2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın, isim düşündünüz mü bebişler için

Günaydın,eşim kız isimlerini önceden belirlemişti ya belinay yada tuana diye bende erkek olursa tunay olsun ikisine de uyumlu diye düşünüyorum:) cinsiyetimiz henüz belli değil bakalım hangisi olucak

canım nerdesin hangi hastane bilmiyorum ama benim gittigim özel hastanelerin doktorları gayet sabırlı güleryüzlü anlayıslı insanlardı :) aslında insann kişiliğiyle ilgili belki devlette olup cok güleryüzlü insanlar da vardır ama az olduklarını düşünüyorum ve bize denk gelmiyo sanırım :)

Günaydın güzel anneler artık çalışmadığım gün bile uyuyamıyom 8 de ayaktayım.tuvalete kalkmıyom gece.sabah da mecbur tuvalete kalkınca uyuyamıyorum ben ki çişini çok tutabilen biriydim.sizler de böyle misiniz?

Günaydın herkese. Kızlar ben bulantilar nedeniyle hala demir hapi na başlamadım. Ama 5 gün önce tahlil verdim kansızlık yok. B12 demir ve denir bağlama kapasitesi gayet iyi. Biraz daha mı ertelesem

umarım öyle olsun artık çok yoruldum didinmekten çabalamaktan hep aynı döngüyü yaşamaktan
canım senin mutsuz olman bebeğine yansıyor hep. mutsuz stresli hamilelik geçirirsen oyle cocugunda oyle olur doğunca mutlu bir bebek olmaz oda seni cok yorar. sen mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsan rahat bir bebek olsunn.. herseyi zamana bırak hamileliğinin tadını cıkarrr

Tez zamanda anlatirsin inşallah. Yanında sana bakacak biri var mi

geçmiş olsun canım dikkat et mümkün olduğunca allah yardımcımız olsun hamilelik zor bi süreç..

canım çok geçmiş olsun ben de dört gündür ciğerden gelen öksürük ile baş etmeye çalışıyorum bebeğim için endişeleniyorum.. bebeğim aşağı düşmüş derken neyi kastediyorsun korktum şimdi

çok geçmiş olsun canım
kendine ve bebeğine dikkat et
Rabbim tez zamanda şifa versin

Günaydınn hamişler .. H.sonu bizim kontrolümüz var son 3 gün kaldıı

Doktorlarınızdan 3 lü tarama -4 lü tarama isteyen var mı? hamile günlüğünü okudum 4 lü tarama testi isteyebilir doktorunuz yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…