2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar sol kasığımda acayip batmalar var yahuu normal mi yattığım yerde canım acıdı
Geçmiş olsun canım inşallah önemli deildr takip et yinede Ama Bnmde çok Oldu daha bj haftadr yeni yeni geçti kasik agrisindan gece uyuyamiyodm döndükçe yatakta kramp giriyodu bıcak gbi rahim genişlerkn byle agrilar oluyomuş

Valla oldurcek gibi değilde her zamankinden daha belirgin birde tuvalete çıkamadım gazda var ama bilemedim her zamankinden daha belirgin bir batma oldu bir Dakka kadar surdu aşırı sıcak ayağıma cereyan vuruyor şu an serinlemek adına camın ağzına dayadıydım inşallah sıkıntı değildir..pek evhamlıyım sanırım

offfffffffffff şu coco cocola reklamını kaladırsınlar yaaaaa.hiç dayanamıyorum.hamilelikten önce 2,5 litre bir günde bitiyodu.çok canım çekiyo.bazen her gün değil ama iki güne bir küçük bardak içiyorum sonrada vicdan azabınapıyım

Cikolatayi deneyecegim tesekkur ederim ilgin icin. Insallah hepimiz sagsaglim kucaklarimiza aliriz yavrularimizi

selamın aleyküm güzel anneler umarım herkes iyidir. bişey danışmak istiyorum şimdi benim sıpam ekim sonunda doğucak kışa denk geliyor adanada yaşıyorum ilk dört ayı kışa denk gelir iki senedir adanada yaşıyorum geçen kış soğuk değildi am bu kış soğuktu neyse uzatmiyim neler almam gerekiyor ilk dört ay için napim ne edeyim beynim durdu resmen kaç takım alim napim sizler neler alıcaksınız merak ettim hemen cevap yazamayabilirim herkese şimdiden teşekkürler hayırlı geceler

Arkadaslar bugun dr gittim melegim 120gr olmus bile kanamam kesildi cok sukur icerde de gozukmuyormus cok mutluyum :) ins sizlerin de iyi haberlerini aliriz ...
Seni merak ediyordum.Cok sevindim canim.İnsallah sıkıntisiz gecer hepimiz icin. İnşallah saglikli bebeklerimizi saglikla alırız kucaklarımıza.

iyi aksamlar kizlar bugun kontrolum vardi bebisimi 7 haftalik iken kalp atsini duymak icin ultrasyona girdigimde bugun de 13+2 ikili tarama icin gittigimde gordum anlatilmaz bir heycanmis saatlerce izliyebilirdik esimle hareketleri yuzu elleri kollari haftalardir bulantilar kusmalar bugun viz geldi :) cinsiyet soylemedi tabi burda 21. haftada soyluycek galiba 10 temmuz bidahaki ultrasyon ama doktor heesey iyi sonuclari cuma alirsin dedi

Canım etlik zübeyde hanım a gidiyorum ilk doğumdada ordaydım çok memnunum özel gibi hiç farkı yok hatta daha iyi.doktorlar çok ilgili ama cinsiyet sormada ne sorarsan sor

Sağol canım. Ben de birkaç kişiden Zübeyde Hanım'ın iyi olduğunu duydum. Aslında ben de devlet hastanesi olmasını istiyorum, insana daha çok güven veriyor gibi. Ama işte insanlar tam tersini söylediklerinde de kafam karışıyor.

Cevabın için çok sağol canım. Etlik Lokman hekim ve Zübeyde Hanım'ı birkaç kişiden duydum. Bu hafta ikili testimi yaptırmak zorunda olduğum için birkaç hastaneden randevu aldım, işimi şansa bırakmamak için. Özel. Bu arada Zübeyde Hanımdan da randevu almak istyorum. Ona göre diğerlerini iptal edeceğim. Çok yardımcı oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…