2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

canım benim çok çok üzüldüm inanki çok anlayışsız bi kocan varmış senin ruh halini tahmin bile edemez o öküz o yüzden sakın sen yanlış bişey yapma bu şekilde devam et ailen ile konuştun mu destek çıkıorlarmı sana yani bugün terketsen öküzü ailen yanındamı?

Cok gecmis olsun cnm

kız ben 3 haftadır orkid kullanıyorum öküsürürken kaçırıyorum damla damla diye ciğerim kopuyordu öksürmekten hapşırık sesim gitti kulaklarım burnum tıkandı meyve sebze bi poka yapamıyor ama galiba beni azcık ii eden ballı ıhlamur oldu yumuşatıyordu oda günde 2 bardak akşam yatmadan önce içiyordum allahtan dün idrar yollarım için bi antibiotik verdi de bu gribe de ii gelir dedi

Allah ım kimseyi bunaltmasın insan bunalınca herşeyi düşünüyor işte sabah doktoru araıktan sonra kendime çok kızdım bide şimdi ya bebeğim hissettiyse ya bana küserse diye düşünmeye başladım Allah ım galiba pskolojik olarak çökmekteyim

Yorum yapmak zor ama anlaşılan eşin de zor bir insan..anladığım kadarıyla depresyona girmiş durumda..bence ikna edip bir şekilde terapiye götür hatta çift terapisine gidin..Anlattıkların sıkıntılı şeyler ama çözülmeyecek cinsten değil..eğer seni aldatmadıysa, sana ağır hakaret edip darp etmediyse, alkol ya da maddem bağımlısı değilse ya da karakteri cidden bozuk abuk sabuk bir adam değilse kürtaj ve boşanmadan önce o ilişkinin şansı var demektir.

ben antibiyotikte kullanamıyorum alerjim var.ballı ıhlamur çok iyi geliyo ama ilerledikten sonra bi yere kadar.sanada geçmiş olsun canım.öksürürken kaçırma işi bendede var... hamilelikle garip hallere girdik valla

Annem yok zaten vefat etti babam da kendi halinde daha önce yaşadık böyle bişey 3 ay ayrı kaldık sonra barıştık yani tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum çok zor olmuştu o zaman da hamile hamile bide nasıl yaparım buda çok bunaltıyo beni adam hala kendi derdinde neymiş borcunu düşünüyomuş neymiş 1 müşteri gelsin diye can atıyomuş neymiş kendini dükkana adamış sanki ailesi yok bende tmm işini yap ama aileni aksatma dedim bazı şeylerden ödün vermesi geekiyomuş sende ailenden mi veriyosun dedim vermek zorundayım daha sonra rahat bi hayat yaşamak için diyo ama çok çok ihtiyaç sahibi değiliz ki evimiz var annesi babası her daim sahip çıkarlar anlayamıyorum bu para hırsı niye

Yok Allah a şükür bi sigarasından başka kötü bi huyu yok ama hep 1000 tane akıl fikirle gezer bişeye hep bağlı kalmayı sevmez bugüne kadar çalıştığı işler hep kısa süreli oldu bu dükkandanda sıkılıp başka işler peşine gideceğine eminim şimdi beni bahane ediyo terapiyi de kabul edeceğini hiç sanmıyorum

valla dün işyerimdeki kadın dediki 45 yaşında 2 çocuğu var doktora gidip bi ilaç alsana dedi gidicem ama ya bebeğe zararlı olan bişeyse dedim işte bu yüzden evlatlar anaların hakkını ödeyemez dedi öncelik şu anda onlar çünkü dedi

kend çocukluğu ile ilgili bişey olabilir bence sıkıntılı parasız babası bakmayan sahip çıkmayan bi ailede mi yetişmiş belki de böyle bişeyler yaşamamak için sen birazcık ödün vermelisin aslında anlattıları biraz mantıklı benim eşimde çoğu akşam 11-12 de gelir eve görmem bile çoğu zaman onu yatarım ben çok da kızarım ama bilirim ki tek yapmaya çalıştığı para bugün düşsek bi kişi yardım etmez der sen işten çıkıcan şimdi der o yük de var diyo ben de sen nasıl bilirsen öyle yap derim çoğu zaman yalnız yer yalnız uyurum tabi mutluyum eşimle o başka seninde dengen altüst olmuş durumda aile dostunuz falan olmalı ona akıl verecek biri seni dinlemiyor çünkü onu farkettik bi büyükten yardım istemelisin

Sonuclarim bu sekilde.
Canim,esime gösterdim sonucunu,Beta hcg'nin bu haftalarda düşmesi gerekir o biraz yüksek çıkmış ama Cok anlamlı bir yükseklik değil dedi.Protein degerin iyimis,bu da Cok guzel :) Zaten sonucun negatif,korkmana gerek yok tatlım Tabii kendi doktorun da değerlendirsin sonucunu.

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah eşin aklını başına toplar dicem ama hep böyleydi diyorsun mevlam hakkında en hayırlısını nasip etsin canım inşallah

Babasız büyümüş sayılır babası hep yurtdışıındaymış yıllarca çalışmış gelmemiş anne de her isteklerini yapmış aslında yani öyle yokluk içinde büyümemiş zaten tek erkek çocuk ve erkek çocuk kayınvalidemler için çok önemlidir ya orası öyle ama senin eşin eminim kazandığını ortaya koyuyodur ben eşimin ne kazandığını ne kadar eline para kaldığını hiçbişeyini bilmiyorum çünkü söylemiyor en sinir bozucusu bişe sorduğumda hep dalgaya vurarak cevap vermesi bi büyük olabilir aklıma geliyo ama öyle birini dinleyecek bi kişiliğe sahip değil hı hı der yine kendi bildiğini okur

Sonuclarim bu sekilde.
bence normal gibi 1<250 ve altı yüksek risk diyorlar sizinki güzel maşallah :)
malesef erkekler maddi sıkıntıda değişyior heleki kadın çalışıyorsa Allah bir çekememezlik. Be adam bizde isteriz evde oturup çocuğumuzla vakit geçirip rahat yaşamayı çalışıyorsak fedakarlıkdır sana evimize katkıdır ama onu bile anlamıyorlar , değişik kafa yapıları var. Şimdi sana ayrıl ayrılma hiç bir şey diyemem yaşayan sensin o evde hayat sana çekilmez hal aldıysa düzeleceği yoksa daha öncede denemişsin madem mutlu olcağın şeyi yap ama kendinide çocuklarınıda üzme :)
Ikili test aç karnına mj yapılıyor arkadaslar?
farketmiyor bana açmısın tokmusun sormadılar

ayy o kaçırma bendede var hastayken öksürünce hapşurunca doktora sorucaktım bende normallde ileriki zamanlarda olmazmı o erken başladı

Kızlar hava çok sıcak içim yanıyo fenalık geldi aşırı hararet var bedenimde banyoya bile gidecek halim yok bir kahvaltı hazırladım ne hale geldim ağzımın içi kupkuru kotu Bi tatla...soğuk yoğurt edim ıh bana mısın demedi ya la

Günaydın kızlar.Allah herkesin gönlüne göre versin yazdıklarınızı biraz okudum Allahtan hep hayırlısini diliyorum hepimiz için.hastalıklar mutsuzluklar inşallah biran önce geçer.bu arada ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim bi kızım daha oluyor...Kızımın dualari kabul oldu hergün dua ediyordu Kızkardeşim olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…