2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kızlar. Artık ağırlaşmaya mı başladık ne?. Gün içinde biraz fazla ayakta kaldıysam belimin kuyruksokumuna yakın alt kısmı ağıyor.. Toplamda daha 1 kiloya yakın aldım sanırım aç karnına tartılmam lazım gaz olmadığı zaman

Aynen oyle canim hayirlisi artik hepimiz icin

Of ya bide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan
Cok erken davranmissin canim ya.İnsallah gönlünden gecen neyse o olsun ama olmazsa da uzulme

amara47 haziranda tatile gidecegini soyledinmi doktora? Insallah sorun yoktur
evet canm ya nasil belirgin kocaman olmus ultrasyon resmi istiyotmusunz dedi tabiki dedik esimle oda ucretliymis insallah yarin kontrolun guzel gecer ve guzel sonuclar alirsin iyki beni uyardin tatilde olcagimi doktora soyledim donusten bir gun sonraya verdi ikinci randevuyu saol canm :)

Ağırlaşmaktan değil de vücut bişey salgılıyormuş kalça kemiği genişliyor ondan ağrı yapıyormuş.bende de 2 gündür oluyordu.hamilelik günlük takviminde okumuştum

41017372, member: 663188"]Of ya bide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan[/QUOTE]
Cok haklisin ama napalIm ya sabirrrr artikk baska care yokk saglikli olsunlarda

Ya kizlar bu bel agrisini tutulmasini ne yapcaz cok kotu belim yasli insanlar ilk kalkarda yuruyemez ya aynen oyleyim sizde de varmi

Kızlar sol kasığımda acayip batmalar var yahuu normal mi yattığım yerde canım acıdı
Canim benim ilk 3 ay daha cok oluyordu,Cok dediğim gunde 2-3 kez bazen sag bazen sol 7-8 sn nefesimi tutturcak gibi.Am 1 haftadır daha seyrek ve daha az şiddetli oluyor.Ama sanciyla birlikte Allah korusun kan gelmiyorsa sorun olmuyor diye biliyorum.Rahim yukarı çıkıyormuş artık olurmuş,normalmiş dediler bana da.Korkma Artar ve endiselenirsen dr'unu ara.

eviniz kaloriferli mi ? ona göre al bence 40 na kadar sadece doktor kontrollerine çıkarırsın dışarı.. zıbını bol al bence tulum larda çok işe yarar..ben ilk bebeğime 30 tane kadar zıbın almıştım bunda okadar almam diye düşünyrm...pamuk olsun zıbınlar ...0-3 ve 3-6 ay zıbın ayağı kapalı olanlardan bolca al bence.lahana gibi giydirmek doğru değil ortamın derecesini ayarlarsınız artık..

Canım sata göre 13+3, ultrason 13+5

Gaz sancisi cok batma yapiyo cnm bnde gazman gbiyim hamile kaldgmdan beri karnim bi şişiyo goren 6 aylik der yani :)

Oyyy benim muhabbet kuşu uyutmadı zabağnan ayağa dikti sinirlendim bağırdım sal beni diyo saldım ama koltukları kemiriyo geri kapattım baktım içeri girince nas bas bağırıyo bende ustunu orttum..çocuğumdada mı boyle olcam loooo:))) gece bir kez gene sert kasık batması oldu tedirgin oldum ama normal sanırım.ha bu arada günaydın anneler

Günaydın hayırlı sabahlar

yarın bende miniğimle kavuşacağım inşallah cinsiyetini öğreniriz. karar veremedim çikolata yesem mi yemesem miönceki gittiğimde yemediğim halde kıpır kıpırdı. şimdi yersem iyice kudurursa

sağ kasığımda batmalar var fena 2 gündür zor duruyorum yarın onu da soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…