2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Pardon 16 yerine 26. yazmisim

Noldu sana canim? Niye hata olsun,Oyle deme.Hormanal degisiklikler de bazen gel gitler yapar,ne kadar sanslisin hamile kalmissin.Allahin bir hediyesi o

yok canım yaa tabiki o benim canım herşeyim eşimle biraz sıkıntılarımız varda ondan bi an öyle umutsuzluğa kapıldım ama Allah verdiyese vardır bunda da bi hayır hırsımı evladımdan çıkaracak değilim..ama bu gidişle kocamdan çok güzel çıkarcam

senin sıpada anarşiklik vardı zaten...olağan durumlara karşı velet ama babaya pislik yapmayaydı iyiydi ..belki bugünde sere serpe takılır kim bilir...

EVETTTTTT

ben geldim bayanlar hayırlı haberler ile geldim bir kızım olacak inşallah sağlıkla huzurla annesini yormadan gelsin inşallah

Tatlım benim,senin ve bebeğinin saglıgı da Cok iyidir inşallah.İkiniz icin de dua edeceğim.Hersey guzel olacak ve sen iyi sonuçlarla geleceksin.

EVETTTTTT

ben geldim bayanlar hayırlı haberler ile geldim bir kızım olacak inşallah sağlıkla huzurla annesini yormadan gelsin inşallah
Hahaaaa anasının sıpasııııııı:)))))))maşallah maşallah benimkide kız gibiydi duruyomudur kız gibi hala acep:))))

Hastane de yatis sayilmiyorsa iyiymis ama yine de cok raporum var.dedigin gibi zorlamaya gerek yok.15 mayista yururluge girdi ya cocuk yardimi var ilk cocuga 300 tl
Ama 15 mayistan sonra doganlar icin gecerli bu. onceki cocuklar icin gecerli degil. Ama kasimda dogum gerceklesince kacinci cocuksa ona 300 400 veya 600 alinabilecek.

merhaba hiç ürkütücü dğeil herhalleri tatlı bebişlerimizin :)

merhaba analar kuzular,
hep gelip sohbet etmek istiyorum ama pek nasip olmuyo. hem iş hem oğlum yoruyor. Cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın. darısı ben ve öğrenmeyenlerin başına

merhaba hoşgeldin :)

Benim küçüktü ama maşallah şimdiden büyüdüler..bende hep büyümesine veriyorum ama özellikle geceleri yatmadan kaşınmaya başlıyor dün gece uyuyamadım o yüzden

Çok kaşındığında evdeysen şayet gidip bi su tut , kaşınmasını hafifletiyor. Sonrada nemlendirici krem sür.

Ben de eryamandayim. Sincan koru askin evren guler. Ilgili sempatik detayci normal dogum taraftari. Ben simdilik memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…