- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.041
canım alttan muayene yok artık kilo durumu yoksaKizlar yarin öglen 2li testim var heyecan dorukta insallah guzel haberler alirim, muayeneyi alttanmi yapiyorlar?
offfffffffffff şu coco cocola reklamını kaladırsınlar yaaaaa.hiç dayanamıyorum.hamilelikten önce 2,5 litre bir günde bitiyodu.çok canım çekiyo.bazen her gün değil ama iki güne bir küçük bardak içiyorum sonrada vicdan azabınapıyım
koca göbüşlü çok tatlı maşallah bende ilk defa sallıyorum ve erkek diyorum :)kizlar tahminleriniz nedir acaba ben erkek esim kiz diyo
bende de oldu 4 gün sonra geçti..ne yazık ki hormonlardan dolayı leğen kemiğin olduğu kısım genişlemeye çalışıyor ve beline vuruyor ağrısı..aralarda yine oluyor hemen yatıp dinleniyorum geçiyor..ama bel kaslarımızı kuvvetlendirmemiz şart yoksa ilerde çok çekeriz..Ya kizlar bu bel agrisini tutulmasini ne yapcaz cok kotu belim yasli insanlar ilk kalkarda yuruyemez ya aynen oyleyim sizde de varmi
Bizde gocmeniz. Bi taraf Bulgaristan bi taraf bosna
Gunaydin kizlar. Calismayanlar hadi spora.hafif yuruyus. Bayramin hakkini verelim..
Kızlar sol kasığımda acayip batmalar var yahuu normal mi yattığım yerde canım acıdı
Esın mı göçmen? Ne göçmeni tontny? Biz de göçmeniz
Ya kizlar bu bel agrisini tutulmasini ne yapcaz cok kotu belim yasli insanlar ilk kalkarda yuruyemez ya aynen oyleyim sizde de varmi
canım alttan muayene yok artık kilo durumu yoksa
Ayyyy poza bakDün ogrendık oğlum oluyor rabbım nasıp kısmet ederse Eki Görüntüle 1532230
Valla canım ben gece uyurken dönmüşüm yüzüstüne karın ağrısıyla uyandım. rahatsız etmeye başladı yani yatmasak daha iyi artıkBenım var daha canım :) oyy ne guzel maşallah :)
Ya bırsey sorucam Yuzustu yatmak sakıncalımı ark ben baska turlu uyuyamıyorum esım sureklı uyandırıyor dondugumde :)
ee oda uyuyamıyor benım yuzumden. Gobegım falan cıkmadı daha ...
?
Valla canım ben gece uyurken dönmüşüm yüzüstüne karın ağrısıyla uyandım. rahatsız etmeye başladı yani yatmasak daha iyi artık
Günaydın kızlar, hamileliğini Adana'da geçirecek olanlara Allah yardım etsin. Bu ne sıcak ya. Temmuzu düşünemiyorum. Kısmetse iki hafta sonra İstanbul'a dönecem.
Kızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Kızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?