2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

sende şartlar daha iyiymiş benim otobüsle gidip geliyorum işe insanlar leş gibi ter kokuyor bi gün üstlerine çıkarıcam az kaldı benim kız lazımlığına işiyo kaka yapıyo onu mecburen dökmek zorunda kalıyorum nasıl işkence o bi bilsen :) oof offf durum çok kötüü vlla

merhaba analar kuzular,
hep gelip sohbet etmek istiyorum ama pek nasip olmuyo. hem iş hem oğlum yoruyor. Cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın. darısı ben ve öğrenmeyenlerin başına

Kızlar önceki kontrollerde bebeğim sırt üstü ense yapıyodu şimdi yüzükoyun yatıyo. Rahat ediyo mudur öyle yaa

Merhaba güzellikler :)
Öncelıkle kandılden berı gıremedıgım foruma goz atayım derken oy bıssuru bıssuru muhabbetler gırmıs ıslerın yogunlugundan gıremıyorum cogu muhabbet kurdugumuz ark kaybedıyorum
Insallah herkesler ıyıdır...
Bırde guzellıkler ben bu hafta asırı derece ıstahım acıldı boyle olan varmı ?

merhaba, ben de pek giremediğim için maalesef pek kimseyle samimiyet kuramadım
benim bulantılar azaldı derken kaç gündür iştahım açıldı. sevdiğim şeyler varsa dünyaları yemek istiyorum

merhaba, ben de pek giremediğim için maalesef pek kimseyle samimiyet kuramadım
benim bulantılar azaldı derken kaç gündür iştahım açıldı. sevdiğim şeyler varsa dünyaları yemek istiyorum

:) Benım gıbı yanı aynı bende oyleyım :) Insallah bebıslerın gelısımlerı cok guzel olur :)
Ayy bır dahakı kont. tarıhını ıple cekıyorum :)))

Arkadaşlar merhaba,

Foruma ilk defa yazıyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, tebrikler.

Size bir sorum var. Şu an hamileliğimin 13.haftasındayım. Randevumu Akropol hastanesinden Zeynep Atgüden isimli doktora aldım, kendisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, internet üzerinde bir bilgi bulamadım. Aranızda bu doktoru tanıyanlar var mı? Kendisi yeni gelmiş. Cevap verirseniz çok yardımcı olacaksınız...

MErhaba canım .Hg.
bebegın hayırlı olsun :)
Malesef doktor hakkında hıcbır bılgım yok...

inşallah güzel olur. kontrolün ne zaman. benim bu cumartesi. çok heyecanlıyım :)

Benım var daha canım :) oyy ne guzel maşallah :)
Ya bırsey sorucam Yuzustu yatmak sakıncalımı ark ben baska turlu uyuyamıyorum esım sureklı uyandırıyor dondugumde :)
ee oda uyuyamıyor benım yuzumden. Gobegım falan cıkmadı daha ...
?

Kızlar yeşil Afedersiniz sümük gibi akıntım var. Normal midir ki? Benim gıcık doktoru aramiyim şimdi

Kızlar yeşil Afedersiniz sümük gibi akıntım var. Normal midir ki? Benim gıcık doktoru aramiyim şimdi

Arayıp sorduktan sonra benıde bılgılendırırmısın canım .BEndede aynısı oluyo bazen sarı bazen yesıl doktorum normal dedı ama bende korkuyorum benıde bılgılendırırmısın

benimki kepeklenmiş resmen dün tüm meme pul puldu ...doktor iplemedi önemli olsa derdi sanırsam.

benimde felaket kaşınıyor..hatır hatır elimi daldırıp kaşıyasım var. Büyüyecekler desem artık nereye kadar.. zaten kocamadı 95 takıyordum..Artık dublex olacağım altta karnım, üstte memeler..

Canım kızına şu klozete takılan otuma yerlerinden alsan..Ben kızımda onu kullanmıştım tavsiye ederim.

Canım bende güya yan yatıyorum ama aslında yüzüstüne yakın oluyorum. Dr. USG'de kontrol ederken aleti karnıma bastırınca aa bebeğimin kafasını ezeceksin demiştim şakayla..Sıvıya ne kadar baskı yapsam da ezilmez korkma diyerek bana kapak etmişti Bundan yola çıkarak ezilmeyecektir diye düşünüyorum :)
Zaten ileriki aylarda karnımız sertleşip çıkınca yatılmıyorki. Yan yatma destek yastıkları var. Ben daha önce kullanmıştım onu da tavsiye ederim.

Canım kızına şu klozete takılan otuma yerlerinden alsan..Ben kızımda onu kullanmıştım tavsiye ederim.

malesef banyoda klozet yok bizim koymak için tesisatınıda yapmamışlar küçük tuvaletimiz var bide banyo ama banyoya klozet koyulmamış nasıl bi sistem yapmışlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…