2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben goguslerime 7.haftada basladim cunku vok sismislerdi. 2 haftadirda karnima,kalcalarima suruyorum

Aslanlar gibi olsun oğlunuz inşallah :) Kizin da erkeğin de hayırlısı hayirsizi oluyor.Bizimkiler hayırlı olsun inşallah.Sizin de belki 2.'si Kiz olur
Aynen öyle ya düzgün evlat olsunlar da. Bir de kanamam olunca öyle korktum ki o güne dek doğumdan deli gibi korkarken sağlıklı olsun da herşeye razıyım der oldum. Bu psikolojiyi bir tek anneler anlarmış.
Hem sizin kızlara damat lazım ya oğlum olsun benim bence de mavi de güzel bir renk düşününce.

Yakın oturuyoruz sayılır. Medipol düşünürseniz nihan hanım iyi. Medical park mehtap hanım-başar bey. Ya da central da iyi. Ben karısık gidiyorum. Benim de özel sigortam var ama doğum teminatı yok malesef o yüzden medical istememe rağmen biraz fazla geliyor. Sizin sigorta ne? Acıbadem falansa uğraşmayın kendi hastanesine gidin oh ne güzel :)

Son düzenleme:
Ay ne güzel yani 12 haftada ögrenme imkanımız varmı ? Bende 12 nci haftadayım ve iki gün sonra rndm var inş gösterir bebişim
çoğu doktor yüzde doksanı diyim söylemiyor bide makinelerinede bağlı garanti olsun diye dört ayı bekliyor çoğu canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah Allahın izniyle

Canim sen o dukkani zaten is yapmadigi icin istemedigini en basindan beri soyledigini yazmistin daha onc, esinde o yuzden sana bukadar tepkili bence. Bisey merak ettim 2.cocuga birlikte mi karar verdiniz yoksa sadece senmi istemistin? Bence bir sure daha sen evi cekip cevir, bi ses cikarma bakalim. Zaten bir kac aya o dukkanin yurumeyecegini kendiside anlayacaktir. Ama sen dukkanla ilgili yorum yapma artik. Moralinide bozma lutfen

İnş sagsalim alırız kucaklarımıza , evet bilip söylemeyen cokmuş acaba biz anlarmıyız bakınca ? :)

Valla allah nasip ederse bende bir kız bir erkek isterim ama allah neyi nasil ederse o yaşanır bakalım . Neden kesinlikle başka düşünmeyeceksiniz kardeş ister bence cocuk ya
Allahın gücüne gitmesin ama çok yıpratti hamilelik süreci. Sürekli kusma halsizlik bulanti. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemem. Bir de yaşım 32 simdikinin doğup büyümesi 3 sene. 35 ten sonrada çocuk yapmak istemem. Birde bütün enerjini çocuklara vermek hayatımı çocuklara adamak istemiyorum açıkçası. Bende tek çocuk olarak büyüdüm k kadar kötü değil tek çocuk olmak

İnş sagsalim alırız kucaklarımıza , evet bilip söylemeyen cokmuş acaba biz anlarmıyız bakınca ? :)

12 haftaliksin herhalde. Valla ben 12. Haftamda kontrole gittiğimde kafama taktigim tek şey ikili test i ve ense kalınlığıydı. Cinsiyeti merak etmek için çok erken zaten daha. Kendini bu gittiğinde cinsiyete odaklama çünkü soylemeyebilir dr. 16. Hsftana kadar sabret.

Canim bellimi olur belki birsonraki kontrolde erkek diyiverir

Hayır odaklamak degil tabi öncelikle saglıklı olması ikili testimiz cok şükür temiz cıktı ense kalınlıgı ölçümü yapılacak inş güzel temiz aonuçlar alırız ondanda ama merak ediyorum işte ondan soruyorum dr a sormayacak çünkü daha çok küçük allah herkese rahat hamilelikler yaşatsın ...

Ben hic birakmadim makyaji, hava gunesliyse koruyucu krem ustune yapiyorum.

Bence bu kadar pimpirikli olmamak lazım ya. Makyaj yapmanin bebeğe bir zararı olacağını düşünmüyorum şahsen. Ben makyaj yapan biri değilim ama normalde makyaj yapmış olsam hamile olduktan sonra da birakmazdim herhalde. Annenin kendini iyi hissetmesi de önemli.

Ben oje falanda suruyorum sadece asetonsuz cikarici kullaniyorum ama yinede hemen ellerimi yikiyorum. Süsümden ödün veremem hic

Peki erkek anneleri hıc isim düşündünüz mü ya ben pek erkek ismi bulamadım aklınızdakileri yazarmısınız bizede fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…