2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar ilkinde canım çok fazla acılı çiğköfte kısır,,salata nar ekşili tarzı şeyler istemişti çin takvimi de kız çıkmıştı kız bebeğim oldu.......şimdi de canım hep tatlı tarzı aynı zamanda ferah şeyler istiyor meyve suyu meyveler sütlü tatlılar falan çekiyor cnm gidip reçel falan yiyorum çin takvimi erkek diyor...doktorumuz 2 gidişimizde de yüzde 90 erkek dedi....ben inanıyrm bu yemek işine...

Yeme içme dışında ne gibi şeyler yaşadınız uyku kusma baş , bel agrıdı falan ?

ben de 13. haftada gittim tek sıkıntım bebeğimin 2li sonuçlarıydı cinsiyetini söyleyene kadar sormayacagm demiştim...bakarken o kısmı buyuttu fark ettik eşimle sessiz kaldık yüzde 90 erkek dedi eşimden de ses çıkmadı sonra bize döndü ilki kızdı değil mi dedi evet dedik ee iyi oldu ozaman dedi güldü bizde hayırlısı dedik...kızlar sağlıklı olsun öncelikle yavrularımız evet isteklerimizde var ama ALLAH bize neyi nasip ederse o ...RABBİM olmayanlarda versin dua edelim..

Benim 12 haftalık oldu , bendede bulantı oldu midem agzımda gezdim ama hiç kusmadım meyve yiyorum bol bol cinsiyeti bende merak ediyorum :))

Yeme içme dışında ne gibi şeyler yaşadınız uyku kusma baş , bel agrıdı falan ?
yemek dışında ilkinde çok fazla bulantım olmadı hatta hiç kusmadım normaldi herşey...bunda mide bulantım çok oldu ağzımda hep bir demir tadı hiç geçmedi...sürekli birşeyeler yersem düzelir diye yemek yeme isteği oldu aşırı....2. de baş ağrısı da yaşadım..kızda plesanta rahme çok yakındı..şimdi oyle değil..

Benim 12 haftalık oldu , bendede bulantı oldu midem agzımda gezdim ama hiç kusmadım meyve yiyorum bol bol cinsiyeti bende merak ediyorum :))
aminnn rabbim hayırlısını nasip etsin inş . Allah olmayanlarada versin ...

Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin canım :)

benim bi arkadaşım gözünü açamıyordu.kilolu idi.incecik kaldı.serum aldı hep.ama 2.yi yaptı.onda da aynı zor süreçten geçti.rabbim bir an önce düzelmeyi nasip etsin inş.

Senin doktor da degisikmis biraz genelde doktorlar cinsiyet sorana kizarlar onlar için cinsiyet ikinci plandadır ama sizin doktor baya hevesliymis siz hevesini kirmissiniz yazık :) valla ben doktor olsam herşeyi birakip cinsiyet sorana kizarim ne yalan söyleyeyim. Sağlıklı ve hayırlı olsun da evlatlarimiz gerisi mühim değil.

Aminn inş çok teşekkür ederim herkesin gönlündekini versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…