2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kesinlikle öyle katılıyorum . Erken dönemde hareketleri hissederken nasıl bir hareket vede kaç haftalıktı ? Bence ismi muhammed efe yapın :)

Offf kızlar hala bulanti kusma devam. Var mı benden başka kusmalari devam eden. 16. Haftaya giricem 2 gün sonra bıktım artik
Bulanti hapi kullanmazsam bende cikartiyorum.cidden daynilcak gibi degil suan da cok midem bulaniyor.doktor 16.haftaya kadar surer dedi bir kurtulsaydikta hamileligi doya doya yasasaydik

Çok doğru birşey demişsin, bunu yapmadan mutlu olamazsın...
esiyle mutlu olan kadınlar eşi kusursuz oldugu için değil belki de oldugu gibi kabul edebildiklerinden mutlulardır.

Benim bebegime de doktor kiz dedi.etraftan da kiz bebekte hamilelik zor gecer diyorlar acaba bir ikgisi var mi? 3 ay dolsun gecer dedi doktor simdi 4 ay dolsun diyor umarim tum hamilelik boyle gecmez

Kızlar makyaj yapıyor musunuz ? Makyaja ne zaman başlayabilirim acaba ?
Canim geçenlerde roll-on'u da sen sormuştun dimi? Valla ben kullanıyorum banyodan sonra hala.Sen raporlusun tabii ben hergün okula gidiyorum,mecburen makyaj da yapıyorum.Pudra,allik,goz kalemi bir de ruj.Zaten bu zararlılardan nereye kadar kalacağımızı saniyoruz ki..Sabun,sampuan,dus jeli,bulaşık deterjani ve daha bir sürü sey...Birine yakalanmasan başka birine mutlaka yakalanıyorsun.Hepsinin icinde var birşeyler.Allah'a emanetiz valla miniklerle

Bend eyapiyorum. En azından pudra rimel sürüyorum. Mineral makyaj ürünleri kullanıyorum daha az zararlı diye

16 da geçse raziyim Seninde kızdı dimi. Kızlar mi kusturuyor acaba :)
Hayirli evlat dogurmak kolay degil diye avutuyrm kendimi ama su hamileligin tadi ne zman cikacak?mide sorunu ,bulanti,kabizlik,gaz sorunu,troid sorunu daha bir sey cikmasa bari ...kiz cocuk diye mi ilk hamilelik diye mi anlamadim ki

Benim bebegime de doktor kiz dedi.etraftan da kiz bebekte hamilelik zor gecer diyorlar acaba bir ikgisi var mi? 3 ay dolsun gecer dedi doktor simdi 4 ay dolsun diyor umarim tum hamilelik boyle gecmez
Oyle diyorlar evet bana da bu yüzden hep erkek dedi arkadaslarim.Gobegimde sivri,daha bir guzellik de geldi de diyorlar ama ben butun bu teorileri yıktım tatlimdr'um Kiz gibi dedi.Ama ben artık gibisini düşünmüyorum bunu duyduğumdan beri kızım diye seviyorum onu

Bugün bir baş ağrım var , çok rahatsızlık veriyor , ilk kez başım ağrıyor hamileliğin başından beri :/
Benim de ne zman tansiyonum dusse basim agriyor.bugun yine gozlerim karardi karincalandi bas agrisi basladi daha da gecmedi.senin tansiyonun nasil

Ben her gün yapıyorum canım, işyerine bakımsız gelmek beni psikolojik olarak yıpratır ayrıca iki rimel bir pudradan zarar geleceğini düşünmüyorum.
Bende cakistigim icin makyaj yapiyorum.7 haftaliktan 12.haftaya kadar raporlu oldugum icin yapmadim ama 12.haftadan sonra ise giderken hep yaptim

Belki Dr yanilmistir :)
Haftaya netleşecek gibi :) Valla en basından beri sadece saglikli,hayırlı bir cocuk icin dua ettim.Kizim olacağına kendimi epey inanadirmis olsam ve buna Cok sevinsem de haftaya erkek derse de üzülmem.Demek ki buymuş hayırlısı derim Ama sanki her eve bir kiz gerek

Bend eyapiyorum. En azından pudra rimel sürüyorum. Mineral makyaj ürünleri kullanıyorum daha az zararlı diye
Benimkiler mineral de degil.Yeni bir sey almadım,elimde ne varsa onları kullanıyorum.Ama en alta nemlendirici ve gunes kremi sürüyorum,direk tenime temas etmiyor diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…