- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.101
Ruyamda tabak dolusu tatli yedigimi gordum cesit cesit sabah cok mutluydum :)
slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
Arnavut gocmenleri çok güzel ve süslü olurlarSenin bebek Kız miydi erkek miydi
Cok gecmis olsun cnm
Bizim ki erkek ama ben onu da süsler püslerim kesingömlekler şortlar sandaletler minik adam gibi giydiririm
Ay sakın Oyle bir sey yapma.Forumda daha az once okuduğum bu sabah yazılmış 2 dusuk tehlikesi olan anne adayı var (ki insallah bir sey olmayacak bebeklerine),insanlar bebek sahibi olabilmek icin ne sıkıntılar yasıyorlar...hem sonra ömrünün kalanında bununla nasil yasarsın? Onlar bizim bir eşyamız degil onlar bize emanet.Yapma lütfen.Esinle yaşadıkların kolay degil,ama onun çaresi var.Maddi sıkıntı hafife alınacak bir konu degil,sen de ustune gidince istemeden Oyle tepki veriyordur.Sakin bir sekilde konuşmayı dene.Olmuyorsa usteleme,bırak bakalım akısına belki degisecektir.Ofkeyle kalkan zararla oturur.Sakin ol biraz,zor ama dene lütfen.
slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
kız ben 3 haftadır orkid kullanıyorum öküsürürken kaçırıyorum damla damla diye ciğerim kopuyordu öksürmekten hapşırık sesim gitti kulaklarım burnum tıkandı meyve sebze bi poka yapamıyor ama galiba beni azcık ii eden ballı ıhlamur oldu yumuşatıyordu oda günde 2 bardak akşam yatmadan önce içiyordum allahtan dün idrar yollarım için bi antibiotik verdi de bu gribe de ii gelir dedi
canım benim çok çok üzüldüm inanki çok anlayışsız bi kocan varmış senin ruh halini tahmin bile edemez o öküz o yüzden sakın sen yanlış bişey yapma bu şekilde devam et ailen ile konuştun mu destek çıkıorlarmı sana yani bugün terketsen öküzü ailen yanındamı?
Yorum yapmak zor ama anlaşılan eşin de zor bir insan..anladığım kadarıyla depresyona girmiş durumda..bence ikna edip bir şekilde terapiye götür hatta çift terapisine gidin..Anlattıkların sıkıntılı şeyler ama çözülmeyecek cinsten değil..eğer seni aldatmadıysa, sana ağır hakaret edip darp etmediyse, alkol ya da maddem bağımlısı değilse ya da karakteri cidden bozuk abuk sabuk bir adam değilse kürtaj ve boşanmadan önce o ilişkinin şansı var demektir.
ben antibiyotikte kullanamıyorum alerjim var.ballı ıhlamur çok iyi geliyo ama ilerledikten sonra bi yere kadar.sanada geçmiş olsun canım.öksürürken kaçırma işi bendede var... hamilelikle garip hallere girdik valla
Annem yok zaten vefat etti babam da kendi halinde daha önce yaşadık böyle bişey 3 ay ayrı kaldık sonra barıştık yani tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum çok zor olmuştu o zaman da hamile hamile bide nasıl yaparım buda çok bunaltıyo beni adam hala kendi derdinde neymiş borcunu düşünüyomuş neymiş 1 müşteri gelsin diye can atıyomuş neymiş kendini dükkana adamış sanki ailesi yok bende tmm işini yap ama aileni aksatma dedim bazı şeylerden ödün vermesi geekiyomuş sende ailenden mi veriyosun dedim vermek zorundayım daha sonra rahat bi hayat yaşamak için diyo ama çok çok ihtiyaç sahibi değiliz ki evimiz var annesi babası her daim sahip çıkarlar anlayamıyorum bu para hırsı niye
Canim,esime gösterdim sonucunu,Beta hcg'nin bu haftalarda düşmesi gerekir o biraz yüksek çıkmış ama Cok anlamlı bir yükseklik değil dedi.Protein degerin iyimis,bu da Cok guzel :) Zaten sonucun negatif,korkmana gerek yok tatlımSonuclarim bu sekilde.
