- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.241
Kesinlikle öyle katılıyorum . Erken dönemde hareketleri hissederken nasıl bir hareket vede kaç haftalıktı ? Bence ismi muhammed efe yapın :)Ben kız çocuğunu cooooookk severim ıkı tane de Dünyalar guzelı Yeğenim var rabbım bağışlasın 10 tane Erkeğe degısmem Bambaşka bır şey kız çocuğu bence
Amma velakın hıs olarak hep erkek Doğdu ıcıme rüyamda da gormuştum ama tersı çıkıyor dıye okudum burada
Beni gören herkes anlamış oğlum olacağını yüzü guzellesıyormus annenın enterasan bı şeklide herkes bı guzellık gelmıs dıyorlardı
Bırde daha küçükken bebegım hateketlıydı annem anladı erkek bebek hemen başlarmış oynamaya kız çocuk bıraz daha geç belli edermıs kendını
Hıc farkı yok aslında kız erkek sadece meraklıyım nasıl olucak ve rabbım nasip ederse 2. Hemen düşünüyorum kızım olsun çoook ama çok ıstıyorum
Isim olarak da hep Efe istiyoruz önüne bır ısım daha tabi ama rüya da hayal meyal Muhammed filan koyun denılıyordu
Bulanti hapi kullanmazsam bende cikartiyorum.cidden daynilcak gibi degil suan da cok midem bulaniyor.doktor 16.haftaya kadar surer dedi bir kurtulsaydikta hamileligi doya doya yasasaydikOfff kızlar hala bulanti kusma devam. Var mı benden başka kusmalari devam eden. 16. Haftaya giricem 2 gün sonra bıktım artik
Şuan anlattıkların benim eşime çok benziyor. Ben de bir sürü borcu var sanırdım kenarda parası cıkardı. Ben zor durumdayken ailesine saçma sapan yardım ederdi falan. Asla oturup ciddi konusamazsın cuNku tamamen içine kapanıktır. Ben ona alıştım, ailesinden çocuklugundan kaynaklı oldugunu da biliyorum o yüzden kendi haline bırskıyorum. Madem maddi cok sorunun yok, çok kötü huyları da yok o halde bence iş konusunda müdahale etmemelisin. Belki kendi bile henüz nerde mutlu olacagını keşfetmemiştir. Aklımızda erkekleri oturttuğuöuz kalıplar var ve seni cok iyi anlıyorum ama esiyle mutlu olan kadınlar eşi kusursuz oldugu için değil belki de oldugu gibi kabul edebildiklerinden mutlulardır. Dikkate alırsan nacizane tavsiyem hamilelikte ani karar verme. Beynini boşalt ve sadece kendinle bebeğe odaklan.
16 da geçse raziyimBulanti hapi kullanmazsam bende cikartiyorum.cidden daynilcak gibi degil suan da cok midem bulaniyor.doktor 16.haftaya kadar surer dedi bir kurtulsaydikta hamileligi doya doya yasasaydik
Benim bebegime de doktor kiz dedi.etraftan da kiz bebekte hamilelik zor gecer diyorlar acaba bir ikgisi var mi? 3 ay dolsun gecer dedi doktor simdi 4 ay dolsun diyor umarim tum hamilelik boyle gecmezYani 1 gun bulantım az ve kusmuyorsam 3 gün kusmali bulantili ve halsiz geçiriyorum. Bebeğim kız. Kusmak rahatlatmiyor ki kustum tan sonrada bulanti devam ediyor. Çok az kalırsam şu kusuyorum. Ne zaman geçecek bende hevesle bekliyorum
Belki Dr yanilmistir :)Benim de sivri ama kiz:) teori çöktü
Canim geçenlerde roll-on'u da sen sormuştun dimi? Valla ben kullanıyorum banyodan sonra hala.Sen raporlusun tabiiKızlar makyaj yapıyor musunuz ? Makyaja ne zaman başlayabilirim acaba ?
