2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kız 12+2 diosun ben bugün 16+2 de yarım saatte anca gösterdi umarım erken gösterir senin ki

ay tontimm meraktan çatlıcem kız bebiş mi geliyor aman da aman prenses mi geliyor muşş Allahım Hayırlısıyla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeni nasip etsin ay ne güzelll

Merhaba kızlarrr ben bugün dr gittim medipol hastanesine dr bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi çok şalırdım tün belirtiler vücut değişiklikleri kıza benziyordu hatta inanmadım dr haftaya yine gitcem

Kitaplarım geldi kızlar , artık okuyup bilgileneceğim , ilerleyen zamanlarda soruları alabilirim
Şu kitap kokusuna da ayrı bayılıyorum

Eklentiler

• image.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar sabah 7 den beri karnimda agri var gaz sancisi mi nedir anlamiyorum gelip gelip gidiyor.gaz sancisini nasil ayirt edicez

[QUpost: 41013262, member: 673935"]Merhaba, yarın 14. haftamı dolduruyorum :)[/QUOTE]
Allah tamamina erdirsin inş mutluluğunu Ayy bende merak ediyorum cinsiyeti bebeğinin ne gibi şeyler yaşadınız erken dönemde biraz tüyler verin :))

Biraz tuyolar verin hanımlar erken dönemde neler yaşadınız bebeklerinin cinsiyeti nedir alakası varmıdır yasadiklarimizin acaba ??
Ben bildiğin koca karı inançlarını dogruladim cnm . Karnim yayıldı bikere. totom kocaman genisledi.ve 2 aydan fazladır tatlinin t si degmedi ağzıma .sürekli acı eksi tuketiyorum tatlı midemi bulandiriyor. Ve kızim olacak yüksek ihtimal :)

Ben hep ekşi yedim yüzümde hep sivilce çıktı, bir yandan da bulantılarım aşırı değildi nispeten rahattım. Sonuç: erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…