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah eşin aklını başına toplar dicem ama hep böyleydi diyorsun mevlam hakkında en hayırlısını nasip etsin canım inşallahAnnem yok zaten vefat etti babam da kendi halinde daha önce yaşadık böyle bişey 3 ay ayrı kaldık sonra barıştık yani tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum çok zor olmuştu o zaman da hamile hamile bide nasıl yaparım buda çok bunaltıyo beni adam hala kendi derdinde neymiş borcunu düşünüyomuş neymiş 1 müşteri gelsin diye can atıyomuş neymiş kendini dükkana adamış sanki ailesi yok bende tmm işini yap ama aileni aksatma dedim bazı şeylerden ödün vermesi geekiyomuş sende ailenden mi veriyosun dedim vermek zorundayım daha sonra rahat bi hayat yaşamak için diyo ama çok çok ihtiyaç sahibi değiliz ki evimiz var annesi babası her daim sahip çıkarlar anlayamıyorum bu para hırsı niye
kend çocukluğu ile ilgili bişey olabilir bence sıkıntılı parasız babası bakmayan sahip çıkmayan bi ailede mi yetişmiş belki de böyle bişeyler yaşamamak için sen birazcık ödün vermelisin aslında anlattıları biraz mantıklı benim eşimde çoğu akşam 11-12 de gelir eve görmem bile çoğu zaman onu yatarım ben çok da kızarım ama bilirim ki tek yapmaya çalıştığı para bugün düşsek bi kişi yardım etmez der sen işten çıkıcan şimdi der o yük de var diyo ben de sen nasıl bilirsen öyle yap derim çoğu zaman yalnız yer yalnız uyurum tabi mutluyum eşimle o başka seninde dengen altüst olmuş durumda aile dostunuz falan olmalı ona akıl verecek biri seni dinlemiyor çünkü onu farkettik bi büyükten yardım istemelisin
bence normal gibi 1<250 ve altı yüksek risk diyorlar sizinki güzel maşallah :)Sonuclarim bu sekilde.
malesef erkekler maddi sıkıntıda değişyior heleki kadın çalışıyorsa Allah bir çekememezlik. Be adam bizde isteriz evde oturup çocuğumuzla vakit geçirip rahat yaşamayı çalışıyorsak fedakarlıkdır sana evimize katkıdır ama onu bile anlamıyorlar , değişik kafa yapıları var. Şimdi sana ayrıl ayrılma hiç bir şey diyemem yaşayan sensin o evde hayat sana çekilmez hal aldıysa düzeleceği yoksa daha öncede denemişsin madem mutlu olcağın şeyi yap ama kendinide çocuklarınıda üzme :)bizim bu süreçlerimiz hep var ilk evlendiğimizdede vardı kızıma hamileykende vardı doğumdan sonrada oldu kızım büyüdü yine var hala bitmiyo bitmicekte galiba şimdi ikinciye hamileyim niye yaptım onuda bilmiyorum yine aynııı kaderim diyip oturmam mı gerekiyo ne yapmam lazım bilmiyorum
farketmiyor bana açmısın tokmusun sormadılarIkili test aç karnına mj yapılıyor arkadaslar?
ayy o kaçırma bendede var hastayken öksürünce hapşurunca doktora sorucaktım bende normallde ileriki zamanlarda olmazmı o erken başladıkız ben 3 haftadır orkid kullanıyorum öküsürürken kaçırıyorum damla damla diye ciğerim kopuyordu öksürmekten hapşırık sesim gitti kulaklarım burnum tıkandı meyve sebze bi poka yapamıyor ama galiba beni azcık ii eden ballı ıhlamur oldu yumuşatıyordu oda günde 2 bardak akşam yatmadan önce içiyordum allahtan dün idrar yollarım için bi antibiotik verdi de bu gribe de ii gelir dedi
banada erkek gibi geldi :) kiz geciyordu hep icimden dun erkek diye degisti hislerim bir an once ogrenseydim bariii :)Pipili bence :) nub cikintisi dik gibi
Bilmiyorum bu konuda hic doktora gitmedimAyni sey bende de oluyor birseyker yedigime pisman oluyorum asiri midem sisiyor.hem midem de sorun var hemde doktor normal bu dedi ama bence hic normal degil.senin miden de bir problem var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?