2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende kan verdim ikili test için sonuclar yarın alacam peki bhcg degeriniz kaçtı acaba ikili testte ?
Cnm burda doktor degerleri eline vermiyo doktorunda kaliyo ama bitane defter veriyolar hastanede ayni hamilelik kitaplari gibi icinde butin sorularina cvp var ayni Amanda bos sayfalar var doktor her randevuda bebisin gelisimini yaziyo herseyi not ediyo defter année kaliyo kendininde ayri dosyasi oluyo, brz uzun oldu kusura bakma :)

Nasıl hissettiniz ya ? :) bende rüyamda gördüm bir kadın bana eger hamileysen karnındaki erkek dedigini diyordu rüyada etkiai varmı bilmem

Cnm ben defalarca ayni ruyayi gordum, bir ses duyuyodum kendimi hamile goruyodum o ses Bana bir oglun olcak ismini de soyle koycaksin diyodu , ona dayanarak hissediyodum

Anladım canım teşekkür ederim cvp verdigin için bende fransadayım burdada sistem farklı o yüzden kendimce araştırıyorum :) cinsiyette merak işte hamgisi olursa başımız üstüne :)

Herşey yolunda dediyse süper o zaman :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu :)
Amin canim Insallah, Rabbim hepimize hayirlisyla saglicakla kucagina almayi nasip eder, Insallah henuz cinsiyet ogrenmemis plan annelerimizde biran once ogrenirler bebislerinin cinsiyetini

Amin canim Insallah, Rabbim hepimize hayirlisyla saglicakla kucagina almayi nasip eder, Insallah henuz cinsiyet ogrenmemis plan annelerimizde biran once ogrenirler bebislerinin cinsiyetini

Valla doktor bana da kız diye tahminde bulundu ama net değil tabii ki de. Zaten sağlıklı olsun da önemli değil, cinsiyeti onemsemiyorum ben pek

Ankara çoookkk sıcak kızlar kızımla gezmeye gittik ama bittim.şimdi böyleyse temmuz ağustosta napcaz?ama kızımla zaman geçirmeyi özlemişim uzun zamandır başbaşa gidemedik.çok şükür kasık ağrılarım azaldı.hemen çıktık.fıstığım benim üstüme öyle düşüyoki anne yavaş yürü,anne acıktınmı?eşimi aratmadı büyümüşte bana bakıyo yaa.rabbim herkese kız çocuğunu tattırsın çocuklarımıza uzun ömürler versin

Kizlar geldim doktordan oglusumuz olcakmis gosterdi pipiyi :) 3,5 yasinda bir kizim var birde oglum olcak esim cok mutlu vé tabi ben de, Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Insallah
Ne güzel canım erkenden öğrenmişsin ,ben henüz bilmiyorum , çok da merak ediyorum :)
Bana da bilenler erkek diyor bakalım tutacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…