2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende de muhabbet kuşu var aynısı.
bizim kıpırtımızı sesimizi duysun diğer odadan aman Allahım
son çareyi perdeyi çekip aydınlığa koymakta buldum. dışarısını seyretsin. evde olunca direkt balkona çıkarıyorum hafta sonları

Şu şu an balkon fırın gibi öğleden sonra bi çıkar akşama kadar...kasıkta batmaya ne dersin sendede oldu mu 15. Haftada

Ay Ayyyy görmemişim sor sor benide sor benimde solda:)))sıpanı karnında da hisediyor musun artıkbi çikileta ye ya bayram etsin...

Kızlar ultrasonda kıpır kıpırdı diyosunuz sasırıyorum. Benimki uslu uslu ense yapıyo arada başını oynatıyo sadece. Hiçbir kontrolde kıpır kıpır olmadı yavrum :)

Ay
Ayyyy görmemişim sor sor benide sor benimde solda:)))sıpanı karnında da hisediyor musun artıkbi çikileta ye ya bayram etsin...
neden böyle oldu anlamadım.
ilk gebeliği öğrendiğimde de sağ tarafta oluyordu. benim sağ taraf yumurtlamıs ondan diyordum şimdi rahimden mi bilmiyorum.
yarına ilk sorum bu olacak not alıyorum soracaklarımı sana da yazarım.
bazen hissediyorum bazen tık yok sonra diyorum gerçekten damar mı yoksa
yemek yiyince daha çok hissediyorum kıpırdamalarını

Kızlar ultrasonda kıpır kıpırdı diyosunuz sasırıyorum. Benimki uslu uslu ense yapıyo arada başını oynatıyo sadece. Hiçbir kontrolde kıpır kıpır olmadı yavrum :)
seninki rahat bebedir.
cinsiyeti belli olmuş muydu?

valla benimki geçen ay zıplıyordu. şoka girmiştim. normal kahvaltı salatalık yemiştim heralde sağlıklı beslenmeyi seviyor diye dalga geçmiştik eşimle hatta ama bakalım yarın nasıl olacak? erken saatte randevum uyuyor mu olur göreceğiz.

Erkek cnm. Sabah gidiyorum kontrole belki onun etkisi olabilir

Bende 5 tane var kuş

Yandık desene benimkiler çok küçüktü zaten o yüzden herhalde büyümeye çalışıyor bir yandan da kaşındırıyor işte (

Biraz tuyolar verin hanımlar erken dönemde neler yaşadınız bebeklerinin cinsiyeti nedir alakası varmıdır yasadiklarimizin acaba ??

Benim çok bulantım oldu iştahım sıfırlandı yaklaşık 2 buçuk ay ama hiç kusmadım..vücuduma gelince neredeyse değişmedi göbüşüm de fazla çıkmadı sadece önde gaz şişkinliği gibi..sonuç erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…