- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.381
Günaydın, isim düşündünüz mü bebişler için
canım nerdesin hangi hastane bilmiyorum ama benim gittigim özel hastanelerin doktorları gayet sabırlı güleryüzlü anlayıslı insanlardı :) aslında insann kişiliğiyle ilgili belki devlette olup cok güleryüzlü insanlar da vardır ama az olduklarını düşünüyorum ve bize denk gelmiyo sanırım :)Benim Doktor'um Özel, bir kere güldüğünü görmedim şahsenCanım onlar bizim gibi duygusal değil ki bu konuda. Akşama kadar kaç tane gelip gidiyor. Yine ben Doktoruma herşeyi soramıyorum. İnternetten nemalanıyorum. Ben geçen gittiğimde 10'a randevu aldım 11 e doğru girebildim. 2 tane hastane denedim, ikisi de aynı. O yüzden kafaya takmayın. Heryer aynı bence.
20 haftadan sonra giriliyor sanırım. Daha erken değil mibişey sorcam detaylı ultrasona giren var mı ???????????????
canım senin mutsuz olman bebeğine yansıyor hep. mutsuz stresli hamilelik geçirirsen oyle cocugunda oyle olur doğunca mutlu bir bebek olmaz oda seni cok yorar. sen mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsan rahat bir bebek olsunn.. herseyi zamana bırak hamileliğinin tadını cıkarrrumarım öyle olsun artık çok yoruldum didinmekten çabalamaktan hep aynı döngüyü yaşamaktan
Tez zamanda anlatirsin inşallah. Yanında sana bakacak biri var miGünaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
geçmiş olsun canım dikkat et mümkün olduğunca allah yardımcımız olsun hamilelik zor bi süreç..Günaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
canım çok geçmiş olsun ben de dört gündür ciğerden gelen öksürük ile baş etmeye çalışıyorum bebeğim için endişeleniyorum.. bebeğim aşağı düşmüş derken neyi kastediyorsun korktum şimdiselam anneler
ben gribi tavan yaptırdım 1 haftadır yatak döşek yatıyorum.ateş öksürük derken bebeğim aşağı düşmüştehlikeli bi dönem geçiriyorum yatak istirahati verdi doktorum
buna şükür ki bebeğimin sağlığı yerinde
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
Annemler şehir dışına çıkmışlardı bugün geliyorlar 2,5yaşında oğlum var onunla zor olacak amaTez zamanda anlatirsin inşallah. Yanında sana bakacak biri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?