- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.081
Gecmis olsun canim ya,dua edeceğim.Hadi iyi haberlerle dönKızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Eşine de kızdım şimdi nedemek değiştin kadınların para kazanması ayakları üzerinde durması zoruna gidiyo galiba.sende aldırmak ne demek rabbim sana nasip etmiş olurmu hiç öyle sakın aklına getirme.üzüldüm şimdi.sabret canım rabbim bir çıkış yolu gösterir.aldırısan bile ömür boyu vicdan azabı seni bitirir.valla büyük konuşmayım ama hiç kimse için yavrularımdan geçmem.sorunlarını çözmeye çalış bu güzel günlerin tadını çıkarmaya bak arkadaşım işin zor
okudugumda gozlerıme ınanamadım arkadasım ama canını sıkma ne olursun aglama bebegın kocaman olmus nasıl kıyacaksın ona ...
Nasıl unutacaksın onu ... suan ıcınde ve hayatta safg saglım kocaman olmus bır bebek artık o
Sakın oyle br sey yapma lutfen o gunaha gırme o cocugun rıskını Rabbım verır ....
Babasız buyur belkı ama hayatta olur ....
bildiğim kadarıyla tek bu değerlere bakılmıyor sonuc kağıdın varsa onu atarsan daha iyi olur. Risk oranına ne yazmışlar mesela ?
Canım ya çok üzüldüm zor bir süreçten geçiyorsunuz ikinizde acele karar verme biraz akışına bırakın
Yaşa bağlı orta risk, kan değerlerine bağlı düşük risk çıkmış. Muhtemelen üçlü vs istemeyecekler. Gozunuz aydin.Sonuclarim bu sekilde.
Cok tesekkur edrrim.Yaşa bağlı orta risk, kan değerlerine bağlı düşük risk çıkmış. Muhtemelen üçlü vs istemeyecekler. Gozunuz aydin.
Ne çok göçmen kızı varmış burda :)Aa ne guzel bizim iki taraf da Bulgaristan.Esim İzmirli.
Canım sen canını sıkma herşey olacağına varır.buda senin sınavın sabret.belki ilerde pişman olursun keşke üzülmeseydim diye.erkeklerde bazen sıkıntılı dönemlerden geçiyolar.üstüne fazla gitme.benimde eşim 2 yıl önce iş değiştirdi çok şükür.onun iş sıkıntısı bizide etkiliyodu.zor günlerdi.şükür şimdi işi çok iyi o rahat olunca bende çok rahatladım.inşallah şu iş konusunu yoluna koyarsa sıkıntılar kendiliğinden geçer.yok ya zaten aldıramam kıyamam ama işte düşündükçede zor geliyo 2 çocuk yürümeyen bi evlillik anlayışsız bi koca ( ona göre de ben anlayışsızmışım) bu hep böyle geldi 6 yıldır hep birbirimizi yedik hala da aynı değişmiyo işte değişmeyecekte olan yavrularıma olucak işte sorumsuz bi baba darmadağın bi aile ve sonuç psikolojisi bozulacak hep eksik büyüyecek çocuklar çok bunaldım inanırmısınız şuanda bile gözlerim dolup duruyo zor duruyorum işyerinde
Dıkkatt edelım kuzum .
Tatlı ıstegım hıc yoktu oda basladı bende :)
Bende hala yok :)
Geçmişe olsun,güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Ay sakın Oyle bir sey yapma.Forumda daha az once okuduğum bu sabah yazılmış 2 dusuk tehlikesi olan anne adayı var (ki insallah bir sey olmayacak bebeklerine),insanlar bebek sahibi olabilmek icin ne sıkıntılar yasıyorlar...hem sonra ömrünün kalanında bununla nasil yasarsın? Onlar bizim bir eşyamız degil onlar bize emanet.Yapma lütfen.Esinle yaşadıkların kolay degil,ama onun çaresi var.Maddi sıkıntı hafife alınacak bir konu degil,sen de ustune gidince istemeden Oyle tepki veriyordur.Sakin bir sekilde konuşmayı dene.Olmuyorsa usteleme,bırak bakalım akısına belki degisecektir.Ofkeyle kalkan zararla oturur.Sakin ol biraz,zor ama dene lütfen.slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
Ruyamda tabak dolusu tatli yedigimi gordum cesit cesit sabah cok mutluydum :)Bende hala yok :)
Canım sen canını sıkma herşey olacağına varır.buda senin sınavın sabret.belki ilerde pişman olursun keşke üzülmeseydim diye.erkeklerde bazen sıkıntılı dönemlerden geçiyolar.üstüne fazla gitme.benimde eşim 2 yıl önce iş değiştirdi çok şükür.onun iş sıkıntısı bizide etkiliyodu.zor günlerdi.şükür şimdi işi çok iyi o rahat olunca bende çok rahatladım.inşallah şu iş konusunu yoluna koyarsa sıkıntılar kendiliğinden geçer.
Ben nefret ediyorum alttan muayeneden mesela.Evet korktuğum da bir gercek
Cok gecmis olsun cnmselam anneler
ben gribi tavan yaptırdım 1 haftadır yatak döşek yatıyorum.ateş öksürük derken bebeğim aşağı düşmüştehlikeli bi dönem geçiriyorum yatak istirahati verdi doktorum
buna şükür ki bebeğimin sağlığı yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?