2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

evet canım zararlı. diyorum yaa gece uyurken yatmışım yüzüstü. felaket bi karın ağrısıyla uyandım.

slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım

Kizlar betahcg 162 ,pappa1623.1 somuc negatif sizce bisi varmi doktorum izinliymis
Bana kimse cvp vermicekmi

bildiğim kadarıyla tek bu değerlere bakılmıyor sonuc kağıdın varsa onu atarsan daha iyi olur. Risk oranına ne yazmışlar mesela ?

Canım ya çok üzüldüm zor bir süreçten geçiyorsunuz ikinizde acele karar verme biraz akışına bırakın

Günaydın güzel anneler gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun :) bizde minik pıtırcığımla yarın buluşuyoruz inşallah hayırlısıyla cinsiyeti öğreniriz :) birde bişey soracağım ya benim kuyruk sokumum çok ağrıyor bideutanıyorum sormaya ama tam vajinal kısmım zonkluyor gibi normal mi bilemedim

Ben nefret ediyorum alttan muayeneden mesela.Evet korktuğum da bir gercek

Eşine de kızdım şimdi nedemek değiştin kadınların para kazanması ayakları üzerinde durması zoruna gidiyo galiba.sende aldırmak ne demek rabbim sana nasip etmiş olurmu hiç öyle sakın aklına getirme.üzüldüm şimdi.sabret canım rabbim bir çıkış yolu gösterir.aldırısan bile ömür boyu vicdan azabı seni bitirir.valla büyük konuşmayım ama hiç kimse için yavrularımdan geçmem.sorunlarını çözmeye çalış bu güzel günlerin tadını çıkarmaya bak arkadaşım işin zor

okudugumda gozlerıme ınanamadım arkadasım ama canını sıkma ne olursun aglama bebegın kocaman olmus nasıl kıyacaksın ona ...
Nasıl unutacaksın onu ... suan ıcınde ve hayatta safg saglım kocaman olmus bır bebek artık o
Sakın oyle br sey yapma lutfen o gunaha gırme o cocugun rıskını Rabbım verır ....
Babasız buyur belkı ama hayatta olur ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…