- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.921
Pardon 16 yerine 26. yazmisimarkadaşlar detaylı usg fiyatları hakkında bilginiz varmı 16 haftam doldu çok şükür.
önümüzdeki haftalarda detaylı usg'ye girmemiz gerek gayrettepe florans nihtingel hastanesinde perinatoloji doltoru muayine dahil 575 lira istiyor.
Noldu sana canim? Niye hata olsun,Oyle deme.Hormanal degisiklikler de bazen gel gitler yapar,ne kadar sanslisin hamile kalmissin.Allahin bir hediyesi oherkese slm bugün moral 0 galiba 2. çocuk benim için bi hataydı çok kötü hissediyorum
Noldu sana canim? Niye hata olsun,Oyle deme.Hormanal degisiklikler de bazen gel gitler yapar,ne kadar sanslisin hamile kalmissin.Allahin bir hediyesi o
senin sıpada anarşiklik vardı zaten...olağan durumlara karşı velet ama babaya pislik yapmayaydı iyiydi ..belki bugünde sere serpe takılır kim bilir...
EVETTTTTT
ben geldim bayanlar hayırlı haberler ile geldim bir kızım olacak inşallah sağlıkla huzurla annesini yormadan gelsin inşallah
Tatlım benim,senin ve bebeğinin saglıgı da Cok iyidir inşallah.İkiniz icin de dua edeceğim.Hersey guzel olacak ve sen iyi sonuçlarla geleceksin.merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum.. bizim ikili testimiz yapılmadı, yapılamadı.. çünkü bebeğin ense kalınlığı çok fazla çıktı yani öyle fazla ki 4 buçuk çıktı.. bambaşka şeyler duymayı hayal ederek gittiğimiz o günkü randevudan gözyaşları içerisinde ayrıldım.. ertesi gün sabah cvs denen işlem yapıldı, yani karından iğneyle girilip plasentadan parça alınması.. o an bile ağlıyordum, fiziksel acıdan değil ama.. kelimelerle anlatması mümkün olmayan çok zor günler geçirdim, sadece duayla ayakta durabildim.. Allah'ın izniyle ön sonuç temiz çıktı, geri kalanlar da henüz çıkmadı inşallah o da temiz çıkar.. velhasıl diyeceğim o ki; hiçbir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil, bebeğiniz ve gebeliğinizle ilgili bir problem yaşamadıysanız lütfen bunun kıymetini bilin ve şükredin, farkında olun.. hiçbir şey için can sıkmaya değmez yani, en önemli şey sağlıkmış; gerisi boşmuş...
aaa gözün aydınnn gösterdi demekkk ne güzel hadi bakalım annesi gelsin pembişlerrr kendisi de hayırlısıyla gelir inş
Hahaaaa anasının sıpasııııııı:)))))))maşallah maşallah benimkide kız gibiydi duruyomudur kız gibi hala acep:))))EVETTTTTT
ben geldim bayanlar hayırlı haberler ile geldim bir kızım olacak inşallah sağlıkla huzurla annesini yormadan gelsin inşallah
Ama 15 mayistan sonra doganlar icin gecerli bu. onceki cocuklar icin gecerli degil. Ama kasimda dogum gerceklesince kacinci cocuksa ona 300 400 veya 600 alinabilecek.Hastane de yatis sayilmiyorsa iyiymis ama yine de cok raporum var.dedigin gibi zorlamaya gerek yok.15 mayista yururluge girdi ya cocuk yardimi var ilk cocuga 300 tl
merhaba hiç ürkütücü dğeil herhalleri tatlı bebişlerimizin :)Annişler merhaba,
Cmt günü doktora gittik, bizimkine 2 hafta önce erkeği andırıyor demişti şimdi büyük ihtimalle erkek bebek dedi..zaten aksini hiç beklemiyordum pipisini bile görmüştüm geçen ultrasonda :)
Sağ kasığımda ani batmalarım vardı bununla ilgili magnezyum verdi ve ilişkiyi yasakladı.. (zaten çok formumuzda olduğumuz söylenemez :) ilaçlarım toplam 4e çıktı yandık..vitamin, demir,magnezyum,osteocare...
20. haftanda aile sağlık ocağında tetanoz aşımı vurulmamı istedi. Fakat ısrarcı olurlarsa bile diğer tek doz vurul dedi. (1988 doğumlu olduğum için hepsine gerek olmadığı ve sadece hatırlatma dozunun yeterli olacağını söyledi)
Artık boyunu ölçmüyoruz onun yerine kafa genişliği çevresi, karın bölgesi vs.. ölçülüyor Bu ölçümlere göre bebiş bir hafta önde gidiyor..ve 130 gr çok şükür :)
Bizde durumlar böyle ( Bu yazıyı yazana kadar işyerinde 10000 kere bölündüm,
bu arada aşağıda fotoğrafı..biraz ürkütücü çıkmış onun nedeni de daha yüz etlerinin daha tombullaşmamış olması kafatası gibi düşünebilirsiniz dedi :)
merhaba analar kuzular,
hep gelip sohbet etmek istiyorum ama pek nasip olmuyo. hem iş hem oğlum yoruyor. Cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın. darısı ben ve öğrenmeyenlerin başına
pembiş pembiş poposunu yerim onun oyun yapıordu valla az evvel ultrasonda magnumu yedim soğuktanmı acaba yoksa tatlıdan mı bilmem
Benim küçüktü ama maşallah şimdiden büyüdüler..bende hep büyümesine veriyorum ama özellikle geceleri yatmadan kaşınmaya başlıyor dün gece uyuyamadım o yüzden
Ben de eryamandayim. Sincan koru askin evren guler. Ilgili sempatik detayci normal dogum taraftari. Ben simdilik memnunum.Ankara'da ikamet eden hamile arkadaşlar,
kontrollerinize hangi hastane ya da doktora gidiyorsunuz. Ben eryaman da bir tıp merkezine gidiyordum. Fakat artık ikili testimi yaptırmam gerek ve hastane konusunda sanırım daha ciddi olmam lazım. Eski Yorumlardan kafam karıştı. Sizler nerelere gidiyorsunuz?
hem soğuk hem tatlı çocuğuu mecbur bıraktın göstermeye annesiii napsın yavrucak
Arkadaslar bugun dr gittim melegim 120gr olmus bile kanamam kesildi cok sukur icerde de gozukmuyormus cok mutluyum :) ins sizlerin de iyi haberlerini aliriz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?