- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.301
Peki erkek anneleri hıc isim düşündünüz mü ya ben pek erkek ismi bulamadım aklınızdakileri yazarmısınız bizede fikir olur
Elif i sevdim , neden bilmemErkek emir ya da toprak
Kiz elif.
Allah nasip ederse böyle düşünüyoruz.
Kızlar Merhaba,
Bize de tahminde bulunur musunuz?
Elif i sevdim , neden bilmem
Pek bişey anladıgımdan degil ama erkek dedim dogrumu ? :)Kızlar tahmin yok mu
Elif çok güzel isimdir :)Erkek emir ya da toprak
Kiz elif.
Allah nasip ederse böyle düşünüyoruz.
Elif çok güzel isimdir :)
Pek bişey anladıgımdan degil ama erkek dedim dogrumu ? :)
Allah hayırlı evlat etsin . Aslında ecografi görüntüsünde bir çıkıntı falan yok ama duruş şekli bana erkek dedirtti :)Doktor kesin kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum ve ultrason resmine bakan arkadaşlarda kız değil erkek diyorlar bilemedim şimdi :)
Allah hayırlı evlat etsin . Aslında ecografi görüntüsünde bir çıkıntı falan yok ama duruş şekli bana erkek dedirtti :)
İlk bebeginizmi ? Gönlünüzdekini rabbim verir inş ozaman inş yanılmıştır diyelim :)Tabiki de rabbim öncelikle hayırlı ve sağlıklısını versin...İnşallah doktor yanılmıştır diyorum ben asıl kendi doktoruma 2 hafta sonra gidecem bakalım o ne diyecek :)
İlk bebeginizmi ? Gönlünüzdekini rabbim verir inş ozaman inş yanılmıştır diyelim :)
Rica ederim birbirimize destek oluyoz fikirler ediniyoruz , peki hamileligimiz nasıl geçti negibi şeyler yaşadınız :)İnşallah canım bir kızım var kızım ve ben erkek olsun istiyoruz ama Rabbim en iyisini bilir bekleyip göreceğiz cevabın için de teşekkür ederim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun !Kizlaaar biz yarin hayirlisiyla bebisimi gormeye gidiyoruzzz hsyirlisiyla insaallahhh cinsiyetinide goruruz umarim dua edin de iyi olsun insaallah kuzucum
Tatlim ben de hic anlamam ama sanki erkek mi?Kızlar tahmin yok mu
Tatlim ben de hic anlamam ama sanki erkek mi?
İs
Rica ederim birbirimize destek oluyoz fikirler ediniyoruz , peki hamileligimiz nasıl geçti negibi şeyler yaşadınız :)
Amiiin cumlemizin insaallahhhHakkınızda hayırlısı olsun !
Canimmm burda bebisin kac haftalikkkKızlar tahmin yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?