2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

bunu deneyebilirim evet mantıklı bu çocuğum çok şanssız yaaa kızımda ne kadar iyi bakıyodum kendime herşeyim düzenliydi bunda elim kolum kalkmıyor herşeye üşeniyorum pffffff

kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz
offf seni çoookk iyi anlıyorum hele ki o vijdan azabı biliyorsun çocuğun ihtiyacı var ama içemiyorsun 1 hafta daha sabret geçiyor canım bende hiçç içemiyordum günde 500 ml anca içiyordum şimdi hafifledi bulantım

kızlar ya ben hiç su içemiyorum bu bebişe zararlı bi durum biliyorum ama napsam olmuyo midem bulanıyo günde 2 bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yani 1 litreyi ya geçiyodur ya geçmiyodur sizler içebiliyomusunuz

ayy ben günde 4 lt ye çıktım havalardan dolayımıdır nedir? işe işe işe vallahi pişik olucam yakında işemekten

inşallaaaahhhh yaaaa geçsinn artık sizede oluyomu bana sanki bütün herşey pis kokuyomuş gibi geliyo insanlar yiyecekler kullandığım bardak tabak ne varsa işte sanki herşey kokuyor

inşallaaaahhhh yaaaa geçsinn artık sizede oluyomu bana sanki bütün herşey pis kokuyomuş gibi geliyo insanlar yiyecekler kullandığım bardak tabak ne varsa işte sanki herşey kokuyor
sana şöyle diyeyim evimin salonuna yaklaşık 8.haftamdan beri giremiyorum daha yeni evli olduğum için yeni mobilya kokuyor evimden soğudum buzdolabımı açamıyorum şirket aracında 4 pencere açık gidiyoruz millet illallah etti benden

Kızlar aranızda özellikle göğüs çevresi çok kaşınan var mı? Ben doktora sordum devam ederse bir dermatologa görün dedi Lierac yazmıştı doktor onu kullanıyorum, ondan olabilir mi dedim, ona da yok alakası olmaz dedi..

laaaaaaaaaaaaayn çocuuun suyunu tüketme bari azcıkın iç

ben şimdi bi magnum yedim classic tatlı niyetine onuda bitiremedim de işte ne yapcan tatlı girsin vücuduma diye yedim kıpırdanır belki bebiş gidiyorum gazamız mübarek ola arkadaşlar bakalım gösterecekmi yavrum anasına namuslu evladım benimmmm

Kızlar Cumartesi kontrolum vardı. ikili testimin kan testi çok şükür iyi çıktı. Ayrıca erkek furyası devam ediyor benimde oğlum olacakmış gelsin maviler

Hayırlı olsun annesinin paşası geliyor desene .. Kasım annelerinin kutularında çoğunluk erkek acaba benim bebeğim kız-erkek mi

şşşt çıkar çıkmaz haber et ama sen gene ders almamışın girmeden yemeyek şu çikiletaları dadakları sıpalar oyun hamırı gibi bi o yana bir bu yana göstertmiyolar kendilerini sonra

anladım canım çok tşk ederim işten bi tek hastane için izin alıyom sağlık ocağı hiç aklıma gelmiyo ki

git bildir tatlım normalde gittiğin hastene yapmıyor aşıları devlet tarafından sağlık ocağı yapıyor devlet bilecek işte ne zaman doğuracan diye 300 tl hazır edecek ona göre doğurduğunda hehehehe komediye bak sen

benimki kepeklenmiş resmen dün tüm meme pul puldu ...doktor iplemedi önemli olsa derdi sanırsam.

şşşt çıkar çıkmaz haber et ama sen gene ders almamışın girmeden yemeyek şu çikiletaları dadakları sıpalar oyun hamırı gibi bi o yana bir bu yana göstertmiyolar kendilerini sonra

ay yemedim de ne oldu cumartesi günü gızzzz ahanda mıhlanmış gibi oturuyordu içimde umurunda değeldi doktor vurdu murdu hiç banamısın demedi hadi gidem ben merak beni öldürür

ay yemedim de ne oldu cumartesi günü gızzzz ahanda mıhlanmış gibi oturuyordu içimde umurunda değeldi doktor vurdu murdu hiç banamısın demedi hadi gidem ben merak beni öldürür
senin sıpada anarşiklik vardı zaten...olağan durumlara karşı velet ama babaya pislik yapmayaydı iyiydi ..belki bugünde sere serpe takılır kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…