- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.401
20 haftadan sonra giriliyor sanırım. Daha erken değil mi
Günaydınn hamişler .. H.sonu bizim kontrolümüz var son 3 gün kaldıı
Doktorlarınızdan 3 lü tarama -4 lü tarama isteyen var mı? hamile günlüğünü okudum 4 lü tarama testi isteyebilir doktorunuz yazıyordu
Gecmis olsun canim,neyse ki iyisiniz :) risk de hemen geçsin gitsin inşallahGünaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
Günaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
benimki dörtlü istedi canım ikili yaptırmayacaktı ama ben çok soru sorunca tedirgin olunca ikiliyide yaptırdık sonucum p.tesi çıkacak inş. bi sıkıntı yoktur
kızlar vajina da sızı hisseden oluyor mu aranızda bir de arada bir makakta bi baskı oluyor ..makaktakine hadi leğen kemiği ayrılıyor baskısı vardır diyorum da genital bölgeme sızı geldiğinde bi pislik mi var acep diyorum..
sordun mu doktoruna şu an mesela sızı girip çıkıyor ve afedersin idrar tarafı değil arka tarafı daha açık yazamam sanırımcanım bende de oluyo azıcıkda olsa ağrı bide kramplar giriyo
kızlar vajina da sızı hisseden oluyor mu aranızda bir de arada bir makakta bi baskı oluyor ..makaktakine hadi leğen kemiği ayrılıyor baskısı vardır diyorum da genital bölgeme sızı geldiğinde bi pislik mi var acep diyorum..
onun sebebi ortada da...öbürüBenim kuyruk kemiğim çok acıyor ara ara kalkıp yürüyünce daha iyi oluyor.
Cinsiyeti bilmeyenler Kulübü'ne Hoşgeldin canım :))))günaydın hanımlar p.tesi kontrole gittik çok şükür bi sıkıntı yok maşallah çok hareketliydi bebişim ense kalınlığını zor ölçtü 1.5 ve 1.4 çıktı iyidir inş. ikili test yapıldı sonuç pazartesi çıkıcak. bu arada cinsiyeti sordum ama erken dedi malesefaslında gördü ama yanılma payı yüksek oluyor dedi o yüzden söylemedi neyse 4 haziranda tekrar gidicem kısmetse o zaman kesin söyler herhalde.
Bende de oluyorBenim kuyruk kemiğim çok acıyor ara ara kalkıp yürüyünce daha iyi oluyor.
haftasını hiç bilmiyorum canım beni 4 haziranda çağırdı o zaman 17 haftalık falan olucam sanırımBen ikili yaptırdım ama en son görüştüğümde sadece aşılarımla ilgili görüştük diğer taramalarla görüşmedik.En son ne zamana kadar yaptırılıyor ki 4 lü tarama testi.
sordun mu doktoruna şu an mesela sızı girip çıkıyor ve afedersin idrar tarafı değil arka tarafı daha açık yazamam sanırımbebekle ilgili değildir inşallah.
hoşbulduk canım benimki özel ama riske atmıyor kendini kesinleşmeden söylemiyorCinsiyeti bilmeyenler Kulübü'ne Hoşgeldin canım :))))
Benim devlet hastanesi artık ne zaman söylerse :)
Benim kuyruk kemiğim çok acıyor ara ara kalkıp yürüyünce daha iyi oluyor.
Kesinlikle öyle katılıyorum . Erken dönemde hareketleri hissederken nasıl bir hareket vede kaç haftalıktı ? Bence ismi muhammed efe yapın :)
yok canım arada damar pıt pıtları o kadar ama sorarsan çok sevinirim..canım ben yarın gitcem doktora o zamn sorayım bebeğini hissediyo musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?