2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kediniz için başınız sağolsun Bence muhtemelen geçirmişsinizdir. Benim de köpeğim var gerçi o pek risk değil ama hayvanlarla çok içli dışlıyım testte daha önce geçirmiş çıktım ki her türlü pastırma çiğ köfte fln hastasıyımdır

istesenizde o kararları alamıyosunuz aslına bakarsan hayatımdan giden 6 yılı anlatsam beni daha iyi anlayacaksınız.ama bu forumu bu kadar can sıkıntısı şeyler için kullanmak istemiyorum ama konuşmaya da çok ihtiyacım var hiç kimse anlamıyormuş beni gibi hissediyorum yani birilerinden fikirler edinmeye ihtiyaç duyuyorum ister istemez.bu karmaşık dönemlerden defalarca geçtim hepsi bi şekilde ayrıla barışa atlatıldı ama illaki biyerde tıkanıp kalıcak gibi geliyo artık çok yorgun bitkin hisssediyorum

Çok haklısın zaten hak vermesem ciddiye bile alamazdım. Konuşacak birine ihtiyacı oluyor böyle zamanlarda insanın tabi çözümü yinw kendinde oluyor o ayrı. Kendini kötü hissetme olumsuz şeyler yazdım diye insanız sonucta. Allah seninle ve cocuklarınla olsun. Onların sağlığıyla imtihan etmesin

ooooo dondurmaya talim en iyi kesen o tavsiyemdir bende de çok oluyor
Magnumun 6 lısını getirmiş gozum doysun diye birde gagozu merak ediyordum onu almış dolaba istifledim bugün bursa pişiyo temmuz ağustostan Allaha sığınıyorum:/

Annem olsa eminim bu kadar bunalmazdım ki annem olsa bu kadarının olmasına izin vermezdi buralara gelene kadar çok şeyler yaşandı 2012 de kaybettim annemi onun eksikliğide çok etkiliyor beni güvenecek kimsem yok açıkçası babam kendi dünyasında bi adam kardeşim var bitane o da kendine yetemiyo ki bana yetişsin benim ona destek olmam gerekiyo bide kocamla kardeşimin arası da iyi değil bakıyorum yaşadıklarıma da ben bu kadarını iyi kaldırabiliyorum diye düşünüyorum ya da bana ağır geliyor ama aslında o kadarda ağır değil ne bileyim iştee yaaa bunalım bunalım takılıyoruz nolcak sonumuz böyle bilemiyorum

Canım hormonların da etkisi büyük , bunu da aklında tut , normal zamanda daha sakin vereceğin tepkileri , hamilelik dolayısıyla daha şiddetli veriyor olabiliyorsun , eşin açık açık Üstüme gelme diyor , bence tavsiyem zor da olsa bir şey olmamış gibi davranman

İnsan ne kadar sineye çeksede yaşananları unutamıyor söylenen sözleri yapılanları belki de şimdi bu yüzden bu durumdayız geçen sene 3 ay ayrılmıştık ayrıykende rahat bırakmıyor bu seferde çocuğu bahane edip edip bişeyler çıkarıyor şaştım kaldım artık ayrılsan olmuyor birlikte olmuyo nasıl olacak anlamadım

bu geceden sonra daha yalvarsalar gidip ne yüzüne bakarım ne konuşurum onunla zaten kendi kendine oturup düşünüp ne hata yaptım diye bi sonuca varana kadar gerekirse bu doğumu bile tek başıma yaparım kendi kendime dert yanarım yine de ondan zırnık bişey istemem de beklemem de adam bana açık açık senin doğum masrafını karşılayamam dedi zaten bu duyduklarımın üzerine yüzsüzlük yapacak bi kişiliğe sahip değilim bünyem kaldırırsa gerisi sıkıntı değil umarım bu stresle bebeğime bişey olmaz

Basın sağolsun Ne desem bilemedim. Kocanın işleri düzelince hersey düzelecek bence ama işte senin bu dönemlerinin telafisi yok. Allah kolaylik versin Imkan in varsa çok gez arkadaşlarınla kafanı dağıtım. Insan düşündükçe daha kötü oluyor

Aç davanı git babanın evine en azından evladını huzurla doğur..kocanda kendi şımarıklıklarının cezasını çeksin...Allahın gucune gitmesin kınamakta istemiyorum ama nasıl yetiştirilmiş böyle..hamile bir kadının canımı yakınca egosu mu tatmin oluyomuş terbiyesiz sorumsuz adam bile diyemeyecem kusura bakma.

teşekkür ederim Allah razı olsun.Ben yine yaşadığımla çektiğin stresle sıkıntıyla kalacağım adama oğlu olacağını söylediğim halde hiç bir tepki vermedi hep erkek çocuk isterdi çok ilginç geliyo artık acaba başkasımı diyorum ama yediremiyorumda bunu düşünmek bile istemiyorum düşündükçe sarpa sarıyo durum

aslında görülmüş sonuçlanmış bi davamız var şimdi gidip imzaları atsak resmen boşanmış sayılıyoruz ama işte daha önce yaşadım çok zordu çünkü o zamanda rahat vermedi bana şimdi korkuyorum obu halimle o sürece giremem diye zaten aldırmayı biraz o yüzden istedim ama vicdanım el vermez ona da..Anne babasına söylesem onlarıda dinlemiyo ki şaştım artık napıcağımı

teşekkürler maalesef kaloriferli değil soba kurucam mecbur klimayla olmaz die düşünüyorum çocuk için

Günaydın kızlar, hamileliğini Adana'da geçirecek olanlara Allah yardım etsin. Bu ne sıcak ya. Temmuzu düşünemiyorum. Kısmetse iki hafta sonra İstanbul'a dönecem.
ay ay ay hiç sorma ölüyorumm sıcaktan istanbulun gözünü seweyim bende bir haftalığına annemin yanına gidicem inşallah

Katiyyen goruşmeyeceksin ne yaparsa yapsın muhattap olmayacaksın ayrıldığınızı kavratacaksın bilmiyorum kocana karşı kin doldum

Katiyyen goruşmeyeceksin ne yaparsa yapsın muhattap olmayacaksın ayrıldığınızı kavratacaksın bilmiyorum kocana karşı kin doldum

ya işte sen gel bide bana sor onu neler hissediyorumm ah bi bilsennn ynede içim el vermiyo ne safımm yaa hala bi mesaj atsammı bi arasammı diye geçiyo aklımdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…