2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah

net mi bizde 13. haftada gittik bize niye %70 erkek dedi bu dr yaa.gözün aydın hayırlı evlat olsun inş

Kizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
Hayirli olsun tatlim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...senin haftan nedir birde alttanmi bakti cinsiyet icin

gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin umarim bende ogrenirim bir an once ya :)

Ooo bu poz nasıl yakalanmış ya :)

maşallah maşallah ben ilk öğrendiğimde 12. haftamdaydım bak bu pipisi dediğinde gülme krizine girmiştim Allahım korusun hepimizinkini inşallah maşallah subhanallah

Âmin kızlar Allah Razı olsun inşallah saglıklıca alırız her bırımız kucağımıza
Usg ye gırmeden çikolata yemiştim fark etti herhalde hareketliydi çünkü küçük sıpam
Anneler hissedermiş gerçekten biliyordum erkek dıyordum hıc şaşırmadım desem yerdir ne kadar şükretsek az

Bak ben hamile olmadan once bebek denemelerinde esimle kavga etsem o ay iyiki de hamile kalmamisim baba olmayi hak etmiyorsun diyordum esime icimden.ama hamile kaldiktan sonra hic kavga etmedik o kadar zor hamilelik geciriyorum ki esimde benimle agladi birbirimize daha cok bagkandik.seni cok iyi anliyorum biz destegi en cok bu donemde onemsiyoruz

Allah tamamına erdirsin , nasıl hissettiniz peki erkek olacagını biraz bizede yardımcı olun :)

Coookkk sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin , @minikim_naz_bnm evet cok net canim fotosunu koymaya caliscam brzdan , pipikin fotosu var :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…