2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bana 12.ve 13.haftada kiz dedi doktorum hemde %90...teorilere bakma benimde cnm hic eksi cekmiyor tatli cekiyor arada.bende kiz olduguna inandim hep erkek hissediyordum ama esimde kizda hamilelik zor gecermis bizimki kiz diyordu cinsiyet ogrenirken erkek demesini beklerken kiz dedi şok oldun

Benimkiler mineral de degil.Yeni bir sey almadım,elimde ne varsa onları kullanıyorum.Ama en alta nemlendirici ve gunes kremi sürüyorum,direk tenime temas etmiyor diye avutuyorum kendimi
Ben nemlendirici mi organik aldim gunes kremini de hamileler icin olanindan aldim.goz alti kapaticimda ve alligimda paraben yok ama fondotenin icerigini bilmiyrm.zaten yapilan arastirmalra gore makyajin zarari oldugu kanitlanmamis

Nasıl zorlukları vardı mesela teorilere güvenmemek lazım ama merak ediyoruz işte :)

Ben kendimi kız diye çok kaptırmıstım doktor erkek deyince hayıırrr öyle demeyin diye bir mızmızkandım güldü. Her eve kız olayına katılıyorum ama tek tesellim erkek cocukları anneye duskun olurmus aslan oglum :) benim yerime de kızlarınızı cok güzel giydirip süsleyin ah ah

Aslanlar gibi olsun oğlunuz inşallah :) Kizin da erkeğin de hayırlısı hayirsizi oluyor.Bizimkiler hayırlı olsun inşallah.Sizin de belki 2.'si Kiz olur

Nasıl zorlukları vardı mesela teorilere güvenmemek lazım ama merak ediyoruz işte :)
5 haftaliktan sonra surekli mide bulantisi cektim ve mide agrilarim basladi.sonra amilaz diye bir enzim vardi haddinden fazla yukseldi hastaneye yatis yaptilar 10 gun hastanede serumla beslendim.pankreas iltihabi demislerdi mide ulseri olarak taburcu oldum halen degerim dusmedi.5 haftadan 12.haftaya kadar 10 kg verdim simdi 1kg ancak aldim.halen mide bulantim devam ediyor kabizlik karin agrisi mide sorunlari devam.iste boyle zor bir hamilelik ve halen son surat devam

Ikisininde yeri ayrı sanırım. Bir kız bir oğlan en iyisi :) Gerci ben kesinlikle başka çocuk istemiyorum

Ayy ayy nasıl zor geçmiş öyle bende benimkine zor diyordum :) allah yardım etsin inş en kısa zamanda geçer sorunlarınız

Kizlar meraba
Doktor seciminizi tamamladiniz mi. Ben hala ariyorum. Ist.Atasehir-umraniye civarinda tam tesekkullu iyi bi hst olursa cok iyi olacak ama bi turlu karar veremedim ya. Onerilerinizi bekliyorum ozel sagligim var ama buna ragmen kararsizlik cok kotu iste. Sizler nerelere hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Ayy ayy nasıl zor geçmiş öyle bende benimkine zor diyordum :) allah yardım etsin inş en kısa zamanda geçer sorunlarınız
Sorduguna pisman oldun galiba ☺kim bilir benden zor hamilelik gecirende vardir.ben bu surecte ne kadar az sukur ettigimi dunyanin bos oldugunu anladim.hayatta herseyi doya doya yasamak lazim ani yasamak lazim.insallah tum hamilelerin skntılari biran once gecer de hamileligin tadini cikaririz

Yok estagfirullah pişman olmadım tabiki :) sadece üzüldüm . Ama geçecektir bunlar tadını çıkaralım dediginiz gibi .

Valla allah nasip ederse bende bir kız bir erkek isterim ama allah neyi nasil ederse o yaşanır bakalım . Neden kesinlikle başka düşünmeyeceksiniz kardeş ister bence cocuk ya
Bana simdiden 2.bebegi soyluyirlar.bu zor surecin daha baslangicinda bende 2.yi dusunmuyorum cunku daha konusmak icin cok erken.bu zor gunler unutulmazsa zor 2.si Allah bebegimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin sonrasini dusunuruz.bende tek cocuktan yana degilim ama bazen sartlar onu gerektiriyor

Erkek çocukları da güzel güzel giydirilir , minicik kot pantolon , minicik gömlekler,minik eşofmanlarıyla ne de şık olurlar :) Bandana bağlarsın annesi :) şık bereler bile vardır
Ben çocukta büyümüş de küçülmüş giysilerine bayılıyorum,böyle bebek giysisi gibi değil de ,büyükler ne giyiyorsa onun miniklerinden :)

Benim de ne zman tansiyonum dusse basim agriyor.bugun yine gozlerim karardi karincalandi bas agrisi basladi daha da gecmedi.senin tansiyonun nasil

Merak ettim,ölçtüm şimdi , bir süredir de ölmüyordum , iyi çıktı 11.5 / 7.5 , ondan değil demek

Benim halsizlik cok var ilk haftalardan beri bel agrısı ve bir haftadr baş agrısı felaket, kokulara karşı bulantım var ama kusmuyorum bazı yemeklere bakımca midem bulanıyo yemek yapmak iskence oluyo bazen
Benim bel fitigim da var ☺Allahtan cok agrim olmuyor.bas agrisi tansiyonum duaunce oluyor.yemek konusuna gelince ben 2 aydir yemek yapamiyorum .sukur sukur hep sukur☺

Benim 9/6 cikiyor senin iyi cikmis.ama hamilelikte bas agrisina da normal diyorlar.doktorlara gore her sey normal zaten ☺

Yazdıklarınızı çok rahatsız edici buldum. Kadından önce insanız biz. Evet herkes yapıcı olmalı. AMA şuan eşinin yapıcı olma vakti. Siz de hamilesiniz. Nekadar duygu değişikliği oluyor insanda.
Dükkan da çok musait nedemek? Hayatım da böyle bir şey duymadım. Varsa içinde, zaten ne hali varda görsün. Siz çok Türk filmi izlemişsiniz bence.
Burada en mantıklı olan şey terapi. Zaten ona da yanaşmıyormuş.
Biyerde saygı bitmişse ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz. Bir gecelik fantazi numaraları evliliği kurtarmaz.
Ben herzaman herkesin uzlaşmasından yanayım. Kadınların bazen nekadar abartığını bile konuştuk burada. Fakat bu durumda kadın herşeyi denemiş. Bukadarda değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…