- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.141
Biz susleyebiliriz ama kizanciklarimiziBen senin için dedim yavErkek adam suslenmez aklını karistirma kizanin
Ben hala yaptırmadım. Bende sık sık kediciklerle muhatap olup tırnak darbelerine maruz kaldığım için nub duruma güveniyorum :)Benim gibi hala toxoplazma testinin sonucunu bilmeyen ya da yaptırmayan var mı ?
Sonucu yarın alacağım , umarım güzel olur , biz dışarıdan yemek de söylüyoruz , örneğin döner , lahmacun gibi
Biraz evham yaptım şimdi...
6 yıl evde kedim vardı , geçen yıl öldü maalesef , sokaktaki kedileri geçici süre eve alıp bakmışlığımız var , sokakta sayısız kedi besledim , ellerimde tırmıklar dahi oluyordu sık sık , dayanamayıp birçoğunu seviyordum , hamilelikten sonra uzak duruyorum , iki kere köpek ısırdı , hayvanlarla içli dışlı sürem çok :)
Zamanında bolca yazması ayıp çiğ pastırma,salam da yedim , geçirmişimdir değil mi şu toxoplazmayı önceden ?
Uuff sen ne diyosun şu an ihtuyaclarindan önce süslü eteklere bodylere babetlere bakıyorum
Ben tatil matil dinlemeyip doktorumu aradim spnuclarim iyiymis cok sukur.esim arama yarin arasin dedi ama aramazsam dokuz dogurucam dedim bi bunu dogurda dokuzu geri kalsin diyo deli manyak
Canım esin çok anlayışsiz evet ama bir de onun açısından düşün. Sen para kazanıyorsunuz eve bakıyorsun. O sorjmluluklarini yerine getirmiyor. Üstelik 2. Bebek geliyor sorumluluklari artıyor. Eminim çok bunalmış tir ve kendini yetersiz hissediyordur. Bir erkek için çok kötü bir durum olmalı. Hı tabi ki şu durumda yanında olmamasının telafisi yok doğru davranmiyor hata yapıyor o ayrı ama amacıda işini yoluna sokup evine bakıp sorumluluklarini yerine getirmek bence. Yani en azından bunları düşün ve kendini üzme. Bir süre annene falan gitsen uzaklassan kafa dinleseniz olmaz mi
Kızlar hava çok sıcak içim yanıyo fenalık geldi aşırı hararet var bedenimde banyoya bile gidecek halim yok bir kahvaltı hazırladım ne hale geldim ağzımın içi kupkuru kotu Bi tatla...soğuk yoğurt edim ıh bana mısın demedi ya la
Kocamı markete yolladım zaten iki gundur deli gibi dondurma tuketiyorumooooo dondurmaya talim en iyi kesen o tavsiyemdir bende de çok oluyor
Evet arkadaşım aç karnınla sabah yaptırılır :)Ikili test aç karnına mj yapılıyor arkadaslar?
