2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hoşgeldin azınlık halinde olan kız anneleri grubumuza :) Gelsin pembeler morlar :)
Hosbuldumm :) ben dayanamadım gittim üç beş pembe bişeyler aldıM bile ya umarım doktor yanilmisim demez yarın bi gün sağlıklı olsun da ne olursa o olsun tabiki ama kız bebek kıyafetleri ve süsleri okadar hoslar ki bayiliyordum bakarken

Evet çok guzeller gerçekten :) Kokos olacak kızlarımız :) Değişmez sanırım artık çok erken bir dönem değil cunku

16+2 yim ama hala cinsiyet bilmiyorum 14+3 ken bi cikinti gordum resmen pipi dedi sonra kiz gibi dedi karar veremedi bekle az daha dedi doktorum catliyorum merakdan ya daha gidemedim belli olur ins bu gitmeye

16+2 yim ama hala cinsiyet bilmiyorum 14+3 ken bi cikinti gordum resmen pipi dedi sonra kiz gibi dedi karar veremedi bekle az daha dedi doktorum catliyorum merakdan ya daha gidemedim belli olur ins bu gitmeye
Ikimizz ayni gidiyoruzzz seninle canimm 16 +1 im bende bugun..vee bende bilmiyorum kizmi erkekmi

Canım etlik zübeyde hanım a gidiyorum ilk doğumdada ordaydım çok memnunum özel gibi hiç farkı yok hatta daha iyi.doktorlar çok ilgili ama cinsiyet sormada ne sorarsan sor

Hızlı ilerliyor evet :) Canim, benim basından beri iştahım açık.Ama cift canliyiz açılacak tabii,olcak o kadar.Bak Simdi iştah mistah dedin ben yine aciktim

Kizlar yarin öglen 2li testim var heyecan dorukta insallah guzel haberler alirim, muayeneyi alttanmi yapiyorlar?

Ikimizz ayni gidiyoruzzz seninle canimm 16 +1 im bende bugun..vee bende bilmiyorum kizmi erkekmi
Of ya bide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan

Of ya bide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan
Ya bu herkesin herşeye karışması laf demesi varyabekarsın ne zaman evlencen,evlenirsin çocuk yokmu,çocuk olur aaaaaa ikinci yokmu geç kalmışsın der der derler.boşver herkesi.sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz.çokta kaptırma alışması zor olur sanada eşinede

Kizlar yarin öglen 2li testim var heyecan dorukta insallah guzel haberler alirim, muayeneyi alttanmi yapiyorlar?
Hayir cnm alttan deil normal muayeneye gttm doktor bni ultrasona yönlendrdi radyoloji doktoru cekti sanirim baska bi odaya gttim yani normal karindan bakio koluna bacagina fln bakti ense kalinligini ölcü sonrada kan verdim çikolata yersen girmeden önce daha iyi cekiyolar ultrasonu inşallah tertemiz cikar

Kızlar sol kasığımda acayip batmalar var yahuu normal mi yattığım yerde canım acıdı

Ayy bnada herkes hep erkek dedi lise zamanlarimdan berj ogljm olcak diorum diorum simdiye kadar bna fal bkanlar flnda hep erkek demisti smaa bgn doktorum % 80 kız dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…