- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.961
Ama sizin pasalarinda kıyafetleri oyuncakları yaramazliklari çok tatlı :) Ikinci dusunuyorsan o kız olur insallahÇok imreniyorum
Hosbuldumm :) ben dayanamadım gittim üç beş pembe bişeyler aldıM bile ya umarım doktor yanilmisim demez yarın bi günHoşgeldin azınlık halinde olan kız anneleri grubumuza :) Gelsin pembeler morlar :)
Tabiki bunlar sadece genelleme ama annem hep bunları sayiyordu bana günlerdir bak kız bu diyodu inanmiyirdum :)Ben hep ekşi yedim yüzümde hep sivilce çıktı, bir yandan da bulantılarım aşırı değildi nispeten rahattım. Sonuç: erkek
Evet çok guzeller gerçekten :) Kokos olacak kızlarımız :) Değişmez sanırım artık çok erken bir dönem değil cunkuHosbuldumm :) ben dayanamadım gittim üç beş pembe bişeyler aldıM bile ya umarım doktor yanilmisim demez yarın bi günsağlıklı olsun da ne olursa o olsun tabiki ama kız bebek kıyafetleri ve süsleri okadar hoslar ki bayiliyordum bakarken
Ikimizz ayni gidiyoruzzz seninle canimm 16 +1 im bende bugun..vee bende bilmiyorum kizmi erkekmi16+2 yim ama hala cinsiyet bilmiyorum14+3 ken bi cikinti gordum resmen pipi dedi sonra kiz gibi dedi karar veremedi bekle az daha dedi doktorum catliyorum merakdan ya daha gidemedim belli olur ins bu gitmeye
Canım etlik zübeyde hanım a gidiyorum ilk doğumdada ordaydım çok memnunum özel gibi hiç farkı yok hatta daha iyi.doktorlar çok ilgili ama cinsiyet sormada ne sorarsan sorAnkara'da ikamet eden hamile arkadaşlar,
kontrollerinize hangi hastane ya da doktora gidiyorsunuz. Ben eryaman da bir tıp merkezine gidiyordum. Fakat artık ikili testimi yaptırmam gerek ve hastane konusunda sanırım daha ciddi olmam lazım. Eski Yorumlardan kafam karıştı. Sizler nerelere gidiyorsunuz?
Hızlı ilerliyor evet :) Canim, benim basından beri iştahım açık.Ama cift canliyiz açılacak tabii,olcak o kadar.Bak Simdi iştah mistah dedin ben yine aciktimMerhaba güzellikler :)
Öncelıkle kandılden berı gıremedıgım foruma goz atayım derken oy bıssuru bıssuru muhabbetler gırmıs ıslerın yogunlugundan gıremıyorum cogu muhabbet kurdugumuz ark kaybedıyorum
Insallah herkesler ıyıdır...
Bırde guzellıkler ben bu hafta asırı derece ıstahım acıldı boyle olan varmı ?
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı ilk bebekmi sizin ?Bende hep eksi aci yiyorum canim hep onlari istiyo sonucc carsambaya insaallah
Allah tamamına erdirsinKızlar biz de öğrendik cinsiyetimizi yüksek ihtimal kız dedi doktor ama kesin değil diye de ekledibiz yinede herkese kız dedik bile dayanamadikkkkkk
Ya ben ne tatlı ne ekşi istedi canım sadece bulantım fazla degilde yanı bulantı var kokulara karşı ama istifra etmedim hiçTabiki bunlar sadece genelleme ama annem hep bunları sayiyordu bana günlerdir bak kız bu diyodu inanmiyirdum :)
Of yaIkimizz ayni gidiyoruzzz seninle canimm 16 +1 im bende bugun..vee bende bilmiyorum kizmi erkekmi
Ya bu herkesin herşeye karışması laf demesi varyaOf yabide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan
Hayir cnm alttan deil normal muayeneye gttm doktor bni ultrasona yönlendrdi radyoloji doktoru cekti sanirim baska bi odaya gttim yani normal karindan bakio koluna bacagina fln bakti ense kalinligini ölcü sonrada kan verdim çikolata yersen girmeden önce daha iyi cekiyolar ultrasonu inşallah tertemiz cikarKizlar yarin öglen 2li testim var heyecan dorukta insallah guzel haberler alirim, muayeneyi alttanmi yapiyorlar?
Ayy bnada herkes hep erkek dedi lise zamanlarimdan berj ogljm olcak diorum diorum simdiye kadar bna fal bkanlar flnda hep erkek demisti smaa bgn doktorum % 80 kız dedi :)Of yabide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?