- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.181
Hayırlı olsun darısı bize inşKizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
Kizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
Hayirli olsun tatlim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...senin haftan nedir birde alttanmi bakti cinsiyet icinKizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin umarim bende ogrenirim bir an once ya :)
Ooo bu poz nasıl yakalanmış ya :)
maşallah maşallahben ilk öğrendiğimde 12. haftamdaydım bak bu pipisi dediğinde gülme krizine girmiştim Allahım korusun hepimizinkini inşallah maşallah subhanallah
Uzulerek soylucem esinin baska bir iliskisi olabilirmiya işte sen gel bide bana sor onu neler hissediyorumm ah bi bilsennn ynede içim el vermiyo ne safımm yaa hala bi mesaj atsammı bi arasammı diye geçiyo aklımdann
Bak ben hamile olmadan once bebek denemelerinde esimle kavga etsem o ay iyiki de hamile kalmamisim baba olmayi hak etmiyorsun diyordum esime icimden.ama hamile kaldiktan sonra hic kavga etmedik o kadar zor hamilelik geciriyorum ki esimde benimle agladi birbirimize daha cok bagkandik.seni cok iyi anliyorum biz destegi en cok bu donemde onemsiyoruzamin inş hepimizinki hayırlı evlat olsun.gerçekten öyle hem hassassınız zaten hiçbişeyi kaldıramıyosunuz koca da anlayışsız olunca böyle şeyler oluyo dün akşam sırf arayı düzeltmek için konuşmaya gitmiştim yanına pişman etti saolsun
Allah tamamına erdirsin , nasıl hissettiniz peki erkek olacagını biraz bizede yardımcı olun :)Âmin kızlar Allah Razı olsun inşallah saglıklıca alırız her bırımız kucağımıza
Usg ye gırmeden çikolata yemiştim fark etti herhalde hareketliydi çünkü küçük sıpam
Anneler hissedermiş gerçekten biliyordum erkek dıyordum hıc şaşırmadım desem yerdir ne kadar şükretsek az
Canim haftama 12+1 dedi alttan degil karnimdan baktiHayirli olsun tatlim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...senin haftan nedir birde alttanmi bakti cinsiyet icin
Canim haftama 12+1 dedi alttan degil karnimdan bakti[/QUOTE
Hain doktorum bana daha cok erken belli olmaz dediben 13 haftaligim birde
Canim haftama 12+1 dedi alttan degil karnimdan bakti
Ikili test kan la mi yapilio?
Nasıl hissettiniz ya ? :) bende rüyamda gördüm bir kadın bana eger hamileysen karnındaki erkek dedigini diyordu rüyada etkiai varmı bilmemBende hissediyodum kizlar erkek diye Hatta defalarca ayni ruyayi gordum isim bile gordum yani ismi bile belli oglusumun :) Rabbim nasip ederse
Detayli bir kan testi yapildi cnm bu randevumda 3. Ayin ilk detayli ekografisiydi
Bende kan verdim ikili test için sonuclar yarın alacam peki bhcg degeriniz kaçtı acaba ikili testte ?Detayli bir kan testi yapildi cnm bu randevumda 3. Ayin ilk detayli ekografisiydi
Doktor ense kalınlığına bakiyor ultrasondan önce, daha sonra da kan veriyorsun. Senin de zamanin gelmiş ama yapmadı mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?