1 tane yetecek demek ki
Bence eşinin üzerine gitme canım , daha önceden de yazdığım gibi sorumluluk,iş stresi eşinin üzerinde büyük yük olmuş , kendini kaybetmiş , işi yoluna girse her şey düzelecek aslında , o da buna bağlamış , sana dedikleri hoş değil ama bence üzerine gelinmesini istemiyor , biraz sessiz kal , kendi haline bırak , ateşe körükle gitme , öfkeyle kalkan zararla oturur , eşin şu an idrak edecek psikolojide değil , biraz daha dayanabilirsen kendiliğinden yoluna girebilir diye düşünüyorum , tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır , atasözlerimizde çok güzel mesajlar var :)Babasız büyümüş sayılır babası hep yurtdışıındaymış yıllarca çalışmış gelmemiş anne de her isteklerini yapmış aslında yani öyle yokluk içinde büyümemiş zaten tek erkek çocuk ve erkek çocuk kayınvalidemler için çok önemlidir ya orası öyle ama senin eşin eminim kazandığını ortaya koyuyodur ben eşimin ne kazandığını ne kadar eline para kaldığını hiçbişeyini bilmiyorum çünkü söylemiyor en sinir bozucusu bişe sorduğumda hep dalgaya vurarak cevap vermesi bi büyük olabilir aklıma geliyo ama öyle birini dinleyecek bi kişiliğe sahip değil hı hı der yine kendi bildiğini okur
Hamilelik zaten cok zor bir surec aglamayacagin her seye uzuluyorsun her seyi takiyorsun.Dun annem yanimdan memlekete gitti arkasindan saatlerce agladim oysa su yasima kadar 1 kere aglamisligim yoktu iste hamilelik bizleri nasil degistiriyor.ben bir ayriliga bu kadar aglarken kocanin sana soylediklerini dusunemiyorum bile.bazi erkekler cidden cok ruhsuz.sen sabret gittigi yere kadar dayan kimsenin hakki kimse de kalmaz .erkekler dusunmeden konusur sonra pisman olur.en gunahsiz sucsuz kisi bebegin bunun acisini ondan cikaramazsin zaten pisman olmussun ama ben inaniyorum bebegin cok hayirli bir evlat olacak
Ahhh kuzucum yaa bunu alttam alsan ne kadarda mutlu olursunuz hamilelik donemin huzurlu gecer bnmde esim is kurduktan sonra 10 11 eve gelis saati herkes kocasni yaninda gormek ister bnde ara sira bunalip bktm senin isinden bnmle ilglen kizinla ilglen diorm Ama dusununce o da hakli bi dolu hayallermz var calismadan nasil olck para tabiki onemsz insan sevdgni gormek istio ama inan bana onlari bu konuda huzursuz edersekk en cok kendmze zarar verriz aramz sogur bosver isten geldgnde op saril kocana ozledgni belli ett sikayetci oldgnuda guzel sozlerle dile getrr guleryuzle karsla inan sana daha fazla zaman ayirmak istcktr belki hormonlardan belki de surekli karslanmayan istegnden bunaldnn patladn ama bu o kadar basit bi konu ki insanlarn ne sorunlari var bi bilsen aklin sasar.evlilik bu lutfen iyi dusun cocuklarni kendni gercktn ondan sonra mutlu olablckmsn onu dusun sonrasnda kararlysan yine de senin kararin :)Annem yok zaten vefat etti babam da kendi halinde daha önce yaşadık böyle bişey 3 ay ayrı kaldık sonra barıştık yani tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum çok zor olmuştu o zaman da hamile hamile bide nasıl yaparım buda çok bunaltıyo beni adam hala kendi derdinde neymiş borcunu düşünüyomuş neymiş 1 müşteri gelsin diye can atıyomuş neymiş kendini dükkana adamış sanki ailesi yok bende tmm işini yap ama aileni aksatma dedim bazı şeylerden ödün vermesi geekiyomuş sende ailenden mi veriyosun dedim vermek zorundayım daha sonra rahat bi hayat yaşamak için diyo ama çok çok ihtiyaç sahibi değiliz ki evimiz var annesi babası her daim sahip çıkarlar anlayamıyorum bu para hırsı niye
Ooo bu poz nasıl yakalanmış ya :)Dün ogrendık oğlum oluyor rabbım nasıp kısmet ederse Eki Görüntüle 1532230
