- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.201
Cnm burda doktor degerleri eline vermiyo doktorunda kaliyo ama bitane defter veriyolar hastanede ayni hamilelik kitaplari gibi icinde butin sorularina cvp var ayni Amanda bos sayfalar var doktor her randevuda bebisin gelisimini yaziyo herseyi not ediyo defter année kaliyo kendininde ayri dosyasi oluyo, brz uzun oldu kusura bakma :)Bende kan verdim ikili test için sonuclar yarın alacam peki bhcg degeriniz kaçtı acaba ikili testte ?
Bakti cnm bug un hersey yolunda dedi sukur, ben belcikada yasiyorum burda sistem farkli cnm
Nasıl hissettiniz ya ? :) bende rüyamda gördüm bir kadın bana eger hamileysen karnındaki erkek dedigini diyordu rüyada etkiai varmı bilmem
Anladım canım teşekkür ederim cvp verdigin için bende fransadayım burdada sistem farklı o yüzden kendimce araştırıyorum :) cinsiyette merak işte hamgisi olursa başımız üstüne :)Cnm burda doktor degerleri eline vermiyo doktorunda kaliyo ama bitane defter veriyolar hastanede ayni hamilelik kitaplari gibi icinde butin sorularina cvp var ayni Amanda bos sayfalar var doktor her randevuda bebisin gelisimini yaziyo herseyi not ediyo defter année kaliyo kendininde ayri dosyasi oluyo, brz uzun oldu kusura bakma :)
Gözün aydın canımmKizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
Ay ne güzel duygu ya nedir peki isim söylenen ve düşündügünüz özel degilse:)Cnm ben defalarca ayni ruyayi gordum, bir ses duyuyodum kendimi hamile goruyodum o ses Bana bir oglun olcak ismini de soyle koycaksin diyodu , ona dayanarak hissediyodum
Amin canim Insallah, Rabbim hepimize hayirlisyla saglicakla kucagina almayi nasip eder, Insallah henuz cinsiyet ogrenmemis plan annelerimizde biran once ogrenirler bebislerinin cinsiyetiniHerşey yolunda dediyse süper o zaman :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu :)
Anladım canım teşekkür ederim cvp verdigin için bende fransadayım burdada sistem farklı o yüzden kendimce araştırıyorum :) cinsiyette merak işte hamgisi olursa başımız üstüne :)
Gözün aydın canımm
Uzulerek soylucem esinin baska bir iliskisi olabilirmi
Aynen öyleRica ederim cnm, saglikli olsunda gerisi teferruat cnm
Ay ne güzel duygu ya nedir peki isim söylenen ve düşündügünüz özel degilse:)
Amin canim Insallah, Rabbim hepimize hayirlisyla saglicakla kucagina almayi nasip eder, Insallah henuz cinsiyet ogrenmemis plan annelerimizde biran once ogrenirler bebislerinin cinsiyetini
Aynen cnm saglikli hayirli evlat olsunda cinsiyetin ne onemi varValla doktor bana da kız diye tahminde bulundu ama net değil tabii ki de. Zaten sağlıklı olsun da önemli değil, cinsiyeti onemsemiyorum ben pek
Güzel. Vardır bir anlamı 4 defa aynı rüya aynı isim :)Selim gordum ismini cnm 4 defa gordum hemde Allah izin verirse Selim koycaz ismini
Cokmu oluyo sizde dr önerdigi bişey yokmu bu konuda benim bulantı cok vardı ama kusma yok olsa belki rahatlarım diyorum :) cinsiyetiniz bellimi ?Offf kızlar hala bulanti kusma devam. Var mı benden başka kusmalari devam eden. 16. Haftaya giricem 2 gün sonra bıktım artik
Ne güzel canım erkenden öğrenmişsin ,ben henüz bilmiyorum , çok da merak ediyorum :)Kizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
Bizim yerimize de yüz canımGiydim paletlerimi taktim gozluklerimi cup cup yuzdummmm deniz sezonu acilsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?