- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.361
Al bendende tuvalete kalktım kargaların viyaklamalarından yatamıyorum...Günaydın kızlar , bir kesintisiz uyuyamıyorum , uyuyorum uyanıyorum sürekli , bu saatte de kalktım
Günaydın ve bende aynı durumdayım bıktım valla 6dan beri uyanigim hemde gece geç yatmama rağmen nr yapacağız böyle bilmiyorum. ..Al bendende tuvalete kalktım kargaların viyaklamalarından yatamıyorum...
Günaydın ve bende aynı durumdayım bıktım valla 6dan beri uyanigim hemde gece geç yatmama rağmen nr yapacağız böyle bilmiyorum. ..
kızlar bugün çok ayakta kaldım sandalye tepelerine falan çıktım.
misafirim vardı belim ağrıyor baya.
bişey olurmu ki.
eskiden anneler tarlada çalışırmış ağır işler yaparmış bişey olmaz deyin
ben normalde gün içinde çalışmadığım için pek enerji harcamıyorum sürekli yatış halindeyim.
bugün fazla geldi heralde bünyeme
vallahi bende bilmiyorum benim bir dezavantajım daha var,benim mubiş kargaları taklit ediyor kargalar susunca da son ses kendi carlıyorGünaydın ve bende aynı durumdayım bıktım valla 6dan beri uyanigim hemde gece geç yatmama rağmen nr yapacağız böyle bilmiyorum. ..
Nazar değmesin canım. Ben 2 ay önceye kadar 10 dan önce uyanmazdim suan bu halime şaşırıyorum gerçekten..bide hadi uyandın be kızım geri uyuyalim diye kızıyorum bebeğime:)valla nazar değmesin boru gibi uyudum akşam alarm zaten 06,30 da çaldı kesintisiz uyumuşum gece tuvalete bile kalkmadım uzun zamandır ilk defa
Ayy bende bugünlerde bi kuş alsam mi diyodum şimdi korktum almasam mivallahi bende bilmiyorum benim bir dezavantajım daha var,benim mubiş kargaları taklit ediyor kargalar susunca da son ses kendi carlıyor
kabuslar evi silsilesi Allah cezamı vermesin
Aman bu doktorlarda bi garip cekecez artik napalim bebisler iyi olsun daaynen tatlım ben pazar günü ikea gezd,m yaklaşık 3,5 saat aralıklarla dinlendim ama nafile bütün gece uyumadım bel ve kasık ağrısından soluüğu dün doktorda alınca bide fırça yedim hayırdır dedi bebeği istemiyorsun galiba dedi ne alaka dedim bu kadar yokrma kendini maksimum 10 dk yürü 10 dk dinlen dedi
saçmalama sakııınAyy bende bugünlerde bi kuş alsam mi diyodum şimdi korktum almasam mi
aynen canim ne cok Ayrinti varmis ya hergun biseyle karsilasiyoruz:)bende de oldu 4 gün sonra geçti..ne yazık ki hormonlardan dolayı leğen kemiğin olduğu kısım genişlemeye çalışıyor ve beline vuruyor ağrısı..aralarda yine oluyor hemen yatıp dinleniyorum geçiyor..ama bel kaslarımızı kuvvetlendirmemiz şart yoksa ilerde çok çekeriz..
Benim kusu da gecen kedi kapti cok uzuldum harika bi kusdu esimle cay kola iciyodu spagetti makarnayi biri bi ucundan biri bi ucundan tutup yiyolardi deli bi kusumuz vardi ama kedi halletti:)saçmalama sakııınkuzuma kıyamadığımdan veremiyorum ben yoksa eşim onun kaybolması için elinden geleni yapıyor
Ay çok şaşırdım ve güldümsaçmalama sakııınkuzuma kıyamadığımdan veremiyorum ben yoksa eşim onun kaybolması için elinden geleni yapıyor
Benim kusu da gecen kedi kapti cok uzuldum harika bi kusdu esimle cay kola iciyodu spagetti makarnayi biri bi ucundan biri bi ucundan tutup yiyolardi deli bi kusumuz vardi ama kedi halletti:)
herifler sevmiyor çoğunlukta riske girme birde bir kuşun ciyaklaması bir bebenin ciyaklaması kafa kaldırırsan al şahsern dün sabah kalktım yeter be sus diye çapkına bağırdım baktım çıkart beni diyor kafesten çıkarttımda sustu bu sefer yatıyom yüzüme konuyo ilgi istiyo sıpaAy çok şaşırdım ve güldümbenimde eşim hiç istemiyor ama kanka olurdu bana evde diyordum tüh vazgeçtim madem
Benim kusu da gecen kedi kapti cok uzuldum harika bi kusdu esimle cay kola iciyodu spagetti makarnayi biri bi ucundan biri bi ucundan tutup yiyolardi deli bi kusumuz vardi ama kedi halletti:)
Ay çok şaşırdım ve güldümbenimde eşim hiç istemiyor ama kanka olurdu bana evde diyordum tüh vazgeçtim madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?