Bence eşinin üzerine gitme canım , daha önceden de yazdığım gibi sorumluluk,iş stresi eşinin üzerinde büyük yük olmuş , kendini kaybetmiş , işi yoluna girse her şey düzelecek aslında , o da buna bağlamış , sana dedikleri hoş değil ama bence üzerine gelinmesini istemiyor , biraz sessiz kal , kendi haline bırak , ateşe körükle gitme , öfkeyle kalkan zararla oturur , eşin şu an idrak edecek psikolojide değil , biraz daha dayanabilirsen kendiliğinden yoluna girebilir diye düşünüyorum , tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır , atasözlerimizde çok güzel mesajlar var :)
Hayırlı olsun ogluşunuz bende çok merak içindeyimBenim çok bulantım oldu iştahım sıfırlandı yaklaşık 2 buçuk ay ama hiç kusmadım..vücuduma gelince neredeyse değişmedi göbüşüm de fazla çıkmadı sadece önde gaz şişkinliği gibi..sonuç erkek :)
sonuç olarak babası yokmuş yani anne ne alırsa alsın babanın aldığının yerini tutmaz sonuç olarak babanın yerini tutmaz sen hem anne olursun hem baba ama nereye kadar yorulmayacakmısın seninde bi hayat olmayacak mı sen kendini üzüp de her dediğini her yaptığını kafana takarsan evdeki çocuk karnındakinden çok etkilenir bana sorarsan evdeki daha önemli eşin aslında biraz ilgi beklio gibi senden destek mesela karışmak gibi olmasın ama akşam bir tavrını değiştirsen deneme amaçlı bira yanına gitsen konuşamaya çalısan kadınlığını kullansan yorukdun sende desen masaj falan yapsan sonuç olarak seni başka bir kadınla aldatmamış ama ona da az kalmış yani evdekinden mutlu olmayan erkek dışarı açar gözünü ki sizin dükkan yüzünden müsait dükkanı kapatmamasını söyle sadece biraz vakit geçirmeyi teklif et sen bir KADIN sın nerede ne yapman gerektiğini gayet iyi bilirsin kocan o senin öküz olabilir ama huyuna git bakalım sadece bu gece kavga etmek istemediğini söyle akşamınız eğer güzel geçerse bebeği aldırmak istediğini söyle masraf olmasın diye bak tepkiyi ve sahiplenmeyi görürsün o zaman sana ve bebeğine karşı yaşın kaç bilmiyorum tatlım ama 16 yıldır sadece erkeklerin çalıştığı yerlerde çalıştım bana bir şans ver bu gece eğer o da olmazsa yarın yeni bişeyler düşünürüz senin için ama unutma bu gecenin kralı o gibi davranmalısın
Şuan anlattıkların benim eşime çok benziyor. Ben de bir sürü borcu var sanırdım kenarda parası cıkardı. Ben zor durumdayken ailesine saçma sapan yardım ederdi falan. Asla oturup ciddi konusamazsın cuNku tamamen içine kapanıktır. Ben ona alıştım, ailesinden çocuklugundan kaynaklı oldugunu da biliyorum o yüzden kendi haline bırskıyorum. Madem maddi cok sorunun yok, çok kötü huyları da yok o halde bence iş konusunda müdahale etmemelisin. Belki kendi bile henüz nerde mutlu olacagını keşfetmemiştir. Aklımızda erkekleri oturttuğuöuz kalıplar var ve seni cok iyi anlıyorum ama esiyle mutlu olan kadınlar eşi kusursuz oldugu için değil belki de oldugu gibi kabul edebildiklerinden mutlulardır. Dikkate alırsan nacizane tavsiyem hamilelikte ani karar verme. Beynini boşalt ve sadece kendinle bebeğe odaklan.Babasız büyümüş sayılır babası hep yurtdışıındaymış yıllarca çalışmış gelmemiş anne de her isteklerini yapmış aslında yani öyle yokluk içinde büyümemiş zaten tek erkek çocuk ve erkek çocuk kayınvalidemler için çok önemlidir ya orası öyle ama senin eşin eminim kazandığını ortaya koyuyodur ben eşimin ne kazandığını ne kadar eline para kaldığını hiçbişeyini bilmiyorum çünkü söylemiyor en sinir bozucusu bişe sorduğumda hep dalgaya vurarak cevap vermesi bi büyük olabilir aklıma geliyo ama öyle birini dinleyecek bi kişiliğe sahip değil hı hı der yine kendi bildiğini okur
Canım çok üzüldüm. İnşallah eşin yaptığı hatanin farkina çabuk varir. Umarim siz tartışırken kızınız duymamistir. Bi aile danışmanına gitseniz keşke eşini ikna edebilsen de.
Sanırım eşinde de iki çocuğa yetememe korkusu var şu anda. Herşeyin düzelmesi için duaciniz olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?