- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.341
Canim gecmis olsun,nasil oldun? Bizide haberdar et.Kızlar dua edin benim için dün akşam kanamam oldu hastanedeyim şuan düşük olabilir Rabbim bebeğimi bana bağışlasın
Tuy dokucu kullanma sakin hicbiryerine cok zararli. Agda yada epilator falan kullanmayi dene canimArkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken
Hiç bişey kullanma bence onlar alışıktır. İlk hamileliğimde öyle bi tuy kaplamıştıki gobeğimi kalırsa diye çok korkmuştum neyseki gitti hepsi. Şimdi alırsan bide kalıcı olurArkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken
Tesekkur ederim cevabin icin yarin kontrol var ve ben bu minik tuycukleri sevmiyorum utaniyorumm can yakici seylerdende ben korkuyorum agda kopartiyo epilasyon cihaz oldugu icin endise ediyorum kararsiz kaldimmTuy dokucu kullanma sakin hicbiryerine cok zararli. Agda yada epilator falan kullanmayi dene canim
Evet kalici olabilir haklisin en iyisi boyle tuycuklu gitmekk napiyimmm sagol cevabin icinHiç bişey kullanma bence onlar alışıktır. İlk hamileliğimde öyle bi tuy kaplamıştıki gobeğimi kalırsa diye çok korkmuştum neyseki gitti hepsi. Şimdi alırsan bide kalıcı olur
Bencede kullanma tüy dökücü krem.ben cımbızla gözüme çarpanları alıyorum.cımbız kullanabilirsin benceArkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken
Ayy ben de bikini bölgesindeki tüylerden nasıl kurtulsam diye düşünüyorumEvet kalici olabilir haklisin en iyisi boyle tuycuklu gitmekk napiyimmm sagol cevabin icin
Uzan dinlen bi'şeyciğin kalmaz Allah'ın izniylekızlar bugün çok ayakta kaldım sandalye tepelerine falan çıktım.
misafirim vardı belim ağrıyor baya.
bişey olurmu ki.
eskiden anneler tarlada çalışırmış ağır işler yaparmış bişey olmaz deyin
ben normalde gün içinde çalışmadığım için pek enerji harcamıyorum sürekli yatış halindeyim.
bugün fazla geldi heralde bünyeme
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım :) Senin sıpa nazlı çıkmış, bakalım benimkiler ne alemde, ben de bu cumartesi cinsiyet öğrenmeye gideceğim kısmetseYarın nasipse 3hafta önce verdiğim ikili test sonuçlarını alıcam ve 14+1 inşallah öncelikle sonuçlar güzel çıkar sonra da cinsiyeti belli olurGeçen cuma kaçamak yapıp özele gittim ama bizimki dalga geçer gibi bacaklarını sıkı sıkı kapatıp altına almış bide el sallıyo doktor baya bi baktı sağ sol aşağı yukarı oynattı ama bizimki istifini bozmadı. Yarın tsh hormonlarım için kan vereceğim için aç gideceğim yoksa ben bilirim ona yapacağımı
Taatlim bak minik tuyler diyosun yani hicte rahatsiz olma. Hicbisey yapma birak kalsinTesekkur ederim cevabin icin yarin kontrol var ve ben bu minik tuycukleri sevmiyorum utaniyorumm can yakici seylerdende ben korkuyorum agda kopartiyo epilasyon cihaz oldugu icin endise ediyorum kararsiz kaldimm
Peki karnınız açkenmi tokkenmi kısuyosunuz aç iken daha cok bulantı olurmuşta[/QUOTE
Ben 15 haftalığım hala karnım açken bulanmaya başlıyor.hemen birşeyler atıştırmam gerekiyor.birde sabah kahvaltıdan sonra mideme birhaller oluyor :)
Kullanma sakın.Olmaz mı kesin vardır bir zararı.Bosver kıllı görsün,utanma :)Arkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken
Yaa sagolun vallahi.hiç araştırmamıştım.bidaha yememAz çok diye takılmayın hamilelikte çiğ et asla yenmemeli bir çay kaşığı bile asla yenmemeli. Çiğ etteki bir madde bebek için en tehlikeli şey ve antiniyotik tedavisi bile çözüm olmuyor direkt bebekte beyin zararı ve sonrası kayba yol açıyor. Bence siz de sıkıntı olmaz demek yerine en acilinden toksoplazma testi ve aviditesine baktırın.
Evlat sevgisi her seyi unutturuyor Diyorlar.insallah bizde o sevgiyi tadar da unuturuz bu zor gunkeribenim bi arkadaşım gözünü açamıyordu.kilolu idi.incecik kaldı.serum aldı hep.ama 2.yi yaptı.onda da aynı zor süreçten geçti.rabbim bir an önce düzelmeyi nasip etsin inş.
Kullanmamalisin zararli hemen birak.netten de arastirabilirsin...epilasyon yap ama kullanma kremArkadaslar gobusumuze tuy dokucu krem kullnmamizda sakinca olurmuki diktorumun yaninda utaniyorum muayene olurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?