Arkadaşımın iki kızı var ikisindede dokuz ay kusmayla geçti16 da geçse raziyimSeninde kızdı dimi. Kızlar mi kusturuyor acaba :)
Bend eyapiyorum. En azından pudra rimel sürüyorum. Mineral makyaj ürünleri kullanıyorum daha az zararlı diyeCanim geçenlerde roll-on'u da sen sormuştun dimi? Valla ben kullanıyorum banyodan sonra hala.Sen raporlusun tabiiben hergün okula gidiyorum,mecburen makyaj da yapıyorum.Pudra,allik,goz kalemi bir de ruj.Zaten bu zararlılardan nereye kadar kalacağımızı saniyoruz ki..Sabun,sampuan,dus jeli,bulaşık deterjani ve daha bir sürü sey...Birine yakalanmasan başka birine mutlaka yakalanıyorsun.Hepsinin icinde var birşeyler.Allah'a emanetiz valla miniklerle
Hayirli evlat dogurmak kolay degil diye avutuyrm kendimi ama su hamileligin tadi ne zman cikacak?mide sorunu ,bulanti,kabizlik,gaz sorunu,troid sorunu daha bir sey cikmasa bari ...kiz cocuk diye mi ilk hamilelik diye mi anlamadim ki16 da geçse raziyimSeninde kızdı dimi. Kızlar mi kusturuyor acaba :)
Oyle diyorlar evet bana da bu yüzden hep erkek dedi arkadaslarim.Gobegimde sivri,daha bir guzellik de geldi de diyorlar ama ben butun bu teorileri yıktım tatlimBenim bebegime de doktor kiz dedi.etraftan da kiz bebekte hamilelik zor gecer diyorlar acaba bir ikgisi var mi? 3 ay dolsun gecer dedi doktor simdi 4 ay dolsun diyor umarim tum hamilelik boyle gecmez
Benimde annemin 9 ay kusmali geçmiş 2 gebeligide. Ne yapalım hayırlısı neyse o olsun.Arkadaşımın iki kızı var ikisindede dokuz ay kusmayla geçti
Peki karnınız açkenmi tokkenmi kısuyosunuz aç iken daha cok bulantı olurmuşta16 da geçse raziyimSeninde kızdı dimi. Kızlar mi kusturuyor acaba :)
Evet hayırlısı katlanacaz hepsine :)Benimde annemin 9 ay kusmali geçmiş 2 gebeligide. Ne yapalım hayırlısı neyse o olsun.
Benim de ne zman tansiyonum dusse basim agriyor.bugun yine gozlerim karardi karincalandi bas agrisi basladi daha da gecmedi.senin tansiyonun nasilBugün bir baş ağrım var , çok rahatsızlık veriyor , ilk kez başım ağrıyor hamileliğin başından beri :/
Bende cakistigim icin makyaj yapiyorum.7 haftaliktan 12.haftaya kadar raporlu oldugum icin yapmadim ama 12.haftadan sonra ise giderken hep yaptimBen her gün yapıyorum canım, işyerine bakımsız gelmek beni psikolojik olarak yıpratır ayrıca iki rimel bir pudradan zarar geleceğini düşünmüyorum.
Ben genellikle yiyip çıkarıyorum. Sonra tekrar yiyorum :) Aç kalmamaya gayret ediyorum ama sabah midem boskende kusuyorum. Fark etmiyor yaniPeki karnınız açkenmi tokkenmi kısuyosunuz aç iken daha cok bulantı olurmuşta
Haftaya netleşecek gibi :) Valla en basından beri sadece saglikli,hayırlı bir cocuk icin dua ettim.Kizim olacağına kendimi epey inanadirmis olsam ve buna Cok sevinsem de haftaya erkek derse de üzülmem.Demek ki buymuş hayırlısı derimBelki Dr yanilmistir :)
Ay güldürdünüz beni nasıl bir cevap verme şekliydi o herşekilde kusarım ben der gibi :)) allah ta sizi güldürsünBen genellikle yiyip çıkarıyorum. Sonra tekrar yiyorum :) Aç kalmamaya gayret ediyorum ama sabah midem boskende kusuyorum. Fark etmiyor yani
Benimkiler mineral de degil.Yeni bir sey almadım,elimde ne varsa onları kullanıyorum.Ama en alta nemlendirici ve gunes kremi sürüyorum,direk tenime temas etmiyor diye avutuyorum kendimiBend eyapiyorum. En azından pudra rimel sürüyorum. Mineral makyaj ürünleri kullanıyorum daha az zararlı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?