- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.261
Bana 12.ve 13.haftada kiz dedi doktorum hemde %90...teorilere bakma benimde cnm hic eksi cekmiyor tatli cekiyor arada.bende kiz olduguna inandim hep erkek hissediyordum ama esimde kizda hamilelik zor gecermis bizimki kiz diyordu cinsiyet ogrenirken erkek demesini beklerken kiz dedi şok oldunOyle diyorlar evet bana da bu yüzden hep erkek dedi arkadaslarim.Gobegimde sivri,daha bir guzellik de geldi de diyorlar ama ben butun bu teorileri yıktım tatlimdr'um Kiz gibi dedi.Ama ben artık gibisini düşünmüyorum bunu duyduğumdan beri kızım diye seviyorum onu
Ben nemlendirici mi organik aldim gunes kremini de hamileler icin olanindan aldim.goz alti kapaticimda ve alligimda paraben yok ama fondotenin icerigini bilmiyrm.zaten yapilan arastirmalra gore makyajin zarari oldugu kanitlanmamisBenimkiler mineral de degil.Yeni bir sey almadım,elimde ne varsa onları kullanıyorum.Ama en alta nemlendirici ve gunes kremi sürüyorum,direk tenime temas etmiyor diye avutuyorum kendimi
Nasıl zorlukları vardı mesela teorilere güvenmemek lazım ama merak ediyoruz işte :)Bana 12.ve 13.haftada kiz dedi doktorum hemde %90...teorilere bakma benimde cnm hic eksi cekmiyor tatli cekiyor arada.bende kiz olduguna inandim hep erkek hissediyordum ama esimde kizda hamilelik zor gecermis bizimki kiz diyordu cinsiyet ogrenirken erkek demesini beklerken kiz dedi şok oldun
Ben kendimi kız diye çok kaptırmıstım doktor erkek deyince hayıırrr öyle demeyin diye bir mızmızkandım güldü. Her eve kız olayına katılıyorum ama tek tesellim erkek cocukları anneye duskun olurmus aslan oglum :) benim yerime de kızlarınızı cok güzel giydirip süsleyin ah ahHaftaya netleşecek gibi :) Valla en basından beri sadece saglikli,hayırlı bir cocuk icin dua ettim.Kizim olacağına kendimi epey inanadirmis olsam ve buna Cok sevinsem de haftaya erkek derse de üzülmem.Demek ki buymuş hayırlısı derimAma sanki her eve bir kiz gerek
Aslanlar gibi olsun oğlunuz inşallah :) Kizin da erkeğin de hayırlısı hayirsizi oluyor.Bizimkiler hayırlı olsun inşallah.Sizin de belki 2.'si Kiz olurBen kendimi kız diye çok kaptırmıstım doktor erkek deyince hayıırrr öyle demeyin diye bir mızmızkandım güldü. Her eve kız olayına katılıyorum ama tek tesellim erkek cocukları anneye duskun olurmus aslan oglum :) benim yerime de kızlarınızı cok güzel giydirip süsleyin ah ah
5 haftaliktan sonra surekli mide bulantisi cektim ve mide agrilarim basladi.sonra amilaz diye bir enzim vardi haddinden fazla yukseldi hastaneye yatis yaptilar 10 gun hastanede serumla beslendim.pankreas iltihabi demislerdi mide ulseri olarak taburcu oldum halen degerim dusmedi.5 haftadan 12.haftaya kadar 10 kg verdim simdi 1kg ancak aldim.halen mide bulantim devam ediyor kabizlik karin agrisi mide sorunlari devam.iste boyle zor bir hamilelik ve halen son surat devamNasıl zorlukları vardı mesela teorilere güvenmemek lazım ama merak ediyoruz işte :)
Ikisininde yeri ayrı sanırım. Bir kız bir oğlan en iyisi :) Gerci ben kesinlikle başka çocuk istemiyorumHaftaya netleşecek gibi :) Valla en basından beri sadece saglikli,hayırlı bir cocuk icin dua ettim.Kizim olacağına kendimi epey inanadirmis olsam ve buna Cok sevinsem de haftaya erkek derse de üzülmem.Demek ki buymuş hayırlısı derimAma sanki her eve bir kiz gerek
Aman hepsi aynı bana sorarsan. Bende mineral deyip kendimi kandiriyorum :)Benimkiler mineral de degil.Yeni bir sey almadım,elimde ne varsa onları kullanıyorum.Ama en alta nemlendirici ve gunes kremi sürüyorum,direk tenime temas etmiyor diye avutuyorum kendimi
Ayy ayy nasıl zor geçmiş öyle bende benimkine zor diyordum :) allah yardım etsin inş en kısa zamanda geçer sorunlarınız5 haftaliktan sonra surekli mide bulantisi cektim ve mide agrilarim basladi.sonra amilaz diye bir enzim vardi haddinden fazla yukseldi hastaneye yatis yaptilar 10 gun hastanede serumla beslendim.pankreas iltihabi demislerdi mide ulseri olarak taburcu oldum halen degerim dusmedi.5 haftadan 12.haftaya kadar 10 kg verdim simdi 1kg ancak aldim.halen mide bulantim devam ediyor kabizlik karin agrisi mide sorunlari devam.iste boyle zor bir hamilelik ve halen son surat devam
Valla allah nasip ederse bende bir kız bir erkek isterim ama allah neyi nasil ederse o yaşanır bakalım . Neden kesinlikle başka düşünmeyeceksiniz kardeş ister bence cocuk yaIkisininde yeri ayrı sanırım. Bir kız bir oğlan en iyisi :) Gerci ben kesinlikle başka çocuk istemiyorum
