2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

tatlım bebeğine bişey olmaz ama ben dün fırça yedim doktordan çok ayakta kaldığım için dinlen bol bol bişeycik olmaz

Günaydın ve bende aynı durumdayım bıktım valla 6dan beri uyanigim hemde gece geç yatmama rağmen nr yapacağız böyle bilmiyorum. ..
vallahi bende bilmiyorum benim bir dezavantajım daha var,benim mubiş kargaları taklit ediyor kargalar susunca da son ses kendi carlıyor
kabuslar evi silsilesi Allah cezamı vermesin

valla nazar değmesin boru gibi uyudum akşam alarm zaten 06,30 da çaldı kesintisiz uyumuşum gece tuvalete bile kalkmadım uzun zamandır ilk defa
Nazar değmesin canım. Ben 2 ay önceye kadar 10 dan önce uyanmazdim suan bu halime şaşırıyorum gerçekten..bide hadi uyandın be kızım geri uyuyalim diye kızıyorum bebeğime:)

Aman bu doktorlarda bi garip cekecez artik napalim bebisler iyi olsun da

aynen canim ne cok Ayrinti varmis ya hergun biseyle karsilasiyoruz:)

saçmalama sakııınkuzuma kıyamadığımdan veremiyorum ben yoksa eşim onun kaybolması için elinden geleni yapıyor
Benim kusu da gecen kedi kapti cok uzuldum harika bi kusdu esimle cay kola iciyodu spagetti makarnayi biri bi ucundan biri bi ucundan tutup yiyolardi deli bi kusumuz vardi ama kedi halletti:)

Benim kusu da gecen kedi kapti cok uzuldum harika bi kusdu esimle cay kola iciyodu spagetti makarnayi biri bi ucundan biri bi ucundan tutup yiyolardi deli bi kusumuz vardi ama kedi halletti:)

ayyy içim bi tuhaf oldu çok üzüldüm yahu ben en üst kattayım kedi zor ama balkondayken güvercinler bi uğruyor benim velet te ağzımda bir şey görmesin hemen yanaşır elimden de yemez illa ağzımdan alçak anasıyım ya

Ay çok şaşırdım ve güldüm benimde eşim hiç istemiyor ama kanka olurdu bana evde diyordum tüh vazgeçtim madem
herifler sevmiyor çoğunlukta riske girme birde bir kuşun ciyaklaması bir bebenin ciyaklaması kafa kaldırırsan al şahsern dün sabah kalktım yeter be sus diye çapkına bağırdım baktım çıkart beni diyor kafesten çıkarttımda sustu bu sefer yatıyom yüzüme konuyo ilgi istiyo sıpa

eşim kuşun kafesini temizle dedim balona çıkarmış orda temizliyor ben işteyken çok hain maksat kaçsın..Allahın sopası da yok ki kafesi açıp kaldırırken balkonda beli inciniyorkıyamam 4 hafta çekti

günaydın hanımlar p.tesi kontrole gittik çok şükür bi sıkıntı yok maşallah çok hareketliydi bebişim ense kalınlığını zor ölçtü 1.5 ve 1.4 çıktı iyidir inş. ikili test yapıldı sonuç pazartesi çıkıcak. bu arada cinsiyeti sordum ama erken dedi malesef aslında gördü ama yanılma payı yüksek oluyor dedi o yüzden söylemedi neyse 4 haziranda tekrar gidicem kısmetse o zaman kesin söyler herhalde.

Ay çok şaşırdım ve güldüm benimde eşim hiç istemiyor ama kanka olurdu bana evde diyordum tüh vazgeçtim madem

Kuşların tüyleri çok dökülüyor şimdi bide bebek olucak biraz zor olur bence,bende kedi istiyordum eşimi ikna etme çabalarındaydım ama sonra bebek olursa başkasına veremem aynı evde hem bebek hem kedi olmaz diye kedi sevdamdan vazgeçtim avm lerdeki pet shopların önünde durup uzaktan seviyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…