- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.021
bende de muhabbet kuşu var aynısı.Oyyy benim muhabbet kuşu uyutmadı zabağnan ayağa dikti sinirlendim bağırdım sal beni diyo saldım ama koltukları kemiriyo geri kapattım baktım içeri girince nas bas bağırıyo bende ustunu orttum..çocuğumdada mı boyle olcam loooo:))) gece bir kez gene sert kasık batması oldu tedirgin oldum ama normal sanırım.ha bu arada günaydın anneler
şu an balkon fırın gibi öğleden sonra bi çıkar akşama kadar...kasıkta batmaya ne dersin sendede oldu mu 15. Haftadabende de muhabbet kuşu var aynısı.
bizim kıpırtımızı sesimizi duysun diğer odadan aman Allahım
son çareyi perdeyi çekip aydınlığa koymakta buldum. dışarısını seyretsin. evde olunca direkt balkona çıkarıyorum hafta sonları
Ayyyy görmemişim sor sor benide sor benimde solda:)))sıpanı karnında da hisediyor musun artıkGünaydın hayırlı sabahlar
yarın bende miniğimle kavuşacağıminşallah cinsiyetini öğreniriz. karar veremedim çikolata yesem mi yemesem mi önceki gittiğimde yemediğim halde kıpır kıpırdı. şimdi yersem iyice kudurursa
sağ kasığımda batmalar var fena 2 gündür zor duruyorum yarın onu da soracağım.
neden böyle oldu anlamadım.Ay
Ayyyy görmemişim sor sor benide sor benimde solda:)))sıpanı karnında da hisediyor musun artıkbi çikileta ye ya bayram etsin...
seninki rahat bebedir.Kızlar ultrasonda kıpır kıpırdı diyosunuz sasırıyorum. Benimki uslu uslu ense yapıyo arada başını oynatıyo sadece. Hiçbir kontrolde kıpır kıpır olmadı yavrum :)
Arayıp sorduktan sonra benıde bılgılendırırmısın canım .BEndede aynısı oluyo bazen sarı bazen yesıl doktorum normal dedı ama bende korkuyorum benıde bılgılendırırmısın
seninki rahat bebedir.
cinsiyeti belli olmuş muydu?
valla benimki geçen ay zıplıyordu. şoka girmiştim. normal kahvaltı salatalık yemiştim heralde sağlıklı beslenmeyi seviyor diye dalga geçmiştik eşimle hatta ama bakalım yarın nasıl olacak? erken saatte randevum uyuyor mu olur göreceğiz.
benim de yarın 08.30da bakalım ne pozisyonda görcez minnağıErkek cnm. Sabah gidiyorum kontrole belki onun etkisi olabilir
Bende 5 tane var kuşOyyy benim muhabbet kuşu uyutmadı zabağnan ayağa dikti sinirlendim bağırdım sal beni diyo saldım ama koltukları kemiriyo geri kapattım baktım içeri girince nas bas bağırıyo bende ustunu orttum..çocuğumdada mı boyle olcam loooo:))) gece bir kez gene sert kasık batması oldu tedirgin oldum ama normal sanırım.ha bu arada günaydın anneler
Cok tsk ederim cnm :)Seni merak ediyordum.Cok sevindim canim.İnsallah sıkıntisiz gecer hepimiz icin. İnşallah saglikli bebeklerimizi saglikla alırız kucaklarımıza.
Allah seni inandırsın şuan ayıptır söylemesi göğüslerimi kaşıyordumBüyüyor canım. Çatlayacakları içinde öyle kaşınırlar. Kaşımamaya çalış (benim gibi) Krem ve ya yağlar var Doktoruna danışıp kullanabilirsin.
EVETTTTTT
ben geldim bayanlar hayırlı haberler ile geldim bir kızım olacak inşallah sağlıkla huzurla annesini yormadan gelsin inşallah
Çok kaşındığında evdeysen şayet gidip bi su tut , kaşınmasını hafifletiyor. Sonrada nemlendirici krem sür.
Biraz tuyolar verin hanımlar erken dönemde neler yaşadınız bebeklerinin cinsiyeti nedir alakası varmıdır yasadiklarimizin acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?