- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.001
Oy masallah
Ya bu herkesin herşeye karışması laf demesi varyabekarsın ne zaman evlencen,evlenirsin çocuk yokmu,çocuk olur aaaaaa ikinci yokmu geç kalmışsın der der derler.boşver herkesi.sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz.çokta kaptırma alışması zor olur sanada eşinede
Aynen oyle canim hayirlisi artik hepimiz icinYa bu herkesin herşeye karışması laf demesi varyabekarsın ne zaman evlencen,evlenirsin çocuk yokmu,çocuk olur aaaaaa ikinci yokmu geç kalmışsın der der derler.boşver herkesi.sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz.çokta kaptırma alışması zor olur sanada eşinede
Evet nasip olursa ilk olucak canimHadi bakalım hakkınızda hayırlısı ilk bebekmi sizin ?
Cok erken davranmissin canim ya.İnsallah gönlünden gecen neyse o olsun ama olmazsa da uzulmeOf yabide bana herkes erkek erkek diye basimin etini yiyo gecen gittim erkek ayakkabisi aldim bide kiz derse doktor alismasi zor olacak erkek diye odaklandik ilk bebis farketmiyo ama iste ister istemez inaniyo insan
evet canm ya nasil belirgin kocaman olmus ultrasyon resmi istiyotmusunz dedi tabiki dedik esimle oda ucretliymis insallah yarin kontrolun guzel gecer ve guzel sonuclar alirsin iyki beni uyardin tatilde olcagimi doktora soyledim donusten bir gun sonraya verdi ikinci randevuyu saol canm :)amara47 haziranda tatile gidecegini soyledinmi doktora? Insallah sorun yoktur
Ağırlaşmaktan değil de vücut bişey salgılıyormuş kalça kemiği genişliyor ondan ağrı yapıyormuş.bende de 2 gündür oluyordu.hamilelik günlük takviminde okumuştumSelam kızlar. Artık ağırlaşmaya mı başladık ne?. Gün içinde biraz fazla ayakta kaldıysam belimin kuyruksokumuna yakın alt kısmı ağıyor.. Toplamda daha 1 kiloya yakın aldım sanırım aç karnına tartılmam lazım gaz olmadığı zaman
Canim benim ilk 3 ay daha cok oluyordu,Cok dediğim gunde 2-3 kez bazen sag bazen sol 7-8 sn nefesimi tutturcak gibi.Am 1 haftadır daha seyrek ve daha az şiddetli oluyor.Ama sanciyla birlikte Allah korusun kan gelmiyorsa sorun olmuyor diye biliyorum.Rahim yukarı çıkıyormuş artık olurmuş,normalmiş dediler bana da.KorkmaKızlar sol kasığımda acayip batmalar var yahuu normal mi yattığım yerde canım acıdı
amin canim saglikla kucagimiza almayi nasio etsin allahim :)Oy masallahAllah'ın mucizesi meleklerimiz Cok guzel yaa
Canim gözün Aydın,iyi sonuçla donmussun :) Hepimiz icin hep boyle guzel olsun inşallah
eviniz kaloriferli mi ? ona göre al bence 40 na kadar sadece doktor kontrollerine çıkarırsın dışarı.. zıbını bol al bence tulum larda çok işe yarar..ben ilk bebeğime 30 tane kadar zıbın almıştım bunda okadar almam diye düşünyrm...pamuk olsun zıbınlar ...0-3 ve 3-6 ay zıbın ayağı kapalı olanlardan bolca al bence.lahana gibi giydirmek doğru değil ortamın derecesini ayarlarsınız artık..selamın aleyküm güzel anneler umarım herkes iyidir. bişey danışmak istiyorum şimdi benim sıpam ekim sonunda doğucak kışa denk geliyor adanada yaşıyorum ilk dört ayı kışa denk gelir iki senedir adanada yaşıyorum geçen kış soğuk değildi am bu kış soğuktu neyse uzatmiyim neler almam gerekiyor ilk dört ay için napim ne edeyim beynim durdu resmen kaç takım alim napimsizler neler alıcaksınız merak ettim hemen cevap yazamayabilirim herkese şimdiden teşekkürler hayırlı geceler
anneler elinizde 14. hafta içerisinde çekilmiş ultroson görüntüsü var mı. benim ki 13+4 ken ve BPD HC AC FL degrleri cok düşük geldi bana internetten baktıgım kadaryla :S doktor bi yorum yapmadı szdekinde yazıyosa kıyas yapmak için yazar mısınız boyuna 6.5 cm kiloya da 72 gr dedi ama kilo da fazla geldi
:) Manisa merkezde yasamıyor muydun tatlım? Turgutlu'ya gitmissinEki Görüntüle 1532109 Canım sata göre 13+3, ultrason 13+5
Gaz sancisi cok batma yapiyo cnm bnde gazman gbiyim hamile kaldgmdan beri karnim bi şişiyo goren 6 aylik der yani :)Valla oldurcek gibi değilde her zamankinden daha belirgin birde tuvalete çıkamadım gazda var ama bilemedim her zamankinden daha belirgin bir batma oldu bir Dakka kadar surdu aşırı sıcak ayağıma cereyan vuruyor şu an serinlemek adına camın ağzına dayadıydım inşallah sıkıntı değildir..pek evhamlıyım sanırım
Bizde gocmeniz. Bi taraf Bulgaristan bi taraf bosnaEsın mı göçmen? Ne göçmeni tontny? Biz de göçmeniz
Pipili bence :) nub cikintisi dik gibikizlar tahminleriniz nedir acaba ben erkek esim kiz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?