2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken

Arkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken
Hiç bişey kullanma bence onlar alışıktır. İlk hamileliğimde öyle bi tuy kaplamıştıki gobeğimi kalırsa diye çok korkmuştum neyseki gitti hepsi. Şimdi alırsan bide kalıcı olur

Tuy dokucu kullanma sakin hicbiryerine cok zararli. Agda yada epilator falan kullanmayi dene canim
Tesekkur ederim cevabin icin yarin kontrol var ve ben bu minik tuycukleri sevmiyorum utaniyorumm can yakici seylerdende ben korkuyorum agda kopartiyo epilasyon cihaz oldugu icin endise ediyorum kararsiz kaldimm

kızlar bugün çok ayakta kaldım sandalye tepelerine falan çıktım.
misafirim vardı belim ağrıyor baya.
bişey olurmu ki.
eskiden anneler tarlada çalışırmış ağır işler yaparmış bişey olmaz deyin
ben normalde gün içinde çalışmadığım için pek enerji harcamıyorum sürekli yatış halindeyim.
bugün fazla geldi heralde bünyeme

Hiç bişey kullanma bence onlar alışıktır. İlk hamileliğimde öyle bi tuy kaplamıştıki gobeğimi kalırsa diye çok korkmuştum neyseki gitti hepsi. Şimdi alırsan bide kalıcı olur
Evet kalici olabilir haklisin en iyisi boyle tuycuklu gitmekk napiyimmm sagol cevabin icin

Evet kalici olabilir haklisin en iyisi boyle tuycuklu gitmekk napiyimmm sagol cevabin icin
Ayy ben de bikini bölgesindeki tüylerden nasıl kurtulsam diye düşünüyorumdoktorum hiç alttan muayene yapmadı ama ilerleyen aylarda mutlaka yapacak. hele doğum yaklaşıp da göbeğimden aşağıyı göremeyince ne yapacağım diye düşünüyorum...

Uzan dinlen bi'şeyciğin kalmaz Allah'ın izniyle ha bir daha da yorma böyle kendini :)

Yarın nasipse 3hafta önce verdiğim ikili test sonuçlarını alıcam ve 14+1 inşallah öncelikle sonuçlar güzel çıkar sonra da cinsiyeti belli olur Geçen cuma kaçamak yapıp özele gittim ama bizimki dalga geçer gibi bacaklarını sıkı sıkı kapatıp altına almış bide el sallıyodoktor baya bi baktı sağ sol aşağı yukarı oynattı ama bizimki istifini bozmadı. Yarın tsh hormonlarım için kan vereceğim için aç gideceğim yoksa ben bilirim ona yapacağımı

Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım :) Senin sıpa nazlı çıkmış, bakalım benimkiler ne alemde, ben de bu cumartesi cinsiyet öğrenmeye gideceğim kısmetse

Tesekkur ederim cevabin icin yarin kontrol var ve ben bu minik tuycukleri sevmiyorum utaniyorumm can yakici seylerdende ben korkuyorum agda kopartiyo epilasyon cihaz oldugu icin endise ediyorum kararsiz kaldimm
Taatlim bak minik tuyler diyosun yani hicte rahatsiz olma. Hicbisey yapma birak kalsin

Yaa sagolun vallahi.hiç araştırmamıştım.bidaha yemem çok üzüldüm şimdi

benim bi arkadaşım gözünü açamıyordu.kilolu idi.incecik kaldı.serum aldı hep.ama 2.yi yaptı.onda da aynı zor süreçten geçti.rabbim bir an önce düzelmeyi nasip etsin inş.
Evlat sevgisi her seyi unutturuyor Diyorlar.insallah bizde o sevgiyi tadar da unuturuz bu zor gunkeri

Günaydın kızlar , bir kesintisiz uyuyamıyorum , uyuyorum uyanıyorum sürekli , bu saatte de kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…