2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ankara'da ikamet eden hamile arkadaşlar,

kontrollerinize hangi hastane ya da doktora gidiyorsunuz. Ben eryaman da bir tıp merkezine gidiyordum. Fakat artık ikili testimi yaptırmam gerek ve hastane konusunda sanırım daha ciddi olmam lazım. Eski Yorumlardan kafam karıştı. Sizler nerelere gidiyorsunuz?

canım özele mi devlete mi gitmeyi düşünüyosun ben de ankaradayım ve gitmedgim hastane kalmadı

arkadaşlar bebişime cicişler almak istiyorum ilk ne alabiilirimmm böyle ortak bişey olsun hem kız hem erkek kullanabilsin malum bizimkine net demedi erkek diye kıza dönersede kullanabileyim

canım özele mi devlete mi gitmeyi düşünüyosun ben de ankaradayım ve gitmedgim hastane kalmadı

ikisi de olur. Önceliğim önce iyi bir insan olan doktor bulmak. Çünkü anladığım kadarıyla özelde doktorlar normal doğum diye başlatıp son haftalarda birtakım sebepler öne sürüp sezeryan yapıyorlarmış. Devlette de insan profili çok karmaşık, ortam çok kalabalık diyorlar. Senin tecrübelerin neler melek?

300 lira cok değil ama az da değil yani kayınbabam o kadar takmaz :))

canım ben altındag tarafında oturuyorum ve bu cevreye yakın olarak gittigim hastaneleri anlatayım öncelikle zekai tahir burak siddetle tavsiye etmiyorum klabalık olması bi tarafa doktorlar cok merhametsiz geldi ya da bana öle denk geldi. ankara tıp fakültesi diger hastanelere nispeten sakin ama sistem adına bişe yok. hiçbişe yerine oturmamıs ultrasona bile giremedim. ankara hastanesi cok kalabalık ve insanlar üst üste. etlik lokman hekim ilgi alaka harika ücretleri gayet uygun özel hastaneye göre ama özele gitmek istemiyorum gözüm de güvensiz geliyo yani para karsılıgında calısıyolar sonucta. tandoğan magnet fiyatlar bedava dencek kadr ucuz ilgi ve ortam güzel ama dogum yapılcak bi yer degil kontrollere gidilebilir ama nereye gidiyosun dersen de etlik zübeyde hanıma gidiyorum. alet yönünden en gelişmişi sistemi orturmus temiz düzenli doktor cok ilgili deil fazla konusmak istemiyor ama bilgili birisi en azından kötü davranmıyo.

ayrıca doğumda özel oda tutabiliyosun ve z.hanımdaki doktorların tecrübesinin kmsede olmayacagı ortada senede binlerce vak'a geliyodur ayrıca oranın aciline de gitmem gerekti acile gittigimde özel hastane gibi ilgilendiler

ilgi alaka bekliyosan özele gitceksin devlette okadr güleryüzlü doktorlar yok bu gercek ama özeldeki doktorlardan kat kat bilgililer bu da göz ardı edilemez ve zübeyde hanım devlet hastanelerinin iyisi :) tabi bunlar benim gözlemlerim

Allah seni inandırsın şuan ayıptır söylemesi göğüslerimi kaşıyordum Büyüyor canım. Çatlayacakları içinde öyle kaşınırlar. Kaşımamaya çalış (benim gibi) Krem ve ya yağlar var Doktoruna danışıp kullanabilirsin.

Kızlar önceki kontrollerde bebeğim sırt üstü ense yapıyodu şimdi yüzükoyun yatıyo. Rahat ediyo mudur öyle yaa

Bi ona karışmadığımız kaldı zaten Ay biz çok tuhafız ya. Ben göbeğime dokunmaya kıyamazken benim Doktorum harttt hartt bastırdı ultrason makinasını valla. Bende o an (içimden) bebeğimi umarım acıtmıyorsundur deyip adama kinlenmiştim.

Benim Doktor'um Özel, bir kere güldüğünü görmedim şahsen Canım onlar bizim gibi duygusal değil ki bu konuda. Akşama kadar kaç tane gelip gidiyor. Yine ben Doktoruma herşeyi soramıyorum. İnternetten nemalanıyorum. Ben geçen gittiğimde 10'a randevu aldım 11 e doğru girebildim. 2 tane hastane denedim, ikisi de aynı. O yüzden kafaya takmayın. Heryer aynı bence.

günaydın kızlar....

ben yıllardır bütün yemekleri zeytinyağı ile yapıyorum ektra yağ içmeme gerek kalmaz o zaman
Biz de Cok tüketiyoruz,sebze yemeklerini,salatalari bol zeytinyagiyla yaparım ama bir yemek kasığı icmekten bahsediyorlardı,ben dun aksam denedim ama icim dışıma çıktı,eski usul devam edeceğim en azından zeytine döktüğüm zeytinyağına bandirayim bol bol diyorum

benimde felaket kaşınıyor..hatır hatır elimi daldırıp kaşıyasım var. Büyüyecekler desem artık nereye kadar.. zaten kocamadı 95 takıyordum..Artık dublex olacağım altta karnım, üstte memeler..

Benim küçüktü ama maşallah şimdiden büyüdüler..bende hep büyümesine veriyorum ama özellikle geceleri yatmadan kaşınmaya başlıyor dün gece uyuyamadım o yüzden

arkadaşlar bebişime cicişler almak istiyorum ilk ne alabiilirimmm böyle ortak bişey olsun hem kız hem erkek kullanabilsin malum bizimkine net demedi erkek diye kıza dönersede kullanabileyim

Canım pastel tonlarda al..sarı su yeşili açık gri beyazlı filan gibi..ben öyle yapmıştım dayanamayıp aldığımda şimdi erkek çıktı zaten ne de güzel giydiririm onu işte :)

benimde felaket kaşınıyor..hatır hatır elimi daldırıp kaşıyasım var. Büyüyecekler desem artık nereye kadar.. zaten kocamadı 95 takıyordum..Artık dublex olacağım altta karnım, üstte memeler..
Bende 95 bedendim şimdi kaç Allah bilir...

arkadaşlar detaylı usg fiyatları hakkında bilginiz varmı 16 haftam doldu çok şükür.
önümüzdeki haftalarda detaylı usg'ye girmemiz gerek gayrettepe florans nihtingel hastanesinde perinatoloji doltoru muayine dahil 575 lira istiyor.

günaydın kızlarrr :)

karın guruldaması gibi bir şey kasıklarımda oluyor bebiş hareketimi o acaba ben niye anlamıyorum
Ben de hissetmiyorum daha :) ama 13.haftamdayim benim icin erken sanırım 16.haftada hissetmeye başlayanların acaba ogluslari mı olacak? Genelde 20.haftadan sonra hissedersin diyorlar.Bana kiz :)) dedi Dr,ama 15.hafta da yine gideceğim o zaman daha netlesirmis

Tatlım detaylı usg icin 26.hafta erken degil mi? 20.haftada başlıyor diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…