- 18 Kasım 2013
- 1.402
- 265
- 173
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.981
Geçmiş olsun canım inşallah önemli deildr takip et yinede Ama Bnmde çok Oldu daha bj haftadr yeni yeni geçti kasik agrisindan gece uyuyamiyodm döndükçe yatakta kramp giriyodu bıcak gbi rahim genişlerkn byle agrilar oluyomuşKızlar sol kasığımda acayip batmalar var yahuu normal mi yattığım yerde canım acıdı
Valla oldurcek gibi değilde her zamankinden daha belirgin birde tuvalete çıkamadım gazda var ama bilemedim her zamankinden daha belirgin bir batma oldu bir Dakka kadar surdu aşırı sıcak ayağıma cereyan vuruyor şu an serinlemek adına camın ağzına dayadıydım inşallah sıkıntı değildir..pek evhamlıyım sanırımGeçmiş olsun canım inşallah önemli deildr takip et yinede Ama Bnmde çok Oldu daha bj haftadr yeni yeni geçti kasik agrisindan gece uyuyamiyodm döndükçe yatakta kramp giriyodu bıcak gbi rahim genişlerkn byle agrilar oluyomuş
Ben de cok tatlı kız eşyaları almıştım değişelimBu arada hep erkek ismi düşünmüştük gittim mavili bişiler fln aldım ama süpriz yaptı bize bebişimiz
Cikolatayi deneyecegim tesekkur ederim ilgin icin. Insallah hepimiz sagsaglim kucaklarimiza aliriz yavrularimiziHayir cnm alttan deil normal muayeneye gttm doktor bni ultrasona yönlendrdi radyoloji doktoru cekti sanirim baska bi odaya gttim yani normal karindan bakio koluna bacagina fln bakti ense kalinligini ölcü sonrada kan verdim çikolata yersen girmeden önce daha iyi cekiyolar ultrasonu inşallah tertemiz cikar
Seni merak ediyordum.Cok sevindim canim.İnsallah sıkıntisiz gecer hepimiz icin. İnşallah saglikli bebeklerimizi saglikla alırız kucaklarımıza.Arkadaslar bugun dr gittim melegim 120gr olmus bile kanamam kesildi cok sukur icerde de gozukmuyormus cok mutluyum :) ins sizlerin de iyi haberlerini aliriz ...
Esın mı göçmen? Ne göçmeni tontny? Biz de göçmenizöyle sabah dedim ondaki göçmen inadı bendeki arap inadı diye doktorada dedim bugün bu iş burada bitecek dedim
Canim biraz yürü bakalım,gelen giden oluyor mü? Değişmez da sancıların devam ederse Dr'a sor.Kizlar sabah 7 den beri karnimda agri var gaz sancisi mi nedir anlamiyorum gelip gelip gidiyor.gaz sancisini nasil ayirt edicez
Canim gözün aydin.Dr, bize de gecen hafta buyuk ihtimalle Kiz dediKızlar biz de öğrendik cinsiyetimizi yüksek ihtimal kız dedi doktor ama kesin değil diye de ekledibiz yinede herkese kız dedik bile dayanamadikkkkkk
Canım etlik zübeyde hanım a gidiyorum ilk doğumdada ordaydım çok memnunum özel gibi hiç farkı yok hatta daha iyi.doktorlar çok ilgili ama cinsiyet sormada ne sorarsan sor
Ben de eryamandayim. Sincan koru askin evren guler. Ilgili sempatik detayci normal dogum taraftari. Ben simdilik memnunum.
Cevabın için çok sağol canım. Etlik Lokman hekim ve Zübeyde Hanım'ı birkaç kişiden duydum. Bu hafta ikili testimi yaptırmak zorunda olduğum için birkaç hastaneden randevu aldım, işimi şansa bırakmamak için. Özel. Bu arada Zübeyde Hanımdan da randevu almak istyorum. Ona göre diğerlerini iptal edeceğim. Çok yardımcı oldun.ayrıca doğumda özel oda tutabiliyosun ve z.hanımdaki doktorların tecrübesinin kmsede olmayacagı ortada senede binlerce vak'a geliyodur ayrıca oranın aciline de gitmem gerekti acile gittigimde özel hastane gibi ilgilendiler
Tahminim yok ama masallah ya yuzu falan nasil belirgin.. Insallah sonuclarinda tertemiz cikar. Yarinda benim 2li testim var cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?