- 28 Nisan 2015
- 119
- 107
- 103
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.121
gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin umarim bende ogrenirim bir an once ya :)Dün ogrendık oğlum oluyor rabbım nasıp kısmet ederse Eki Görüntüle 1532230
Cnm esin doktormu?tsklerCanim,esime gösterdim sonucunu,Beta hcg'nin bu haftalarda düşmesi gerekir o biraz yüksek çıkmış ama Cok anlamlı bir yükseklik değil dedi.Protein degerin iyimis,bu da Cok guzel :) Zaten sonucun negatif,korkmana gerek yok tatlımTabii kendi doktorun da değerlendirsin sonucunu.
Bakalim ne cikacak cinsiyetler :):)) Ayy afıyet bal seker olsun canım bende 2 gundur tatlı sıtegı var anlamadım :)
Babasız büyümüş sayılır babası hep yurtdışıındaymış yıllarca çalışmış gelmemiş anne de her isteklerini yapmış aslında yani öyle yokluk içinde büyümemiş zaten tek erkek çocuk ve erkek çocuk kayınvalidemler için çok önemlidir ya orası öyle ama senin eşin eminim kazandığını ortaya koyuyodur ben eşimin ne kazandığını ne kadar eline para kaldığını hiçbişeyini bilmiyorum çünkü söylemiyor en sinir bozucusu bişe sorduğumda hep dalgaya vurarak cevap vermesi bi büyük olabilir aklıma geliyo ama öyle birini dinleyecek bi kişiliğe sahip değil hı hı der yine kendi bildiğini okur
saol canm evet gobuslu minnagimkoca göbüşlü çok tatlı maşallah bende ilk defa sallıyorum ve erkek diyorum :)
Evet canim.Cnm esin doktormu?tskler
Allah korusun geçmişler olsun bol bol dinlenselam anneler
ben gribi tavan yaptırdım 1 haftadır yatak döşek yatıyorum.ateş öksürük derken bebeğim aşağı düşmüştehlikeli bi dönem geçiriyorum yatak istirahati verdi doktorum
buna şükür ki bebeğimin sağlığı yerinde
rabbim yardimcin olsunKızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Hamilelik zaten cok zor bir surec aglamayacagin her seye uzuluyorsun her seyi takiyorsun.Dun annem yanimdan memlekete gitti arkasindan saatlerce agladim oysa su yasima kadar 1 kere aglamisligim yoktu iste hamilelik bizleri nasil degistiriyor.ben bir ayriliga bu kadar aglarken kocanin sana soylediklerini dusunemiyorum bile.bazi erkekler cidden cok ruhsuz.sen sabret gittigi yere kadar dayan kimsenin hakki kimse de kalmaz .erkekler dusunmeden konusur sonra pisman olur.en gunahsiz sucsuz kisi bebegin bunun acisini ondan cikaramazsin zaten pisman olmussun ama ben inaniyorum bebegin cok hayirli bir evlat olacakAllah ım kimseyi bunaltmasın insan bunalınca herşeyi düşünüyor işte sabah doktoru araıktan sonra kendime çok kızdım bide şimdi ya bebeğim hissettiyse ya bana küserse diye düşünmeye başladım Allah ım galiba pskolojik olarak çökmekteyim
canım çok geçmiş olsun.içini ferah tut.aklına kötü birsey getirme.Allahın izniyle hiç birşey olmaz.benim kanamam daha yeni bitti ise başladım. uzun zamandır evdeydim.Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.Kızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Buyuk ihtimalle gecirmissindir senBenim gibi hala toxoplazma testinin sonucunu bilmeyen ya da yaptırmayan var mı ?
Sonucu yarın alacağım , umarım güzel olur , biz dışarıdan yemek de söylüyoruz , örneğin döner , lahmacun gibi
Biraz evham yaptım şimdi...
6 yıl evde kedim vardı , geçen yıl öldü maalesef , sokaktaki kedileri geçici süre eve alıp bakmışlığımız var , sokakta sayısız kedi besledim , ellerimde tırmıklar dahi oluyordu sık sık , dayanamayıp birçoğunu seviyordum , hamilelikten sonra uzak duruyorum , iki kere köpek ısırdı , hayvanlarla içli dışlı sürem çok :)
Zamanında bolca yazması ayıp çiğ pastırma,salam da yedim , geçirmişimdir değil mi şu toxoplazmayı önceden ?
Gözün aydın canımBen tatil matil dinlemeyip doktorumu aradim spnuclarim iyiymis cok sukur.esim arama yarin arasin dedi ama aramazsam dokuz dogurucam dedim bi bunu dogurda dokuzu geri kalsin diyo deli manyak
slm kızlar dün bahsetmiştim ya sıkıntılarım var diye bu gece patladık tartıştık bana neler söyledi çok zoruma gitti 4 e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım sabah kalktığımda ilk iş doktorumu arayıp kürtaj yapabilirmisiniz diye sordum ama isteğe bağlı olmuyormuş eşm herşeyin bittiğini ve benim bitirdiğimi söyledi salıya kadar dükkanı kapatacak yada devredecekmiş sonra sadece kendi sigara parasını ve ekmek parasını kazancak şekilde gidip üç beş gün biyerde çalışırım hiçbişeye karışmam o çocuklar bişey istediğinde alamayınca bunları hatırlatırım sana dedi sanki ben onun kazanmasını istemiyomuşum gibi.bana işe girmen hataydı işe girdin değiştin dedi bisürü bisürü şey daha hatırlayamadığım çok zoruma gitti ve artık gerçekten bu evliliği sürdürmek gelmiyo içimden çok üzgün ve çok kırgınım
Ben senin için dedim yavBizim ki erkek ama ben onu da süsler püslerim kesingömlekler şortlar sandaletler minik adam gibi giydiririm
Canım esin çok anlayışsiz evet ama bir de onun açısından düşün. Sen para kazanıyorsunuz eve bakıyorsun. O sorjmluluklarini yerine getirmiyor. Üstelik 2. Bebek geliyor sorumluluklari artıyor. Eminim çok bunalmış tir ve kendini yetersiz hissediyordur. Bir erkek için çok kötü bir durum olmalı. Hı tabi ki şu durumda yanında olmamasının telafisi yok doğru davranmiyor hata yapıyor o ayrı ama amacıda işini yoluna sokup evine bakıp sorumluluklarini yerine getirmek bence. Yani en azından bunları düşün ve kendini üzme. Bir süre annene falan gitsen uzaklassan kafa dinleseniz olmaz miAnnem yok zaten vefat etti babam da kendi halinde daha önce yaşadık böyle bişey 3 ay ayrı kaldık sonra barıştık yani tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum çok zor olmuştu o zaman da hamile hamile bide nasıl yaparım buda çok bunaltıyo beni adam hala kendi derdinde neymiş borcunu düşünüyomuş neymiş 1 müşteri gelsin diye can atıyomuş neymiş kendini dükkana adamış sanki ailesi yok bende tmm işini yap ama aileni aksatma dedim bazı şeylerden ödün vermesi geekiyomuş sende ailenden mi veriyosun dedim vermek zorundayım daha sonra rahat bi hayat yaşamak için diyo ama çok çok ihtiyaç sahibi değiliz ki evimiz var annesi babası her daim sahip çıkarlar anlayamıyorum bu para hırsı niye
Güzel haberleri paylaş hemen canım bizimle :)Kizlar doktorda sirami bekliorum Insallah hersey yolundadir vé cinsiyetini ogreniriz, col heycanliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?