- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.061
Arnavut gocmenleri çok güzel ve süslü olurlarBiz de göçmeniz eşim bulgaristan ben boşnak-arnavut karışımı :))
Umarim sende bebeginde iyisinizdir. Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunKızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Bu gece uyumadım canım dıkkat ettım ama kotu kotu ruyalar gordum
Esım benı aldatıyordutabı alakası yoktur ama rahat uyuyamdım ondan sanırım
Bırde ıyıce bakımsızlastım falan oyle dusuncelerde sardı beynımı ondanmıdır nedır ...
Canım ıyıce arastırdım bırde ben sakıncalı ımıs ...
BEnım dusuk tehlıkem var bırde o yuzden daha cok sakıncalımısss
Canım aklına kötü şeyler getirme.her kanama düşük belirtisi değilki.inşallah bugunu çok güzel bir şekilde atlatırsın.rabbim yardımcın olsunKızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Rabbim şifa versin inşallah ikinize de kuvvet versin inşallahKızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Bizde gocmeniz. Bi taraf Bulgaristan bi taraf bosna
kızlar bu sırt ağrısı bel ağrısı nasıl geçecek ya ne uyutuyor ne oturtuyor
Denk gelmemistir canim,çikolata yersen kipirdar.Kızlar ultrasonda kıpır kıpırdı diyosunuz sasırıyorum. Benimki uslu uslu ense yapıyo arada başını oynatıyo sadece. Hiçbir kontrolde kıpır kıpır olmadı yavrum :)
Kizlar betahcg 162 ,pappa1623.1 somuc negatif sizce bisi varmi doktorum izinliymis
Bana kimse cvp vermicekmi
slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
Harikayugoslav ve makedonya karışımı annesi babası kızımda göçmen olacak yaniii ay ne güzel dedim kızım diye heheheheh
Tatlım MOM degerlerin neler?Bana kimse cvp vermicekmi
Ben nefret ediyorum alttan muayeneden mesela.Evet korktuğum da bir gercekben dün direk soyundum alttan muayene için güldü doktor dur bi bakalım karnından dedi yok dedim direk alttan bak uğrqaşmayalım seviyorum böyle hastaları dedi tamam korkmak farklı da doktorun bebeğe zarar vereceğini düşünen hastalar varmış o yüzden baktırmıyorlarmış alttan
Eşine de kızdım şimdi nedemek değiştin kadınların para kazanması ayakları üzerinde durması zoruna gidiyo galiba.sende aldırmak ne demek rabbim sana nasip etmiş olurmu hiç öyle sakın aklına getirme.üzüldüm şimdi.sabret canım rabbim bir çıkış yolu gösterir.aldırısan bile ömür boyu vicdan azabı seni bitirir.valla büyük konuşmayım ama hiç kimse için yavrularımdan geçmem.sorunlarını çözmeye çalış bu güzel günlerin tadını çıkarmaya bak arkadaşım işin zorslm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
evet canım zararlı. diyorum yaa gece uyurken yatmışım yüzüstü. felaket bi karın ağrısıyla uyandım.
slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?