- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.221
Yani 1 gun bulantım az ve kusmuyorsam 3 gün kusmali bulantili ve halsiz geçiriyorum. Bebeğim kız. Kusmak rahatlatmiyor ki kustum tan sonrada bulanti devam ediyor. Çok az kalırsam şu kusuyorum. Ne zaman geçecek bende hevesle bekliyorumCokmu oluyo sizde dr önerdigi bişey yokmu bu konuda benim bulantı cok vardı ama kusma yok olsa belki rahatlarım diyorum :) cinsiyetiniz bellimi ?
Senin karnin sivriydi bencede erkek ; ( Benim yayıldı mayali hamur gibi ve kızım oluyorNe güzel canım erkenden öğrenmişsin ,ben henüz bilmiyorum , çok da merak ediyorum :)
Bana da bilenler erkek diyor bakalım tutacak mı :)
Evlilik için düşünürsek haklısın ama benim böyle bir durumda önceliği kendim ve çocuklarım olurdu. Ben biraz bencilim sanırım :)bence gitmemeli giderse dönüşü olmaz çok incelmiş bir çizgi var önlerinde birbirlerinden ümidi kesmiş iki, insan o yüzden birlikte kalmalılar
Ay ne güzelmiş , o da hatıra olarak kalırCnm burda doktor degerleri eline vermiyo doktorunda kaliyo ama bitane defter veriyolar hastanede ayni hamilelik kitaplari gibi icinde butin sorularina cvp var ayni Amanda bos sayfalar var doktor her randevuda bebisin gelisimini yaziyo herseyi not ediyo defter année kaliyo kendininde ayri dosyasi oluyo, brz uzun oldu kusura bakma :)
:))))Senin karnin sivriydi bencede erkek ; ( Benim yayıldı mayali hamur gibi ve kızım oluyor
İnş en kısa zamanda geçer valla zorYani 1 gun bulantım az ve kusmuyorsam 3 gün kusmali bulantili ve halsiz geçiriyorum. Bebeğim kız. Kusmak rahatlatmiyor ki kustum tan sonrada bulanti devam ediyor. Çok az kalırsam şu kusuyorum. Ne zaman geçecek bende hevesle bekliyorum
Ben kız çocuğunu cooooookk severim ıkı tane de Dünyalar guzelı Yeğenim var rabbım bağışlasın 10 tane Erkeğe degısmem Bambaşka bır şey kız çocuğu benceAllah tamamına erdirsin , nasıl hissettiniz peki erkek olacagını biraz bizede yardımcı olun :)
Cnm ben defalarca ayni ruyayi gordum, bir ses duyuyodum kendimi hamile goruyodum o ses Bana bir oglun olcak ismini de soyle koycaksin diyodu , ona dayanarak hissediyodum
ben dün direk soyundum alttan muayene için güldü doktor dur bi bakalım karnından dedi yok dedim direk alttan bak uğrqaşmayalım seviyorum böyle hastaları dedi tamam korkmak farklı da doktorun bebeğe zarar vereceğini düşünen hastalar varmış o yüzden baktırmıyorlarmış alttan
Sagol canim insallah:))))
Bakalım ne çıkacak
Bulantıların da umarım kısa zamanda geçer canım , biraz da bünyeye göre ve hamileliğe göre değişiyormuş , her bebekte ve her hamilelikte farklı olabiliyormuş , kısa zamanda geçmesini diliyorum
Kısa zamanda bitsin inşallah. Sözde 2. Trimester rahat gececektiİnş en kısa zamanda geçer valla zorhalsizlik ve bel , baş agrısı yaşıyorum bende daha cok
Benim gibi hala toxoplazma testinin sonucunu bilmeyen ya da yaptırmayan var mı ?
Sonucu yarın alacağım , umarım güzel olur , biz dışarıdan yemek de söylüyoruz , örneğin döner , lahmacun gibi
Biraz evham yaptım şimdi...
6 yıl evde kedim vardı , geçen yıl öldü maalesef , sokaktaki kedileri geçici süre eve alıp bakmışlığımız var , sokakta sayısız kedi besledim , ellerimde tırmıklar dahi oluyordu sık sık , dayanamayıp birçoğunu seviyordum , hamilelikten sonra uzak duruyorum , iki kere köpek ısırdı , hayvanlarla içli dışlı sürem çok :)
Zamanında bolca yazması ayıp çiğ pastırma,salam da yedim , geçirmişimdir değil mi şu toxoplazmayı önceden ?
Benim de sivri ama kiz:) teori çöktüSenin karnin sivriydi bencede erkek ; ( Benim yayıldı mayali hamur gibi ve kızım oluyor
Ben senin için dedim yavErkek adam suslenmez aklını karistirma kizanin
Bugün bir baş ağrım var , çok rahatsızlık veriyor , ilk kez başım ağrıyor hamileliğin başından beri :/
Benim ilk hamileligimde cok vardı kusmam ama 12 nci haftaya girdim şıp kesildi kusmalar inş sizinde geçerKısa zamanda bitsin inşallah. Sözde 2. Trimester rahat gececekti
Kızlar makyaj yapıyor musunuz ? Makyaja ne zaman başlayabilirim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?