte sanki herşey kokuyor
ayyy canım ne güzel çıkmış özel hastanede mi kontrollerini yaptırıon bebeğin cok net çıkmış Allahım bizlerde görürürz inşallah
laaaaaaaaaaaaayn çocuuun suyunu tüketme bari azcıkın iç
Merhaba, yarın 14. haftamı dolduruyorum :)Mrb kaç haftalık oldunuz tam olarak :) ayrıca hayırlı olsun
laaaaaaaaaaaaayn çocuuun suyunu tüketme bari azcıkın iç
Kızlar Cumartesi kontrolum vardı. ikili testimin kan testi çok şükür iyi çıktı. Ayrıca erkek furyası devam ediyor benimde oğlum olacakmış gelsin maviler
şşşt çıkar çıkmaz haber et ama sen gene ders almamışın girmeden yemeyek şu çikiletaları dadakları sıpalar oyun hamırı gibi bi o yana bir bu yana göstertmiyolar kendilerini sonraben şimdi bi magnum yedim classic tatlı niyetine onuda bitiremedim de işte ne yapcan tatlı girsin vücuduma diye yedim kıpırdanır belki bebiş gidiyorum gazamız mübarek ola arkadaşlar bakalım gösterecekmi yavrum anasına namuslu evladım benimmmm
anladım canım çok tşk ederim işten bi tek hastane için izin alıyom sağlık ocağı hiç aklıma gelmiyo ki
benimki kepeklenmiş resmen dün tüm meme pul puldu ...doktor iplemedi önemli olsa derdi sanırsam.Kızlar aranızda özellikle göğüs çevresi çok kaşınan var mı? Ben doktora sordum devam ederse bir dermatologa görün dediLierac yazmıştı doktor onu kullanıyorum, ondan olabilir mi dedim, ona da yok alakası olmaz dedi..
şşşt çıkar çıkmaz haber et ama sen gene ders almamışın girmeden yemeyek şu çikiletaları dadakları sıpalar oyun hamırı gibi bi o yana bir bu yana göstertmiyolar kendilerini sonra
senin sıpada anarşiklik vardı zaten...olağan durumlara karşı velet ama babaya pislik yapmayaydı iyiydi ..belki bugünde sere serpe takılır kim bilir...ay yemedim de ne oldu cumartesi günü gızzzz ahanda mıhlanmış gibi oturuyordu içimde umurunda değeldi doktor vurdu murdu hiç banamısın demedi hadi gidem ben merak beni öldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?