Sorduguna pisman oldun galiba ☺kim bilir benden zor hamilelik gecirende vardir.ben bu surecte ne kadar az sukur ettigimi dunyanin bos oldugunu anladim.hayatta herseyi doya doya yasamak lazim ani yasamak lazim.insallah tum hamilelerin skntılari biran once gecer de hamileligin tadini cikaririzAyy ayy nasıl zor geçmiş öyle bende benimkine zor diyordum :) allah yardım etsin inş en kısa zamanda geçer sorunlarınız
Yok estagfirullah pişman olmadım tabiki :) sadece üzüldüm . Ama geçecektir bunlar tadını çıkaralım dediginiz gibi .Sorduguna pisman oldun galiba ☺kim bilir benden zor hamilelik gecirende vardir.ben bu surecte ne kadar az sukur ettigimi dunyanin bos oldugunu anladim.hayatta herseyi doya doya yasamak lazim ani yasamak lazim.insallah tum hamilelerin skntılari biran once gecer de hamileligin tadini cikaririz
Bana simdiden 2.bebegi soyluyirlar.bu zor surecin daha baslangicinda bende 2.yi dusunmuyorum cunku daha konusmak icin cok erken.bu zor gunler unutulmazsa zor 2.si Allah bebegimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin sonrasini dusunuruz.bende tek cocuktan yana degilim ama bazen sartlar onu gerektiriyorValla allah nasip ederse bende bir kız bir erkek isterim ama allah neyi nasil ederse o yaşanır bakalım . Neden kesinlikle başka düşünmeyeceksiniz kardeş ister bence cocuk ya
Gecse de cikarsak biran once ☺sen ne zorluklar yasadin.Yok estagfirullah pişman olmadım tabiki :) sadece üzüldüm . Ama geçecektir bunlar tadını çıkaralım dediginiz gibi .
Benim halsizlik cok var ilk haftalardan beri bel agrısı ve bir haftadr baş agrısı felaket, kokulara karşı bulantım var ama kusmuyorum bazı yemeklere bakımca midem bulanıyo yemek yapmak iskence oluyo bazenGecse de cikarsak biran once ☺sen ne zorluklar yasadin.
Erkek çocukları da güzel güzel giydirilir , minicik kot pantolon , minicik gömlekler,minik eşofmanlarıyla ne de şık olurlar :) Bandana bağlarsın annesi :) şık bereler bile vardırBen kendimi kız diye çok kaptırmıstım doktor erkek deyince hayıırrr öyle demeyin diye bir mızmızkandım güldü. Her eve kız olayına katılıyorum ama tek tesellim erkek cocukları anneye duskun olurmus aslan oglum :) benim yerime de kızlarınızı cok güzel giydirip süsleyin ah ah
Benim de ne zman tansiyonum dusse basim agriyor.bugun yine gozlerim karardi karincalandi bas agrisi basladi daha da gecmedi.senin tansiyonun nasil
Benim bel fitigim da var ☺Allahtan cok agrim olmuyor.bas agrisi tansiyonum duaunce oluyor.yemek konusuna gelince ben 2 aydir yemek yapamiyorum .sukur sukur hep sukur☺Benim halsizlik cok var ilk haftalardan beri bel agrısı ve bir haftadr baş agrısı felaket, kokulara karşı bulantım var ama kusmuyorum bazı yemeklere bakımca midem bulanıyo yemek yapmak iskence oluyo bazen
Benim 9/6 cikiyor senin iyi cikmis.ama hamilelikte bas agrisina da normal diyorlar.doktorlara gore her sey normal zaten ☺Erkek çocukları da güzel güzel giydirilir , minicik kot pantolon , minicik gömlekler,minik eşofmanlarıyla ne de şık olurlar :) Bandana bağlarsın annesi :) şık bereler bile vardır
Ben çocukta büyümüş de küçülmüş giysilerine bayılıyorum,böyle bebek giysisi gibi değil de ,büyükler ne giyiyorsa onun miniklerinden :)
Merak ettim,ölçtüm şimdi , bir süredir de ölmüyordum , iyi çıktı 11.5 / 7.5 , ondan değil demek
sonuç olarak babası yokmuş yani anne ne alırsa alsın babanın aldığının yerini tutmaz sonuç olarak babanın yerini tutmaz sen hem anne olursun hem baba ama nereye kadar yorulmayacakmısın seninde bi hayat olmayacak mı sen kendini üzüp de her dediğini her yaptığını kafana takarsan evdeki çocuk karnındakinden çok etkilenir bana sorarsan evdeki daha önemli eşin aslında biraz ilgi beklio gibi senden destek mesela karışmak gibi olmasın ama akşam bir tavrını değiştirsen deneme amaçlı bira yanına gitsen konuşamaya çalısan kadınlığını kullansan yorukdun sende desen masaj falan yapsan sonuç olarak seni başka bir kadınla aldatmamış ama ona da az kalmış yani evdekinden mutlu olmayan erkek dışarı açar gözünü ki sizin dükkan yüzünden müsait dükkanı kapatmamasını söyle sadece biraz vakit geçirmeyi teklif et sen bir KADIN sın nerede ne yapman gerektiğini gayet iyi bilirsin kocan o senin öküz olabilir ama huyuna git bakalım sadece bu gece kavga etmek istemediğini söyle akşamınız eğer güzel geçerse bebeği aldırmak istediğini söyle masraf olmasın diye bak tepkiyi ve sahiplenmeyi görürsün o zaman sana ve bebeğine karşı yaşın kaç bilmiyorum tatlım ama 16 yıldır sadece erkeklerin çalıştığı yerlerde çalıştım bana bir şans ver bu gece eğer o da olmazsa yarın yeni bişeyler düşünürüz senin için ama unutma bu gecenin kralı o gibi davranmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?