- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.881
sana şöyle diyeyim evimin salonuna yaklaşık 8.haftamdan beri giremiyorumdaha yeni evli olduğum için yeni mobilya kokuyor evimden soğudum buzdolabımı açamıyorum şirket aracında 4 pencere açık gidiyoruz millet illallah etti benden
Kızlar önceki kontrollerde bebeğim sırt üstü ense yapıyodu şimdi yüzükoyun yatıyo. Rahat ediyo mudur öyle yaa
cinsiyeti neydi?Kızlar önceki kontrollerde bebeğim sırt üstü ense yapıyodu şimdi yüzükoyun yatıyo. Rahat ediyo mudur öyle yaa
merhaba, ben de pek giremediğim için maalesef pek kimseyle samimiyet kuramadımMerhaba güzellikler :)
Öncelıkle kandılden berı gıremedıgım foruma goz atayım derken oy bıssuru bıssuru muhabbetler gırmıs ıslerın yogunlugundan gıremıyorum cogu muhabbet kurdugumuz ark kaybedıyorum
Insallah herkesler ıyıdır...
Bırde guzellıkler ben bu hafta asırı derece ıstahım acıldı boyle olan varmı ?
merhaba, ben de pek giremediğim için maalesef pek kimseyle samimiyet kuramadım
benim bulantılar azaldı derken kaç gündür iştahım açıldı. sevdiğim şeyler varsa dünyaları yemek istiyorum
sorum var
Arkadaşlar merhaba,
Foruma ilk defa yazıyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, tebrikler.
Size bir sorum var. Şu an hamileliğimin 13.haftasındayım. Randevumu Akropol hastanesinden Zeynep Atgüden isimli doktora aldım, kendisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, internet üzerinde bir bilgi bulamadım. Aranızda bu doktoru tanıyanlar var mı? Kendisi yeni gelmiş. Cevap verirseniz çok yardımcı olacaksınız...
inşallah güzel olur. kontrolün ne zaman. benim bu cumartesi. çok heyecanlıyım :):) Benım gıbı yanı aynı bende oyleyım :) Insallah bebıslerın gelısımlerı cok guzel olur :)
Ayy bır dahakı kont. tarıhını ıple cekıyorum :)))
cinsiyeti neydi?
inşallah güzel olur. kontrolün ne zaman. benim bu cumartesi. çok heyecanlıyım :)
Kızlar yeşil Afedersiniz sümük gibi akıntım var. Normal midir ki? Benim gıcık doktoru aramiyim şimdi
benimki kepeklenmiş resmen dün tüm meme pul puldu ...doktor iplemedi önemli olsa derdi sanırsam.
sende şartlar daha iyiymiş benim otobüsle gidip geliyorum işe insanlar leş gibi ter kokuyor bi gün üstlerine çıkarıcam az kaldı benim kız lazımlığına işiyo kaka yapıyo onu mecburen dökmek zorunda kalıyorum nasıl işkence o bi bilsen :)oof offf durum çok kötüü vlla
Benım var daha canım :) oyy ne guzel maşallah :)
Ya bırsey sorucam Yuzustu yatmak sakıncalımı ark ben baska turlu uyuyamıyorum esım sureklı uyandırıyor dondugumde :)
ee oda uyuyamıyor benım yuzumden. Gobegım falan cıkmadı daha ...
?
Canım kızına şu klozete takılan otuma yerlerinden alsan..Ben kızımda onu kullanmıştım tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?