- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.281
Çok çok guzelmis bu bayildim.Ben geçen ay cinsiyetini bilmeden bunu aldım markafoniden eşim diyor şebek edicen oğlumu
Ben goguslerime 7.haftada basladim cunku vok sismislerdi. 2 haftadirda karnima,kalcalarima suruyorumGunaydın sekerlerrr :)
Benım evladım son zamanlar annesını hıc uzmuyordun ılk kez evımde yemek hazırladım balkonumuzda guzel bır yemek yedık :)Sonunda cok sukru sabahta mıss gıbı kahvaltı hazırladım yedık uzun zaman sonra ılk kez olunca degısık oluyor mus :))))
SadeceÇatlaklar artık beynımı kemırıyor sımdıden onlem alan varmı
Aynen öyle ya düzgün evlat olsunlar da. Bir de kanamam olunca öyle korktum ki o güne dek doğumdan deli gibi korkarken sağlıklı olsun da herşeye razıyım der oldum. Bu psikolojiyi bir tek anneler anlarmış.Aslanlar gibi olsun oğlunuz inşallah :) Kizin da erkeğin de hayırlısı hayirsizi oluyor.Bizimkiler hayırlı olsun inşallah.Sizin de belki 2.'si Kiz olur
Yakın oturuyoruz sayılır. Medipol düşünürseniz nihan hanım iyi. Medical park mehtap hanım-başar bey. Ya da central da iyi. Ben karısık gidiyorum. Benim de özel sigortam var ama doğum teminatı yok malesef o yüzden medical istememe rağmen biraz fazla geliyor. Sizin sigorta ne? Acıbadem falansa uğraşmayın kendi hastanesine gidin oh ne güzel :)Kizlar meraba
Doktor seciminizi tamamladiniz mi. Ben hala ariyorum. Ist.Atasehir-umraniye civarinda tam tesekkullu iyi bi hst olursa cok iyi olacak ama bi turlu karar veremedim ya. Onerilerinizi bekliyorum ozel sagligim var ama buna ragmen kararsizlik cok kotu iste. Sizler nerelere hangi doktorlara gidiyorsunuz?
çoğu doktor yüzde doksanı diyim söylemiyor bide makinelerinede bağlı garanti olsun diye dört ayı bekliyor çoğu canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah Allahın izniyleAy ne güzel yani 12 haftada ögrenme imkanımız varmı ? Bende 12 nci haftadayım ve iki gün sonra rndm var inş gösterir bebişim
Erkek çocukları da güzel güzel giydirilir , minicik kot pantolon , minicik gömlekler,minik eşofmanlarıyla ne de şık olurlar :) Bandana bağlarsın annesi :) şık bereler bile vardır
Ben çocukta büyümüş de küçülmüş giysilerine bayılıyorum,böyle bebek giysisi gibi değil de ,büyükler ne giyiyorsa onun miniklerinden :)
aynen ben de hiç kız giysisi bakmayıp erkek kıyafetleri bakıyorum sorun olmuyor o zamanBu arada İçiniz rahat olsun kız anneleri karizmatik ama kadınlara saygılı erkek evlat yetiştireceğim Allah nasip ederse
Canim sen o dukkani zaten is yapmadigi icin istemedigini en basindan beri soyledigini yazmistin daha onc, esinde o yuzden sana bukadar tepkili bence. Bisey merak ettim 2.cocuga birlikte mi karar verdiniz yoksa sadece senmi istemistin? Bence bir sure daha sen evi cekip cevir, bi ses cikarma bakalim. Zaten bir kac aya o dukkanin yurumeyecegini kendiside anlayacaktir. Ama sen dukkanla ilgili yorum yapma artik. Moralinide bozma lutfenbu gece zaten sırf bu yüzden gittim yanına ama devamlı suçlamalar yatağına dön dedim gelmedi bitti artık falan diye konuştu döndü arkasını yatıyodu o zaman konuşalım dedim bin pişman etti konuşmak istediğime herşey bitti sen bitirdin falan vs yani şuanda iyi yaklaşmam bile işe yaramıyor ben sanki baş düşmanıyım onun
İnş sagsalim alırız kucaklarımıza , evet bilip söylemeyen cokmuş acaba biz anlarmıyız bakınca ? :)çoğu doktor yüzde doksanı diyim söylemiyor bide makinelerinede bağlı garanti olsun diye dört ayı bekliyor çoğu canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah Allahın izniyle
Allahın gücüne gitmesin ama çok yıpratti hamilelik süreci. Sürekli kusma halsizlik bulanti. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemem. Bir de yaşım 32 simdikinin doğup büyümesi 3 sene. 35 ten sonrada çocuk yapmak istemem. Birde bütün enerjini çocuklara vermek hayatımı çocuklara adamak istemiyorum açıkçası. Bende tek çocuk olarak büyüdüm k kadar kötü değil tek çocuk olmakValla allah nasip ederse bende bir kız bir erkek isterim ama allah neyi nasil ederse o yaşanır bakalım . Neden kesinlikle başka düşünmeyeceksiniz kardeş ister bence cocuk ya
Ben hic birakmadim makyaji, hava gunesliyse koruyucu krem ustune yapiyorum.Kızlar makyaj yapıyor musunuz ? Makyaja ne zaman başlayabilirim acaba ?
İnş sagsalim alırız kucaklarımıza , evet bilip söylemeyen cokmuş acaba biz anlarmıyız bakınca ? :)
Canim bellimi olur belki birsonraki kontrolde erkek diyiverirOyle diyorlar evet bana da bu yüzden hep erkek dedi arkadaslarim.Gobegimde sivri,daha bir guzellik de geldi de diyorlar ama ben butun bu teorileri yıktım tatlimdr'um Kiz gibi dedi.Ama ben artık gibisini düşünmüyorum bunu duyduğumdan beri kızım diye seviyorum onu
Hayır odaklamak degil tabi öncelikle saglıklı olması ikili testimiz cok şükür temiz cıktı ense kalınlıgı ölçümü yapılacak inş güzel temiz aonuçlar alırız ondanda ama merak ediyorum işte ondan soruyorum dr a sormayacak çünkü daha çok küçük allah herkese rahat hamilelikler yaşatsın ...12 haftaliksin herhalde. Valla ben 12. Haftamda kontrole gittiğimde kafama taktigim tek şey ikili test i ve ense kalınlığıydı. Cinsiyeti merak etmek için çok erken zaten daha. Kendini bu gittiğinde cinsiyete odaklama çünkü soylemeyebilir dr. 16. Hsftana kadar sabret.
Ben hic birakmadim makyaji, hava gunesliyse koruyucu krem ustune yapiyorum.
Canim bellimi olur belki birsonraki kontrolde erkek diyiverir
Ben oje falanda suruyorum sadece asetonsuz cikarici kullaniyorum ama yinede hemen ellerimi yikiyorum. Süsümden ödün veremem hicBence bu kadar pimpirikli olmamak lazım ya. Makyaj yapmanin bebeğe bir zararı olacağını düşünmüyorum şahsen. Ben makyaj yapan biri değilim ama normalde makyaj yapmış olsam hamile olduktan sonra da birakmazdim herhalde. Annenin kendini iyi hissetmesi de önemli.
Allah bagışlasınSelam kızlar dun gittik Dr a bebeğimiz sağlıklı çok şükür ve o bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?