2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben hala yaptırmadım. Bende sık sık kediciklerle muhatap olup tırnak darbelerine maruz kaldığım için nub duruma güveniyorum :)

bence gitmemeli giderse dönüşü olmaz çok incelmiş bir çizgi var önlerinde birbirlerinden ümidi kesmiş iki, insan o yüzden birlikte kalmalılar

Merhaba gebişler
Uzuuuunnn zamandir yoktum bi 10 sayfa okuyabildim sadece
cinsiyeti ogrenenlere hayirli olsun
düşük tehlikesi olanların Allah yardımcısı olsun..Ailesel problemleri olanların bi an once çözüme kavusmasini diliyorum ..
Genćlik ve spor bayramimiz kutlu olsunoperim gobislerinizden

ooooo dondurmaya talim en iyi kesen o tavsiyemdir bende de çok oluyor

Merhaba arkadaşlar, tatil günü evde oğluşumla zaman geçiriyoruz, eşimde işe gitti çalışıyor..
Tabi yarın bende işbaşı yapacağım..
Havada çok sıcak 2 gündür daha bir sıcak var sanki Ankara'da..

Bence eşinin üzerine gitme canım , daha önceden de yazdığım gibi sorumluluk,iş stresi eşinin üzerinde büyük yük olmuş , kendini kaybetmiş , işi yoluna girse her şey düzelecek aslında , o da buna bağlamış , sana dedikleri hoş değil ama bence üzerine gelinmesini istemiyor , biraz sessiz kal , kendi haline bırak , ateşe körükle gitme , öfkeyle kalkan zararla oturur , eşin şu an idrak edecek psikolojide değil , biraz daha dayanabilirsen kendiliğinden yoluna girebilir diye düşünüyorum , tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır , atasözlerimizde çok güzel mesajlar var :)

amin inş hepimizinki hayırlı evlat olsun.gerçekten öyle hem hassassınız zaten hiçbişeyi kaldıramıyosunuz koca da anlayışsız olunca böyle şeyler oluyo dün akşam sırf arayı düzeltmek için konuşmaya gitmiştim yanına pişman etti saolsun

Ahhh kuzucum yaa bunu alttam alsan ne kadarda mutlu olursunuz hamilelik donemin huzurlu gecer bnmde esim is kurduktan sonra 10 11 eve gelis saati herkes kocasni yaninda gormek ister bnde ara sira bunalip bktm senin isinden bnmle ilglen kizinla ilglen diorm Ama dusununce o da hakli bi dolu hayallermz var calismadan nasil olck para tabiki onemsz insan sevdgni gormek istio ama inan bana onlari bu konuda huzursuz edersekk en cok kendmze zarar verriz aramz sogur bosver isten geldgnde op saril kocana ozledgni belli ett sikayetci oldgnuda guzel sozlerle dile getrr guleryuzle karsla inan sana daha fazla zaman ayirmak istcktr belki hormonlardan belki de surekli karslanmayan istegnden bunaldnn patladn ama bu o kadar basit bi konu ki insanlarn ne sorunlari var bi bilsen aklin sasar.evlilik bu lutfen iyi dusun cocuklarni kendni gercktn ondan sonra mutlu olablckmsn onu dusun sonrasnda kararlysan yine de senin kararin :)

Bi süre beklemeyi planlıyorum ki yapacak başka bişeyim yok zaten ama baktım hiç olmuyor artık yapacak bişey yok zaten kapatıcam dükkanı diyo rahat edermişim ben..ama çalışmayacakmış falan...sıkıntılı sorunlu herşey bizim yüzümüzdenmiş işin garip tarafı annesi ve babasını da suçluyor rahat edersiniz hep birlikte diyo böyle konuşmaları beni çok üzüyo sanki ben onun kötülüğünü istiyomuşum gibi

bu gece zaten sırf bu yüzden gittim yanına ama devamlı suçlamalar yatağına dön dedim gelmedi bitti artık falan diye konuştu döndü arkasını yatıyodu o zaman konuşalım dedim bin pişman etti konuşmak istediğime herşey bitti sen bitirdin falan vs yani şuanda iyi yaklaşmam bile işe yaramıyor ben sanki baş düşmanıyım onun

Şuan anlattıkların benim eşime çok benziyor. Ben de bir sürü borcu var sanırdım kenarda parası cıkardı. Ben zor durumdayken ailesine saçma sapan yardım ederdi falan. Asla oturup ciddi konusamazsın cuNku tamamen içine kapanıktır. Ben ona alıştım, ailesinden çocuklugundan kaynaklı oldugunu da biliyorum o yüzden kendi haline bırskıyorum. Madem maddi cok sorunun yok, çok kötü huyları da yok o halde bence iş konusunda müdahale etmemelisin. Belki kendi bile henüz nerde mutlu olacagını keşfetmemiştir. Aklımızda erkekleri oturttuğuöuz kalıplar var ve seni cok iyi anlıyorum ama esiyle mutlu olan kadınlar eşi kusursuz oldugu için değil belki de oldugu gibi kabul edebildiklerinden mutlulardır. Dikkate alırsan nacizane tavsiyem hamilelikte ani karar verme. Beynini boşalt ve sadece kendinle bebeğe odaklan.

teşekkür ederim çok düşüncelisiniz.Kızım uyuyodu gece yaşandı olay zaten 2 yi geçmişti kızıma böyle şeyleri duyurmamaya çalışıyorum.Bu korkuyu da beni suçlayarak mı atlatıyo işin garip kısmı o kendisinin doğruyu yaptığını düşüüyo benim söylediğim herşey yanlış ona göre bunu anlatamıyorum ne desem boş zaten konuşmaya çalışırken bi anda kendimizi tartışırken buluyoruz iletişim kopukluğu da çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…