- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.321
Canimmm burda bebisin kac haftalikkk
Kızlar elifler inat olur amaElif deyince aklıma zarif ve güzel bir kadın geliyor hep :)
Fotoğraftan anlayamadım canım , maşallah diyeyim , tatlı tatlı çıkmışKızlar tahmin yok mu
Yeme içme dışında ne gibi şeyler yaşadınız uyku kusma baş , bel agrıdı falan ?kızlar ilkinde canım çok fazla acılı çiğköfte kısır,,salata nar ekşili tarzı şeyler istemişti çin takvimi de kız çıkmıştı kız bebeğim oldu.......şimdi de canım hep tatlı tarzı aynı zamanda ferah şeyler istiyor meyve suyu meyveler sütlü tatlılar falan çekiyor cnm gidip reçel falan yiyorum çin takvimi erkek diyor...doktorumuz 2 gidişimizde de yüzde 90 erkek dedi....ben inanıyrm bu yemek işine...
ben de 13. haftada gittim tek sıkıntım bebeğimin 2li sonuçlarıydı cinsiyetini söyleyene kadar sormayacagm demiştim...bakarken o kısmı buyuttu fark ettik eşimle sessiz kaldık yüzde 90 erkek dedi eşimden de ses çıkmadı sonra bize döndü ilki kızdı değil mi dedi evet dedik ee iyi oldu ozaman dedi güldü bizde hayırlısı dedik...kızlar sağlıklı olsun öncelikle yavrularımız evet isteklerimizde var ama ALLAH bize neyi nasip ederse o ...RABBİM olmayanlarda versin dua edelim..12 haftaliksin herhalde. Valla ben 12. Haftamda kontrole gittiğimde kafama taktigim tek şey ikili test i ve ense kalınlığıydı. Cinsiyeti merak etmek için çok erken zaten daha. Kendini bu gittiğinde cinsiyete odaklama çünkü soylemeyebilir dr. 16. Hsftana kadar sabret.
Benim 12 haftalık oldu , bendede bulantı oldu midem agzımda gezdim ama hiç kusmadım meyve yiyorum bol bol cinsiyeti bende merak ediyorum :))Kızımdan çok farklı bulantı ve kusmadan dolayı 4 kilo verdim bu hafta geçti çok şükür sürekli bel ağrısı çekiyorum canım hiç bir şey istemiyor dondurma hariç :) bu biraz daha zorluyor yani senin kaç haftalık canım?
ben de bırakmayanlardanım.arkadaşımın tavsiyesi üzerine the balm aldım rujumu.paraben yokmuşBen hic birakmadim makyaji, hava gunesliyse koruyucu krem ustune yapiyorum.
yemek dışında ilkinde çok fazla bulantım olmadı hatta hiç kusmadım normaldi herşey...bunda mide bulantım çok oldu ağzımda hep bir demir tadı hiç geçmedi...sürekli birşeyeler yersem düzelir diye yemek yeme isteği oldu aşırı....2. de baş ağrısı da yaşadım..kızda plesanta rahme çok yakındı..şimdi oyle değil..Yeme içme dışında ne gibi şeyler yaşadınız uyku kusma baş , bel agrıdı falan ?
Selam kızlar dun gittik Dr a bebeğimiz sağlıklı çok şükür ve o bir kız
Benim 12 haftalık oldu , bendede bulantı oldu midem agzımda gezdim ama hiç kusmadım meyve yiyorum bol bol cinsiyeti bende merak ediyorum :))Kızımdan çok farklı bulantı ve kusmadan dolayı 4 kilo verdim bu hafta geçti çok şükür sürekli bel ağrısı çekiyorum canım hiç bir şey istemiyor dondurma hariç :) bu biraz daha zorluyor yani senin kaç haftalık canım?
aminnn rabbim hayırlısını nasip etsin inş . Allah olmayanlarada versin ...ben de 13. haftada gittim tek sıkıntım bebeğimin 2li sonuçlarıydı cinsiyetini söyleyene kadar sormayacagm demiştim...bakarken o kısmı buyuttu fark ettik eşimle sessiz kaldık yüzde 90 erkek dedi eşimden de ses çıkmadı sonra bize döndü ilki kızdı değil mi dedi evet dedik ee iyi oldu ozaman dedi güldü bizde hayırlısı dedik...kızlar sağlıklı olsun öncelikle yavrularımız evet isteklerimizde var ama ALLAH bize neyi nasip ederse o ...RABBİM olmayanlarda versin dua edelim..
ne kullanıyorsun canımBen goguslerime 7.haftada basladim cunku vok sismislerdi. 2 haftadirda karnima,kalcalarima suruyorum
Benim 12 haftalık oldu , bendede bulantı oldu midem agzımda gezdim ama hiç kusmadım meyve yiyorum bol bol cinsiyeti bende merak ediyorum :))
aminnn rabbim hayırlısını nasip etsin inş . Allah olmayanlarada versin ...ben de 13. haftada gittim tek sıkıntım bebeğimin 2li sonuçlarıydı cinsiyetini söyleyene kadar sormayacagm demiştim...bakarken o kısmı buyuttu fark ettik eşimle sessiz kaldık yüzde 90 erkek dedi eşimden de ses çıkmadı sonra bize döndü ilki kızdı değil mi dedi evet dedik ee iyi oldu ozaman dedi güldü bizde hayırlısı dedik...kızlar sağlıklı olsun öncelikle yavrularımız evet isteklerimizde var ama ALLAH bize neyi nasip ederse o ...RABBİM olmayanlarda versin dua edelim..
Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin canım :)
benim bi arkadaşım gözünü açamıyordu.kilolu idi.incecik kaldı.serum aldı hep.ama 2.yi yaptı.onda da aynı zor süreçten geçti.rabbim bir an önce düzelmeyi nasip etsin inş.Bana simdiden 2.bebegi soyluyirlar.bu zor surecin daha baslangicinda bende 2.yi dusunmuyorum cunku daha konusmak icin cok erken.bu zor gunler unutulmazsa zor 2.si Allah bebegimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin sonrasini dusunuruz.bende tek cocuktan yana degilim ama bazen sartlar onu gerektiriyor
ben de 13. haftada gittim tek sıkıntım bebeğimin 2li sonuçlarıydı cinsiyetini söyleyene kadar sormayacagm demiştim...bakarken o kısmı buyuttu fark ettik eşimle sessiz kaldık yüzde 90 erkek dedi eşimden de ses çıkmadı sonra bize döndü ilki kızdı değil mi dedi evet dedik ee iyi oldu ozaman dedi güldü bizde hayırlısı dedik...kızlar sağlıklı olsun öncelikle yavrularımız evet isteklerimizde var ama ALLAH bize neyi nasip ederse o ...RABBİM olmayanlarda versin dua edelim..
Benim 12 haftalık oldu , bendede bulantı oldu midem agzımda gezdim ama hiç kusmadım meyve yiyorum bol bol cinsiyeti bende merak ediyorum :))
aminnn rabbim hayırlısını nasip etsin inş . Allah olmayanlarada versin ...
aminnn rabbim hayırlısını nasip etsin inş . Allah olmayanlarada versin ...
Canim ben yurtdisindayim hamileler icin bir yag var onu kullaniyorum. Oyle pahali birsey degil. Onemlio lan buyuyen bolgelerimizi nemli tutmakmisne kullanıyorsun canım
İnşallah cok teşekkür ederim sizinde gönlünüzdekini versin rabbim ...Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?