2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

benimki dörtlü istedi canım ikili yaptırmayacaktı ama ben çok soru sorunca tedirgin olunca ikiliyide yaptırdık sonucum p.tesi çıkacak inş. bi sıkıntı yoktur

Gecmis olsun canim,neyse ki iyisiniz :) risk de hemen geçsin gitsin inşallah

Geçmiş olsun canım Allah ikinizi de korusun ..

Günaydın arkadaşlar, Daha once sezeryan olup şimdi ikinci bebeğine hamile olanlar sizinde ameliyat yeriniz acıyormu acaba? Dün baya acıdı karnımın altı herhalde ameliyat yeriydi diye düşünüyorum.

benimki dörtlü istedi canım ikili yaptırmayacaktı ama ben çok soru sorunca tedirgin olunca ikiliyide yaptırdık sonucum p.tesi çıkacak inş. bi sıkıntı yoktur

Ben ikili yaptırdım ama en son görüştüğümde sadece aşılarımla ilgili görüştük diğer taramalarla görüşmedik.En son ne zamana kadar yaptırılıyor ki 4 lü tarama testi.

kızlar vajina da sızı hisseden oluyor mu aranızda bir de arada bir makakta bi baskı oluyor ..makaktakine hadi leğen kemiği ayrılıyor baskısı vardır diyorum da genital bölgeme sızı geldiğinde bi pislik mi var acep diyorum..

canım bende de oluyo azıcıkda olsa ağrı bide kramplar giriyo

Benim kuyruk kemiğim çok acıyor ara ara kalkıp yürüyünce daha iyi oluyor.

Cinsiyeti bilmeyenler Kulübü'ne Hoşgeldin canım :))))
Benim devlet hastanesi artık ne zaman söylerse :)

Ben ikili yaptırdım ama en son görüştüğümde sadece aşılarımla ilgili görüştük diğer taramalarla görüşmedik.En son ne zamana kadar yaptırılıyor ki 4 lü tarama testi.
haftasını hiç bilmiyorum canım beni 4 haziranda çağırdı o zaman 17 haftalık falan olucam sanırım

günaydın kızlar

cmt. gününden beri feci şekilde boğazlarım acıyor hapşuruk var öksürük var ilaçta almıyorum bebeğime bişey olurmu çok korkuyorum rabbim korusun

ıhlamur içiyorum bal yiyorum banamısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…