2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cokmu oluyo sizde dr önerdigi bişey yokmu bu konuda benim bulantı cok vardı ama kusma yok olsa belki rahatlarım diyorum :) cinsiyetiniz bellimi ?
Yani 1 gun bulantım az ve kusmuyorsam 3 gün kusmali bulantili ve halsiz geçiriyorum. Bebeğim kız. Kusmak rahatlatmiyor ki kustum tan sonrada bulanti devam ediyor. Çok az kalırsam şu kusuyorum. Ne zaman geçecek bende hevesle bekliyorum

bence gitmemeli giderse dönüşü olmaz çok incelmiş bir çizgi var önlerinde birbirlerinden ümidi kesmiş iki, insan o yüzden birlikte kalmalılar
Evlilik için düşünürsek haklısın ama benim böyle bir durumda önceliği kendim ve çocuklarım olurdu. Ben biraz bencilim sanırım :)

Ay ne güzelmiş , o da hatıra olarak kalır

Senin karnin sivriydi bencede erkek ; ( Benim yayıldı mayali hamur gibi ve kızım oluyor
:))))
Bakalım ne çıkacak
Bulantıların da umarım kısa zamanda geçer canım , biraz da bünyeye göre ve hamileliğe göre değişiyormuş , her bebekte ve her hamilelikte farklı olabiliyormuş , kısa zamanda geçmesini diliyorum

İnş en kısa zamanda geçer valla zor halsizlik ve bel , baş agrısı yaşıyorum bende daha cok

Allah tamamına erdirsin , nasıl hissettiniz peki erkek olacagını biraz bizede yardımcı olun :)
Ben kız çocuğunu cooooookk severim ıkı tane de Dünyalar guzelı Yeğenim var rabbım bağışlasın 10 tane Erkeğe degısmem Bambaşka bır şey kız çocuğu bence
Amma velakın hıs olarak hep erkek Doğdu ıcıme rüyamda da gormuştum ama tersı çıkıyor dıye okudum burada
Beni gören herkes anlamış oğlum olacağını yüzü guzellesıyormus annenın enterasan bı şeklide herkes bı guzellık gelmıs dıyorlardı
Bırde daha küçükken bebegım hateketlıydı annem anladı erkek bebek hemen başlarmış oynamaya kız çocuk bıraz daha geç belli edermıs kendını
Hıc farkı yok aslında kız erkek sadece meraklıyım nasıl olucak ve rabbım nasip ederse 2. Hemen düşünüyorum kızım olsun çoook ama çok ıstıyorum

Cnm ben defalarca ayni ruyayi gordum, bir ses duyuyodum kendimi hamile goruyodum o ses Bana bir oglun olcak ismini de soyle koycaksin diyodu , ona dayanarak hissediyodum

Isim olarak da hep Efe istiyoruz önüne bır ısım daha tabi ama rüya da hayal meyal Muhammed filan koyun denılıyordu

Bende o konuda rahattım canım doktor da kadın olunca Zaten bebeğe zarar veren bir uygulama olsa bakmazlar rahatlık en güzeli =)

Büyük ihtimalle geçirmişsindir canım :) Bende salam sosis filan bol bol yedim öncesinde hayvanlarla da aram iyidir tuttuğumu severim..zaten kayınvalidemin kedisi serseri bildiğin gündüz sokakta gece evde hiçbirinden olmasa ondan bulaşmıştır, sonuç ben önceden geçirmişim

Bugün bir baş ağrım var , çok rahatsızlık veriyor , ilk kez başım ağrıyor hamileliğin başından beri :/

Ben senin için dedim yav Erkek adam suslenmez aklını karistirma kizanin

ay napayım bu aralar iq seviyem iki haneli rakamlara düştü hep yanlış anlıyorum onu sormadık ki diyorlar süslü derken karizmatik yapcam tabi giyerse gömlek filan yoksa eşofman altı üstüne ben 10 tişört

Bende çok süslü değilim açıkcası giyinmesini severim ama takıp takıştırmasını sevmem en fazla saat ve minik bir kolye, makyaj yaparım her gün ama abartmam saçım düz zaten hiç oynamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…