2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

bende cola zero seviyordum çok yemeklerin yanına..ama şimdi ya su ya soda..bazen kocamın içtiğinden bir dulum alıyorum :))

Ya kizlar bu bel agrisini tutulmasini ne yapcaz cok kotu belim yasli insanlar ilk kalkarda yuruyemez ya aynen oyleyim sizde de varmi
bende de oldu 4 gün sonra geçti..ne yazık ki hormonlardan dolayı leğen kemiğin olduğu kısım genişlemeye çalışıyor ve beline vuruyor ağrısı..aralarda yine oluyor hemen yatıp dinleniyorum geçiyor..ama bel kaslarımızı kuvvetlendirmemiz şart yoksa ilerde çok çekeriz..

Ya kizlar bu bel agrisini tutulmasini ne yapcaz cok kotu belim yasli insanlar ilk kalkarda yuruyemez ya aynen oyleyim sizde de varmi

aynen tatlım ben pazar günü ikea gezd,m yaklaşık 3,5 saat aralıklarla dinlendim ama nafile bütün gece uyumadım bel ve kasık ağrısından soluüğu dün doktorda alınca bide fırça yedim hayırdır dedi bebeği istemiyorsun galiba dedi ne alaka dedim bu kadar yokrma kendini maksimum 10 dk yürü 10 dk dinlen dedi

bebeği hissetmen imkansız dedi 18. haftada başlayacak dedi gerçek hareketlerini hissedince bu hissettiklerinin gaz yada damar atması olduğunu anlayacaksın dedi kızıyorsun bana biliyorum ama ben sana gerçeği söylüyorum dedi ben bu doktoru seviyorum yaaa

canım alttan muayene yok artık kilo durumu yoksa

ben dün direk soyundum alttan muayene için güldü doktor dur bi bakalım karnından dedi yok dedim direk alttan bak uğrqaşmayalım seviyorum böyle hastaları dedi tamam korkmak farklı da doktorun bebeğe zarar vereceğini düşünen hastalar varmış o yüzden baktırmıyorlarmış alttan

Gunaydin hatunlar,bizde birazdan ikili testimizin kan sonucu almaya gidicez insallah bisi cikmaz.tontny tebrik ederim kizcen oluyomus darisi biz ogrenemeyenlerin basina bu arada bayramimiz kutlu olsun

Gunaydın sekerlerrr :)

Benım evladım son zamanlar annesını hıc uzmuyor dun ılk kez evımde yemek hazırladım balkonumuzda guzel bır yemek yedık :)Sonunda cok sukru sabahta mıss gıbı kahvaltı hazırladım yedık uzun zaman sonra ılk kez olunca degısık oluyor mus :))))
SadeceÇatlaklar artık beynımı kemırıyor sımdıden onlem alan varmı

Valla canım ben gece uyurken dönmüşüm yüzüstüne karın ağrısıyla uyandım. rahatsız etmeye başladı yani yatmasak daha iyi artık

Valla canım ben gece uyurken dönmüşüm yüzüstüne karın ağrısıyla uyandım. rahatsız etmeye başladı yani yatmasak daha iyi artık

Bu gece uyumadım canım dıkkat ettım ama kotu kotu ruyalar gordum
Esım benı aldatıyordu tabı alakası yoktur ama rahat uyuyamdım ondan sanırım
Bırde ıyıce bakımsızlastım falan oyle dusuncelerde sardı beynımı ondanmıdır nedır ...
Canım ıyıce arastırdım bırde ben sakıncalı ımıs ...
BEnım dusuk tehlıkem var bırde o yuzden daha cok sakıncalımısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…