- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.941
kız 12+2 diosun ben bugün 16+2 de yarım saatte anca gösterdi umarım erken gösterir senin kibebişin cinsiyetini doktor göremedim 12+2 de bulanık dedi pöf...
Arkadaslar bugun dr gittim melegim 120gr olmus bile kanamam kesildi cok sukur icerde de gozukmuyormus cok mutluyum :) ins sizlerin de iyi haberlerini aliriz ...
ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar iyi tatiller ben çalışmaya yarında devam
Amin cnm kimse yasamasin insayy hadi geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın ne kanamayı ne korkusunu
kız 12+2 diosun ben bugün 16+2 de yarım saatte anca gösterdi umarım erken gösterir senin ki
Cinsiyeti belli oldu mu ?bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen gerekiyor aşıyı sadece sağlık ocağı yapıyor aşıyı çünkü
amin canım benimmmmmay tontimm meraktan çatlıcemkız bebiş mi geliyor aman da aman prenses mi geliyor muşş Allahım Hayırlısıyla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeni nasip etsin ay ne güzelll
Cinsiyeti belli oldu mu ?
Avarların değişmiş :))))
Hadi hayırlı olsun , kızlar nadide konumda bu Başlıkta :)
öyle sabah dedim ondaki göçmen inadı bendeki arap inadı diye doktorada dedim bugün bu iş burada bitecek dedim
Ben bildiğin koca karı inançlarını dogruladim cnm . Karnim yayıldı bikere. totom kocaman genisledi.ve 2 aydan fazladır tatlinin t si degmedi ağzıma .sürekli acı eksi tuketiyorum tatlı midemi bulandiriyor. Ve kızim olacak yüksek ihtimal :)Biraz tuyolar verin hanımlar erken dönemde neler yaşadınız bebeklerinin cinsiyeti nedir alakası varmıdır yasadiklarimizin acaba ??
Hoşgeldin azınlık halinde olan kız anneleri grubumuza :) Gelsin pembeler morlar :)Kızlar biz de öğrendik cinsiyetimizi yüksek ihtimal kız dedi doktor ama kesin değil diye de ekledibiz yinede herkese kız dedik bile dayanamadikkkkkk
Ben hep ekşi yedim yüzümde hep sivilce çıktı, bir yandan da bulantılarım aşırı değildi nispeten rahattım. Sonuç: erkekBen bildiğin koca karı inançlarını dogruladim cnm . Karnim yayıldı bikere. totom kocaman genisledi.ve 2 aydan fazladır tatlinin t si degmedi ağzıma .sürekli acı eksi tuketiyorum tatlı midemi bulandiriyor. Ve kızim olacak yüksek ihtimal :)
Çok imreniyorumHoşgeldin azınlık halinde olan kız anneleri grubumuza :) Gelsin pembeler morlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?